Καλώς όρισες και συ Αννεζίνα... ωραίο όνομα!
Μα νομίζω αυτό μας χρειάζεται, ίσως και πιο πολύ από δίαιτα..
Να βρούμε την αιτία, το γιατί καταφεύγουμε στο φαγητό για να κουκουλώσουμε όλα τα άλλα..........
Printable View
Καλώς όρισες και συ Αννεζίνα... ωραίο όνομα!
Μα νομίζω αυτό μας χρειάζεται, ίσως και πιο πολύ από δίαιτα..
Να βρούμε την αιτία, το γιατί καταφεύγουμε στο φαγητό για να κουκουλώσουμε όλα τα άλλα..........
welcome annezina :]
Καλώς όρισες και από μένα ANNEZINA μου!!!Φυσικά και το ψυχολογικό είναι το βαρύτερο θέμα...Γι΄αυτό πρέπει να στηρίζουμε η μια την άλλη εδώ μέσα και να είμαστε ενωμένες για να τα καταφέρουμε..Εγώ τρώω περισσότερο για να αντιμετωπίζω τους φόβους,τις ανασφάλειες,τις δυσκολίες γενικότερα..Μεγάλο σφάλμα..Το ξέρω και θέλω τη βοήθεια όλων σας,κι εγώ αντίστοιχα θέλω να δώσω τη δική μουσεόποιον τη θέλει..Γι'αυτό και ήρθα εδώ κι από χθες το βράδυ με τη γλυκιά παρεούλα σας νιώθω λίγο καλύτερα..
solitude,σου έχω στείλει u2u...
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ
ΚΥΤΤΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ)
ΕΓΩ ΕΙΔΙΚΑ ΤΡΩΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ
ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΑΧΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΗΣΤΙΚΗ, ΤΡΩΩ ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΤΣΕΣ, ΠΙΝΩ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ, ΚΑΠΝΙΖΩ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΣΤΙΚΗ .
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟ CONSEPT ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΧΑΝΩ 3-4 ΚΙΛΑ ΤΟ ΧΑΛΑΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....
ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.....
Αχ Αννεζίνα, μα ακριβώς τα ίδια με σένα κάνω! Είναι απίστευτο, σαν να έγραφα εγώ!
καλως ηρθες ανεζινα!!
Καλη δυναμη και εσυ στον δικο σου αγωνα !!!
Ολες μας πολεμαμε για τον ιδιο σκοπο...να διωξουμε τον ζυγο μας ,τα κιλα,
Ας ειναι λοιπον ο τελευταιος μας αγωνας και να μην χρειαστει να το ξαναπερασουμε ολα αυτο!!
Κι εγώ τα ίδια ΑΝΝΕΖΙΝΑ μου..Χάνω 3-4 κιλά και μετά σταματάω τα ξαναπαίρνω και πάλι από την αρχή...Φαύλος κύκλος δηλαδή..Πρέπει όμως να προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε και είναι πολύ βασικό να δούμε τον εαυτό μας σαν τον καλύετρο φίλο μας και το σύμμαχο μας γιατί αν τον βλέπουμε ως εχθρό δε θα γίνει τίποτα πάλι!!!! DEPON μου,σου έχω στείλει u2u....
ΑΝΝΕΖΙΝΑ καλωσηρθες στην παρεα μας!!απο πειρα με πολλα μα παρα πολλα κιλα βαλε βγαλε, οτι απο 22μαιου που μπηκα και εγω στην παρεα εχω καταφερει το ακατορθωτο για τα δικα μου δεδομενα ως τωρα.χωρις διακοπη διατροφη,χωρις να πεφτω με τα μουτρα οταν χαιρομαι η οταν λυπαμαι η οταν κολλαει η ζυγαρια και απογοητευομαι.2 μηνες και κατι καθαρη που λενε και στους ΑΑ!!!και χωρις να πηγαινω σε καποιον διαιτολογο αυτη τη φορα."μονη" μου!!και το βαζω σε εισαγωγικα γιατι φαινομενικα ειμαι μονη.κανονικα ειμαι με αυτη την παρεα που αν το πεις παρα εξω θα σε γελανε και θα λενε οτι δεν εχω κανενα αλλον στη ζωη μου και ψαχνω εικονικους φιλους.αστους να λενε.οταν κλεινει η πορτα στο σπιτι σου και απο στενοχωρια η χαρα η κουραση η απογοητευση η λαιμαργια η βαρεμαρα τρως ,κανενας απο αυτους ισως να μην ειναι εκει να σου πει μια καλη κουβεντα γιατι αντιμετωπιζει κ αυτος το ιδιο προβλημα και να σε κανει να σηκωσεις ξανα κεφαλι.γιατι ειναι μια ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ υποθεση το χασιμο βαρους.ΑΛΛΑ Ο Χ Ι ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΗ!!!!!
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΙΟΛΑΣ
...DREAM ΕΧΑΣΕΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΔΕΚΑ ΚΙΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ.....
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΤΡΩΣ .....
ΟΜΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΗ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Γειά χαρά είμαι νέα στη παρέα σας και ψάχνομαι λίγο. Είμαι 40ετών παντρεμένη εδώ και 6 χρόνια (χωρίς τέκνα) αυτά τα 6 χρόνια λοιπόν έχω πάρει σχεδόν 20 κιλά.
Χάνω 2 παίρνω 4 χάνω 4 παίρνω 6 κοκ.
Ελπίζω εδώ να βρώ ανθρώπους που και αυτοί δεν εχουν χάσει το ενδιαφέρον για τη ζωή και την.... αυτοβελτίωση
καλος ηρθες vivid και σου ευχομαι οτι καλυτερο για την προσπαθεια που ξεκινας!!!
Αλλα γιατι μετα το γαμο πηρες 20 κιλα??πες μας περισσοτερα για σενα και αν εχεις ξεκινησει καποια διαιατα ?
Ούτε κατάλαβα πως... όταν παντρεύτηκα ήμουν 63 κιλά (παλαιότερα είχα φτάσει και 54) και έφτασα στα 84 (τώρα είμαι 80). Το κακό είναι ότι πάντα θυμάμαι το εαυτό μου να κάνω δίαιτα... και πάντω εφευγα από τον στόχο μου.... Επαιρνα δύο κιλά το χρόνο δεν είναι και δύσκολο...Quote:
Originally posted by dreamer
καλος ηρθες vivid και σου ευχομαι οτι καλυτερο για την προσπαθεια που ξεκινας!!!
Αλλα γιατι μετα το γαμο πηρες 20 κιλα??πες μας περισσοτερα για σενα και αν εχεις ξεκινησει καποια διαιατα ?
Μμμμ οχι δεν ειναι δυσκολο,αρα αφεθηκες μετα το γαμο να υποθεσω...τεσπα,εδω θα βρεις πολυ δυναμη απο τα μελη,εγω εχω βοηθηθει παρα πολυ,σου προτεινω να διαβασεις τις εννοτητες και θα βρεις τον τροπο σου να κανεις μια σωστη διαιτα για σενα και να χασεις τα κιλα σου!!
Καλη επιτυχια!!!
Ευχαριστώ!
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πολύ εξωστρεφής τύπος αλλά έπεσα τυχαία στο site .... και μ' αρεσε! απ' ότι βλέπω και συ καινούργιο μέλος είσαι.....
Καλώς ήρθες Vivid και γω στα 83 κιλά είμαι (γέννησα δύο παιδάκια, μου μείνανε 15 κιλάκια!).
Εντάξει, δεν είσαι και πάρα πολλά κιλά οπότε δεν πρέπει να ανησυχείς. Προσπάθεια θέλει. Ύψος; Καλώς ήρθες κι από μένα!
Δεν ειναι θεμα εξωστρεφειας ακριβως.
Ειναι πως εδω θα βρεις ανθρωπους που δεν θα σου πουν ποτε ''εεε ραψε το στομα σου κανε λιγο διαιτα, δεν ειναι δυσκολο πως κανεις ετσι'' , οπως τηνουν να κανουν οι περισοτεροι ανθρωποι μας γιατι δεν βιωνουν το ''προβλημα'' οι ιδιοι.
Οσο περισοτερο ανοιχτεις εδω, τοσο περισοτερο θα βοηθηθεις πιστευω.Καλη αρζη σου ευχομαι :)
Αχ τι καλά να σου "χαμογελούν" και να σε καλωσορίζουν! Ωραία παρέα ....
Είμαι 1.60. Τουλάχιστον αν είχα κανένα παιδάκι θα είχα μια δικαιολογία....:) Να σας ζήσουν!
Εγώ πάντως σε δύο ξαδέρφες μου που το χω πει, μου λένε δεν θα άντεχα τη δίαιτα! Και είναι πολύ αδύνατες, μάλιστα η μία τρώει πολύ. Και η θεία μου που μου λέει ότι πρέπει να κρατιέμαι και είναι 8 κιλά πιο πάνω από μένα, (με περνάει και στο ύψος βέβαια λίγο) η ίδια δεν μπορεί να κάνει δίαιτα. Οπότε είναι να τους παίρνεις στα σοβαρά τους άλλους; :P
Δίκιο έχει solitude... Το "ράψε" είναι κάτι σχετικό.... Επίσης όταν η "ψαλίδα" των κιλών ανοίξει πολύ σε πιάνει τρόμος και βλέποντας το δρόμο που έχεις μπροστά σου ..... απελπίζεσαι και δεν κάνεις τίποτα... Είναι κάποιες μέρες που λές ..."αυτή τη φορά θα τα καταφέρω" και έρχεται το σ/κ που έρχονται φίλοι και να τα ποτάκια τα παγωτάκια .... και πάει η προσπάθεια μιας εβδομάδας (τσε βάλε)
Ελάτε στο chat.
Οι δικαιολογιες ειναι για τους φτωχους, τι τις θελεις? :)
Επισης με πονο ψυχης ομολογω πως το chat εμενα πρωσοπικα με εχει βοηθησει πολυ.Ολο και καποιος θα ειναι μεσα να ακουσει την πεινα μου.
