κ εμενα παντως δεν πεφτει με τπτ κ κανω της Δαναης 5 μερες τωρα.νοιωθω ομως οτι χανω αλλα στη ζυγαρια τπτ!κ δεν τρωω πανω απο 1000 θερμιδες.Pennou μου γλυκεια μην στεναχωριεσαι!
Printable View
κ εμενα παντως δεν πεφτει με τπτ κ κανω της Δαναης 5 μερες τωρα.νοιωθω ομως οτι χανω αλλα στη ζυγαρια τπτ!κ δεν τρωω πανω απο 1000 θερμιδες.Pennou μου γλυκεια μην στεναχωριεσαι!
Quote:
Originally posted by pennou
Quote:
Originally posted by Constance
To ειδα και στεναχωρηθηκα.Προσπαθησε να κανεις κατι να νιωσεις λιγο καλυτερα, παιζει ρολο και η ψυχολογια.Οταν ξεκινησα εγω ξανα τη διαιτα μετα το πασχα, τις πρωτες 5-6 μερες δεν εχανα τιποτα.Κι ελεγα πω πω ρε γμτ αδικα προσπαθω και τετοια, και μετα αρχισε να πεφτει καθε μερα κι απο λιγο.
θα τα καταφερουμε που θα παει....
καλη επιτυχια!
αν και εγω τα σιχαινομαι τα δημητριακα ομως που θα παει θα βρω ακρη με το τι μου αρεσει και τι παραλληλα δε με παχαινει!
τα λεμε!
Παιδια ειναι κλισε αλλα θελει υπομονη κι επιμονη.Εμενα το κολλημα της ζυγαριας με πιανει παντα στα 75 κιλα κι εκει τα παραταω και αρχιζει παλι η ανηφορα.Αλλα δε θα της περασει αυτη τη φορα.Οτι κι αν γινει πρεπει να συνεχισουμε.
στην τελικη θα κανω αυτο που εκανα οταν επρεπε να μπω χειρουργιο και τα χασα σε ενα μηνα...φιδες κρεμες και ζελεδες...εκει να δεις πεινα...
σωστη! συμφωνω!Quote:
Originally posted by penelope1985
Τι εννοεις? Και γιατι Θερμιδομετρητης vs καλης διατροφης? Γιατι το ενα αποκλείει το άλλο?
Υπομονη Πενου μου ολα θα γινουν!
δεν ειναι ανθυγιεινη καμμια τροφη, η ποσοτητα κ η ποιοτητ παιζουν ρολο για μενα, αρα πρεπει να συμβαδιζει το ενα με το αλλο.Quote:
Originally posted by pennou
οχι βεβαια αλλα αμα θα κανω θερμιδομετριτη μπορει να φαω και σοκολατα και τετοια απλα στο πλαισιο των θερμιδων..Quote:
Originally posted by penelope1985
Τι εννοεις? Και γιατι Θερμιδομετρητης vs καλης διατροφης? Γιατι το ενα αποκλείει το άλλο?
ενω με την υγιεινη διατροφη μπορει να μην μετραω θερμιδες αλλα θα φαω υγιεινα....
Αυριο για να καταλαβεις παω στης μαμας μου πρωι πρωι να παρω το βιβλιαρακι οπου
εγραφα παλια τι ετρωγα να ξαναρχισω να γραφω στο μηνα του μελιτος...αφου δε θα μπορω εδω.
Παραλληλα εχω ενα μικρο θερμιδομετρητη κ υπολογιζω στο πολυ περιπου ποσες θερμιδες τρωω ωστε να μη ξεφευγω διαρκως κ πολυ.
Τωρα λογω γαμου ταχα παρατησει αλλα αν θελω να συνεχισω να τρωω απολα χωρις να παχυνω κ με προοπτικη να χανω εστω κ ελαχιστο,
πρεπει να κανω θερμιδομετρητη+ σωστη διατροφη+ νηστειες ξανα...