ααααααα!!αυτο ηταν! ηθελε και θεμα..
Printable View
ααααααα!!αυτο ηταν! ηθελε και θεμα..
Sanel, το έλαβα, και σου απήντησα. Θα το βρείς επάνω δεξιά όπως βλέπεις τη σελίδα
που λέει "you have 1 new message" ή κάτι τέτοιο, για δες
Kι εγώ που εκείνη την ώρα ούρλιαζε η μικρή και βγήκα, έμεινα μπουκάλα...αλλά με το που θα πετύχω καμιά σας μεσα θα ξεκινήσουμε δοκιμές.1-2,1-2....test.
Όποιος ελεήμων χριστιανός ας στείλει, όποτε έχει χρόνο ένα u2u την ασκούμενη τεχνολόγα...
Καλημέρα σε όλες
Tidekpe, sanel, lily κλπ.... είχα ένα πρόβλημα χθες με το ρεύμα σπίτι, ξαφνικά έπεσε η τάση και μαζί η σύνδεση στο internet... δεν ήξερα πως να το επαναφέρω, άστα να πάνε αγχώθηκα πολύ και στεναχωρήθηκα γιατί είχα ωραία κουβεντούλα με την Lilly....
Λοιπόν, κούκλες όμορφες σήμερα ξεκινά μια νέα μέρα αν και για μένα ξεκίνησε χάλια. Πήγα σουπερ μαρκετ (κανονικά στις 8:00)!!! και με είδε μία γνωστή, έπιασε την κοιλιά μου και μου είπε: με το καλό το τρίτο!!!!! Δεν είμαι έγκυος καλέ!!!!! έλεος τόσο χοντρή δείνχω πια!!!
ούφ, το είπα και ξεθύμανα.....
Sanel,
κούκλα μου καλημέρα, σε καταλαβαίνω απόλυτα. ¨ημουν βλέπεις αθλήτρια κι εγώ, ενόργανης και πολεμικών τεχνών, παλιές δόξες, αλλά θα τα καταφέρουμε πάλι. Με ενοχλεί στη δουλειά που με κοιτάνε ώρες ώρες περίεργα, του στυλ, καλά πως έγινε έτσι αυτή!!! άντε χαθήτε καλέ!!!!
ζουζου, το beautiful για σενα είναι!!!! Τί κάνεις;; θα τα πούμε το βραδάκι;;;Quote:
Originally posted by tidekpe
Παρόλου που δεν ξέρω αν απευθύνεσαι σε μένα πολύ μου αρέσει το beatifu γι'αυτό και προσποιούμαι ότι είναι δικό μου όνομα. Κοίτα εμένα τα ρεντουκτίλ για την ώρα δε μου έχουν κόψει την όρεξη παρά μόνο μου έχουν αυξήσει λίγο την πίεση. Όσο για το ξενικάλ πραγματικά δεν με βοήθησαν καθόλου, παρά μόνο για την τουαλέτα που είχα πρόβλημα στο έντερο μετά τη δεύτερη γέννα. Τώρα έδωσα μια διορία στα ρεντουκτίλ για 15 μέρες και βλέπουμε..Βάλε τα μικρά για ύπνο και τα λέμε αν και τα δικά μου είναι ξενύχτικα...Quote:
Originally posted by faty
Hello beautifull!!!Quote:
Είμαι κι εγώ το ίδιο άσχετη γι'αυτό που ρωτάς.Πάντως να ξέρεις κι εγώ παίρνω reductil kαι πού και πού ξενικάλ και..τίποτε αλλά νομίζω ότι εδώ θα βοηθηθούμε..ή αν μη τι άλλο, θα βρούμεφίλες, βρε αδερφέ!
νοιώθω ότι ήδη γνωριζόμαστε χρόνια!!!!! Δεν ξέρω για τα reductil, δεν τα πολυσυμπάθησα. Όντως κόβουν την όρεξη αλλά μετά τα συνηθίζεις και όταν τα κόψεις τι γίνεται μετά;; Εμένα μου έκαναν παρενέργειες, ξηροστομία και αυπνία. Δεν θέλω ψυχοτροπικά φάρμακα, τα φοβάμαι και σταμάτησα. Για το Αlly ή Allie κάπως έτσι το είσα σε διαφήμιση χθες αλλά δεν πρόλαβα το όνομα καλά τί ξέρεις; είναι λέει σαν το ξενικάλ αλλά με λιγότερες παρενέργειες. Χρειάζομαι κάποια ΄τετοια βοήθεια για να "πάρω μπροστά" Θα΄φύγω σε λίγο και θα επανέλθω το βραδάκι
σε φιλώ πολύ
Καλημερούδια!
