-
NADINE διαβαζω και ξαναδιαβαζω τα λογια σου, να τα αποστηθισω, να μου γινουνε βιωμα. Κι εγω πολλες φορες εχω σκεφτει οτι χρειαζομαι το ταρακουνημα μου, οτι καποιος πρεπει να μου τα πει εξω απ τα δοντια! Σ ευχαριστω και καθε σου προτροπη ειναι ευπροσδεκτη!
-
mag σ ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες συμβουλες σου! 7 κιλα??!! Αυτο ειναι μεγαλο κατορθωμα! Εγω εχω ηδη παρει 7 κιλα, για να καταλαβεις! Μακαρι απο δω κι εμπρος λιγο να σου μοιασω...
-
Τι κάνει η μανούλα της παρέας μας? :)
Forgetful, περιμένω κι εγώ να μάθω τα νέα για σενα και το μωράκι σου τη Δευτέρα που θα επισκεφτείς το γιατρό σου.
Και που βέβαια και θα ζυγιστείς σα κυρία, και θα χαμογελάσεις σα κυρία, σε ενδεχόμενες παρατηρήσεις αν έχεις πάρει βάρος. Δε βλέπω το λόγο να το αρνηθείς το ζύγισμα και ούτε να έχεις άγχος. Δεν έκανες κάτι αξιόποινο για να περιμένεις τιμωρία και να φοβάσαι!
Όλα θα πανε καλά, θα το δείς, εσύ να είσαι καλά και το μωράκι σου, να ξέρεις θα τα σκέφτεσαι κάποτε αυτά , όταν θα έχεις πια αδυνατίσει και θα έχεις το πιτσιρικάκι αγκαλίτσα και θα γελάς ή μάλλον θα γελάμε όλες μαζί οι .... κορμάρες που θα έχουμε γίνει !
Φιλάκια
Λίλυ
-
Αχ Lily, απ το στομα σου και στου Θεου το αυτι! Ποσο θαρρος μου δινουν τα λογια σου! Ειδικα αυτο με τις κορμαρες που θα εχουμε γινει...τελειο! Θα σας πω σιγουρα τα νεα μου και σας ευχαριστω μεσα απ την καρδια μου για το ενδιαφερον σας. Ζω μακρια απο την πολη μου και τους δικους μου ανθρωπους, αλλα κοντα σας νιωθω οτι βρισκω μια ζεστη παρεα!