-
μαίρη,όχι,δεν έχω παιδιά...ούτε καν παντρεμένη.....για την ακρίβεια έχω να κάνω σχέση με κάποιον εδώ κ 3 χρόνια περίπου.....κ πίστεψέ με,το γεγονός πως έχεις ένα σύντροφο είναι πολύ σημαντικό γτ πιστεύω πως όταν κάποιος μας αγαπάει κ μας το δείχνει,μας κάνει πιο εύκολο το να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας....εγώ βέβαια έχω αποδεχτεί τη μοναξιά μου ( σε μεγάλο βαθμό ήταν συνειδητή ) αλλά τον τελευταίο καιρό έχω πραγματικά αρχίσει να νιώθω μόνη μου σε αυτόν τον τομέα....αλλά είναι πολύ δύσκολο να κάνω κάτι γ αυτό γτ η ζωή μου είναι τόσο χάλια πλέον κ το μυαλό μου τόσο θολό που δν έχω κουράγιο κ διάθεση να βγω έξω γ να γνωρίσω κάποιον.....
όσο γ τις 10 μέρες....κ εγώ απορώ με τον εαυτό μου κ τρέμω κάθε μέρα που ξημερώνει μήπως κ ξανακυλήσω....κρατιέμαι στα όριά μου κάθε βράδυ....έχω ζήσει τόσα πισωγυρίσματα αυτά τα 2 χρόνια που το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ελπίζω κ να προσεύχομαι να έχω δύναμη.....αν κ να σου πω την αλήθεια,αυτό που σκεφτόμουν είναι πως τώρα θέλω πραγματικά να χάσω τα κιλά που έχω βάλει στόχο κ έχω πειστεί πως τα βουλιμικά δν σε 'καθαρίζουν' από όλες τις θερμίδες....οπότε απλά καταναλώνω σχετικά φυσιολογικές θερμίδες αλλά δν ξεφεύγω ούτε στο ελάχιστο,γτ αλλιώς θα κάνω σίγουρα επεισόδιο!!!δν ξέρω πού θα με βγάλει...εξάλλου όλο δοκιμές κάνουμε όλοι να δούμε τι πιάνει....
mcan,σ'ευχαριστώ πολύ αρχικά.....καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες γτ κ εγώ πολλές φορές λέω πράγματα επειδή ξέρω πως είναι σωστά αλλά είμαι η τελευταία που τα κάνει....το να αναγνωρίζεις όμως το σωστό είναι ένα μεγάλο βήμα,αν αναλογιστώ πως στο παρελθόν αυτά που λέω τώρα ούτε που τα σκεφτόμουν....το μόνο που με ένοιαζε ήταν να ικανοποιώ τη μανία μου χωρίς να σκέφτομαι τίποτα.....μέσα στην κόλαση όμως κατάλαβα πολύ καλά πως αν δν αντισταθείς,δν υπάρχει σωτηρία κ γυρισμός....
άρχισε να κάνεις όσο πιο μικρά βήματα γίνεται....ξέρω πόσο δύσκολο είναι....το ζω κάθε στιγμή....μην χάνεις το κουραγιο σου....ο,τι δν πέτυχε σήμερα,θα πετύχει αύριο.....ξεκίνα από την αρχή κ πάλεψε να βάλεις μία τάξη.....
οπως ακριβώς το λες...να ακούσουμε αυτά που οι ίδιες λέμε....κάποτε πρέπει να γίνει μια αρχή.....
-
ωραια, κανε μια αρχη κ δες αν μπορεις να αφεθεις στο φλερτ,ισως επειδη δν εχεις να ασχοληθεις με κατι αλλο, να επιστεις την προσοχη σ στο προβλημα σ.εγω μπορει να κλαιγομαι κ να τα παραταω ωρες ωρες αλλα προσπαθω. ασε τα γ!@#να τα κιλα που θες να χασεις να σε απασχολησουν οταν θα γινεις καλα!!!!!!!τα λιγα περιτα κιλακια που εχεις τωρα ειναι το μικροτερο προβλημα σου!2ο λαθος σ ειναι λοιπον οτι αντι να βαλεις στοχο να γινεις καλα εχεις βαλει στοχο να αδυνατισεις. κ εγω κ η mcan εχουμε ισως παρει λιγα ασυμαντα κιλακια αλλα δεν σκεφτομαστε να τα χασουμε, μας ενοχλουνε φυσικα και μας ΤΡΩΝΕ οσο τιποτα αλλα εχουμε μελημα να γινουμε καλα τοτε κ μετα θα φυγουν κ ολα τα καθεκαστα!!!!!!!!!οσο αγχωνεσαι να αδυνατισεις τοσο θα βλεπεις οτι η ανυπομονισια σ θα σε οδηγει στην ευκολη λυση που εχεις μαθει...στην τουαλετα σ!κανε το μυαλο σ να απασχολειται με κατι αλλο για λιγο....κανε ενα τατουαζ, αγορασε ενα σκυλο!
