ναι με βοηθησαν... λοιπον το kilokiller παιζει να κανει δουλεια...
Printable View
καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!
penelope, μπορώ να ρωτήσω τι δίαιτα ακολουθείς?
τρωω το πρωι δημητριακα, το μεσημερι ενα κανονικο γευμα χωρις ψωμι και το βραδυ ενα γιαουρτι η φρουτα η τελος παντων κατι ελαφρυ. Αν πας στο τι εφαγα σημερα θα δεις τι τρωω καθε μερα, τα γραφω με θερμιδες... μην κοιταξεις το σκ γιατι εφαγα οτι τρωγεται...
Σε ποιο τομεα;Quote:
Originally posted by penelope1985
κανει δουλεια. βοηθαει στην απωλεια βαρους... το σ/κ εφαγα παρα πολυ και εβαλα 600 γρ και την μια μερα που προσεξα εχασα 800. Να μου πεις μπορει τα 600 που πηρα να ηταν μονο υγρα οποτε και χαθηκαν αμεσως, αλλα μπορει και να βοηθησαν και τα αναβραζοντα. Παρεπιπτοντως το πρωινο αναβραζον ειναι πολυ ωραιο...
πηνελοπη μου ειχες παρει κ τα λιποτοξ ε?γιατι αλλαξες?Σε ρωταω γιατι σκεφτομαι κ εγω να αλλαξω να παρω τπτ αλλο επειδη ψιλοβαρεθηκα τα λιποτοξ αν κ με κανουν να μην πειναω πολύ.
ναι συμφωνω απολυτως για την πεινα με τα λιποτοξ. εγω θεωρω οτι κανεις επισης και σουπερ δραστικο προγραμμα με λιποτοξ. δλδ αν φας μια μερα και την αλλη μερα παρεις κανονικα τα λιποτοξ με προσεγμενη διατροφη χανεις κατευθειαν αυτο π εφαγες. Τα λιποτοξ και εγω τα αλλαξα γιατι τα βαρεθηκα και γενικως ηθελα να δοκιμασω και αυτα. Ημουν μεταξυ αυτων και του carboslim το οποιο εκανε 37 ευρω και πιστευω οτι ειναι ιδανικο για τις μερες που ξερεις οτι θα φας παραπανω, γιορτες, εξοδους κλπ.
αυτο σε βοηθαει να μην πεινας κλπ?
οχι ιδιαιτερα. νομιζω βοηθαει με κατακρατηση... δεν προκαλει φουσκωμα οπως το λιποτοξ...
τι εννοεις φουσκωμα?εγω δεν ενοιωθα φουσκωμα.παντως οταν μου τελειωσουν τα λιποτοξ θα δοκιμασω μαλλον κανα αλλο.ετσι για αλλαγη.
εγω με το λιποτοξ ειχα μια αισθηση οτι ημουν χορτασμενη συνεχεια...
α εγω απλα δε πολύ πεινάω.δε μπορω να πω οτι αισθανομαι φουσκωμα!αληθεια ποσο καιρο κανεις διαιτα?
Απο 14 Γεναρη συστηματικα... με ασκηση διαιτα και χαπια...
μπραβο σου!μονο τα λιποτοξ εχεις παρει?μπραβο παντως ειναι πολύ σημαντικο που βρίσκεις τη δυναμη και πας τοσο καλα!
οχι εχω παρει και Xs-xpress
Οταν βλεπεις απωλεια συνεχιζεις... και μετα σου γινεται συνηθεια και λυπασαι να σταματησεις...
το xs εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλο,εσενα σε βοήθησε?καλα ναι εννοειται κ εγω ακομα κ τωρα που δεν εχω χασει πολλά λυπαμαι να τα χαλασω ολα κ πιστευω οτι καποτε θα φτασω στον στοχο μου!
κοιτα εγω λατρευω το Xs γιατι εχει την μεσημεριανη αναβραζουσα καψουλα η οποια ειναι τελεια...
εγω να σου πω την αληθεια εχω ακουσει οτι δε κανει τπτ.αλλα παιζει ρολο κ ο οργανισμος ισως καποιους τους βοηθαει ενω αλλους οχι.
ολα κατι κανουν...
Λοιπον εγω μετα απο δεκα μερες Kilokiller ειμαι μειον 1,2 κιλα οποτε το 4,9 μου φαινεται εξαιρετικα απιθανο αποτελεσμα...
καλα το μειον 4,9 κιλα σε 14 μερες φανταζομαι θα ισχυει για καποιον που ξεκινησε πριν 2 εβδομαδες διαιτα και χανει τα πρωτα του κιλα σε συνδιασμο με το killo!!οπως πχ αν το εκανε σε συνδιασμο με τρεξιμο ή αεροβια ασκηση!!!τριτη που ειναι ανοιχτα τα φαρμακεια το απογευμα θελω να παρω και εγω κατι απο ολα αυτα αλλα για την κυτταριτιδα και τους ποντους κυριως αλλα δεν εχω καταληξει!μαλλον σκεφτομαι το νεο προιον της lanes λεκιθινη και αδυνατισμα μαζι,δεν ξερω αν κανει για την περιπτωση μου ομως ή αυτο που εγραφες με το φραγκοσταφυλλο αλλα σκεφτομαι οτι αυτο ειναι καλυτερο μετα τα lanes(ή κατι αντιστοιχο,θα ρωτησω και το φαρμακοπειο τι προτεινει στην περιπτωση μου) και στο τελος το φραγκοσταφυλλο για καλυτερα αποτελεσματα πριν τις παραλιες!
