ΑΑΑΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΚΕΡΑΚΙ!!!
Printable View
ΑΑΑΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΚΕΡΑΚΙ!!!
Πωπω, Κέλυ, αν μου έλεγε εμένα έτσι η πελάτισσα, θα της είχα φέρει κανα βάζο στο δόξα πατρί...
Τικεράκι τελικά λέγεται? ʼμα μάθεις πες μου και μένα, γιατί θέλω να βάλω και γω... Όχι τίποτε άλλο, να βλέπω τα κιλά να αναβοσβήνουν... ΧΑΧΑ...
«Δε παλεύεσαι!!!» ? που λένε και εδώ στην Κρήτη?Quote:
Originally posted by badgirl11
Ειμαι περηφανη! για σενα...δεν περιμενα να δω απαντηση σου εδω...μπραβο φιλεναδα ;) βαλε μας τωρα τα γυαλια, κ κανε κανενα σπανακοπιτακι να υποδεχθεις τους "μουσαφιριδες". Μπορει να ειναι πολλοι ;) ο,τι δεν επιασες σε μουσουνου :PQuote:
Originally posted by irenevaladia
Όλα αυτά συνέβαλαν και μπορώ να πω σήμερα πως είμαι ειλικρινά ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!
Βέβαια το πολυπόθητο δεν έχει έρθει ακόμα αλλά που ξέρεις ? ίσως μου αφήνει τον χρόνο για να κάνω και άλλα πράγματα για τον εαυτό μου!
Δε μας πήραν και τα χρόνια!
Την σημερινή εποχή όλα γίνονται!
Σε φιλώ γλυκά και θέλω να παρακολουθήσω την ανοδική σου πορεία!!!
Φοβερή η ατάκα!Quote:
Originally posted by ΚΕΛΥ
καλησπερουδια!!!επιτελους καταφερα να σας γραψω!αρχικα πολα ευχαριστω για την ανταποκριση σας.λοιπον,ειμαι καλυτερα σημερα γιατι ηταν η πρωτη μερα μετα απο πολυ καιρο που δε γουρουνιασα!!!γιουπι!!!!τελο� �,το πηρα πολυ πατριωτικα το θεματακι!!!ρε γαμωτο το μονο που με προβληματιζει(προς το παρον δηλαδη)ειναι γιατι ο γυναικολογος μου δωσε τα γκλουκοφας.λεει οτι θα ρυθμισουν την ινσουλινη του αιματος,και θα μειωσουν την ορεξη μου και γενικοτερα θα μου φτιαξουν την ψυχολογια.τι να πω κι εγω απλα τα ξεκινησα και βλεπουμε.εσεις πως τα πηγατε σημερα;;;απο αυριο ακομη πιο δυναμικα εγω!ααα κατι που ξεχασα να σας πω,σημερα στη δουλεια ηρθε μια πελατισσα που ειχα να με δει κανα χρονο και μου λεει"παχυνες η ετοιμαζεις τιποτα;;"αααα λεω με τον πονο μου παιζει κι αυτη;ομως κι εγω αταραχη της λεω οχι εχω καλο αντρα και με ταιζει καλα.αλλο που μεσα μου αισθανθηκα απαισια,αλλα δεν πειραζει γιατι κι αυτο με πεισμωσε περισσοτερο!
αντε βρε παιδια θα μου πει καποιος πως θα βαλω τικερακι;;;;
Καλά της είπες!
