καλημέρα κορίτσια μου...είστε καλά;ζυγίστηκε καμία να πας πει κανένα ευχάριστο νέο;
Printable View
καλημέρα κορίτσια μου...είστε καλά;ζυγίστηκε καμία να πας πει κανένα ευχάριστο νέο;
καλημερα κι απο εμενα.
εχθες δεν θυμαμαι καν τι εφαγα, ακολουθησα ομως την epworth και συνεχιζω. σημερα, νεα μερα.
6:30 ψωμι, ρωσικη, πατατες γιαχνι (μη γελατε, το ψωμι ειχε μολις βγει απο τον αρτοπαρασκευαστη και με φωναζε, επισης η ρωσικη θα μου χαλασει και αποφασισα να τη τρωω σιγα-σιγα και το γιαχνι εκαιγε και μοσχομυριζε...)
8:30 μισο κουλουρι
12:30 κοτοπουλο, τυροσαλατα, 2 λωτοι
16:30 κοτοπουλο, τυροσαλατα, κουνουπιδι, τουρσι
20:30 1 λωτος, 1 μηλο, 1 αχλαδι, 1 μπανανα, ψωμι δεν θυμαμαι με τι
2:00 τη νυχτα-αυπνιες ειχα ψωμι με ρωσικη
84,8 σημερα απο 86,5 τη δευτερα (φουσκωματα του σαββατοκυριακου ηταν αλλά η χαρα ειναι χαρα, οπως και να το κανουμε) χωρις διαδρομο (εχθες το παραεκανα, φορουσα και τακουνι ολη μερα και με πονουσε η μεση ολο το βραδυ, οποτε αποφασισα να μη κανω σημερα το πρωι)
βλεπω ολα τα καλα κοριτσια εδω ειναι. τα διαβασα ολα κοριτσια. ο διαδρομος μου κανει θορυβο. ευτυχως δεν εχω κανενα απο κατω αλλά η απο πανω μου μου ειπε οτι με ακουει τα πρωινα. δεν καταλαβαινε τι ειναι ο θορυβος μεχρι που της ειπα οτι κανω διαδρομο. και επαθε πλακα φυσικα γιατι ξερετε τι ωρες κανω εγω...και 5 και 6 το πρωι...ευτυχως που τα υπνοδοματια ειναι μακρυα και δεν ενοχλουνται οι υπολοιποι του σπιτιου.
βηματομετρητη εχω κι εγω. θελω να μετραω τα βηματα μου ολη την ημερα αλλά τον παρατησα γιατι καθε τοσο μηδενιζε επειδη κατα λαθος πατιοταν το κουμπι. τωρα περιμενω εναν καινουριο που μου εταξε μια γνωστη απο αγγλια.
ζωιτσα μου ακουσα για τους νεκρους εχθες και επαθα πλακα. μα τοση βροχη...Χρονια σου πολλα κιολας κι ελπιζω να μη μου κρατας κακια για το θεμα της γριππης των χοιρων...δεν ηθελα να σου τη μπω, σορρυ. να πω τη αλλη πλευρα ηθελα γιατι ολοι που εχουν ορμηξει που εκανα το εμβολιο.
εμεις βλεπουμε σημερα χιονια στα βουνα μας
οσο για τη διατροφη αυτη, μια χαρα ειναι. τρως οσο θες σε λογικα πλαισια και αν πεινασεις πολυ καμια φορα τρως και δευτερο πιατο και ολα καλα. η αληθεια ειναι οτι δεν πρεπει να ανοιγουμε το στομαχι μας αλλά μαλλον ολες μας εχουμε ενα ηδη ανοιγμενο στομαχι. προσπαθω να τρωω λιγο αλλά....
καλημερα barb3 καλε αφου και μονη μου ειχα πει πως παραειπα για την γριπη :P γι αυτο και τα εσβησα ηταν κουραστικα τα ιδια και τα ιδια εξαλλου λενε ολοι..
το βηματομετρητη εγω τον παρηγγειλα μεσω ιντερνετ και λογικα δευτερα θα τον εχω... για να δουμε ...
