Κι εγω πειναω... Μολις γλιτωσα απο μια σοκολατινα που βρισκεται στο ψυγειο... η μαλλον εκεινη γλιτωσε απο μενα... προς το παρον αντιστεκομαι αλλα σημερα ειμαι πολυ down και βαζω τα δυνατα μου να μην υποκυψω...
Printable View
Κι εγω πειναω... Μολις γλιτωσα απο μια σοκολατινα που βρισκεται στο ψυγειο... η μαλλον εκεινη γλιτωσε απο μενα... προς το παρον αντιστεκομαι αλλα σημερα ειμαι πολυ down και βαζω τα δυνατα μου να μην υποκυψω...
Quote:
Originally posted by fairy_
Κοριτσακι, ελπιζω να μην αφησες το πσ
για να φας τη σοκολατινα!
Παλιοσοκολατινα!Μπλιαχ!
κι εγω γλιτωσα απο την τουρτα των γενεθλιων μου που μετραει ηδη 30 ωρες στο ψυγειο αλωβητη... εκτος απο μια μικρη κουταλιτσα. και ΤΕΛΟΣ! Θα περιμενω υπομονετικα να βγαλει πεταλουδιτσες και να παρει την αγουσα χαχαχαχαQuote:
Originally posted by fairy_
λουκουμακι μας χρονια πολλαα!:)
ευχαριστω constance μου :)
Χρονια πολλα και καλα κοπελια με το λαχταριστο nickname! Να σαι παντα χαρουμενη κι ευτυχισμενη !!! Οσο για την τουρτα, μια χαρα! Σε βρισκω πολυ δυνατη και μπραβο σου!
σ' ευχαριστω fairy μου! ευχαριστω μου δινετε πολυ κουραγιο
Εδω και μια βδομαδα περιπου που ξεκινησα εντατικες προσπαθειες, οι πειρασμοι δινουν και παιρνουν, αλλα τους αντιμετωπιζω με αξιοζηλευτο για τα δεδομενα μου σθενος! αυτη τη στιγμη ομως εχω πραγματικα αναγκη να γραψω, να απασχολησω τα χερια μου στο πληκτρολογιο γιατι δε φανταζεστε τι αντιμετωπιζω!!! εχω μπροστα μου ενα αχνιστο κομματι πιτσας απο το οποιο τσιμπησα μια ελιτσα για να αποφυγω τις εντασεις... θα περιμενω 5 λεπτα και μετα θα την προωθησω στην κουζινα, μου εχει σπασει ομως τη μυτη η ατιμη! σαν κινεζικο βασανιστηριο μου κανει αυτο χαχαχαχα
Εγω οταν πειναω, μασαω τσιχλα παιδια δεν γινεται αλλιως.
Εχω ενα συρταρι γεματο τσιχλες φρουτων, κανελα, για δροσερη αναπνοη
οτι γευση κυκλοφορει την αγοραζω!
Πινω και ενα δυο ποτηρια νερο και ξεχναω τον πονο μου!
ετσι κανω και γω, αλλα ουσιαστικα το προβλημα μου δεν ειναι οτι μου τρεχουν τα σαλια και θελω ντε και καλα να φαω, απο τη στιγμη που πηρα μια τοσο σοβαρη αποφαση ειμαι αποφασισμενη να μην παρεκτραπω, το προβλημα μου ειναι τα εμποδια...αγαπης οπως πολυ χαρακτηριστικα αναφερει η αλεξια αλεξιαδου στο αντιστοιχο θεμα της pennou, δηλαδη, απο τη μερα που ξεκινησα με κηνυγαει συνεχως ο αντρας μου, φαε και φαε, γιατι δεν τρως τιποτα? αλλα η φαση ειναι πως οταν του εξηγω οτι ειμαι σε φαση διαιτας του αρεσει η ιδεα...
Ασχετο, αλλα ρε loukoumaki μου καλο, λυσε μου την απορια
εισαι ονλαιν η οφλαιν?
Συνεχεια οφλαιν σε βγαζει, μηπως δεν βλεπω καλα?!
ειμαι ονλαιν! ειχα τσεκαρει κατα λαθος το κουτακι οφλαιν στις ρυθμισεις προφιλ!
χαχαχαχχα οκ
δεν τρελαθηκα δλδ ακομη..