Μα ρωτάνε τέτοια πράγματα;
Λίγο «τακτ» δεν υπάρχει;
οταν ειχα παχυνει υπερβολικα, επειδη εννοειται πετουσε η κοιλια...ειχαπροετοιμαστει ψυχολογικα οτι αν μου πουν κατι αν ειμαι εγγυος κτλ θα πω ε ναι θελει φαγητο το παιδι ή κατι τετοιο...Quote:
Originally posted by ΚΕΛΥ
καλησπερουδια!!!επιτελους καταφερα να σας γραψω!αρχικα πολα ευχαριστω για την ανταποκριση σας.λοιπον,ειμαι καλυτερα σημερα γιατι ηταν η πρωτη μερα μετα απο πολυ καιρο που δε γουρουνιασα!!!γιουπι!!!!τελο� �,το πηρα πολυ πατριωτικα το θεματακι!!!ρε γαμωτο το μονο που με προβληματιζει(προς το παρον δηλαδη)ειναι γιατι ο γυναικολογος μου δωσε τα γκλουκοφας.λεει οτι θα ρυθμισουν την ινσουλινη του αιματος,και θα μειωσουν την ορεξη μου και γενικοτερα θα μου φτιαξουν την ψυχολογια.τι να πω κι εγω απλα τα ξεκινησα και βλεπουμε.εσεις πως τα πηγατε σημερα;;;απο αυριο ακομη πιο δυναμικα εγω!ααα κατι που ξεχασα να σας πω,σημερα στη δουλεια ηρθε μια πελατισσα που ειχα να με δει κανα χρονο και μου λεει"παχυνες η ετοιμαζεις τιποτα;;"αααα λεω με τον πονο μου παιζει κι αυτη;ομως κι εγω αταραχη της λεω οχι εχω καλο αντρα και με ταιζει καλα.αλλο που μεσα μου αισθανθηκα απαισια,αλλα δεν πειραζει γιατι κι αυτο με πεισμωσε περισσοτερο!
αντε βρε παιδια θα μου πει καποιος πως θα βαλω τικερακι;;;;
Τελικα εκανα κ πλακα του δικουμου οταν με αγγαλιαζε (κ μενοχλουσε γιατιεπιανε την κοιλια...) και του φωναζα "μη το παιδι!"
καποια στιγμη ημουν σχεδον σιγουρη οτι ολοινομιζαν οτι ειμαι εγγυος αλλα κανειςδετο ειπε ποτε...παντως ειχεπλακα!!!
Παντως κιεμενα μουτοειχε πει ενας, αν ειμαι εγγυος,αλλα δε το ειπε απο θεμαπαχους, αλλα απο θεμα γαμου, διοτι εδω ολες εγγυες παντρευονται!
Quote:
Originally posted by irenevaladia
«Δε παλεύεσαι!!!» ? που λένε και εδώ στην Κρήτη?
Irene πατριωτακι?!
Ελα ρε συ! Καλα χαμπαρι δεν ειχα παρει τοσο καιρο!
αμαν Κρητη ειστε και οι δυο! αμαν αμα μαγειρευεις σαν την Ιρενε, καηκαμε Τετη.
Να μη γραφεις τι τρως πουλακι μου κ ξελιγωνομαστε... :D
Αχ μαγειρευω bad μου...το εχουμε εμεις οι Κρητικες αυτο με την μαγειρικη..
..και οχι μονο..γκουχου γκουχου..
Εμενα παντως κοριτσια , οσο ημουν σε προσπαθεια αποκτησης παιδιου λες και ειχαν λυσσαξει ολοι και με ρωτουσαν , εισαι εγκυος, ποτε γεννας, σε ποιο μηνα εισαι κλπ τετοια ωραια που μου εκαναν την ψυχολογια χαλια. Ειχα και το αγχος μου , ειχα και τα επιπλεον κιλα που συσσωρευονταν , ειχα και το πρηξιμο απο την ορμονοθεραπεια...
Η χειροτερη περιοδος της ζωης μου μακραν...
Ενιωθα πραγματικα να ανοιξει η γη να με καταπιει...περιμενα να μεινω μονη να ξεσπασω σε κλαματα. Δεν ξερω τι με ενοχλουσε πιο πολυ...Το οτι ημουν παχια και φαινομουν σαν εγκυος ή το οτι δεν εμενα εγκυος ενω το ηθελα τοσο πολυ.
Πωπω τα θυμηθηκα και με επιασε το κεφαλι μου πρωι πρωι.
εμενα ακριβως αυτο με τσατισε στη μανα μου οταν σε ενα ζευγαρι που για πολλά χρονια δεν ειχαν κανει παιδακι (δεν ξερω αν και πόσο προσπαθούσαν αλλα δεν ρωταω τετοια προσωπικά πραγματα) συνεχεια τους ευχοταν με ιδιαιτερη ένταση
"αχ, και σας ευχομαι να κανετε ενα παιδακι", "μακαρι να σας δωσει ο θεος ενα παιδακι" και την ιδια ευχη ξανα και ξανα, καμια δεκαρια φορες κατα τη διαρκεια της βραδιάς μεχρι που ημουν έτοιμη να της πω να το βουλώσει γιατι ουτε εγω την άντεξα. (φυσικα και της τα χωσα στο αμαξι στην επιστροφη)
Δυστυχως αυτα συμβαινουν...ειτε καλοπροαιρετα ειτε κακοπροαιρετα.