οσον αφορα τις ποσοτητες.. εγω εχω κανει επεμβαση και ετσι και αλλιως το στομαχι μου εχει μικρυνει.. και προσεχω λιγο το ποσο τρωω γιατι δεν θελω να μου ανοιξει παλι :)..
barb μπράβο και εσύ στο club..
εγώ ήμουν 75,8 όταν την άρχισα εχω περίπου 2 εβδομάδες(λιγότερο)σήμερα ζυγίστηκα 73,9 καλά δεν είναι κορίτσια...και ότι τρώω τρώω...
μια χαρα εισαι ζωη. αντε και σε κατωτερα.
ζωιτσα, νομιζα οτι μου κρατουσες κακια. μου εφυγε ενα βαρος.
τελικα εχασα 1,7 απο δευτερα. ολα βεβαια ηταν ηδη χαμενα (στις 27 νοεμβρη ημουν 83,9) αλλά οπως και να το κανουμε χαιρομαι που εχασα. παιζω λιγο γιατι μου αρεσει το φαι. κι εδω που εφτασα, μια χαρα ειμαι. δεν σταματω απλα χαιρομαι. επι 10 χρονια κουβαλουσα πολλα κιλα. απο 98 σε 105 επαιζα συνεχεια. οχι οτι ημουν ποτε αδυνατη αλλά αλλο 70-80 και αλλο 100. η εγκυμοσυνη εφταιξε και μια διαιτα ξελιγομαρας λιγο πριν γνωρισω τον αντρα μου (γι'αυτο νομιζει οτι με γνωρισε αδυνατη.......πρεπει να ημουν και κατω απο 70 τοτε)
τί να πω κορίτσια..λέτε να είναι τόσο καλή αυτή η δίαιτα;;
τί να πω..
εγω χθες την ξεκινησα πιο συστηματικα.. μετα το περας την πρωτης βδομαδας θα σας πω εντυπωσεις (αν και σημερα εχω επισκεψεις απο Ρωσια..... καταλαβαινεται.... οποτε δεν ξερω τι παιζει απο κατακρατηση....!!) :)
Kαλημέρα κορίτσια μου! Τι μου κάνετε, ευχάριστα τα ακούω τα νέα σας,
απώλειες Barbie μου? Μπράβο κουκλάρα μου. Κι εγώ δε κρατήθηκα και
ξανανέβηκα σήμερα ! 800 γρ. ακόμη κάτω!!! Σχεδόν 71!!
Και δε πεινάω , τα έχω ρυθμίσει τα γεύματα έτσι που δε καταλαβαίνω στέρηση.
Ζωίτσα μου γλυκειά μου πολύ λυπάμαι, τόσο κακό ρε παιδί μου στο Βόλο!
Κρίμα κρίμα.
lilaki μπράβο....800 ουάου...τελικά να δουλεύει η δίαιτα;;;
Ναι Ζωή μου, (πως να σας ξεχωρίσω καλέ! ) δείχνει οτι δουλεύει,
κανονικά ήταν να ζυγιστώ Τρίτη πρωί αλλά ως συνήθως δε κρατήθηκα.
800 γραμμαρια κάτω δεν είναι και λίγο και δε καταλαβαίνω οτι κάνω
κάτι ιδιαίτερο. Εσύ πως πάς?
καλά τρώω η γυναίκα ποσότητες τα πακέτα μακαρόνια τα έχω στη ξεπέτα...
καλά πάω λιλάκι μου..ελπίζω να δω και το 6 μπροστά κάποια στιγμή σύντομα...
α!!!για να μην μπλέκεσαι εμείς μιλούσαμε και στο τσατ η ζωήτσα είναι άλλη κοπέλα... :)
Ναι χαρά μου το ξέρω, απλά στο γραπτό λόγο πως να σας ξεχωρίσω? Μάλλον θα λέω Ζωίτσα από το Βόλο και Ζωίτσα από Αθήνα!Quote:
Originally posted by Zwh
α!!!για να μην μπλέκεσαι εμείς μιλούσαμε και στο τσατ η ζωήτσα είναι άλλη κοπέλα... :)
xaaxa ναι καλή λύση είναι αυτή...και θα πω αυτό που λες και εσύ για την διατροφή...
