ευχαριστω πολυ λεω να την ξεκινησω μπας και ξεκολησω αλλα φοβαμαι οτι επειδη τρως τα ιδια και τα ιδια θα βαρεθω και θα τα κανω παλι χαλια.η βιταμινες και το σιδηρο ειναι απαραιτητες?
Printable View
ευχαριστω πολυ λεω να την ξεκινησω μπας και ξεκολησω αλλα φοβαμαι οτι επειδη τρως τα ιδια και τα ιδια θα βαρεθω και θα τα κανω παλι χαλια.η βιταμινες και το σιδηρο ειναι απαραιτητες?
Καλησπερα,μπραβο στη lollipop για την καλη πορεια και καλη συνεχεια ευχομαι.Πηγα και γω στον ιδιο διαιτολογο οπως ειχα πει και το δικο μου προγραμμα εχει ως εξης για τις πρωτες δυο βδομαδες.
πρωι: ενα φυσικο χυμο απο ενα πορτοκαλι,μισο γκρειπφρουτ και μισο λεμονι
δεκατιανο:1 μπαρα δημητριακων
μεσημερι:160gr ασπρο κρεας η ψαρι η δυο αυγα ,με αφθονη πρασινη σαλατα+μια κουταλια λαδι
βραδυ:1 γιαουρτι 2% +μια κοφτη κουταλια μελι+5-6 καρυδια+ 2 ξερα βερυκοκα
Μια βιταμινη c αναβραζουσα καθε μερα,πολυ νερο μονο εμφιαλωμενο,canderel και οχι στιγμιαιους καφεδες.
Αυτο που με νευριασε ηταν πως δεν εκανα λιπομετρηση το ξεχασα και δεν μου το ειπε και πως η τιμη πηγε 60ευρω λογω λεει αποδειξεων!!Τελος παντων θα την κανω αν και εχει πεινα και βαριεμαι καθημερινα το κρεας
Επειδη βαριεμαι να ξαναφτιαχνω τικερ δηλωνω πως ξεκινησα 98,3 κιλα και τωρα ειμαι 96,8 θα το αφησω ετσι και θα το αλλαξω μετα τα 91 που αρχιζει!!
joval καλη αρχη λοιπον και σε εσενα.εχουμε τα ιδια περιπου κιλα εγω ειμαι 93 και δεν ξερω αν μπορω να αντεξω το προγραμμα του ,για το λογο αυτο δεν εχω παει να κλεισω ραντεβου.
Κορίτσια δε μας είπατε πως τα πάτε? όχι από χάσιμο βάρους αλλά με τη διατροφή,,
π.χ. πεινάτε είναι κουραστική, εύκολη τι ακριβώς?
αν θέλετε βέβαια, οπωσδήποτε φαίνεται οτι έχει αποτελέσματα, και μπράβο στη Λολιποπ
που έχασε τόσα κιλά!
Ναι και εγώ αυτό θέλω να ρωτήσω. Πεινάσατε; Ποιες ήταν οι δυσκολίες;
όλα μια ιδέα είναι
μια να φύγει η πρώτη εβδομάδα
ειναι δυσκολη δε λεω αλλα και μονο που καθε δυο μερες σχεδον βλεπω -1 κιλο αξίζει
σε ποσο καιρό σου ειπε να ξαναπας?Quote:
Originally posted by joval
Καλησπερα,μπραβο στη lollipop για την καλη πορεια και καλη συνεχεια ευχομαι.Πηγα και γω στον ιδιο διαιτολογο οπως ειχα πει και το δικο μου προγραμμα εχει ως εξης για τις πρωτες δυο βδομαδες.
πρωι: ενα φυσικο χυμο απο ενα πορτοκαλι,μισο γκρειπφρουτ και μισο λεμονι
δεκατιανο:1 μπαρα δημητριακων
μεσημερι:160gr ασπρο κρεας η ψαρι η δυο αυγα ,με αφθονη πρασινη σαλατα+μια κουταλια λαδι
βραδυ:1 γιαουρτι 2% +μια κοφτη κουταλια μελι+5-6 καρυδια+ 2 ξερα βερυκοκα
Μια βιταμινη c αναβραζουσα καθε μερα,πολυ νερο μονο εμφιαλωμενο,canderel και οχι στιγμιαιους καφεδες.