Παντως ειναι ενα ζητημα πολυ λεπτο, που θελει ιδιατερη προσοχη. Δεν μπορεις να ρωτας τον αλλο γιατι δεν εχεις παιδι με την ιδια ευκολια που τον ρωτας που αγορασε την ταδε τσαντα.
Ειναι κι αυτο ενας ειδος ρατσισμου, που (επαναλαμβανομαι) ευχομαι να μη βιωσει κανενας.
Πάντως το θέμα των παιδιών είναι γενικά ευαίσθητο και καλό είναι να μην το συζητάμε ποτέ. Έχω μια ξαδέρφη που προσπαθεί εδώ και 5 χρόνια να κάνει παιδί και δεν μπορεί. Το ότι τη ρωτάει ο καθένας 'άντε πότε θα κάνετε παιδι;" της έχει δημιουργήσει φοβερό άγχος και την κάνει κουρέλι. Προσωπικά της είπα να βάζει στη θέση του όποιον τη ρωτάει, ώστε να μην το ξανακάνει ούτε σε αυτή ούτε σε άλλη γυναίκα
απαπα δεν ξερω πως θα αντιδρουσα αν ακουγα ολα αυτα που τους ειπαν...ευχομαι να μη μαθω, ειμαι κ ευεξαπτη οταν οι αλλοι μιλανε ασχημα...ενας Θεος ξερει, μπορει και να τους εδερνα :D ισως οντως μερικες σφαλιαρες χρειαζονται μερικοι που λενε τετοια ασχημα πραγματα.
Ξερω κ απεξω να μη τα πουν τα λενε απομεσα τους, αλλα οταν τα λενε απεξω οφειλουμε κ να απαντησουμε! αν μη τι αλλο ειμαστε ετοιμολογες γυναικες κ δε θα αφηναμε να μας κανει την ψυχολογια χαλια ο καθε μπιπ. Δυστηχως αυτο το τελευταιο ακομα το δουλευω κ γω, αν το πετυχει καποια ας μου δειξει τον δρομο!
Το θεμα ειναι οτι προτιμαμε να τα καταπινουμε ολα , παρα να μπουμε σε αντιπαραθεση...ισως να φταιει η χαμηλη αυτοεκτιμηση, δεν ξερω...τουλαχιστον για μενα ετσι ισχυει. Παντα υπερευαισθητη και χαμηλων τονων ημουν, παντα προσεχα πως θα πω το οτιδηποτε να μη φερω τον αλλον σε δυσκολη θεση...
Αυτο ομως εχει εγκλωβιστει μεσα μου και τα τελευταια χρονια εχω γινει φοβερα νευρικη, ακομη ομως δεν εχω βρει διεξοδους κι εξακολουθω να αφηνω τους αλλους να μου κουρελιαζουν τη διαθεση...
Αντε να βρεις θαρρος να παλεψεις με 35 κιλα ετσι....
TETH ούτε εγώ σε είχα πάρει είδηση! Ηράκλειο;
Ρεθυμνο Irene μου.
Αλλα Ηρακλειο εχω ζησει 4 χρονια λογω σπουδων.
Dalia
βασικά πιστεύω ότι είναι τόσο μεγάλο το σοκ όταν αντιλαμβάνεσαι πόσο αγενής και γελοίος μπορεί να είναι κάποιος, που εκείνη τη στιγμή δεν σου έρχεται τι να πεις. Όπως λέει και η badgirl πρέπει να μάθουμε να απαντάμε και στην έσχατη περίπτωση ας ρίξουμε καμιά ανάποδη :)
Αν θες τη γνώμη μου πάντως οι ευγενικοί και χαμηλών τόνων άνθρωποι σαν εσένα εκτιμούνται εκεί που πρέπει, οπότε μη το σκέφτεσαι. Ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει τελικά.
TETH πολύ μου αρέσει το Ρέθυμνο! Από το καλοκαίρι έχω να έρθω? Εγώ μένω Ηράκλειο.
Ηρακλειο αγαπημενο, κυριως για shopping!
