το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
τι αποκλεισμος κ βλακειες. διαγραφτε αυτα τα δυο νικ. θελω διαγραφη κ των δυο τωρα.
NIKOS D ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗ LILITH KAI THN ASTARTE
το ξαναανεβαζω για να συνεχισει η συζητηση μας πριν την διακοπη τηςQuote:
Originally posted by konina
συμφωνω για ολα αυτα που ειπατε περι εθισμων, αυτοεικονας, αυτοπειθαρχιας, αγχους, συνηθειων κτλ...
υπενθυμιζω ομως ότι ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη το σωμα θυμαται, βγαινοντας απο τον κυκεωνα αυτο εχεις αποκτησει νεες εμπειριες κ γνωσεις...στο χερι μας ειναι να τις αξιοποιησουμε...τι εννοω...
οκ ξερω ότι χανοντας 28 κιλα (μιλω για μενα) ειναι πολυ πιθανο να ξανακυλησω στον "εθισμο" μου κ να ξαναπαρω καποια..εχω ομως ηδη τη γνωση οτι:
1) πρεπει να τσεκαρω το βαρος μου σε εβδομαδιαια βαση κ μετα τη διαιτα ωστε να προλαβω "το κακο", κ οχι να ξυπνησω μια μερα κ να ειμαι +10
2) τα 2 κιλα χανονται πολυ πιο ευκολα απο ότι τα 5 (επιτηδες χρησιμοποιω κοντινους κ μικρους αριθμους)
3) ΜΠΟΡΩ να χασω 28 κιλα, αλλα δεν μου ειναι ευχαριστο να το κανω κ δεν θελω να ξαναμπω σε αυτην την διαδικασια, οποτε ΘΕΛΩ κ ΜΠΟΡΩ να το αποφυγω
4) ειναι πανευκολο να ξαναπαρω κιλα όπως πανευκολο ειναι κ να τα ξαναχασω
5) πολυ απλα όταν δεν εισαι σε φαση διαιτας κ ξεκινησεις χανεις τουλαχιστον 2 κιλα την πρωτη βδομαδα... οποτε και να παρω 2 κιλα (όταν το αντιληφθω νωρις) αρκει 1 βδομαδα διατροφικου μαζεματος, για να μου εξασφαλισει την ψυχικη μου ισορροπια σε αυτον τον τομεα....