penou εσύ ειχες τη φωτο με το ροζ ομορφο φόρεμα?εμενα παντως μου αρεσε πολυ και εννοειται δεν φαινεσαι για 100!ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ.απορω πως καν προβληματιστηκες για κατι τέτοιο!
Printable View
penou εσύ ειχες τη φωτο με το ροζ ομορφο φόρεμα?εμενα παντως μου αρεσε πολυ και εννοειται δεν φαινεσαι για 100!ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ.απορω πως καν προβληματιστηκες για κατι τέτοιο!
μα πραγματικα! ειμαι 5 κιλα πιο αδυνατη απο σενα και 5 ποντους πιο ψηλη και αν δεις ποσο χαλαρο ειναι το σωμα μου αυτη τη στιγμη και πως ειναι τα ποδια μ απο την κυττατιριτιδα θα τρομαξεις... να ευχαριστεις τον Θεο για τα γονιδια σ...Quote:
Originally posted by MKEH78
penelope1985
σε ευχαριστώ πολύ....
looooooooooooooooooooooooooolQuote:
Originally posted by TETH
Ωραιο τοπικ αυτο, να βαζουμε φωτος μας!
Εγω μπορω να βαλω μονο κεφαλι? χαχαχαχαχ
Η pennou ελπιζω να μην επαθε κατι γιατι μπηκα στο τοπικ της για την Αλεξιαδου να το διαβασω ολο γιατι το χα περασει πολυ γρηγορα και ειδα οτι εχει σβησει ολα τα ποστ της. :/
καλα σοβαρά μιλάς?ελα ρε ειναι δυνατον να πιστεψε οτι την ειδε καποιος για 100 κιλά?????πολύ στεναχωρήθηκα τωρα γιατι μπορει να επεσε ψυχολογικα χωρις λογο.
Α δηλαδη διαβασε κατι απο καποιον που την πειραξε?Παιδια παντως ναι εχει σβησει ολα τα μηνυματα της...Τι εγινε ρε γμτ.
Για αυτο Πεννου διαβαζω και Πενου δεν βλεπω?
ετσι νομίζω δε ξέρω σιγουρα.απλα απο τοτε σταματησε να γράφει.δεν εχω ιδεα πάντως.πήγα να της στείλω προσωπικό μην και απέτυχε.
Της ειπε κανεις τιποτα αραγε? Για να πετυχε το u2u μαλλον απενεργοποιησε το account της...?
δε ξέρω.απλα ισως δε καταλαβε καλα γιατι νομίζω το τελευταιο της μην ηταν που ρωτούσε αν μοιάζει για 100 κιλά ενω ειναι στα 68.μετα βγηκα και οταν ξαναμπήκα δεν ειχε ουτε φωτο ουτε τπτ.κριμα
Μπορει να ειναι αυτο, επειδη ισως δεν απαντησε κανεις αμεσως και να φρικαρε τι να πω...
Ναι ενοχλήθηκε αρκετά...
εμένα μου έστειλε u2u
αλλά πριν που της απάντησα το πείρε.....
τι να σου πω,απλα ελπίζω να ξαναμπεί καποια στιγμη..
Ρε παιδι μ! Μερικες φορες σε πιανει τρελα.. και βλεπεις πραγματα εκει π δεν υπαρχουν γιατι ετσι τα βλεπεις στο μυαλο σου
Εγω τις φωτος δεν προλαβα να τις δω, αλλα ειμαι σιγουρη οτι μονη της φρικαρε και την καταλαβαινω γιατι κι εγω πολλες φορες φρικαρω χωρις λογο επειδη εχω τη μυγα που λενε.Pennou μου αν διαβαζεις κανε ξανα ποστ, δεν ηθελε κανεις να σε προσβαλει εδω μεσα αλοιμονο.
εγω την ειδα και μου αρεσε κιολας πολύ και μετα δεν προλαβαινα να διαβασω κανονικα ολα τα μην γιατι πλάκωσε δουλειά και απλα ειδα κανα δυο για σωματοτυπους κλπ κ ειχα σκοπο να μπω το βραδυ να γράψω για τις φώτο γιατι μου αρεσαν ολων των κοριτσιών.
ίσως δε ξέρω να στείλω σωστα u2u.αν ξαναμιλήσετε πες της πάντως οτι στεναχωρήθηκε χωρίς λόγο και ειναι κρίμα να πληγώνεται για κατι που δεν ισχύει.
Πάντως η bad στην αρχή είχε γράψει:
και είχα ποστάρει μόνο εγώ και η penouQuote:
Originally posted by badgirl11
να πω οτι ειστε ολες κουκλες
άρα της άρεσε η κοπέλα?..