(Ειναι ενα κουμπακι πανω και μεση που λεει Chat Υποστηριξης.)
Καλώς ήρθες και από εμένα μου!Εδώ μέσα θα βρεις στήριξη και κατανόηση..Να μιλάς και να λες πως νιώθεις,πολύ βοηθάει αυτό..Εγώ θα είμαι πρόθυμη να σε ακουώ.... Εν τω μεταξύ.....Είχα πει ότι από σήμερα θα ξεκινούσα προσπάθεια αλλά και πάλι δεν τα κατάφερα..Έφαγα μια χαρά και το βράδυ αλλά αυτή τη φορά έτρωγα και δεν ένιωθα τύψεις,ενοχές κτλ...Κάτι είναι και αυτό..Ελπίζω σιγά σιγά να μπω στη διατροφούλα μου..Η διάθεσή μου πάντως έφτιαξε...
vivid μου ήθελα να πω...
Πρωτα φτιαχνουμε την διαθεση μας και μετα κανουμε την οποια προσπαθεια.
Μην απογοητευεσαι, σιγουρα θα ειναι δυσκολα στην αρχη αλλα ειναι μεχρι να το συνηθισεις.
Επισης, υπαρχει το κουμπακι edit, ωστε να διορθωνεις τυχων λαθη σου ή παραλειψεις σε καποιο ποστ σου...
Σ'ευχαριστώ Κώστα μου...
καλημέρα σ' ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Εγώ πάντως το μόνο που μπορώ να κάνω αυτό το διάστημα (σε σχέση με την δίαιτα πάντα) είναι θερμίδες... παίρνω και κανά βοηθημα .... Εχθές αγορασα τα lipotox. Οταν πάντως κανω "γουρουνιά" δεν νοιώθω καθόλου τύψεις είμαι πλήρως συνειδητοποιημένη....Quote:
Originally posted by zoumpy
vivid μου ήθελα να πω...
Μου θύμησες... όταν μετά την εγκυμοσύνη είχα πεί σε ένα συγγενικό μου πρόσωπο πως θα ξεκινήσω να χάσω κάποια κιλά.. (τότε ήμουν 108)... η απάντηση του ήταν.. "άστο δεν υπάρχει λόγος..τι να πρωτοχάσεις;".... :) Το χειρότερο λοιπόν, δεν είναι μόνο το να μην ΜΠΟΡΟΥΝ να σου συμπαρασταθούν... αλλά να αποδοκιμάζουν ακόμη και την ΣΚΕΨΗ σου για μια προσπάθεια! (Φυσικά... κι έχασα όσα ΓΙΑ ΤΟΤΕ ήθελα! - και ΜΟΝΗ ΜΟΥ τελείως! - τότε δεν ήξερα το forum)Quote:
Originally posted by dream
.............γιατι φαινομενικα ειμαι μονη.κανονικα ειμαι με αυτη την παρεα που αν το πεις παρα εξω θα σε γελανε και θα λενε οτι δεν εχω κανενα αλλον στη ζωη μου και ψαχνω εικονικους φιλους.αστους να λενε.οταν κλεινει η πορτα στο σπιτι σου και απο στενοχωρια η χαρα η κουραση η απογοητευση η λαιμαργια η βαρεμαρα τρως ,κανενας απο αυτους ισως να μην ειναι εκει να σου πει μια καλη κουβεντα γιατι αντιμετωπιζει κ αυτος το ιδιο προβλημα και να σε κανει να σηκωσεις ξανα κεφαλι.γιατι ειναι μια ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ υποθεση το χασιμο βαρους.ΑΛΛΑ Ο Χ Ι ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΗ!!!!!
απο τετοια σχολια "απο ανθρωπους που θελουν το καλο σου" απειρα!!!!!μια φορα σε οικογενειακο τραπεζι λεει ενας ξαδερφος μεγαλος σε ηλικια ανυπαντρος χωρις δουλεια ολη μερα καφεδες και τσιγαρα στο χωριο μια κοιλια μεχρι απεναντι φουλ μπυρα χωρις δοντια απο το καπνισμα και γενικως στον κοσμο του:ρε μαρω(εμενα) διπλασια και εγινες απο περυσι!!!εγω κοντεψα να παθω συγκοπη απο ντροπη.ρε παιδια εκεινη την ωρα πως βλεπεις σε καρτουν να βγαινει ο εαυτος σου και να πνιγει τον αλλον;;;ε αυτο ενιωσα!!ηθελα τοσο πολυ να του πω:ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΗ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!!!!αλλα σεβαστηκα τον μπαμπα μου που καθοταν διπλα μου....τι να πεις..απλα ανθρωπακια....
Λέω... πως πλέον δεν δίνω σημασία σε κανενός ΚΑΚΙΑ.. κι ας προερχόταν κι απο την μάνα μου την ίδια! (η οποία απλά θεωρεί πως έχω.. ρέψει! xaxaxaxaxaxaxaxaxaa έλεοσ!)
Καλά κάνετε,έτσι πρέπει!!