να σφιξεις ταυτοχρονα με την απώλεια κιλών. και η λύση ειναι μία και λέγεται γυμναστικη (και κυριως βάρη)
Printable View
να σφιξεις ταυτοχρονα με την απώλεια κιλών. και η λύση ειναι μία και λέγεται γυμναστικη (και κυριως βάρη)
ναι αυτο κανω ως τωρα απλα τωρα θελω ακομα πιο καλα...νομιζω αφου γυμναζομαια πο Σεπτεμβρη ειναι καιρος να γινει πιο στοχευμενα... τι λες?
Εχω κ 1-2 φιλους πυο ασχολουνται με μποντυ μπιλντινγκ κ ελπιζω να εχω αποτελεσμα...
ακριβώς!!!!
οι φιλοι σου τα μπιλντέρια ξέρουν!
βρε δαναη καλως ηρθες και παλι. ελπιζουμε να σε εχουμε συχνα κοντα γιατι απο οτι βλεπεις ολες εχουμε και κατι να ρωτησουμε!!!!!
εισαι καλα? ολα καλα? βρηκες καλη δουλεια διαβαζω, μια χαρα. φιλακια πολλα και θα σε στειλω μυνημα με την πρωτη ευκαιρια να σου πω τι εκανα τελικα
Γεια σου μπαρμπουνάκι μου,
περιμένω ανταπόκριση :)
μωρε ολοι ξερουν, εμας ποιος θα μας μαθει! δυστηχως ειναι σε αποσταση οι φιλοι μου :SQuote:
Originally posted by device
ακριβώς!!!!
οι φιλοι σου τα μπιλντέρια ξέρουν!
μσν!!!
εγω με ένα φιλο μου (μπιλντερι) τα λεμε μεσω μσν
μεχρι που πριν φαω, του το λέω!!!
ετσι ειναι αν εχεις δουλεια γραφειου.
μπα μωρε δε λεει εδω δε τους ειχα παλια μσν θα τους βαλω τωρα να ρωταω τι να κανω χαχαχχα ντρεπομαι...λεμε αλλα στο τηλ...ισως ρωταω κ γιαυτα ποτε ποτε...
απορια off τοπικ: θες να χασεις 54,6 κιλα?
εισαι 54,6 κιλά και θες να πας στα... 0?
τι ακριβως σημαινει η υπογραφη σου?
για να αανεβει το ηθικο μετραω ανντιστροφα μεχρι να χασω αλλα 5 κιλα...
εχασα λοιπον απο χθες 400 γρ. το εβαλα στο τικερ κ αυτο δειχνει οτι μενουν 4.6 κιλα να χασω...αλλα το κολλησε στο 5...το γιατι δεν ξερω χεχεχ
XIXI bre device!!!!mαρεσεη απορια σου!!:)
Ευχαριστω ολα τα κοριτσια που εγραψαν σε αυτο το τοπικ! Πηρα ιδεες...το θεμα φυσικα ειναι η εφαρμογη τους, τουλαχιστον οσον αφορα τα γυμναστηρια, για τα οποια δεν τρεφω και ιδιαιτερη αγαπη... Anyway..., λιγο απο δω λιγο απο κει..κατι θα κανουμε!
ΒΑΓΙΟΥΛΑ, σ ευχαριστω για τις πληροφοριες για το thermage. Βεβαια δεν ειμαι σε θεση για τετοια εξοδα τωρα, αλλα τουλαχιστον εχω γνωση αλλης μια εναλλακτικης! Νασαι καλα!
chrys τι εκανες τελικα με τα μπρατσακια? βοηθησε κατι απο τα παραπανω? εκανες βαρακια?
click, ναι! βοηθησε κατι, αλλα οχι τα βαρακια! Κρεμες και οι αμπουλες specific cellulite. Kατι ειναι κι αυτο...Βεβαια, δεν εχει τα ιδια αποτελεσματα με τα βαρακια, οπωσδηποτε, αλλα ειδα μεγαλη διαφορα!Σαφως και συνιστω τα βαρακια...ουτε λογος! Απλα εγω ειμαι τεμπελιτσα...:P
αααα οκ :starhit: thank you για την απαντηση.
προς το παρον κανω βαρακια 2κιλα καθε μερα και πουσαπς στον τοιχο.
για κρεμες και αμπουλες δεν τρελαινομαι, αλλα κανω με λουφα σχεδον ολο το σωμα και peeling τοπικα.
παντως για μπρατσα και γλουτους χρειαζομαι ενα θαυμα εκτος απο γυμναστικη :P
xrysa ριξε μια ματια εδω για ασκησεις χεριων http://www.exrx.net/Lists/ExList/ArmWt.html
http://www.exrx.net/WeightExercises/...BKickback.html
εχει κ με βαρακι.
ψαξτο εχει τα παντα
Κίνηση.
ʼσκηση(η σχέση κυτταρίτιδας με τη χαλάρωση είναι στενότατη)
Νερό.
Μασάζ για καλύτερη λεμφική κυκλοφορία(με κινήσεις προς την καρδιά,για τα πόδια ανοδικές),καλύτερα με κάποια ειδική κρέμα που καταπολεμά τη συμφόρηση.
Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία και σίγουρα δεν κάνει τη μάχη με την κυτταρίτιδα ευκολότερη.Κόφτε το,έχει πολλά οφέλη μία τέτοια απόφαση.
Ζεστά-κρύα ντους,με εναλλαγές,όλες τις εποχές.
Εγώ κάνω άλλο ένα τρικ,τα τσιμπηματάκια σε περιοχές που έχουν κακή κυκλοφορία,μέχρι να κοκκινίσουν.Δε λέμε να το μαυρίσετε το δερματάκι,προσοχή.Με το μαλακό,απλά να αυξήσετε λίγο την μικροκυκλοφορία.
Βαράκια,βαράκια,βαράκια.;)