Originally posted by BettyG
Quote:
Originally posted by changes
παλι ενα σωρο με κραξατε πανω επειδη λεω την αληθεια οπως ειναι.κ παλι μου χρεωσατε εμενα θεατρα κ υποκρισιες αντι να τις χρεωσετε στους εαυτους σας.
προβλημα σας.
οπως η ναντιν εχει το δικαιωμα να αναλυει κ να αναλυει κ να συμβουλευει και να ξανασυμβουλευει,να ενθαρυνει και να ξαναενθαρυνει ,ομολογω παντα ευστοχα και πετυχημενα γιατι θεωρητικα ξερει για τι πραγμα μιλαει αν κ πρακτικα δεν ξερει την τυφλα της γιατι αν ηξερε, οσα ελεγε κ συμβουλευει περι φαγητου θα τα εκανε πραξη πρωτα στη δικη της ζωη -ετσι κι εγω εχω το δικαιωμα να της λεω φτανει πια η αναλυση.
μια ζωη την εχει κ την εχει σακατεψει και καθεται και ανοιγει τοπικ για τι;!για να μας πει οτι τρωμε τη ψυχη μας με αυτα τα τοπικ κ να μας δωσει παλι ενα μικρο βιογραφικο του τι της εχει κοστισει το φαγητο στα χρονια του βιου της καταληγοντας που;στις νεραιδες και τα ονειρα μας;!!!ελεος.
μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα.αν ολη αυτην την ωρα που εγραφε αυτο το ομολογουμενως καλλιτεχνικα-λογοτεχνικα ομορφο κειμενο επιανε δυο βαρακια στα χερια της κι εκανε λιγη γυμναστικουλα θα χε προσφερει κατι στον εαυτο της.αναμασωντας τα ιδια και τα ιδια στα λογια κ σε ενα φορουμ δεν καταφερε κανεις τιποτα.
καθηστε διαβαστε πεντε δεκα πραγματα περι υγιους διατροφης κ ασκησης οσοι δεν το εχετε κανει ηδη-μερικοι ειστε εντελως στουρνοι,αν κρινω απο αυτα που τρωτε, ανασκουμπωθειτε και καντε πραξεις.
σας βαρεθηκα μερικα ατομα τα ιδια κ τα ιδια εδω μεσα δυο χρονια που σας διαβαζω.
σε ο,τι αφορα τη ναντιν,
ας κυνηγησει το ταλεντο της στη συγγραφη κειμενων,θα μπορουσε να βγαλει χρημα απ αυτο.ποσο μαλλον που ειναι μια δουλεια που η εμφανιση ειναι πανασχετη.την πενα σου δειχνεις στον κοσμο.ας το κυνηγησει,γιατι δεν το κυνηγα;ας κανει κατι τελοσπαντων για τον εαυτο της.φτανει η συμπαρασταση στους αλλους,φτανει η αναμασηση των ιδιων κ των ιδιων σε ενα φορουμ.φορουμ ειναι.δεν ειναι η ζωη.ξυπνατε!ναντιν,σε διαβαζω δυο χρονια τωρα κ ειμαι πολυ θυμωμενη μαζι σου,αφορμη ηταν αυτο το θεμα για να σου τα πω.εισαι πολυ καλη περιπτωση ατομου για να σε πετας στα σκυλια τοσα χρονια.κριμα κι αδικο.
Δεν ήξερα οτι έχουμε αυτοδιορισμένο κριτή των πάντων εδω μέσα.
Ποια είσαι εσύ, που ανοίγεις και ξανανοίγεις τόπικ , για να σε συμβουλέψουν, τη μία για τα ισοδύναμα τροφών, την άλλη για μια δίαιτα 1400 θερμίδων, την άλλη για ότι σου κατέβει και μας τη λές κιόλας, επειδή κανείς δε σου δινει σημασία!
Επιτίθεσαι σε ανθρώπους που είναι "κοσμήματα" του φόρουμ, μόνο γιατί είσαι κομπλεξική και κανείς δε σε βλέπει σοβαρά!
Ποιός σου ζήτησε να κρίνεις τους άλλους?
Ποιός σου είπε οτι έχουμε ανάγκη από τις συμβουλές σου και τις δικιές σου και άλλων αυτόκλητων συμβουλατόρων?
ʼσε μας κοπέλα μου ήσυχους,
και αν ήσουν τόσο μάγκας όπως λές δε θα κρυβόσουν στην ανωνυμία σου, βγάζοντας την κακία σου εκ του ασφαλούς.
Μαζεψου λοιπόν στα κυβικά σου και πήγαινε αλλού να αφησεις τις αναθυμιάσεις σου!