βρε λες;;;;
Μα να το ξαναπούμε αγάπη μου! Βρε λές να τα καταφέρουμε, που είχα κολήσει στα 74 από τον Αύγουστο (τέλος) και έχασα 1 κιλό σε 1,5 μήνα με τη WW και τώρα κοντεύω 2,5 κιλά σε λιγότετο από 15 ημέρες? Και τρώγοντας?Quote:
Originally posted by Zwh
xaaxa ναι καλή λύση είναι αυτή...και θα πω αυτό που λες και εσύ για την διατροφή...
βρε λες;;;;
Βρε λές?
βρε λες.;;;;;μακάρι :)
παντως το εχω ακουσει απο πολλους διατροφολογους.. πως τρωγοντας σωστα μικρα και συχνα γευματα αδυνατιζεις ...
γιατι εχεις συνεχως το μεταβολισμο σου ενεργοποιημενο να καιει...
βρε κοριτσια τι να σας πω....εγω εχασα σε 4 ημερες 1,7 κιλα...πρηξιματα και υγρα ηταν αλλά οτι και να ειναι, ειναι κατι. τουλαχιστον ελπιζεις και συνεχιζεις
Ναι ναι αυτό είναι ! αυτή η διατροφή δε σε σιγοψήνει,
1) σε αφήνεςι σχετικά ελεύθερο στις επιλογές σου, και μια παρασπονδία να κάνεις δε τρέχει τίποτα
2) βλέπεις αποτέλεσμα και αυτό σε εμψυχώνει!
και πάνω απ'ολα είσαι στα πλαισια μιας υγιεινής διατροφής γιατί δε τρώς
τίποτα που να μήν είναι καταναλώσιμο και από μη έχοντες πρόβλημα,
ούτε κάν προκαθορισμένο σε ένα συγκεκριμένο συνδυασμό, και ναι!
το μεγάλο ατού της είναι, έξω η ζυγαριά απο την κουζίνα μου !! (τρόπος του λέγειν, γιατί πως θα φιάξω
την πίτα και τα μελομακάρονα του μπαρμπουνιού μου,
χωρίς να ζυγίσω τα υλικά οεο ??:P)!!
παντως το εχω ακουσει απο πολλους διατροφολογους.. πως τρωγοντας σωστα μικρα και συχνα γευματα αδυνατιζεις ...
γιατι εχεις συνεχως το μεταβολισμο σου ενεργοποιημενο να καιει... ...
ζωίτσα μου εγώ έχασα 8 κιλα σε δύο μήνες περίπου τρώγοντας από όλα τα είδη τροφών χωρίς συνδυασμούς με πρόγραμμα από διαιτολόγο, έχασα 5,5 κιλά λίπος (το έδειξε η λιπομέτρηση). τρώω συχνά μικρά γεύματα και στα ΄κυρίως γεύματα άπειρες σαλάτες....
δεν έχω κάνει ποτέ αυτήν την δίαιτα και δεν έχω γνώμη αν δουλεύει και πως την θεωρώ όμως ανθυγεινή με τόσες απεριόριστες ποσότητες..
εγώ δεν κάνω πια δίαιατα μόνο για να αδυνατίσω κάνω διατροφή για να είμαι γερή και δυνατή όπως αιαθάνομαι τώρα με την διατροφή που κάνω και θα την κάνω για όσο ζω, γιατί τελικά κορίτσια αν θέλουμε να είμαστε νέες ωραίες αδύνατες και υγιείς πρέπει να προσέχουμε εφ όρου ζωής και ορκίστηκα στον εαυτό μου ότι αυτό θα κάνω από εδώ και πέρα ...ΤΡΩΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ...
δεν είπα ότι δεν θα ξανακάνω τρέλλες θα τις κάνω αλλά μετά πρόγραμμα......
φιλιά πολλά...
