Quote:
Originally posted by alexandrita
Και η βουλιμια να διαλυθει καραδοκει αυτη η υπουλη ανορεξια................
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
Με πιεζουν να παω σε ψυχιατρο-ψυχολογο,αλλα δε θελω,δε μπορω!το μονο που θελω ειναι να ειμαι αδυνατη.δεν καταλαβαινουν οτι ειναι το μονο που μου εχει απομεινει,το μονο που με κανει χαρουμενη,και μισο κιλο να παρω δε θελω να βγω απο το σπιτι,νιωθω οτι με κοροιδευουν επειδη παχυνα.τους βλεπω ολους εχθρους που θελουν να μου στερησουν τη μοναδικη μου χαρα.
και καλα νοιαζονται και με αγαπανε...τωρα ενδιαφερθηκε η μανα μου αν τρωω και αν ειμαι καλα,τοσα χρονια μια αγκαλια δε με εχει παρει,τωρα τι να το κανω?ειναι αργα πια
Ποτέ δεν είναι αργά και για τίποτε...ναι, τώρα σε θυμήθηκε η μάνα σου γιατί πριν δεν την είχες ανάγκη ή δεν της το έδειχνες...και, στο τέλος τέλος, αν υπήρξε κακή μάνα, όπως υπαινίσσεσαι, ίσως θέλει να επανορθώσει και ...μή βιαστείς πάλι να πεις είναι αργα....και ποτέ δεν είναι αργά ΓΙΑ ΣΕΝΑ... αν όντως σε αγαπας, πήγαινε δε κπ ειδικό και πες όλα αυτά που λες σε μας...τι νομίζεις με το καλημέρα θα σου δώσει να φας πίτσα; Εξάλλου, το πρώτο που θα σου πει είναι ακριβώς πως αν εσύ δε θέλεις τίποτε δεν γίνεται...οπότε, δε χάνεις τίποτε να πας...ούτε παίρνεις (κιλά) όως φοβάσαι...Έίναι άδικο αυτό που σου κάνεις...