μετά έγραψε:
(εδώ πιστεύω ότι αναφερόταν στον εαυτό της?.. σαν κάτι θετικό όμωςQuote:
Πενου μου ετσι ημουν στα 100+...εκει να δεις κλαμα...Quote:
Originally posted by pennou
αυτη η φωτο ειναι απο τους αρραβωνες μου φετος τα χριστουγεννα ειναι η πιο προσφατη φωτο που εχω και ειμαι πανω κατω στα κιλα που ειμαι τωρα αντε να ναι 4-5 λιγοτερα...
ηρθεεεεεεε επιστρεφω
Ότι και καλά στα 100+ ήταν τόσο καλή όσο η penou στα 68
και όχι στο ότι η penou στα 68 έμοιαζε με 100 κιλά)
γιαυτό και μετά της απάντησε:
ʼρα μάλλον ήταν παρεξήγησηQuote:
Πενου ειναι θεμα σωματοτυπου, μυων, ποσοστου λιπους, πολλων παραγοντων.
Τα κιλα απο μονα τους δε λενε κ πολλα...
Γενικα δεν δειχνω ποσα κιλα ειμαι. Σημερα συνταξιδευα με την πιο καλη μου φιλη
(μεταξυ ολων των αλλων, δεν εχω κ πολλες) κ ειχε την εντυπωση οτι ειμαι 75 κιλα,
και αυτο επειδη της ειχα πει πριν λιγα λεπτα οτι θελω να χασω 10 κιλα...
Γιατι εβγαλες την φωτο? ησουν τοσο ωραια στο φορεμα σου!
Έτσι penou μου?
MKEH78 τωρα καταλαβα.Ε ναι παρεξηγηση σιγουρα.Θα το επιβεβαιωσει και η badgirl σιγουρα.
Ελπίζω μόνο να το δεί και η penou έτσι.....
όπως και εμείς.....
μα ξέρεις τι με στεναχωρεί?οτι ηταν ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ!
εμενα μου αρεσαν ολες οι φωτο που βάλατε πραγματικα.και θέλει και θάρρος να βαλεις μια φώτο σου
συγνωμη παιδια απο τη βλακεια που ειπα εξαφανιστηκε η Πενου?Quote:
Originally posted by mtsek85
μη τρελενεσαι καλε...
καθε σωματοτυπος ειναι διαφορετικος....
εγω οταν ημουν 65 κιλα μου ελεγαν οτι δειχνω για πολυ κατω απο 60.... τωρα που λεω πως ειμαι 85, με νομιζουν για πανω απο 90...
τι να πεις....
ο καθενας οπως τα παιρνει τα κιλα...
το κακο με εμενα ειναι πως τα παιρνω σε περιφερεια και λιγο μπουτι... μεση, μπρατσα, γαμπες, προσωπο δε θα παρω....
Quote:
με βαλατε σε σκεψεις τωρα...στα 68 κιλα και δειχνω 100+????Quote:
ναι μονο που εγω ειμαι στη φωτο στα 68 ετσιQuote:
αυτη η φωτο ειναι απο τους αρραβωνες μου φετος τα χριστουγεννα ειναι η πιο προσφατη φωτο που εχω και ειμαι πανω κατω στα κιλα που ειμαι τωρα αντε να ναι 4-5 λιγοτερα...
ηρθεεεεεεε επιστρεφω
που να ξερω ποσα κιλα ηταν σεκεινη την φωτο που ειχε βαλει?
απλα οταν σχολιασε οτι ενιωθε ασχημα με τα κιλα της κ εκλαιγε της ειπα οτι ετσι ημουν στα 100...κ οτι εκλαιγα...επισης!
τωρα ποσα κιλα ηταν εκεινη δεν ξερω...
κ μετα ειπε 68...
καλα μη μου πειτε οτι φταιω εγω για ολο αυτο που εσβησε τα
μηνυματα της ρε κοριτσια :(
τι λετε για τα u2u?της ειπε κανεις τιποτα asxhmo πριβε για τη φωτο? θα πρεπε να ντρεπεται!
αυτό είδε και η badgirl προφανώς και σύγκρινε τον εαυτό της με την κοπέλα.....Quote:
Originally posted by semie
μα ξέρεις τι με στεναχωρεί?οτι ηταν ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ!
δεν το είπε για κακό?..
Εμενα αλλο με στεναχωρει.Οτι επειδη εχουν βρεθει διαφοροι -μη τους χαρακτηρισω- που μας πληγωσαν στο παρελθον, εχουμε γινει τοσο ευαισθητοι και πληγωνομαστε...Και αυτο το λεω για να το ακουσω κι εγω πρωτα απ΄ολα...Αλλα τουλαχιστον εδω σε αυτο το φορουμ πιστευω οτι ειμαστε ολοι συναδελφοι και αλληλοκαταλαβαινομαστε.