-
ααααχχχχχ.....τώρα τα είδα ΟΛΑ!!!!!
σήμερα είμαι πολύ χάλια από το μεσημέρι γτ έδωσα το σκυλάκι μου.....σήμερα μου έφυγε η αγάπη μου....τον είχα ενάμιση χρόνο αλλά επειδή έμενε αρκετές ώρες μόνος του,όταν εγώ ήμουν στη δουλειά και γάβγιζε,με ζάλισαν οι γείτονες κ αναγκάστηκα να τον δώσω κ μου λείπει ήδη τρελά!!!!!
όσο για αυτό που λες για τα κιλά,τόσον καιρό αυτό έλεγα....να γίνω πρώτα καλά κ μετά θα ασχοληθώ με τα κιλά....έλα όμως που δν γίνομαι καλά κ με βλέπω κ στον καθρέφτη κ φρίττω.....άσε που αυτά είναι αλληλένδετα.....ένας από τους λόγους που κάνω βουλιμικά,όπως κ όλες μας εξάλλου,είναι γ να μην πάρω κιλά....οπότε καταλήγουμε στον ίδιο φαύλο κύκλο......τουλάχιστον έτσι νιώθω πως το άγχος γ τα κιλά ίσως κ να δρα ως ανασταλτικός παράγοντας στα επεισόδια.....αν τυχόν παχύνω κ άλλο,τότε είναι που θα σαλτάρω τελείως!!!!!
-
μα μονη σ ειπες κιολας οτι ετσι απλα διατηρησαι.....δν ξερω....κ εγω απο χτες δν ειμαι πολυ καλα....νιωθω χαλια...........
-
τι σε έπιασε???κάτι συγκεκριμένο ή γενικά???πόσες μέρες έχεις να κάνεις επεισόδιο???
εγώ τρέμω γ απόψε το βράδυ....θα είμαι εντελώς μόνη μου κ έχω ήδη αρχίσει να κάνω τρελές σκέψεις!!!!δν ξέρω αν θα κρατηθώ.....
κάνε κουράγιο...εγώ θα είμαι εδώ μάλλον το βράδυ αν χρειαστείς ο,τιδήποτε....αν θες κάνε με add κ στο msn!υπάρχει το mail μου στα στοιχεία μου....μην το αφήνεις να σε παίρνει από κάτω.....
-
δεν θα τα λεγα ακριβως ε[ισοδεια αυτα που με πιανουν εδω κ 2 βδομαδες....ειναι απλα ατυχη γεγονοτα.παντως δν εχω κανει υπερφαγια. ενα βημα ειναι αυτο. αυριο φευγει το αγορι μ για σπουδες αγγλια.θα λειπει 1 χρονο. κ ειμαι στις μαυρες μου.........θα σε κανω τωρα
-
δεν το βρισκω το μαιλ σ....μπορεις να με κανεις εσυ στο μσν μου?
-
-
μαιρούλα,καλημέρα!
δν τα κατάφερα χτες βράδυ......δν μπόρεσα να κρατηθώ.....είχε κολλήσει τόσο πολύ στο μυαλό μου που ήταν αδύνατο να κάνω κτ....
κ σήμερα νιώθω τα γνωστά.....πάλι μηδένισα τις προσπάθειες....αρχίζω βέβαια από την αρχή,όπως έχω κάνει τόσες κ τόσες φορές....
κουράστηκα τόσο πολύ,αλλά δν έχω κ πολλές επιλογές...
εσύ είσαι καλύτερα σήμερα??έφυγε ο φίλος σου?σου έστειλα σε u2u το mail μου αν το χρειαστείς....
-
το φανταστικα οτι θα το κανες ημουνα σιγουρη.επειδη χτες δεν σε ειδα μεσα κ μπηκα να δω μηπως μ απαντησες......τι ειναι αυτο το u2u δεν ξερω
-
ok τα καταφερα σε εκανα add τελικα!αχαχαχ
-
μόλις σε έκανα add στο msn! μπήκα χτες αλλά άργησα πολύ να γυρίσω από τη δουλειά κ μετά....με πήρε η κάτω βόλτα.....εγώ πάω στη δουλειά γύρω στις 3.30 κ γυρνάω γύρω στις 11 το βράδυ!στη δουλειά δν έχω internet!