παιδια χαλαρωστε...ειναι φυσιολογικο καθε ανθρωπος να αντιλαμβανεται διαφορετικα το θεμα της ομορφιας...το τι θεωρουμε τελειο ειναι καθαρα υποκειμενικο...
εμενα το προτυπο μου ας πουμε ειναι η nicole richie...αυτο δεν σημαινει οτι αρεσει σε ολους..
Printable View
παιδια χαλαρωστε...ειναι φυσιολογικο καθε ανθρωπος να αντιλαμβανεται διαφορετικα το θεμα της ομορφιας...το τι θεωρουμε τελειο ειναι καθαρα υποκειμενικο...
εμενα το προτυπο μου ας πουμε ειναι η nicole richie...αυτο δεν σημαινει οτι αρεσει σε ολους..
Constance
και για μένα είναι φοβερή. Και από πρόσωπο και από σώμα. Πριν 2 χρόνια την είχε δει ένας φίλος στη Σίφνο νομίζω και έπαθε σοκ μου έλεγε. Είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα για κανένα 5αλεπτο αφου πέρασε η κοπέλα, χαχα
Δεν ξερω γιατι τοσα νευρα changes.Νομιζα οτι χθες που μιλησαμε ησουν σε κακη μερα.Αντι να κρινεις ενα ολοκληρο φορουμ μιλα λιγο πιο ευγενικα.Για την Αλεξανδρατου οντως ειναι γελοιο να τσακωθουμε ημαρτον.Εξαλλου τα γουστα ειναι υποκειμενικα.
Χαχα υπαρχει κατι σοκιν για τη Μονικα που το λεω συνεχεια κλεμενη ατακα απο σειρα.Γεια σου Μονικα μπελουτσι που σε προσκηνανε... δε λεω το παρακατω.:PQuote:
Originally posted by Danai20
Constance
και για μένα είναι φοβερή. Και από πρόσωπο και από σώμα. Πριν 2 χρόνια την είχε δει ένας φίλος στη Σίφνο νομίζω και έπαθε σοκ μου έλεγε. Είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα για κανένα 5αλεπτο αφου πέρασε η κοπέλα, χαχα
Pennou οντως αυτο που λες ισχυει.Ο καθενας μπορει να πει τη γνωμη του αλλα αμα διαφωνω με καποιον ειδικα για ενα θεμα τοσο "ελαφρυ" και lifestyle αν θελεις, δε θα τον πω και ασχετο.Τεσπα, νομιζω οτι τα θεματα με φωτογραφιες δε μας πανε τελικα.
κοιτα εγω στη ζωη μου ακολουθω αυτο τον κανονα...
λεω τη γνωμη μου αρκει να μην προσβαλλω τον αλλο...
το οτι εμενα μ'αρεσει η richie και τη θεωρω προτυπο δεν σημαινει οτι ο καθενας πρεπει να το ασπαστει....και αν διαφωνει απλα να πει οτι υπαρχει υποκειμενικοτητα και οχι να αναιρει την κριση του αλλου...ποσο μαλλον σε τετοια θεματα....δαναη μην αγχωνεσαι και μην στεναχωριεσαι....το τι ξερεις και τι δεν ξερεις το γνωριζεις πολυ καλα η ιδια και να μην καθεσαι να ασχολεισαι με πικροχολα σχολια που σε μειωνουν....οσο για τις φωτο ναι ρε παιδι μου στο τελος θα το κλεισουμε το φορουμ...δεν μας πανε....χιχιχι
xaxxaxa κι εμένα, ας με βάζατε ρε κορίτσια, μόνο να ήμουν τόσο ....χάλια όσο αυτές!!! :DQuote:
Originally posted by Constance
Ναι η αληθεια ειναι οτι ας ημουν εγω σα την Σερλιζ η την Μπελουτσι, κι ας με βαζατε στο τοπικ.:P
pennou
Πάντως η Ρϊτσι μου αρέσει και μένα να πω την αλήθεια. Μοντέρνα φατσούλα και μου αρέσει το πετίτ καλούπι. Επειδή ποτέ δεν θα μπορεσω να το αποκτήσω προφανώς :)
Quote:
pennou
Πάντως η Ρϊτσι μου αρέσει και μένα να πω την αλήθεια. Μοντέρνα φατσούλα και μου αρέσει το πετίτ καλούπι. Επειδή ποτέ δεν θα μπορεσω να το αποκτήσω προφανώς :)
εγω εχω αυτο το σκελετο αλλα πρεπει να φυγει ολο το λιπος για να φανει.....χιχιχι :ρ....αν δεν το παρουμε και λιγο στην πλακα αλλοιμονο μας
Αν έχεις αυτό το καλούπι αφενώς σε ζηλεύω:) αφετέρου συστήνω χορό και γιόγκα. Θα με θυμηθείς.