εγω παιζει να παρω κατι για την κυτταριτιδα τυπου cellulase ή cell out!
της HEALTH AID Cellusite Two-A-Day 60 ταμπλέτες ειναι νεο προιον,καλο φαινεται!το βρηκα τωρα που ψαχνω να δω τι θα παρω!τα cell out ποια ειναι??
ειναι ενα που το διαφημιζουν συνεχεια στην τηλεοραση με μια που ειναι στημενη σε εναν καθρευτη και κοιταει τον κωλο της .... και χοροπηδαει...
δεν το εχω δει!εγω παντως για health aid με κοβω αν και στο παρελθον ειχα παρει το cellusite της ιδιας εταιριας και δεν ειχα δει κατι...αλλα τωρα λεω να ψιλοξεκινησω και ασκηση οποτε του πο$στη κατι θα γινει!
mmm,το βρηκα:
POWER HEALTH Xs Cell-Out
Προϊόν Διπλής Δράσης
1. Μειώνει δραστικά την όψη φλοιού πορτοκαλιού
2. Ενισχύει το κολλαγόνο, αναδομεί το δέρμα σε βάθος
To Cell Out είναι ένα μοναδικό προϊόν, που συνδυάζει στην ίδια συσκευασία δύο διαφορετικά φυσικά προϊόντα, τα αναβράζοντα δισκία Cell Out DAY και τις κάψουλες Cell Out NIGHT. Το Cell Out μέσα από το συνδυασμό των δύο αυτών συνθέσεων παρουσιάζει διπλή δράση, αφού μειώνει δραστικά την όψη φλοιού πορτοκαλιού, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει το κολλαγόνο και αναδομεί το δέρμα σε βάθος.............................
αντε να δουμε που θα καταληξω!
και εγω θα παω να τα κοιταξω αυριο.... εχουμε ενα τεραστειο φαρμακειο στο Χαλανδρι π εχει ολοκληρο τμημα μονο με τετοια...
λοιπον...απο σημερα ξεκιναω τα δικα μου τα kilokiller...για να δουμε τι αποτελεσμα θα εχει και σε μενα....
το μονο που εχω να πω ειναι οτι και το πρωινο και το μεσημεριανο εχουν χαλια γευση...
το πρωινο ειναι τελειο. το βραδυνο ειναι το χειροτερο!
όντως το βραδυνό ειναι το χειρότερο!!! penelope ειδες καμμιά διαφορά εσυ?
ωχ μην μου λετε τετοια βασανηστηριο ειναι....
ναι ειμαι μειον 1,5 αλλα και με διαιτα!
και εγώ με δίαιτα...αντε να δούμε...
τελικα αποφασισα να μην παρω κατι αυτη την εβδομαδα(ή μαλλον να παρω και να το ξεκινησω Κυριακη ή Δευτερα)!θα τελειωσω πρωτα τα υποκαταστατα γευματος της forever τα οποια θα παιρνω αντι για βραδυνο!δεν μου αρεσει βεβαια η ιδεα και ελπιζω να το κρατησω γιατι ναι μεν ωραια γευση εχει αλλα οι υγρες "τροφες" δεν με ικανοποιουν καθολου με αποτελεσμα να θελω να φαω κι αλλο μετα!θα δειξει...
Πηνελόπη είσαι από Χαλάνδρι? Αχ τι μου θύμησες τώρα... Μια πολύ όμορφη τριετία τηε ζωής μου πέρασα στο Χαλάνδρι... Σε ζηλεύω...Quote:
και εγω θα παω να τα κοιταξω αυριο.... εχουμε ενα τεραστειο φαρμακειο στο Χαλανδρι π εχει ολοκληρο τμημα μονο με τετοια...
Mε ζηλευεις? Σιγα καλε. Σαμπως ειπα οτι μενω στο Παρισι...
κοριτσια μου ασχετο αλλα παρολο που τρωω αυτες τις μερες πανω απο 2000 θερμιδες....γιατι δεν μπορω να κρατηθω...παιρνω κανονικα το kilokiller και με δειχνει πιο κατω...απο χθες για παραδειγμα -200...
αυτα ειναι... πηγαινε και αναψε καμια λαμπαδα και μη μιλας μιλια
Quote:
αυτα ειναι... πηγαινε και αναψε καμια λαμπαδα και μη μιλας μιλια
χαχαχα πρεπει ομως να μαζευτω....απο σημερα θα κανω και τη διατροφη που μου χε δωσει ο χειρουργος περσυ πριν την αφαιρεση χολης σε 20 μερες ειχα χασει καμια 10αρια κιλα...