Φυσικά miat λογικές ποσότητες λαδιού επιτρέπονται και ξύδι εννοείται.Quote:
Originally posted by miat
Καλημέρα κι εγώ τη χάλασα!!Αλλα οκ αφού δεν είμαι η μόνη...Σήμερα ελπίζω να την κρατήσω!!:)Είμαι αισιόδοξη και ξεκίνησα με δυο φέτες μαύρο ψωμί για τοστ με λίγο μέλι και έχω πάρει και τρια μανταρινάκια από τη μανταρινιά της γιαγιας για να φάω αργοτερα στο γραφείο!το μεσημέρι λέω να κάνω φακές!Ερώτηση:λάδι να βάλω?επιτρέπεται?Επίσης το ξύδι στη σαλάτα επιτρέπεται?Αυτα για σήμερα!Συγνώμη αν σας κούρασα!Καλημέραααααααααα� �α!
Καλή συνέχεια
καλημερα κ απο μενα ...αν κ μεσημεριασε πια.....μεχρι στιγμης εχω φαει :9 κουλουρι θεσ/νικης 13:15 ενα πορτοκαλι κ δυο μανταρινια(μηπως ειναι πολλα?) κατα τις 17:00 θα φαω ενα πιατο τραχανα κ το βραδυ κανενα γιαουρτακι κ φρουτακια...
οσο για τον καιρο εδω εχει ψιλοκρυο βροχουλα (ισως κ χιονονερο) κ αερα ο οποις ευτυχως τωρα σταματησε .....
Καλή σου μέρα μεσημεριανή Αλεξάνδρα μου,
καθόλου πολλά δεν είναι 2 μανταρινάκια κι ενα πορτοκάλι!
μια χαρούλα είσαι αν φας αυτά που λές!
Θα το παλεψω πιστευω....λιλικα μου νομιζω πως σε ακολουθω σημερα...οπου πας απο πισω σου κ γω κ συμπληρωνω σαν την μπιπ απ τα τζατζαλα :) :) :) :)
χαχαχα κι εγώ το ίδιο ! έρχομαι πίσω σου ,
είσαι τόσο μεταδοτική όταν έχεις κέφια, όσο δε φαντάζεσαι!!
Πράγματι καμία σχέση με όπως ήσουν πριν λίγες μόνο μέρες!
Ούπς αυτό είναι από το άλλο thread! :P
Ρε κοριτσια δεν μπορω να πιω νερο σημερα...ζητημα να χω πιει 1λιτο....θα με πιασει παλι το βραδυ η διψα..κ ολη νυχτα θα την βγαλω στο toilet room....
Αχταρμας γιναμε καλη μου...το καταλαβα πως ηταν απο αλλου...που θα παει θα συντονιστουμε :P
Να και τα φαγοπότια μου σήμερα,
1) ομελέτα 1 αυγό+2 φέτες γαλοπούλα
2) 1/2 λίτρο γάλα άπαχο ( με καλαμάκι όλο το πρωί )
3) πατάτες αλα Λίλυ (χωρίς ενοχές) + 1 πιάτο βρούβες + 1.κουτ.λάδι+λεμόνι
4) 1 πορτοκάλι, 2 μανταρίνια
5) 1/2 κύπελλο τυρί κότατζ+μαρουλοσαλάτα
ήπια νερό 2λιτ και περισσότερο
2 εσπρεσάκια
2 πράσινα τσαγάκια
1 ώρα γιόγκα, 45 λεπτά διάδρομο
σήμερα καλά τα πήγα, αύριο κλαίνε που μάλλον θα φιάξω μελομακάρονα α λα μπαρμπούνι:D
Να ρωτησω κατι χαζο???? τι ειναι οι βρουβες????
νομιζω αγριοχορτα...Quote:
Originally posted by alexandra79
ααααααααααααα......πως κ μου χουν διαφυγη...ειμαι φαν γενικα της βοσκης καθε ειδους :)
καλημερα! τελικα πρεπει να εχει αποτελεσμα αυτο το θεμα των συνδιασμων.. δεν ξερω αν ειναι το γεγονος οτι δεν με αφηνει να φαω τυρι με φργυανια.. ( αυτο ηταν το τσιμπολογιμα για εμενα οταν πεινουσα αυτο ετρωγα).... χθες ηταν η πρωτη μερα που εκανα την διαιτα ..εφαγα αρκετα μακορανια νεροβραστα με σαλτσα ντοματας.. και ομως σημερα ειμαι -300γραμμαρια!!!