Παιδια εγω και σα τη Τζενιφερ Λοπεζ(που κατι φιλες μου τη λενε χοντροκ*λα) να γινω δε με χαλα καθολου μπορω να πω.:P
Τι είπeς καλό μου παιδί? χαχα χα δε σε χαλάει η Τζένιφερ? να σου πω ούτε εμένα!!! :P
Quote:
Αν έχεις αυτό το καλούπι αφενώς σε ζηλεύω:) αφετέρου συστήνω χορό και γιόγκα. Θα με θυμηθείς.
για την ωρα κανω kickboxing....μπας και χαθουν γρηγορα τα κιλα....μολις χασω λιγα θα το εφαρμοσω αυτο που λες μιας και ειναι ο τομεας σου...ευχαριστωωωω
Α ωραία συζήτηση αυτη. Εγώ θα ήθελα το σώμα Ζιζέλ. Ε αφού όνειρα κάνουμε είπα να το χοντρύνω :)
Ζιζελ.Αλλο μπαζο.Ρε Danai τι πας και διαλεγεις παλι, βαλε γιαλια.:P
changes δεν χρειάζεται να εισαι τοσο επιθετικη.εμενα πχ μ αρεσει η Βeyonce που εχει καμπυλες αλλα δε θα κατσω να ασχοληθω με το αν εχει κυτταρίτιδα η οχι.Μ αρεσει αυτο που βλέπω και αυτο που βγαζει σαν γυναικα κ τελος. Σ αλλες μπορει να αρεσουν οι κοκαλιαρες η οι κοπελες που δεν εχουν στηθος. Ο καθενας μας εδω λεει την αποψή του αναλογα με τα γουστα του,δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε ολοι ουτε να ΚΡΙΝΟΥΜΕ την αποψη του αλλου.Quote:
Originally posted by changes
ρε συ δεν εχεις καταλαβει το χριστο σου απο αυτο που λεω.Quote:
Το σώμα της είναι ψιλόλιγνο με απίστευτα πόδια και γυμνασμένο.
Δεν παίζει δλδ να δεις κάπου αυτή τη γυναίκα και να μη μείνεις άφωνος.
Εσυ έχεις μπερδέψει μάλλον τα πράγματα. Στη σημερινή εποχή αυτό θεωρείται όμορφο.
Το 50 θεωρούνταν η Σοφία Λόρεν και το 2000 πχ. η καμπυλωτή και γεματούλα Αφροδίτη της Μήλου.
Καλά για τη Μπελούτσι που έχει αυτό το σώμα μετά από μια γέννα στα 45 της δεν το συζητώ. Είναι απλά θεά!
Γενικά όμως δεν μου αρέσει να λεω κακίες για ωραίες γυναίκες. Το θεωρώ μικρόψυχο.
και γενικως εισαι ατοπη.ακου κορμαρα το αβυζο κουτι ελεος.εν τω μεταξυ το γυμνασμενη που το βλεπεις.μαλλον δεν εχεις ιδεα τι σημαινει γυμνασμενη και σφριγηλη γυναικα.