Τα μηνύματα κορίτσια μια χαρά, τα έλαβα και έχω απαντήσει!
faty μου και tidekpe , δείτε επάνω δεξιά, σας έχει μηνυματάκια?
από εμένα είναι χιχι
φιλιά πολλά
faty μου γι αυτό που ρωτάς μπές εδώ
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1945
Αγαπάκι!!!!!!!
Καλημέρα Lily!!!! ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν βλέπω που να μπω για να δω τη δίαιτα. Βοήθα φιλενάδα γιατί χανομαι!! (μαγευρεύω και παραλίγο να κάψω το φαγητό κοτοπουλάκι με ρύζι κοκκινιστό. Όποια θέλει ας κοπιάσει για μαμ το μεσημέρι!!!!!!
πάτησε το σύνδεσμο κάτω απο το μήνυμά μου γλυκό μου,
εκεί που σου λέω μπές εδώ, από κάτω.
το μήνυμα μου θα το δείς επάνω δεξιά σε αυτή τη σελίδα που σου λέει
κάπου "you have 1 new message"
καλά μαγειρέματα φιλεναδίτσα μου!
Lily ευχαριστώ πολύ, καλε πως προλαβαίνεις και απαντάς τόσο γρήγορα. Αστεράκι είσαι !!!!!
Αγαπάκια φεύγω πάω να βρω κανα παππούτσι για τα μικρά μου (μεγαλωσανε οι πατούσες τους!!!!) θα τα πούμε το βραδάκι. Μούτσ μουτσ μουτσ!!!
εγώ πάλι αναζητώ το μηνυματάκι από τη Λίλη...πάνω δεξιά...πώς είναι; έχει κανένα φακελάκι; κάτι ενδεικτικό; μιλάει τέλος πάντων; Γιατί δε θέλω να ρωτήσω την κόρη μου γιατί θα αρχίσει το δούλεμα...αμάν ρε μαμά και τέτοια
TEST, TEST Κάνω δοκιμές για το τικεράκι...να δούμε το έβαλα;
ναι μπήκε το τικεράκι!!
ωραίο!! :D
Το έβαλες το τικεράκι και είναι υπέροχο. Θα ψάξω να βάλω κι εγώ.
Ακούστε τα νέα μου. Αγόρασα όλα τα σύνεργα για το γυμναστήριο (νούμερο σουτιέν 80 D) η βουβάλα!!!! θα πάω το απόγευμα να γραφτώ και ξεκινάω!!!! Η δίαιτα ή μάλλον η διατροφή (ή δια(σ)τροφή) πάει καλά, αλλά ΔΕΝ ζυγίζομαι. Δεν ξέρω γιατί ενώ νοιώθω μερικές φορές ότι έχω "πέσει" η ζυγαριά με απογοητεύει. Οπότε πήρα απόφαση να μην ανέβω για περίπου 2 εβδομάδες. Είμαι μανιακή με το ζύγισμα. Ζυγίζομαι 100 φορές την ημέρα, πριν το φαγητό, μετά το φαγητό, μανία σκέτη μανία.
Αλήθεια, ξέρετε κάτι να με βοηθήσει να χάσω πιο εύκολα τα πρώτα κιλά; όχι lipotox ή reductil
Και εγώ αυτή τη φορά δε ζυγίζομαι, θα ζυγιστώ και κανένα μήνα, μέχρι τότε θα αφήσω τα ρούχα να μιλήσουν!! :)
Ναι, είναι καλύτερα έτσι. Ξέρεις το άγχος της ζυγαριάς μας μπλοκάρει πολλές φορές. Τώρα που μιλάμε έχω και τη γάτα μου αγκαλιά η οποία κυνηγάει τα χέρια μου στο πληκρολόγιο και με κάνει να αργώ και να κάνω λάθη... άντε ρε γάτα πια!!! την έχω κακομάθει....
Το πρόβλημα το δικό μου είναι ότι το βράδυ με πιάνει η βλακεία και τρωω από άγχος, νευρικότητα, κατι δεν παει καλά... Αν καταφέρω και το ελέγξω αυτό μαζί με την μείωση των γλυκών που μου άρέσουν, θα τα πάω καλά... ναι και αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν πατίνι... χα χα χα λέμε και κάτι για να περνά η ώρα...
