Αμήν semie !
Printable View
Αμήν semie !
καλημερα κοριτσια!!!
τι εγινε?? ποσες φορες πηγαμε κολυμβητηριο αυτη την εβδομαδα???
εγω πηγα 4. περιμενω τα κατορθωματα σας!!
γιατι το πιο σημαντικο απο το να αρχισουμε το κολυμβητηριο ειναι...
να συνεχισουμε το κολυμβητηριο!!!!
Γεια σας κι απο μενα!!
Σημερα Κυριακη πηγα παλι κολυμβητηριο 5η φορα!!!
1 ωρα - 1650μ
Και ξυπνησα... 82,9!!!
Συνεχιζω ακαθεκτη!
Ρια, καιρο εχεις να γραψεις εδω!! Κολυμβητηριο συνεχιζεις??Quote:
Originally posted by ria
brazilianakiiiii !!!!! nice topic!!!!
έχεις καιρό που άρχισες κολύμβηση? Εγώ εχθές πρώτη μέρα.... και λέω να πηγαίνω κάθε μεσημέρι.... souper δεν είναι? εχθές πάντως το απόλαυσα!!! είχε και 28 βαθμούς έξω.... και ήταν υπέροχα μέσα στη πισίνα!!!!
Γραψε κι εδω οταν πηγανεις για να εχουμε κατι σαν ημερολογιο!
γεια σας κ αποδω!!!!
αυτη τη βδομαδα πηγα 6 φορες για κολυμπι!
και σημερα το πρωι φυσικα για 1 ωριτσα... ολα καλα!!!
στα κιλα ειδαμε το 81 μπροστα!!! σουπερ!!!!!!!!!11
Το κολυμβητηριο τελικα ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Κι εγω νιωθω αλλος ανθρωπος παρ'οτι κανω μονο μια εβδομαδα. Δυστυχως τωρα περιμενω περιοδο και αυτη η εβδομαδα θα ειναι δυσκολη χωρις πισινα...
πραγματικα κ εγω 2 βδομαδες τωρα εχω παρει τα πανω μου....!!!
και εχω κ καλς αντοχες!
bazilianaki :) ναιιιι συνεχιζω κολυμβητηριο!!!!Quote:
Originally posted by brazil
Ρια, καιρο εχεις να γραψεις εδω!! Κολυμβητηριο συνεχιζεις??Quote:
Originally posted by ria
brazilianakiiiii !!!!! nice topic!!!!
έχεις καιρό που άρχισες κολύμβηση? Εγώ εχθές πρώτη μέρα.... και λέω να πηγαίνω κάθε μεσημέρι.... souper δεν είναι? εχθές πάντως το απόλαυσα!!! είχε και 28 βαθμούς έξω.... και ήταν υπέροχα μέσα στη πισίνα!!!!
Γραψε κι εδω οταν πηγανεις για να εχουμε κατι σαν ημερολογιο!
πήγα 3 φορές αυτή την εβδομάδα.... ελπίζω την εβδομάδα που μας ερχεται να πάω τουλάχιστον 4....
τα κιλά δε πέφτουν γιατι ολό κ κάπου το χάνω με τη διατροφη.... πάντως σίγουρα νιώθω υπέροχα στο νερό... κ ενώ τρώω τουλάχιστον δε παίρνω βάρος!!
βρε κορίτσια... σε μια ωρα κανετε 1500++ μέτρα? πως τα καταφέρνετε?????? εγώ άνω με το ζόρι 500 :(
hi Ria!
εγω προσωπικα δεν εχω μετρησει στο συνολο ποσο κανω, αλλα εχω δει πως κανω 150μ περιπου στα 5 λεπτα...
γενικα με γεμιζει ενεργεια το κολυμπι και στη μια ωρα που κανω, σταματαω ελαχιστα.. το παω σερι στο σχετικα χαλαρο και χωρις σανιδες κλπ...
:)
50αρα ειναι η πισίνα ?
Γεια σου Ρια και απο μενα!
25αρα ειναι η πισινα που πηγαινω και θελει πολυ πιεση να κανεις 1500 μετρα σε 1 ωρα οντως. Αλλα το προσπαθω γιατι ειναι το μονο που λειτουργει για το δικο μου σωμα! Εχω κανει κολυμβητηριο παλιοτερα για πολλα χρονια, ισως κι αυτο βοηθαει στο να ξερω τι προπονηση να ακολουθησω.