γενικως εδω μεσα εχετε ενα θεμα επικοινωνιας.δε βλεπετε περα απο τη μυτη σας πολλες.
βαριεμαι να εξηγω τα αυτονοητα καθε φορα.κατανταει τραγικο.ααααντε γεια
κ στην τελικη το οτι λεμε οτι η Μπελουτσι ειναι 45 χρονων και ειναι μια χαρα με τετοιο σωμα δεν λεμε οτι ειναι η μοναδικη.Για μενα καθε γυναικα ειναι ξεχωριστη και ολες εχουμε ατελειες.Δλδ θα κατσω να δω τα γονατα της Μπελουτσι,ας ειμαι κ εγω ετσι στα 45 κ δε πειραζει ας μην φοραω σορτς. Κ εμενα η Θερον μ αρεσει κ ας μην εχει στηθος,αποψη μου.
Ε κι εσύ το παραχόντρυνες! Ζιζέλ !! αυτή κι αν είναι παίδαρος!
Semie πωπω καλα που μου το θυμισες.Λοιπον αλλαζω την επιλογη μου και ψηφιζω να γινω Beyonce.:P
Pennou
Και το κικ μπόξινγκ φοβερό. Μπράβο βρε θηρίο!
Constance
:)
το χόντρυνα πολύ ε; Δεν κοιτάς τα χάλια σου πες, θες και Ζιζέλ
Quote:
Originally posted by BettyG
την μια βδομαδα ηταν εγκυος με μια κοιλια τουρλα και την αλλη ηταν λες και δεν εμεινε ποτε εγκυος.....τι σου κανουν τα λεφτα ομως ε???
αφου "μοιραζουμε" διάσημες να γινω σαν τη Shakira κοριτσια???χιχιχιχι
Υπάρχει μια γιογκα για εγκυους η οποία είναι φοβερή. Δεν κρατάς καθόλου υγρά και η κοιλιά δεν γίνεται τεράστια ώστε να χαλαρωσει. Το έχει κάνει μια γνωστή μου και το αποτέλεσμα ήταν θεαματικόQuote:
Originally posted by pennou
Quote:
την μια βδομαδα ηταν εγκυος με μια κοιλια τουρλα και την αλλη ηταν λες και δεν εμεινε ποτε εγκυος.....τι σου κανουν τα λεφτα ομως ε???
κ εγω θα θελα αλλα επειδη δε το χω το θεμα με τους γοφους ας γινω η Shakira καλυτερα που τουλαχιστον ειναι λιγο πιο μικροκαμωμενη στα μετρα μου.Quote:
Originally posted by Constance
Semie πωπω καλα που μου το θυμισες.Λοιπον αλλαζω την επιλογη μου και ψηφιζω να γινω Beyonce.:P
σοβαρα?????πρωτη φορα το ακουω...
ουαου
Ναι και επίσης διάβασα κάπου οτι η Ζιζέλ, έκανε ειδική διατροφή και είχε πάρει μόνο 6 κιλά στην εγκυμοσύνη της
τα οποία έφυγαν αμέσως σε δέκα ημέρες επανήλθε, όχι 20 σαν κάτι άλλες!! (εγώ)χεχε
Εγώ πολύ φοβάμαι ότι θα μου ανοίξει η όρεξη πάλι σε περίπτωση εγκυμοσύνης και θα γίνω πάλι 100 κιλά
Quote:
Ναι και επίσης διάβασα κάπου οτι η Ζιζέλ, έκανε ειδική διατροφή και είχε πάρει μόνο 6 κιλά στην εγκυμοσύνη της
τα οποία έφυγαν αμέσως σε δέκα ημέρες επανήλθε, όχι 20 σαν κάτι άλλες!! (εγώ)χεχε
αγαπη μου και 20 καλα ειναι....αλλες που εχουν παρει 20-30 κιλα...αντε να τα ξεφορτωθεις αυτα...και γω που ειμαι λιχουδο ετσι και μεινω εγκυος αλλοιμονο μου....θα πρεπει να ριξουν την πορτα για να περναω
οριστε η Beyonce εμενα κ ετσι μια χαρα κουκλα μου φαινεται!