Αυτο που με νευριασε ηταν πως δεν εκανα λιπομετρηση το ξεχασα και δεν μου το ειπε και πως η τιμη πηγε 60ευρω λογω λεει αποδειξεων!!Τελος παντων θα την κανω αν και εχει πεινα και βαριεμαι καθημερινα το κρεας
να την κανεις κατα γραμμα θα δεις μεγαλες απώλειες
φρουτοθεραπεια δεν σου ειπε?
να μας βαλεις και την συνεχεια
πανω κατω η ιδια ειναι
σε αυτο εχεις μεγαλο δικιο.με βλεπω να ξεκιναω και εγω.παντως δεν εχει σημαντικες διαφορες η διαιτα της καθε μιας σας.ευχαριστουμε πολυ κοριτσια και περιμενουμε την συνεχεια σαςQuote:
Originally posted by lollipop
ειναι δυσκολη δε λεω αλλα και μονο που καθε δυο μερες σχεδον βλεπω -1 κιλο αξίζει
Αν και εχω μεγαλο προβλημα λογω παιδιων να λειψω απο το σπιτι απογευμα του ειπα θα παω στις 15 μερες και μετα ανα 20.Ναι φρουτοθεραπεια μου ειπε ξεχασα να το πω αλλα τωρα που ειμαι στα πολλα κιλα θα την κανω μια φορα στο 15μερο.Πειναω πολυ το πρωι μονο με χυμο και δε ξερω αν αντεξω θα προσπαθησω ομως.Εσυ που εισαι στο δευτερο 15μερο ειναι πιο καλη η διαιτα εχει λιγο ποικιλια συνεχισε ετσι και δε θα θες να ξεφυγεις οταν θα βλεπεις τα αποτελεσματα
Όσο μπορείς να είσαι πιστή στο διαιτολόγιό τουQuote:
Αν και εχω μεγαλο προβλημα λογω παιδιων να λειψω απο το σπιτι απογευμα του ειπα θα παω στις 15 μερες και μετα ανα 20.Ναι φρουτοθεραπεια μου ειπε ξεχασα να το πω αλλα τωρα που ειμαι στα πολλα κιλα θα την κανω μια φορα στο 15μερο.Πειναω πολυ το πρωι μονο με χυμο και δε ξερω αν αντεξω θα προσπαθησω ομως.Εσυ που εισαι στο δευτερο 15μερο ειναι πιο καλη η διαιτα εχει λιγο ποικιλια συνεχισε ετσι και δε θα θες να ξεφυγεις οταν θα βλεπεις τα αποτελεσματα
και τα κιλά θα φεύγουν βροχή
εγώ είμαι στο 3ο 15ημερο
http://i160.photobucket.com/albums/t...P__2007/f9.gif
για την ακρίβεια -900γρ
πως τα πάτε?????????
Καλημέρα lollipop,
ξεκίνησα και εγώ δίαιτα με πρωτεΐνες και περιορισμένο βραδινό , είμαι μόλις στην πρώτη εβδομάδα την ερχόμενη Δευτέρα θα σας ενημερώσω για τα κιλά που θα χάσω .
καλησπέρα πέρασε κιόλας μια εβδομάδα, σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 1 κιλό κάτω, από 85,1 είμαι 84,1 .
ξέρω είναι πολύ λίγο αλλά το προσπαθώ σιγά σιγά γαι να μην βαρεθώ και σταματήσω .
ο στόχος μου είναι μακρινός αλλά μέχρι το καλοκαίρι εύχομαι να τον καταφέρω .
περιμένω και τα δικά σας νέα .
Καλησπέρα παιδιά, διάβασα με προσοχή αυτά που γράφετε, εγώ δεν είμαι καινούριο μέλος αλλά δεν έμπαινα στο forum, είχα χάσει 8 κιλά αλλά ξαναπήρα τα 6, τώρα έχασα κοντά 1,4, και συνεχίζω. 'Ημουν 91, πήγα 83, μετά 89 και τώρα είμαι 87,6. Αυτό που έχω να σας πω εγώ με τις δίαιτες είναι μην κάνετε αυστηρές, γιατί μετά τα ξαναπαίρνετε. Εμένα η δίαιτά μου τώρα που την ξανάρχισα, περιλαμβάνει μισή μερίδα το βράδυ, πχ σήμερα έφαγα 100 γρ ψάρι και το βράδυ 50 γρ. Όλα έτσι μου τα χει εκτός από μακαρόνια πχ που το βράδυ μου έχει τόνο. Είναι μια πολύ καλή δίαιτα, γιατί με ρώτησε τι φαγητά μ'αρέσουν, και το πρωί μου έχει τυρόπιτα. Όποιος τη θέλει να μου στείλει πμ.
