συμφωνωQuote:
Originally posted by Journey
ό,τι νάναι
Printable View
συμφωνωQuote:
ό,τι νάναι
Σόρρυ αλλά ο "έρωτας της ζωής του" είναι προφανές ότι τον αγαπάει για τον πλούσιο ψυχικό του κόσμο και όχι βέβαια για τον πλούσιο χρηματικό του κόσμο.ʼντε γιατί άκουσα κάποιον να λέει το ανάποδο!!!!Ντροπή...!
Την βλεπω να τον παντρευεται λειαν συντομως.... Ειναι αυτο που λεμε...ο χρονος ειναι χρημα!!! χαχαχαχαχα
Αυτό ακριβώς!!!!
Κώστα πολύ αληθινό το "Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς!"...
Τωρα και σε μπλουζακι!!!!! :D Kαι μενα μου αρεσει πολυ αυτη η προταση. Με γεμιζει δυναμη!
http://waterpolopaokjouniors.files.w.../06/garcia.jpg
Τώρα γεμίζει κι εμένα λοιπόν...Και όταν το τυπώσω θα γεμίσει και το συρτάρι μου!
Νομίζω ότι όταν φτάσουμε εκεί που επιθυμούμε πρέπει να τυπώσουμε ρεφενέ όλοι εδώ στο φόρουμ πολλά τέτοια μπλουζάκια και να τα μοιράσουμε σε όσους έχουν ανάγκη να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι...Κοινωνικό έργο θα επιτελέσουμε...!!!(Και μετά δημιουργούμε και μια μη κερδοσκοπική οργάνωση και βγάζουμε λεφτά σαν τον κύριο από πάνω...Επιχορήγηση την επιχορήγηση...βγήκαν οι διακοπές!!!!)
εγώ τύπωσα απλώς το όνομα του guild μου σε ένα online game που παίζω : p
Γατα εισαι!!!! Ποτε ξεκιναμε την επιχειρηση? Θελω και εγω διακοπες... :PQuote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Τώρα γεμίζει κι εμένα λοιπόν...Και όταν το τυπώσω θα γεμίσει και το συρτάρι μου!
Νομίζω ότι όταν φτάσουμε εκεί που επιθυμούμε πρέπει να τυπώσουμε ρεφενέ όλοι εδώ στο φόρουμ πολλά τέτοια μπλουζάκια και να τα μοιράσουμε σε όσους έχουν ανάγκη να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι...Κοινωνικό έργο θα επιτελέσουμε...!!!(Και μετά δημιουργούμε και μια μη κερδοσκοπική οργάνωση και βγάζουμε λεφτά σαν τον κύριο από πάνω...Επιχορήγηση την επιχορήγηση...βγήκαν οι διακοπές!!!!)
Φιλε journey εδω θα επιτελεσουμε κοινωνικο εργο λεμε!!!! Τι guild wars και oblivion....Quote:
εγώ τύπωσα απλώς το όνομα του guild μου σε ένα online game που παίζω : p
Κοίτα...θα ψάξω για χορηγούς ενω εσύ θα αναλάβεις να ξεκινήσεις να φτιάχνεις το προφίλ της Οργάνωσης...Μετά θα κάνουμε ένα καλό πρόμο με καμπάνιες που θα πληρωθούν από τους χορηγούς μας και θα λειτουργήσουν και ως διαφήμιση για αυτούς και έπειτα θα κλείσουμε μια αίθουσα για να κάνουμε το 1ο πάρτυ...Εκεί θα καλέσουμε όλους τους μαιντανούς και θα καλέσουμε και τα κανάλια.Οι μαιντανοί οι περισσότεροι μόλις μάθουν την ύπαρξη κάμερας θα έρθουν για να δείξουν τον φιλάνθρωπο χαρακτήρα τους και μετά....βάλε τα δυνατά σου!!!!Κοννέ ντάρλινγκ!!!Ξέρεις πόσα τηλέφωνα θα μας δώσου...?Μόνο με αυτά,σίγουρα παίρνουμε την 1η επιχορήγηση και εισερχόμαστε στο χου ιζ χου του 2010!!!!χαχαχα
Κοιτα, κατι μπορει να γινει και να καλεσουμε τον σελεμπριτι αλεξη πετριδη! Θα βαλει και η Ava το χερακι της, εχει τα κονε. Απλα ψιλοανησυχω μηπως χαμογελασει και καψει τα φιλμ απο τις φωτογραφικες μηχανες. Χαχαχαχα.