α καλα ειχε κ συνεχεια? παιδια συγνωμη εγω δεν ειμαι σε φαση για τετοιου ειδους παρεξηγησεις. Νομιζω ξεκαθαρισα πολυ καλα στο προηγουμενο μηνυμα μου (χωρις να εχω δει αυτο) τι συνεβη.Quote:
Originally posted by MKEH78
Ναι ενοχλήθηκε αρκετά...
εμένα μου έστειλε u2u
αλλά πριν που της απάντησα το πείρε.....
Δεν μπορω να πω κατι αλλο μονο συγνωμη για την παρεξηγηση κ οτι θεωρω υπερβολικη την αντιδραση σου Πενου αν εχει να κανει μονο μεμενα κ οχι με καποιον αλλο που δε γνωριζω τι εγινε.
Αν τουλαχιστο φταιει καποιος αλλος πες το να ξαλαφρωσω κ γω γιατι τ παιδια λενε οτι φταιω εγω...
Ειληκρινα πιστευα οτι το φορουμ ηταν μονο για υποστηριξη....
δεν παρεξηγησα τιποτα το να σου κανει quote καποιος στη φωτο σου και να λεει τα εξης λογια "Πενου μου ετσι ημουν στα 100+...εκει να δεις κλαμα..."σαν να μου λεει ετσι οπως εισαι στη φωτο εισαι σαν 100+ κιλα....και να χα μεγαλο σκελετο θα λεγα...
μικροκαμωμενη ειμαι και μολις 1,63.ουτε πλατες ουτε τιποτα..
Ποσο μαλλον να λεω οτι ειναι απο τους αραβωνες μου η φωτο και να μου λεει αυτο το πραγμα...
Πρωτα απο ολα προσβαλθηκα(λιγοτερο με βγαζουν αλλα περισσοτερο πρωτη φορα ακουω και ποσο μαλλον τοσο πολυ)
οποιοσδηποτε το ιδιο θα νιωθε...
χαλασα και τη διαιτα και εφαγα οτι βρηκα μπροστα μου απο τη στενοχωρια μου...
οσο για τη κοπελια αν στα 100+ δειχνει σαν εμενα τοτε στα 80 θα ειναι μοντελο τι να πω...
οσο για την διαιτα της αλεξιαδου πατα στο παρακατω link
www.albaeditions.gr/diet_by_alexia_alexiadou.pdf
ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον σας...αλλα ειληκρινα δεν θελω να συνεχισω να ανοιγομαι αλλο....
παιδια κατι ειχε πει οτι εκλαιγα σαυτα τα κιλα που ηταν στη φωτο ή οτι ηταν για κλαμματα ή καπως αλλιως, παντως ειχε τη λεξη κλαμα μεσα.
Γιαυτο της ειπα οτι ετσι ημουν στα 100 κ "εκει να δεις κλαμα".
Δεν εκρινα το σωμα της αλλα το δικο μου. αρκετα ομως δε μπορω, ειλικρινα συγνωμη
απλα δε μαρεσει ολο αυτο να δωσω συνεχεια
ακου κοπελα μου, επειδη εσυ μπορει να διαβαζεις πολυ προσεκτικα οσα λεγονται κ να εχεις προσηλωμενο το μυαλο σου, δε σημαινει οτι ολοι ειναι στην ιδια φαση γιαυτο. Προφανως παρεξηγησα κ νομιζα οτι εννοουσες οτι θεωρουσες τον εαυτο σου παχυ στην φωτο.
Επειδη λοιπον στα 100 δικα μου κιλα ναι εμοιαζα οπως στη δικια σου φωτο, με φουξια φορεμα αμανικο μαλιστα, εκανα αυτο το σχολιο.
Κ πριν ειχες πει κατι για κλαμα κ ειπα εκει να δεις κλαμα (οταν ημουν στα 100).
Αρκετα τωρα γιατι αν ψαχνεις διακιολογιες για να ξεσπασεις εγω δεν θελω να ειμαι μια απο αυτες. Συγνωμη αλλα καντο αλλου ολο αυτο, δε μπορω να παιζουν ετσι μαζι μου ψυχολογικα.
Πενου μου σε καταλαβαινω αλλα ειμαι σιγουρη οτι η badgirl δεν ειχε σκοπο να σε προσβαλει.Τεσπα.Ελπιζω να ηρεμησει η κατασταση συντομα.Ευχαριστω και για το link.