Α έχεις και γατούλα;;
Εγώ έχω 2 αλλά κοιμούντε στο κρεβατάκι τους, δεν ασχολούντε μαζί μου :P
Σήμερα έφαγα μόνο πρωινό και στις 11 δύο φρούτα..ΓΙατί το βράδυ έχει ταβερνάκι..Αλλά θα κρατηθώ και θα φάω λίγο, το υπόσχομαι!! :D
Έχω γατούλες κι εγώ...
η μία έρχεται σπίτι, οι άλλες στην αυλή γιατί είναι παρεϊτσα!!! τις έχουμε στειρώσει, τους έχουμε κρεβατάκια και κοιμούνται κι αυτές τώρα. Έχω επίσης καναρίνι και παπαγάλο (τον οποίο βρήκα στο δρόμο). Αααα, εχω και 2 παιδιά!! Είμαι μία πολύτεκνη μάνα!!!!
Ταβερνάκι το βράδυ φιλενάδα, μπράβο, να βγαίνεις γιατί η ζωή δεν γυρίζει πίσω. Να περνάς όσο το δυνατόν καλύτερα να κάνεις ό,τι θες και να μην μετανιώνεις για τίποτα!!!
Καλά μόνο με 2 φρούτα δεν ζαλίζεσαι; μην το παρακάνεις, φάε ένα τοστ βρε παιδί μου και μία σαλάτα και το βράδυ φαε ψητό
Aχ αντέχει αυτός ο οργανισμός γιατί έφαγα προκαταβολικά στις γιορτές!!
Τώρα μπαινοβγαίνει η μαμά και λέει <<να σου βράσω 2 αυγά/φτιάξω μία σουπίτσα/ψήσω λίγο κοτόπουλο;>> <<όχι μαμά>> :P
Να τα χαίρεσαι όλα σου τα ζουζουνάκια!!
Εσύ δεν πρέπει να βαριέσαι ποτέ με τόσο κόσμο! :D
Δεν βαριέμαι, αλλά δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα για μένα. Δουλειά, παιδιά, γατιά, πουλιά, σπίτι, υποχρεώσεις, ουφ!!! μπάφιασα. Ξέρεις με πιάνει ψιλο - κατάθλιψη μερικές φορές. Καλά, όσον αφορά τις γιορτές, άστα να πάνε πονεμένη ιστορία... μην το παρακάνεις όμως. εγώ επειδή παρόλα τα κιλά μου, έχω υπόταση, αν δεν φαω κάτι και μείνω νηστική πολλές ώρες ζαλίζομαι. Και αν πέσω κάτω, δεν σηκώνομαι εύκολα 82 κιλά γομάρα!!! (με υψος 1,62) θεϊκό!!!!!!
Μόλις έφτιαξα καφεδάκι... ελληνικός διπλός μέτριος. πολύ μου αρέσει μιλάμε παρέα και πίνω καφεδάκι....
Αx άστα να πάνε και εγώ έχω υπόταση και ζαλάδες πολλές φορές αλλά τώρα νιώθω μια χαρά ενώ τότε δεν έκανα και δίαιτα!
Εχθές άρχισα να πίνω σκέτο τον καφέ αντί μέτριο και μου άρεσε πολύ!
Σκέφτεσαι να κόψεις τη ζάχαρη?
Το έχω σκεφτεί και το έχω προσπαθήσει αλλά δεν ξέρω γιατί με πονάει το στομάχι μου αν πιω σκέτο καφέ. Περίεργο δεν είναι; ενώ η δόση του καφέ είναι ίδια με ζαχαρη όλα καλά, σκέτος στομαχόπονος... Δεν ξέρω τι λεει η ζαχαρίνη, αλλά είναι χημικό εκτελώς... Τώρα δεν θα κολλήσω στις 20 θερμίδες της ζάχαρης του καφέ. Ας κόψω πρώτα όλα τα άλλα και μετά βλέπουμε...
Έχεις δίκιο, δε χάθηκε και ο κοσμος..Καμιά φορά στο ενδιάμεσο, αν πεινάσω τρώω 1-2 φρυγανιές και αναρωτιέμαι αν κάνω βλακεία..