Αρχιζουμε δουλεια απο δευτερα (κατι μου θυμιζει αυτο, deja vu! xaxaxa)
φίλη kwstas μιλάμε για word of warcraft, όχι χαζομάρες
Έλα να γινόμαστε πολλοί....τι σου κάνει η οικονομική κρίση....βλέπετε και τις εκπτώσεις και να τα αποτελέσματα....Αυτό το από Δευτέρα με ανησυχεί μόνο....δεν ξέρω καθόλου (καλέ καθόλου!!!!) γιατί δεν πιστεύω στις Δευτέρες!!!!Έτσι....μου το είπε ο μένταλιστ μου....
Don't do it Faidwn!!! :D
yg. journey, δεν τα κατεχω τα ονλαιν γκειμς. ο αδερφος μου παιζει το wow.
Τελικά εσύ με την πλήρη ενημέρωση και κατάρτιση που διαπιστώνω ότι έχεις σχετικά με τη σόουμπιζ νομίζω ότι είσαι the next top manager!!!!
Καλα εγω εχω μονιμως την τηλεοραση ανοιχτη, ποτε βλεπω τι εχει, ποτε οχι.... Χεχεχεχε!
Manager υπηρξα, ναι, αλλα στο football manager!!! :D
Α,δεν έχεις ακούσει τη φράση που έχει κάνει Ευαγγέλιο ο Έλληνας????Στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι!!!!ʼρα και με τη βούλα μπορείς να είσαι manager γενικώς και αορίστως και φυσικά επί παντός επιστητού!!!!
Σωστηηη! Αντε βρηκα νεους επαγγελματικους οριζοντες. Εσυ τι θα δηλωσεις oτι εισαι? Ετσι για να ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε... :P
Λοιπόν ντάρλινγκ (ας ψωνιστώ λίγο κι εγώώ΄...!!!!χεχε)...Εγώ θα είμαι επί των γνωστών p.r. ήτοι public relations....Κοινώς θα ασκώ και αυτό που σπουδάζω....Ακόμα πιο κοινώς θα ασκώ όλη μου τη διπλωματία και θα αξιοποιώ κάθε καλεσμένο ξεχωριστά όπου μπορεί να αξιοποιηθεί...!!!!
Δεδομενου οτι οι πολιτικοι μας, βγηκαν ολοι απο το "ελλαδα εχεις ταλεντο", μηπως να στελναμε εσενα για εξωτερικη πολιτικη? Δεν ειναι ακριβως πι αρ αλλα για την ελλαδα ρε γμτ.... ;)
Τέεεελειααα!!!!!!! Μπορώ να πάρω το Υπ.Εξ. και το Πολιτισμού μαζίιιι?????Στείλτε με και στο Οικονομίας και Οικονομικών....θα στον κάνω τον Αλ Μούνια που μας ταλαιπωρεί να ακούει αστερόσκονη και να κόβει επιταγή!!!!
Χαχαχαχαχα. Αστεροσκονη εχεις δυσκολο εργο. Δες γιατι... http://www.youtube.com/watch?v=MMHA5GZS16c
Α θα τον μαλώσω!!!!Πολύ θάρρος του δώσαμε...Καν'του σε παρακαλώ ένα μπλουζάκι που θα λέει "Επιβάλλεται να πέσεις δεν επιτρέπεται να σηκωθείς"....!
Απίστευτο!!!!Νομίζω ότι η συνεγασία μας θα είναι εξαιρετικά αποδοτική λοιπόν!!!!Με εντυπωσίασες...!
Απο τωρα ζοριζεται ο Αλμουνια-ς! Χεχεχε.