ας γραψω τι εφαγα χθες..
12.00 bar δημητριακων- 15.00 3 πιρουνιες μακαρονια νεροβραστα με σαλτσα ντοματας και 3 αγκιναρες βραστες σαλατα- 18.00 παλι το ιδιο δλδ..3 πιρουνιες μακαρονια νεροβραστα με σαλτσα ντοματας και 3 αγκιναρες βραστες σαλατα- 22.00 μικρο γιαουρτακι με μιση μπανανα+1 φετα ανανα+1κ.γ μελι + και επειδη ξενυχτισα και ειχαν μεινει κατι μακαρονια στο ψυγειο.. κατα τις 2 με επιασε μια λιγουριτσα και εφαγα και τα υπολοιπα (ηταν ενα μπολ του παγωτου ποσοτητα)...
δεν περιμενα με τιποτε να ειμαι πιο κατω σημερα.. και ομως.. για να δουμε!!
η μερα ξεκινησε σημερα με μια μπαρα δημητριακων και λεω να φαω μοσχαρακι βραστο για μεσημεριανο με σαλατουλα!
εγω εχθες την κρατησα....αλλα δεν ηπια νερο κ δεν περπατησα πολυ....σημερα εφαγα ενα γιαουρτακι το πρωι...κ το μεσημερι κοτοσπουπα...θα επιλεξω η την σουπα η το κοτοπουλο...θα δω αναλογα με την ορεξη που θα χω εκεινη την ωρα...
Χαχαχα ναι έτσι είναι, δεν έχεις ακούσει που λένε, πήγα για βρούβες?Quote:
Originally posted by kwstas01
νομιζω αγριοχορτα...Quote:
Originally posted by alexandra79
αλλο να το ακους, αλλο να τα τρως... :P
σαββατο 12/12
χωρις ζυγισμα χωρις διαδρομο πρωινο
8:15 ψωμι με ρωσικη
15:00γιγαντες, κουνουπιδι, ψωμι, τουρσι, 1 συκο γλυκο του κουταλιου (δεν αντεξα κοριτσια-ενα βαζο αδειασε ο αντρας μου μπροστα μου, ε, πηρα κι εγω το τελευταιο. ευτυχως που εχει και ζαχαρο και σταματησε μολις αδειασε το βαζο...τι να του πεις, δεν καταλαβαινει)
19:00 2 λωτοι, 2 πηρουνιες μακαρονια (αυτα μου κανει ο γιος. αφηνει αυτος μακαρονια, τα τρωω εγω.....)
22:00 πιστευω κατι ελαφρυ. αυτα τα ελεγα τοτε. πρεπει να εφαγα εναν αγλεωρα ολα υδατανθρακες....
και δεν προβλεπω διαδρομο. κοιμηθηκα και 2 ωρες....
Καλημέρα!Εχτες ημέρα Σάββατο κατά τις 8 ήπια μια φλυτζάνα γάλα.Κατα τις 14:30 λίγο παξιμάδι και πατάτες στο αλουμινόχαρτο ψητές στο τζάκι (3 μεσσαίες) το απόγευμα κατά τις 19:00 σαλάτα Μαρούλι-ντομάτα κρεμμυδάκι και κατά τις 21:00 μια μπανάνα.Γυμναστική μηδέν(έκανα 1 εκκατομύριο δουλειές σπίτι πιάνει?:P), περπάτημα λίγο, νερό αρκετό, ηθικό ακμαίο!
Σήμερα ξεκίνησα με δύο φέτες ψωμί τοστ σίκαλης με μέλι.Αντε να δούμε...