αλλη μια της Beyonce
Μωρε ας ειχα τον ποπο της και ευχαριστημενη θα ημουν!
Γιατι τωρα αυτος που εχω ειναι σαν 2 μπιγιονσεδες...μην πω και 3...
Μια Catherine Zeta Jones...... στο 3 παρακαλώ....
http://img13.imageshack.us/img13/4862/45434551.png
και αν δεν έχετε και η Ζέτα Μακρυπούλια δεν με χαλάει....καθόλου...
http://img406.imageshack.us/img406/396/41277453.png
Ειναι θεα,μαρεσει πολυ το στυλ της.Και φωναρα βεβαια.
Quote:
Originally posted by TETH
Μωρε ας ειχα τον ποπο της και ευχαριστημενη θα ημουν!
Γιατι τωρα αυτος που εχω ειναι σαν 2 μπιγιονσεδες...μην πω και 3...
χιχιχιχιχι!ειναι ομως πολυ ομορφη και μ αρεσει κ που προβαλει τις καμπυλες της.
ακόμα και αν παχύνουν πάλι όμορφες θα είναι....
Πω πω η μακρυπουλια παιδια σαυτο το νεο ριαλιτυ που παρουσιαζει, εχει αδυνατισει παρα πολυ νομιζω.Γενικα αυτο το ριαλιτυ οποτε το βλεπω χαζευω ωραια σωματα που εχουν χορευτριες και μη.
η αληθεια ειναι πως και εγω αποφασισα να κανω ενα παιδακι και φοβαμαι πολυ μην ξεφυγω, διοτι στην οικογενεια μου ολες οι γυναικες ξεφυγαν απο αποψη βαρους, με νυχια και με δοντια κραταω το βαρος μου σταθερο 12 χρονια τωρα,,,,,
Παιδια η Μακρυπουλια απο κοντα δεν εχει καμια
σχεση με την γυναικαρα που βλεπουμε στην τβ, πραγματικα, την ειδα
περσι το Πασχα και επαθα σοκ, αβαφη και με ενα τζινακι,
κοκκαλο, δεν την εκανες πανω απο 20 χρονων.
ρε κοριτσια και αυτη η αντιπαθεστατη κατα τα αλλα μανωλιδου εχει κορμαρα τι να λεμε?
Οντως κι εγω δεν την παω τη Μανωλιδου αλλα μαυτα τα φορεματα που φοραει ειναι αξιοζηλευτη.Της πανε και τα υποστηριζει.
Quote:
Originally posted by natallia
η αληθεια ειναι πως και εγω αποφασισα να κανω ενα παιδακι και φοβαμαι πολυ μην ξεφυγω, διοτι στην οικογενεια μου ολες οι γυναικες ξεφυγαν απο αποψη βαρους, με νυχια και με δοντια κραταω το βαρος μου σταθερο 12 χρονια τωρα,,,,,
πιστευω πως αν θα μεινεις εδω μεσα δεν θα ξεφυγεις....
εγω ρε κοριτσια ωρες ωρες λεω πωπω θελω να γουρουνιασω και μετα σκεφτομαι με τι μουτρα θα πρεπει να το πω σε σας και να δηλωσω και το αυριανο βαρος μου....
πρωτη φορα αυτο....ειστε σαν διαιτολογος για μενα που φοβαμαι μην γινω ρεζιλι...
Pennou μεσα στο μυαλο μου εισαι.Αφου παιδι μου εγω 2-3 μηνες δεν εμπαινα στο φορουμ γιατι ειχα εκτροχιαστει τελειως και ντρεπομουν.Αλλα τωρα οτι και να γινει θα γραφω δε το συζητω.