καλησπέρα lbp σου εύχομαι καλή αρχή, θα ήθελα να μου εστελνες την δίαιτα γιατι πανω κατω είμαστε στα ιδια κιλά .
ευχαριστώ
Σ'ευχαριστώ Geo, στείλε μου μόνο το εμαιλ σου σε πμ να στην στείλω, οκ?Quote:
Originally posted by GEO
καλησπέρα lbp σου εύχομαι καλή αρχή, θα ήθελα να μου εστελνες την δίαιτα γιατι πανω κατω είμαστε στα ιδια κιλά .
ευχαριστώ
lbp γεια σου και ξανά καλώς ήρθες!
Χάθηκες για πολύ καιρό, πως είσαι τώρα, όλα καλά?
Και γω στα 86 είμαι και ξαναξεκινάω, κάτι οι γιορτές κάτι άλλα προβλήματα, πάντα μια δικαιολογία υπάρχει!
lbp σε ευχαριστώ πολύ για την δίαιτα, ευχομαι και σε εσενα καλή επιτυχία
Γεια σου lbp ειμαστε ιδια κιλα, θα μπορουσα κ γω να ριξω μι αματια στη διαιτα? ευχαριστω πολυ
Γειά σας παιδιά, καλώς σας βρήκα, badgirl τώρα το είδα το μήνυμα, στην στέλνω αλλά πρέπει να μου πεις το εμαιλ σου σε πμ :) Lida όλα καλά είναι τώρα, παράτησα την σχολή μου γιατί δεν άντεχα άλλο, και σε λίγο θα ψάξω για δουλειά. Καλές κατηφόρες!!
αν θες στειλτη μου σε πμ lbp, σευχαριστω πολυ! καλη επιτυχια σο,τι κανεις
Δεν μπορώ να στην στείλω σε πμ, είναι σε pdf. Ευχαριστώ πολύ.
ΛΟΛΙΠΟΠ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΠΩΣ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ?????
Έχω επισκεφτεί και εγώ τον συγκεκριμένο. Πολύ καλά αποτελέσματα. Απλά σε μια στιγμή μπλοκάρεις και σου δίνει λύσεις πολύ ''τραγικές". Τουλάχιστον αυτό έγινε σε μένα.
Εγώ η ίδια την τελευταία φορά που πήγα του είπα πως η δίαιτες του μου θυμίζουν χημικές και φοβάμαι μήπως χανω μόνο μυϊκό ιστό. Δεν απάντησε κορίτσια.. και για λιπομέτρηση ούτε λόγος..
Τι εννοεις τραγικες; Γιατι εγω μαλλον ποτε δεν εφτασα ως εκει!! Και γιατι οχι λιπομετρηση; μπορεις να το ζητησεις μονη σου νομιζω.Αληθεια η lolipop που ειναι να μας πει πως τα παει;
Δεν μου έκανα ποτέ λιπομέτρηση.
Τραγικές π.χ. ενώ επέλεξα να πάωσ εδιαιτολόγο για να χάσω φυσιολογικά το βάρος μου δεν υπήρχε λόγος 1 φοράτη βδομάδα όλη μέρα να πίνω μόνο γάλα.
Ναι αλλα καποια στιγμη ο οργανισμος κολλαει και θελει ενα ''σοκ'' για να ξεκολλησει.Μονη σου σου θα το πετυχαινες αυτο;Aν το κανεις και δεν πετυχει τοτε μπορεις να του την πεις οτι δεν εγινε τιποτα και να σε βοηθησει να ξεκολλησεις
Joval για την εκρίβεια ξέρεις τι έγινε.. τον ακολούσα πιστά ο,τι έλεγε και αυτό γιατί είχα αποτελέσματα Όταν όμως δεν έχανα και πέρναγαν μέρες που με είχε μόνο με γάλα ή μόνο φρούτα τότε του την είπα..
μαρεσει ανανας στο tickeraki σου λια! θελω κι εγωωωω (ως γνωστον εγω αυτη τη διαιτα ακολουθω... του ανανα :) )
Αν πατήσεις πάνω σε βγάζει στο site που το έφτιαξα...;)
Ο κύριος αυτός είναι ένας από τους τρείς που σήκωσαν τα χέρι ψηλά μ' εμένα .Quote:
Originally posted by lia_lia
Joval για την εκρίβεια ξέρεις τι έγινε.. τον ακολούσα πιστά ο,τι έλεγε και αυτό γιατί είχα αποτελέσματα Όταν όμως δεν έχανα και πέρναγαν μέρες που με είχε μόνο με γάλα ή μόνο φρούτα τότε του την είπα..
