-
irenep 8a συμφωνησω μαζι σου. κοριτσια τωρα ειμα στο πρωτο ετος στο πανεπιστημιο οποτε τα εχω προσφατα. εγω εκανα πρωτα8λητισμο πολλα χρονια και ειχα πολυ ομορφο σωμα. ημουν 172 και 58 κιλα και δεεν ειχα καθολου λιπος αλλα καμπυλες απο μυες! μετα τραυματιστηκα και ηρθαν και οι πανελληνιες και εφτασα 85 κιλα.οποτε ολο το σωμα μου παει.. εκανα πολυ συχνα επεισοδια υπερφαγιας ειδικα στισ πανελληνιες σχεδον καθε μερα και απο τοτε που τελειωσαν τωρα εχω καταφερει να το δω λιγο πιο οριμα και να μπω σε μια σειρα. δεν υπαρχει λογος να αιθανεστε ετσι. και εγω δεν ειχα διαθεση να βγαινω απο το σπιτι, ντρεπομουν οταν το αγορι μου μου ελεγε να χασω αλλα τι να γινει.. ετσι ειναι αυτα!! FingolfinTheNoldor ανεβα αυριο το πρωι στη ζυγαρια και οτι ειναι αντιμετω πισε το. μην το αφηνεις παραπανω γιατι και εγω ετσι εκανα. στην αρχη δεν παιρνεις πολυ και μετα χανεις την μπαλα. δωρα εχουμε και το ιδιο ονομα μην αγχωνεσαι γλυκεια μου.. κατσε και διαλογισου 1 ωρα καθε βραδυ πριν κοιμηθεις και θα ερθει η λυση γιατι ειναι στο μυαλλο σου ηδη αλλα δεν την βλεπεισ!!
-
καλως ηρθατε!
τινκερμπελ αυτη η ανεξελγκτη υπερφαγια ειναι φαυλος κυκλος... πρεπει να βρεις τροπο να τον σπασεις...σιγουρα θα επανερχεσαι αλλα καθε φορα που τον σπας θα εχεις ανεβει κ ενα σκαλοπατακι,... εκει που ησουν ημουνα... καποτεθα σταματησει ολο αυτο, ως τοτε θελει υπομονη και προσπαθεια. απλα μια μερα θα αναρωτηθεις μα τι κανω τοσο καιρο και τοτε θα δωσεις στη ζωη σου κ τη σχεση σου με το φαγητο αλλη τροπη. μη παραιτεισαι κ μην απογοητευεσαι,... δεν γινονταιθαυματα σε ενα βραδυ...σκεψου οτι οσες ειναι οι φορες που εχεις αφεθει τοσες ειναι κ οι προσπαθειες που οφειλεις να κανεις για τον εαυτοσου πριν τον καταδικασεις...
προσπαθησε να αποδεχτεις αυτο που κανεις ωστε να μπορεσεις να το πολεμησεις. συνειδητοποιησε οτι ευθυνεσαι εσυ αλλα παραλληλα μην αυτοτιμωρεισαι. αποστασιοποιησου απο το προβλημα και αναρωτησου αν ενας τριτος το παθαινε τι θα τον συμβουλευα να κανει? φερσου του εαυτου σου σα να εισαι αλλος. παρατηρησε τον εαυτο σου χωρις να εισαι μεσα στο προβλημα, ετσι δε θα κατηγορεις, μονο θα παρατηρεις. κ καποια στιγμη θα αναλαβεις δραση δυναμικα!