οχι τετη μου, εγω τρελαθηκα μαλλον που τσεκαρω ο,τι κουτακι βρω χιχιχι
Καλα εκανες και του το ειπες.Κι εγω το ιδιο θεμα ειχα με το αγορι μου στην αρχη.Αλλα οταν του ειπα θελω να χασω κιλα οκ μου λεει συμφωνω και θα κανω κι εγω διαιτα,χιχι.:PQuote:
Originally posted by loukoumaki
ετσι κανω και γω, αλλα ουσιαστικα το προβλημα μου δεν ειναι οτι μου τρεχουν τα σαλια και θελω ντε και καλα να φαω, απο τη στιγμη που πηρα μια τοσο σοβαρη αποφαση ειμαι αποφασισμενη να μην παρεκτραπω, το προβλημα μου ειναι τα εμποδια...αγαπης οπως πολυ χαρακτηριστικα αναφερει η αλεξια αλεξιαδου στο αντιστοιχο θεμα της pennou, δηλαδη, απο τη μερα που ξεκινησα με κηνυγαει συνεχως ο αντρας μου, φαε και φαε, γιατι δεν τρως τιποτα? αλλα η φαση ειναι πως οταν του εξηγω οτι ειμαι σε φαση διαιτας του αρεσει η ιδεα...
Ειπα να ξεθαψω αυτο το τοπικ για να σας πω οτι ειχα επισκεψη σπιτι αποψε και ηρθε κουτι με γλυκα.Και οπως ηρθε ετσι και το εστειλα στους γονεις μου.Το πως κρατηθηκα!Αχ παιδια πραγματικα ενα τσακ ειναι τελικα να ενδοσεις στον πειρασμο.Πραγματικα ομως δε θελω να το χαλασω.Η βλακεια ειναι οτι ενω δεν πειναγα τωρα μονο το γλυκο σκεφτομαι.:P
καλα εμενα μου εχει τυχει να μην θελω να βγω με τον φιλο μου γιατι ξερω οτι θα με ζαλισει να φαω και δεν θα μπορεσω να του πω οχι.συνεχεια γκρινιάζει οτι δε τρωω και τωρα τον τελευταιο καιρο του ειπα οτι θα κανω διατροφη και καπως με εχει αφησει ησυχη!!
Ασε semie κι εγω μολις αυτο εκανα τωρα.Δε βγηκα με κατι φιλους γιατι λεω στανταρ θα παμε για φαι τετοια ωρα.Και χθες πως αντεξα και δεν εφαγα γλυκο.Πολλοι πειρασμοι και αντιστεκομαι.Θελω να ερθει μια μερα που δε θα με νοιαζει τοσο πολυ το φαγητο ομως.Quote:
Originally posted by semie
καλα εμενα μου εχει τυχει να μην θελω να βγω με τον φιλο μου γιατι ξερω οτι θα με ζαλισει να φαω και δεν θα μπορεσω να του πω οχι.συνεχεια γκρινιάζει οτι δε τρωω και τωρα τον τελευταιο καιρο του ειπα οτι θα κανω διατροφη και καπως με εχει αφησει ησυχη!!
καλα εγω οπως εγραψα κ στο αλλο τοπικ εφαγα τα παντα αυτο το σαβ/κυρ!μολις γυρισα κ μπηκα να δω τι κανετε!απο αυριο παλι διατροφη αλλα 2 μερες εκανα ελευθερα οτι ηθελα!παντως αν αδυνατισω θα φροντιζω πχ αν βγω μια μερα και φαω οτι θελω την επομενη θα προσεξω πολύ.!πιστευω ετσι δε θ χω προβλημα!
Ναι σιγουρα, κι εγω ετσι θα κανω.Το θεμα ειναι να μην ειναι σε καθημερινη βαση ο εκτροχιασμος.:P
α πα πα!τωρα για ενα μηνα θα ειμαι πολύ προσεχτικη!εχω και ενα στοχο να πετυχω!Quote:
Originally posted by Constance
Ναι σιγουρα, κι εγω ετσι θα κανω.Το θεμα ειναι να μην ειναι σε καθημερινη βαση ο εκτροχιασμος.:P
ανθρώπινο είναι αυτό.... πάντα θα μας νοιάζει το φαγητό......Quote:
Originally posted by Constance
Θελω να ερθει μια μερα που δε θα με νοιαζει τοσο πολυ το φαγητο ομως.
αλλά όταν θα χάσεις τα κιλά τότε δεν θα χάνεις τις βόλτες σου...
Μπράβο Constance που τα ξαποστειλες Ξαποστειλε κ τη σκέψη φαε ενε φρούτο ένα μπαρ δημητριακ ενα του κουταλιού. Σκέψου από τι γλυτωσες τον ευατο σου κ την προσπάθεια σου Η πεθερά μου έχει πετάξει πολλά κουτιά για ναδιατηρ στα 65 κάνει μια χαρά όταν τα πετάει απίστευτη