Να ρωτησω κατι πραματακια που θελω??? καλα εγω θα ρωτησω...αλλα μαλλον ειναι χαζα.....1ο αναψυκτικα λαιτ επιτρεπονται?? 2ο ας πουμε το πρωι τρωω κουλουρι κ το μεσημερι θα φαω κρεας,μπορω ενδιαμεσα να τρωω φρουτακια ή να πινω χυμουλιδες?(επειδη δεν πινω καφε) κ αν πιω τσαγακια ζαχαριτσα κανονικα μεσα? κ αλλα ειχα αλλα τα ξεχασα....μολις θυμηθω θα σας τα ξαναπρηξω :)
θυμηθηκα κ μερικα ακομη...ΜΟυσταρδα επιτρεπετε???? κ σε ποια ομαδα ανηκει??? μπορω να κανω ποπ κορν στο φουρνο ή ειναι στους ξηρους καρπους??μμμμμμ τι αλλο ηθελα???? α ξυδι στη σαλατα μπορω κ κανονικο κ μπαλσαμικο???? (γιατι το βαζω γυρω στο μισο μπουκαλακι)
Καλησπέρα κορίτσια!
Αλεξάνδρα μου, δε γνωρίζω αν επιτρέπονται τα αναψυκτικά light, ίσως σε περιοριοσμένη ποσότητα,
επίσης πρέπει να θυμάσαι οτι για να αλλάξεις κατηγορία τροφών μέσα στην ημέρα, θα πρέπει να περάσουν
3,5 - 4 ώρες, συνεπώς αυτό θα είναι ο οδηγός σου. ʼρα να φάς φρουτάκια μετα το πρωινό σου κουλουράκι, και στις επόμενες 3,5 με 4 ώρες να αλλάξεις και να φάς κρέας, όχι
όμως να τρώς συνεχώς φρούτα μέχρι την ώρα του μεσημεριανού.
Η μουστάρδα ναι επιτρέπεται όπως και το ξύδι, όσο για το καλαμπόκι που θα το κάνεις ποπ κόρν,
ναι μπορείς να το φάς και να το υπολογίσεις στην κατηγορία των δημητριακών, πρόσεξε όμως τα λιπαρά που θα του βάλεις.
Επίσης το αλάτι, γιατί κάνει κατακρατήσεις.
Για τη ζάχαρη τώρα που ρωτάς, κανονικά δεν επιτρέπεται αλλά δε νομίζω να πειράξει μια μικρή ποσότητα, δηλαδή συνολικά
περίπου 2 κουταλάκια την ημέρα. Εγώ πάντως τα πίνω όλα σκέτα.
Miat μπράβο το πήρες πολύ ζεστά το θέμα!
Barbie μου δε πείραξε σε τίποτα το συκαλάκι σου, τι να πώ κι εγώ με τα τρομερά μελομακάρονά σου?
Δύο έφαγα σήμερα, έγιναν αστέρια!
Λοιπόν να τα γράψω κι εγώ τα φαγοπότια μου,
Σάββατο
1) γιαούρτι, μήλο, μπανάνα
2) πορτοκάλι, ακτινίδιο,3 μανταρίνια
3) 1 πιάτο φακές, ελιές, 1 φέτα ψωμάκι μαύρο
4) τίποτα
5) 1 φιλετακι ψαριού στον ατμό , σαλάτα μαρούλι
2 ποτήρια κρασί λευκό, 1 ρακί (τι να έκανα ήμουν έξω και πάλι καλά, οι υπόλοιποι έγιναν ντίρλα)
Κυριακή
1) Γάλα
2) 2 παξημάδια ολικής
3) μια μερίδα μοσχαράκι στιφάδο, 1ποτήρι κρασί κόκκινο
4) γιαούρτι, μήλο
5) γιαούρτι, 2 μερομακάρονα αστερομπαρμπουνάτα!
αυτά, ήπια πάρα πολύ νερό, πάρα πολύ τρέξιμο, δε κάθισα λεπτό, δεν έκανα διάδρομο
δηλαδή από γυμναστική μηδέν μόνο πέρα δώθε πολύ
και αύριο είναι μια καινούργια μέρα και έχει ο Θεός !!
Καλή εβδομάδα να έχουμε όλες με αισιοδοξία, χαμόγελο και πίστη στον εαυτό μας!
Πολλά φιλιά