Καλημεραααα! :)
Ti γίνεται όταν έχει σκάσει στα γέλια κάποιος που σας διαβάζει? χαχααχα
Δεν σε εννοω!!!!Που το βλέπεις το αστείο???Κατά βάθος θα ήθελες να σε δεχτούμε ως εθελόντρια στην Οργλανωσή μας ....Εντάξει βρε...ʼντε.Αλλά μόνο για' σένα...Μη μαθευτεί και μας παρακαλάνε κι άλλοι να δουλέψουν τζάμπα΄για εμάς!!!!
'Οχι παιδί μου δε λέω τίποτα, αλλά να ειδικά στο φανελάκι του κ. Αλμούνια
θα ήθελα πολύ να προσθέσω κάτι κι εγώ, το λιθαράκι μου ας πούμε, κάτι σαν
ανοικτή παλάμη ? τι λές? :P
Ωραία όλ'αυτά που λέτε αλλά τι σχέση έχουν με το θέμα που ανοίξε το μέλος;Μήπως θα ήταν καλύτερο να επανέλθουμε;
Βασικά δεν έχουν καμία σχέση αλλά είμαστε πολυσχιδείς προσωπικότητες....
Βασικά δεν έχουν καμία σχέση απλώς προέκυψαν....Προσπαθήσαμε να ελαφρύνουμε λίγο την ατμόσφαιρα,δεν το θεωρήσαμε κακό....
Εχουμε την εγκριση της, ολα καλα :)
journey να θυμάσαι ότι όσοι άνθρωποι πέτυχαν αυτά που ήθελαν στη ζωή τους ήξεραν και να σέβονται αλλά και να αγαπάνε τον εαυτό τους....Όχι να είανι απαραίτητα εγωπαθητικά πλάσματα...Απλώς να γνωρίζουν τα υπέρ και τα κάτά τους και πάνω από όλα να μην πληγώνονται μόνοι τους...Η μεγαλύτερη βοήθεια που μπορείς να σου δώσεις είναι να ανακαλύψεις όσα θετικά έχεις σαν άνθρωπος -που σίγουρα έχεις- και να τα εκτιμήσεις...Καταλαβαίνω ότι πιέζεσαι ψυχολογικά αλλά πίστεψέ με κανένας δε μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο από εσένα την ίδια....Αγάπησε αυτό που είσαι με τα προτερήματα και τα ελαττώματά σου...δεν είναι κακό να προσπαθείς να αλλάξεις τα στοιχεία που δε σ'αρέσουν πάνω σου ίσα-ίσα αν δεν το έκανες θα παραδινόσουν στη μοίρα΄σου...ʼλλο αυτό όμως και άλλο να εκμηδενίζεις ουσιαστικά το χαρακτήρα σου κολλώντας του αυτή την ταμπέλα που σίγουρα δε σε αντιπροσωπεύει....
Destinity22 από αυτό που μόλις έιπες ήδη αισθάνομαι ότι ένα γραμμάριο αισιοδοξίας έχει προστεθεί μέσα σου....και χαίρομαι!!!!
Ωχ...έχουμε δουλειά εδώ μου φαίνεται!!!!!
Εξαρτάται...Αν μας γράφεις από τις Μπαχάμες....σίγουρα!!!!
Εντάξει,μη σε αγχώνουμε...!!!!Η πολιτική συζήτηση πρέπει να γίνεται το πολύ σε γήπεδα,στο δρόμο,στα μπουζούκια....αυτό της αξίζει!!!!!Πάντως όχι σε αυτό το σοβαρότατο φόρουμ!!!!
Να΄μαι και εγω!!!
Ρεπο σημερα, δεν εχει δουλεια :P
Χαχαχα σωστη η αστεροσκονη!
(κάνω πως δεν το άκουσα αυτό για τη δουλειά που ΔΕΝ έχει σήμερα!!!!)
Hθελα να τεσταρω την παρατηρητικοτητα σου... Ευγε, ευγε! Αετοπουλο! :D
Έτσι το λέμε τώρα...Όχι ότι έξω έχει κρύο,καθόμαστε στη ζεστούλα μας και "τεμπελιάζουμε"...Αχ άτιμο πράγμα το άραγμα...!
Χαβα'ι' βολευει? Εχει παει η Πρωτοψαλτη με τον Θωμα... Καλα ηταν απο οτι ειπε. :P
Kαλως σε βρισκω δεσποινις Destinity. Χιονιζει, χιονιζει?