στηντ ελικη θα μπορουσες επιτοπου να πεις τι σε στεναχωρησε κ θα λυνοταν η παρεξηγηση. ανταυτου προτιμησες να δωσεις εκταση στο μυαλο σου, να φυγεις κ τωρα να επιρριπτεις ευθυνες. ε οχι
κοιτα το μηνυμα σου....τωρα αν εννοουσες αλλο εγω δεν μπορω να ξερω...σχολιασες αυτο που χα γραψει πανω απο τη φωτο...Quote:
ηρθεεεεεεε επιστρεφω
ε με πηρε και με σηκωσε...δεν νομιζω να ειμαι παρανοικη ουτε στο μυαλο σου
κουκλίτσα μου πραγματικα κανεις δεν ήθελε να σε θίξει ή να σε προσβάλει.το αν πρεπει να ανοιγεσαι η οχι θα πρεπε να το καταλαβεις απ το οτι με το που ελειψες υπήρχαν άτομα που το πρόσεξαν!κ σκέψου οτι εμεις δεν εχουμε καποια επαφή και παλι στεναχωρήθηκα που στεναχωρήθηκες χωρίς λόγο.μια παρεξήγηση ήταν απλα ειμαστε ευαλωτες με τα κιλά μας δυστυχως και εγω το παθαινω πολύ συχνα.ειναι δυνατον να πιστεψες οτι καποιος θα σε εκανε 100 κιλά????σε παρακαλώ ηρέμησε,μη στεναχωριέσαι άλλο, ήταν μια παρεξήγηση και απο αυριο συνέχισε κανονικά τον στόχο σου!Quote:
Ειληκρινα πιστευα οτι το φορουμ ηταν μονο για υποστηριξη....
δεν παρεξηγησα τιποτα το να σου κανει quote καποιος στη φωτο σου και να λεει τα εξης λογια "Πενου μου ετσι ημουν στα 100+...εκει να δεις κλαμα..."σαν να μου λεει ετσι οπως εισαι στη φωτο εισαι σαν 100+ κιλα....και να χα μεγαλο σκελετο θα λεγα...
μικροκαμωμενη ειμαι και μολις 1,63.ουτε πλατες ουτε τιποτα..
Ποσο μαλλον να λεω οτι ειναι απο τους αραβωνες μου η φωτο και να μου λεει αυτο το πραγμα...
Πρωτα απο ολα προσβαλθηκα(λιγοτερο με βγαζουν αλλα περισσοτερο πρωτη φορα ακουω και ποσο μαλλον τοσο πολυ)
οποιοσδηποτε το ιδιο θα νιωθε...
χαλασα και τη διαιτα και εφαγα οτι βρηκα μπροστα μου απο τη στενοχωρια μου...
οσο για τη κοπελια αν στα 100+ δειχνει σαν εμενα τοτε στα 80 θα ειναι μοντελο τι να πω...
οσο για την διαιτα της αλεξιαδου πατα στο παρακατω link
www.albaeditions.gr/diet_by_alexia_alexiadou.pdf
ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον σας...αλλα ειληκρινα δεν θελω να συνεχισω να ανοιγομαι αλλο....
σε φιλώ γλυκα,καληνύχτα
Quote:
ακου κοπελα μου, επειδη εσυ μπορει να διαβαζεις πολυ προσεκτικα οσα λεγονται κ να εχεις προσηλωμενο το μυαλο σου, δε σημαινει οτι ολοι ειναι στην ιδια φαση γιαυτο. Προφανως παρεξηγησα κ νομιζα οτι εννοουσες οτι θεωρουσες τον εαυτο σου παχυ στην φωτο.
γιατι πρεπει νασαι τοσο σιγουρη οτι δεν παρεξηγησα κ οτι ειπα κατι επιτηδες να σε στεναχωρησω? κ μονο αυτο με αποτρεπει νασχοληθω αλλο. εχεις κολλησει εκει, οτι τοπα επιτηδες. πιστευε ο,τι θες λοιπον. Συγνωμη παντως κ καλη συνεχεια. Εγω δεν ξαναπαντω...
bad ξέρεις έχετε και το ίδιο ύψος
και της κακοφάνηκε λίγο ότι μπορεί μια άλλη κοπέλα στο ίδιο ύψος με αυτήν να έχει σχεδόν 30 κιλά διαφορά...
όντως είναι λίγο?. άτοπο να το πω......
πάντως αν εσύ μου έδειχνες αυτή τη φωτό και μου έλεγες
Μαράκι εδώ ήμουν 100+ κιλά δεν θα το πίστευα με τίποτα....