Ναι έχεις δίκιο, τραγική η κατάσταση, όταν δεν χάνεις τον πιάνει το κάτι άλλο σαν εκδίκηση, και όλο και μειώνει όλο και μειώνει.....
μακρυά....
Οταν ο οργανισμος κολλαει δε θελει κανενα σοκ για να ξεκολλησει?! που τα εχετε ακουσει τελοσπαντων αυτα?Quote:
Ναι αλλα καποια στιγμη ο οργανισμος κολλαει και θελει ενα ''σοκ'' για να ξεκολλησει.Μονη σου σου θα το πετυχαινες αυτο;Aν το κανεις και δεν πετυχει τοτε μπορεις να του την πεις οτι δεν εγινε τιποτα και να σε βοηθησει να ξεκολλησεις
συνελθετε επιτελους! σας κολλαει τον μεταβολισμο η καθε ηλιθια διαιτα κ μετα κανετε την ακομα μεγαλυτερη ηλιθιοτητα να τον ξεκολλατε με αλλη διαιτα χειροτερη?
δεν καταλαβαινετε οτι το σωμα σας κολλαει κ σας κεδικειτε για ολες τις βλακειες που κανετε κ το μονο που χρειαζεται ειναι να τρωτε ισορροπημενα κ ομορφα?
επιτελους βαλτε τελεια σε ολη αυτη την κωμωδια κ μη σκορπατε λεφτα σε αλμπανηδες που μονο στα χειρουργεια θα σας οδηγησουν για να ξαναβγαλουν λεφτα! ΞΥΠΝΗΣΤΕ
κ μονο το γεγονος οτι τετοιοι ανθρωποι, αν θεωρουνται τετοιοι, ευημερουν κ μαζευουν χρηματα θα πει οτι υπαρχουν αρκετοι ανοητοι που τους πιστευουν κ τους πληρωνουν!
Θελετε να ειστε αλλος ενας απο αυτους? πειτε επιτελους ενα δυνατο οχι, μονο αυτο χρειαζεται. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΟΧΙ
Bad όντως χρειάζεται ο οργανισμός ένα σοκ για να συνέλθει, αλλά όχι τέτοιου είδους. Πρέπει να κόβουμε για λίγο τη δίαιτα και να τρώμε κανονικά. Επίσης έχω δει ότι κι εσύ όλη μέρα μπορεί να τρως μόνο γάλα και τέτοια. Και αυτό είναι απαγορευτικό, το είπε η διαιτολόγος στη μητέρα μου, διαιτολόγος από ιατρείο.
Συμφωνώ, χρειάζεται κάτι που να βοηθήσει να δουλέψει ο κοιμισμένος :P,Quote:
Originally posted by lbp
Bad όντως χρειάζεται ο οργανισμός ένα σοκ για να συνέλθει, αλλά όχι τέτοιου είδους. Πρέπει να κόβουμε για λίγο τη δίαιτα και να τρώμε κανονικά. Επίσης έχω δει ότι κι εσύ όλη μέρα μπορεί να τρως μόνο γάλα και τέτοια. Και αυτό είναι απαγορευτικό, το είπε η διαιτολόγος στη μητέρα μου, διαιτολόγος από ιατρείο.
Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο, άλλος τρώγοντας , άλλος με χημικές δίαιτες και άλλος με αύξηση πρωτείνης.
Ο εν λόγω όμως είναι απαράδεκτος, και εμένα προσωπικά μου έσπασε το νευρικό σύστημα πριν από καιρό.
καλησπερα σε όλες,ολους ειμαι νεο μελος , με λενε Σονυα και ξεκίνησα και εγω διαιτα διαβαζοντας τα οσα γραφετε,ευχομαι σε ολους κουραγιο.
ουψ!ξεχασα να πωοτι ξενικησα τη διαιτα της lollipop :)
Γεια σου Σονια, καλη αρχη και σε σενα!! Εδω μαζι ισως και να ειναι πιο ευκολο!
Μηπως ειναι πολυ αυστηρη αυτη η διαιτα. Την ειδα τωρα και με το που τα διαβασα πεινασα! Εχεις πολλα κιλα να χασεις?