όχι βέβαια, δεν κάνεις βλακεία. Πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε σωστή διατροφή και όχι ακρότητες και υπερβολές. Έχω μία συνάδελφο που έχασε περίπου 25 κιλά μόνη της τρώγοντας τα πάντα στο πιάτο του φρούτου. Και δεν είναι μικρούλα (είναι περίπου στα 45-50). Μου είπε πως στην αρχή πεινούσε γιατί ειχε μάθει να τρώει μεγάλα γεύματα και όχι ενδιάμεσα, αλλά μετά από 15 μέρες είχε συνηθίσει και ήταν μια χαρά. Έτρωγε 4-5 γεύματα και σνακ καθημερινά. Έχασε αργά και σταθερά και δεν ξαναπήρε το βάρος που έχασε. Αυτό θέλω να κάνω, δεν θέλω να ξαναπάρω ό,τι χάσω. Το έχω πάθει και δεν είναι ωραίο, είναι καταστροφή και για την υγεία αλλά και για την ψυχολογία...
Αυτό με την ψυχολογία, ξαναπές το.. Είναι τόσο στενάχωρο να βλέπεις βδομάδα με τη βδομάδα, το παντελόνι που σου έπεφτε, να γίνεται όλο και πιο στενό..
γεια σας κοριτσια
διαβαζοντας για υποταση δεν αντεξα να μην γραψω. Και εγω παθουσα με χαμηλη πιεση και αιματοκριτη και ορθοστατικη υποταση, ζαλιζομαι πολυ ευκολα οταν μενω νηστικη πολλες ωρες.
Το πολυ νερο βοηθαει στην ρυθμιση της πιεσης οπως επισης και τα μικρα συχνα γευματακια (πχ ενα φρουτο).
Ειχα πολυ σοβαρο προβλημα αλλα κανοντας αυτα εχω δει μεγαλη διαφορα. Ελπιζω να βοηθησα! :) :)
Συνεχιστε τωρα την συζητηση σας! :)
Νεκκυ είσαι καλοδεχούμενη!!!
Συνέχισε κ εσύ μαζί μας! :) :) :)
Nekky don't go!!! σου έστειλα και u2u δες το!!!
όσον αφορά την υπόταση, χάλια κι εγώ και αιματοκρίτη το ίδιο. Να φανταστείς πως γέννησα με 30 αιματοκρίτη και βγήκα από το χειρουργίο με 27!!! Υπέροχα!!! Το νερό το δοκίμασα αλλά με ανακατεύει. μου προκαλεί στομαχικό ίλιγγο και χειροτερεύει λιγάκι η κατάσταση.
Onelifeonechance, I've been there... έχω ρούχα από νούμερο 48 έως 52.(!) Βαρέθηκα πια. Φέτος έδωσα τα μικρά νούμερα. δεν άντεχα να φτάνουν έως το γόνατο. Όταν αδυνατίσω θα πάρω καινούρια!!!!!!!!
Ευχαριστω Πηνελοπη :)
καλε και μην κοβεις τη ζαχαρη απο τον καφε. Αν ειναι να πινεις ενα με δυο καφεδες την ημερα και να βαζεις 1/2 κουταλακι σε καθε καφε, δεν χαθηκε και ο κοσμος! Απολαυσε τον! :)
Nekky, Πηνελόπη φεύγω πάω να βάλω στεγνωτήριο και να γραφτώ στο γυμναστήριο!!!!!!!
Θα τα πούμε πάλι
Μουτσ!!!
καλε δεν μ αρεσει να σε λεω fatty.....πες μου πως μπορω να σε φωναζω please!
Το ειδα το u2u σου και σου απαντησα! :)
Να εισαι καλα κουκλιτσα μου και καλη συνεχεια!
όλα εντάξει τώρα έτσι? για δες γιατί σου έχω στείλει κι εγώ κάτι....Quote:
εγώ πάλι αναζητώ το μηνυματάκι από τη Λίλη...πάνω δεξιά...πώς είναι; έχει κανένα φακελάκι; κάτι ενδεικτικό; μιλάει τέλος πάντων; Γιατί δε θέλω να ρωτήσω την κόρη μου γιατί θα αρχίσει το δούλεμα...αμάν ρε μαμά και τέτοια
:)
φιλιά
αχ βρε λιλυ..να σαι καλα γιατι αν περιμεναμε απο μονες μας να τα βρουμε...
γειά σου... πριν από λίγο postαρα παρόμοιο μήνυμα -θεϊκό?? :)
Aspirinoula,
welcome baby!!!
δεν έχω πολύ χρόνο γιατί πρέπει να ταϊσω τα μικρά μου. Θα τα ξαναπούμε σύντομα. Σε φιλώ, καλή αρχή και εύχομαι μόνο τα καλύτερα, τα οποία ερχονται για ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!! μάκια μακια...