γιατί μάλλον έμοιαζε με 65 εως70 το πολύ
πείτε και εσείς ρε κορίτσια....
δεν διαφωνώ ότι κάπως έτσι ήσουν στα 100 σου....
αλλά πρέπει να έχεις και μαμώ τους σωματότυπους για να δείχνεις 30 κιλά λιγότερο
πάντως όλες οι υπόλοιπες καταλάβαμε ότι δεν έκανες κάτι εσκεμμένα??
ελπίζω να μείνει εδώ η κουβέντα?..
ξέρω ότι είσαι και κουρασμένη από το ταξίδι οπότε οκ?
και που να ξερω εγω ποσα κιλα εισαι τωρα? κ ακομα κ αν ειπες ποσα κιλα ησουν γιατι το θεωρεις τοσο απιθανο να μη το ειδα καν ή να το ξεχασα επιτοπου?Quote:
κοιτα το μηνυμα σου....τωρα αν εννοουσες αλλο εγω δεν μπορω να ξερω...σχολιασες αυτο που χα γραψει πανω απο τη φωτο...Quote:
ηρθεεεεεεε επιστρεφω
ε με πηρε και με σηκωσε...δεν νομιζω να ειμαι παρανοικη ουτε στο μυαλο σου
δε μιλαμε καιρο, μολις ειχα συνομιλησει κ σε μια βδομαδα παντρευομαι. Οταν θα εισαι μια βδομαδα προ γαμου ελα πες μου που θαχεις το μυαλο σου! φιλια κ σκεψου τα.
στην τελικη να στο πω ετσι χυμα και συγνωμη για την εκφραση μου γαμησες την ψυχολογια...
ποια εισαι εσυ που θα μου πεις εμενα οτι μοιαζω 100 κιλα....
σηκωνουμε το ηθικο δεν το κατεβαζουμε...μια χαρα ειμαι εγω και δεν εχω αναγκη να ξεσπασω...αλλα οπως και να χει με προσβαλες σαν να σου λεω οτι εσυ στα 80 σου μοιαζεις με 120...θα σ'αρεσε???
εχεις κομπλεξ μου φαινεται και παιζεις με την ψυχολογια των αλλων...αντι να πεις οκ εχεις δικιο...μαλακια εκανα...μου την λες και απο πανω...λοιπον την κανω και σας ευχομαι οτι καλυτερο...και ας μου πει καποιος πως κανουμε delete το λογαριασμο...ευχαριστω
και penou μου σου είπα και εγώ αλλά και όλες μας καθώς και η bad ότι ήσουν μια χαρά δεν αξίζει να αγχώνεσαι άλλο?
απλά χέχνα το ήταν μια κακιά στηγμή και τίποτα περισσότερο
θέλουμε όλοι να συνεχίσεις στην παρέα μας
ΜΚΕΗ εχω πει 100 φορες οτι εχω αντρικο σωμα, ειμαι νταρντανα κ τα κιλα δε φαινονται. Κανεις δεν ειχε καταλαβει οτι ημουν 100 κιλα. εγω το εβλεπα ομως στη ζυγαρια. Τελος τωρα, ειλικρινα δεν μπορω αλλο. Μου γυρισε το στομαχι μαυτα που διαβασα. Οχι δε θα κανει εμενα να νιωσω οπως ενιωσε, ηταν επιλογη της να νιωσει ετσι, δε μου εδωσε την ευκαιρια να συνομιλησουμε, απλα με κολλησε στον τοιχο σιγουρη οτι το ειπα επιτηδες. ε οχι δεν ειμαι τετοια. γεια σας κ απομενα
εννοειται οτι δεν πιστεύουμε οτι ηθελε να την προσβαλει επίτηδες.
κ για μενα δεν ειναι φυσιολογικό καποιος να δείχνει 30 κιλά λιγότερο εκτος αν ειναι πανω απο 1.80 γιατι εγω εκει δε μπορω να καταλάβω καθόλου κιλά.παντως κ εμενα μου φανηκε το πολύ 70.
καληνύχτα κορίτσια!μη χαλιέστε έχουμε ολες κοινο στόχο!!!!!
οχι εγω δε θα κανω delete για παρτυ σου, αφου δε μπαινεις καν στον κοπο να διαβασεις τα μηνυματα μου δεν αξιζει. Τοσα πραγματα σου εγραψα αλλα εσυ εκει τον χαβα σου. Κ φυσικα κ ζητησα συγνωμη κ λες να καθομαι νασχολουμαι σε ενα αδειο σπιτι πανω απο το πισι με μια ξενη που δε με νοιαζει? με νοιαζεις αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙς ΕΝΩ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.