Εγώ Για να κόψω το χαναχ υπεφερα μπήκα σε κλινική ψυχιατρική φοβερή στέρηση ουρλιαζα θεέ μου πως το αντεξα φοβερή στέρηση το ξαναλέω
Printable View
Εγώ Για να κόψω το χαναχ υπεφερα μπήκα σε κλινική ψυχιατρική φοβερή στέρηση ουρλιαζα θεέ μου πως το αντεξα φοβερή στέρηση το ξαναλέω
το εχω πει πολλες φορές εγω οτι τα ψυχοφάρμακα οπως και το ζαναξ προκαλουν φοβερο εθισμο και στεριτικα....καλυτερα μονοι μας με το μυαλο μας να τα ξεπερναμε το εχω πει πολλες φορες εδω στο Φόρουμ αυτο αλλα δυστιχως καποια ατομα συνεχιζουν να καταστρεφοντε απο τα ψυχοφάρμακα διοτι δεν μπορουν να τα πολεμήσουν μονοι τους με φυσικους τρόπους!
Και ομως για εμενα στεκει αυτο που λεει ..
Ειναι γολγοθας να απεξαρτηθεις απο τις βενζο και ειδικα αμα κανεις μακροχρονια χρηση ειναι και πιο δυσκολο , οταν σταματησα το ζαναξ μετα απο 2 μηνες ακαταλογιστης χρησης βαρεσαν τα στεριτικα ασχημα να με πνιγει ολη μερα το ανχος
Αν τα σταματήσεις απότομα Ναι ισχύει...
Και φυσικά υπάρχει αγωγή για τους μακροχρόνιους χρήστες για να περασουν την μεταβατικη περιοδο χωρις στεριτικα και χωρις αλλα συπτωματα...δεν τα σταματάς από την μια μέρα στην άλλη
Αυτά βέβαια τα γνωρίζουν καλύτερα οι γιατροί όπου και εκεί πρέπει να απευθυνθείς και όχι να πειραματιζόμαστε μόνοι μας.
Καλή συνέχεια!
Οσο σου πει ο ψυχιατρος.Εμεις δεν είμαστε ειδικοί εδώ.... Νιωθεις οτι δε σε βοηθανε;
Υποτιθεται οτι το Ζαναξ ειναι φαρμακο για 3 μηνες.Εγω το ξεκινησα Σεπτεμβρη του 18,σαν δοκιμαστικη θεραπεια για μια νευρολογικη διαταραχη που εχω (περιφερικη νευρικη υπερδιεγερσιμοτητα) ,κατι εκανε στην αρχη,μετα τιποτε,σταδιακα το εκοψα.Απο κει και περα το ξαναπηρα σε μικρες δοσεις, για μικρες περιοδους.Ειναι πραγματικα κωλοφαρμακο,ακομα και 0.25 να παρεις εστω και 2 φορες εβδομαδιαια,σου φερνει υπνηλια και κακοδιαθεσια.Συμβουλεψου γιατρο για το πως θα το κοψεις θελει πολυ σιγα.