εγω είμαι παντρεμενη 5 χρονια και δεν έχω παιδια, ειλικρινα δεν με ενδιαφερει τι λεει ο καθενας , οταν με ρωτανε πότε θα κάνω παιδι , χαμογελάω και απαντάω : όταν ο καλος θεούλης μου φέρει ένα.
ε τι στο καλό θα τα βάλουν και με τον θεό ?
και όταν κάποιοι ακόμα πιο θρασύς μου απαντάνε με νόημα ότι εκτός από τον θεό πρεπει να βάλω και εγώ το χεράκι μου απαντάω και εγω με θράσος του στυλ "μου κανεις υποδείξεις για το πως πρεπει να πηδιέμαι ?'" τότε το βουλώνουν
"oταν κάποιοι ακόμα πιο θρασύς μου απαντάνε με νόημα ότι εκτός από τον θεό πρεπει να βάλω και εγώ το χεράκι μου απαντάω και εγω με θράσος του στυλ "μου κανεις υποδείξεις για το πως πρεπει να πηδιέμαι ?'" τότε το βουλώνουν "
σου βγαζω το καπελο Ναταλια. με εκανες να χαμογελασω πρωι πρωι :D
ε τι να κανουμε πρεπει να βρουμε τροπους να αντιμετωπιζουμε την αγενεια. το καλυτερο είναι οτι μετα απο τον θεουλη δε περιμενουν να ακουσουν κατι τετοιο και μενουν καγκελο
natalia
ωραία απάντηση. Ναι η αλήθεια είναι ότι η εναλλαγή θρησκευτικών με σεξολογία αφήνει τον άλλο άφωνο :)
ναταλια, σου βγαζω το καπελο!!
χαχαχχαχαχαχα μπραβο ρε ναταλια δυναμη :D:DQuote:
Originally posted by natallia
εγω είμαι παντρεμενη 5 χρονια και δεν έχω παιδια, ειλικρινα δεν με ενδιαφερει τι λεει ο καθενας , οταν με ρωτανε πότε θα κάνω παιδι , χαμογελάω και απαντάω : όταν ο καλος θεούλης μου φέρει ένα.
και όταν κάποιοι ακόμα πιο θρασύς μου απαντάνε με νόημα ότι εκτός από τον θεό πρεπει να βάλω και εγώ το χεράκι μου απαντάω και εγω με θράσος του στυλ "μου κανεις υποδείξεις για το πως πρεπει να πηδιέμαι ?'" τότε το βουλώνουν
irene TETH σιγα τα μελια :P :P αχ πως μαρεσει να κοροιδευω τις αγαπημενες μου! ιρενε εχω μια αδυναμια ειδικα στην Τετη, μη ζηλευεις ε :P :P (ειχες μια σκασιλα, πες το χεχεχεχε)
den exo skasila ... afou kai se mena exeis adinamiaaaaaaa................
Οπα κοριτσια, δεν θελω να ειμαι το "τριτο προσωπο"!:P
xaxaxaxa....
ΚΑΛΟΟΟ! Εγώ συνήθως απαντάω πως είμαι μικρή ακόμα και δεν μ'αφήνει η μαμά μου.Quote:
Originally posted by natallia
Στην δουλεια μου οι πελατες με ρωτανε συνεχεια, παιδακια εκανες?
βεβαια απαντω εγω. 2 μαλιστα..
ααα λενε αυτοι μπραβο.. ( η μανα μου με κοιταει και γελαει)
τους λεω ευχαριστω.. πρεπει να παω να τους κοψω και τα νυχια τωρα που μου τα θυμισατε..ειναι και ο καιρος για τα εμβολια τους..ααα σας ειπα οτι εχουν και ουρα?
εμενα που με αγχωνει ο πατερας μου οτι αντε να παντρευεσαι!!!!κ ειμαι μολις 25 χρονων!!κ μαλιστά αν έχω σχεση με καποιον τον λεει ο γαμπρος μου κ ο γαμπρος μου κ αν του πω κατι μου λεει πλακα κανω καλε!κ πραγματικα μ εχει κάνει κουρέλι γιατι εγω δεν θέλω να παντρευτώ ακόμα!!!
σεμιε γιατι δεν του εξηγεις οτι αυτο που κανει εστω και για πλακα σε ενοχλει?