Μηπως να ρωτουσες καποιον γυμναστη εκει στο κολυμβητηριο να σου δειξει τι να κανεις για να εχεις καλυτερα αποτελεσματα?
25μ ειναι η πισινα που παω Ρια.
αυτο που μου ελεγε και ο προπονητης μου (πηγαινα χρονια κολυμπι σε ομαδα στο ΟΑΚΑ) ηταν πως για την ασκηση θελει χαλαρα.... αν θελεις να σφηξεις θα κανεις εντονη ασκηση, οπου κ αν την κανεις αυτη (ειτε πισια, ειτε κολυμπι κλπ)
το καλυτερο παντως ειναι το "ελευθερο" σαν ασκηση και καθε 50 ή 100μ να κανεις απο 10 ανασες (σε ξεκουραζει πολυ αυτο και ρυθμιζεις και την ανασα σου μαζι) στην ακρη της πισινας (αν ρωτησεις καποιον προπονητη θα σου πει πως να κανεις)
Quote:
Originally posted by ria
50αρα ειναι η πισίνα ?
Τα σημερινα μου:
Πρωι: 1 χαπι lipotox, 1 φακελακι lipotox με γαλα
Δεκατιανο: 2 αγγουρακια
Μεσημερι: 1 χαπι lipotox, 1 φακελακι lipotox με γαλα, Σαλατα μαρουλι+ντοματα
Απογευμα: 1 μπανανα
Βραδυ: 1 χαπι lipotox, κοτοπουλο ψητο (1 μικρο μπουτακι) με λιγη σαλατα
Δυστυχως κολυμβητηριο δεν πηγα γιατι περιμενα περιοδο (αλλο τωρα που δεν εχει ερθει ακομα... χμ..)
σημερα 1 ωρα και 15λ κολυμπι και 1μιση ωρα ποδηλατο....
παμε καλα!!!!!!!!!!!!!!!
γοργόνες μου, έβαλα το γυμναστή κ μου έβγαλε προγραμματακι....;) !!!!
σουπερ η πισίνα!!!! βρήκα την ασκηση που ευχαριστιεμαι!!!!!!! σήμερα πηγα για βραδινό μπανακι..... έκανα μια ώρα πάλι...500μ δηλ (υπέροχη είναι το βραδυ!!!!!!!!) αχχχχ καλο βράδυυυυυυυ... αυριο παλιιιιιιιιιιιι
Μπραβο Ρια, θα δεις μεγαλη διαφορα!!
Σημερα 82,5 παλι και πρωτη μερα περιοδου. Φανταζομαι οτι ολη η εβδομαδα θα παει περιπατο τωρα... δεν θα χασω κατι...
Mtsekaki θα προχωρησεις τοσο που μετα δεν θα σε φτανω!!! Μπραβο!
Στα 82,5 σημερα και πρωτη μερα περιοδος και η διαθεση στο πατωμα. Ελπιζω οτι ειναι προσωρινο...
Τα σημερινα μου:
Πρωι: Τοστ με γαλοπουλα, τυρι Milner
Δεκατιανο: 1/2 μπανανα
Μεσημερι: 1 σαλατα χορτα βλητα, 1 τοννος (νερου), 1 φ. ψωμι
Απογευμα: 1 γιαουρτι 2%
Βραδυ: Γαλα με 1/2 κουπα δημητριακα
Συνολο lipotox: 3
επιτέλους 80 στρογγυλά... και συνεχίζω....
τα σημερινά μου
πρωινο
1 μπανανα
δεκατιανο
1 ποτήρι χυμο
μεσημεριανό
1 μικρό στρογγυλό σαντουιτσακι με μαρούλι ,σολωμό και σος (μη ρωτησετε τι... δε ξερω πως τη λενε )208 θερμίδες είχε πάντως ...
βραδινό
λίγο αρακά με καροτάκι και μια πατατούλα
κολύμβηση σήμερα γιοκ μιας και φαγαμε σχεδόν όλη τη μέρα στο παιδων σήμερα...
καλημερα καλημερα κ αποδω!
σημερα 1 ωριτσα θα τη φαω για κολυμπι και με τις μετακινησεις μου αλλα 50 λεπτα περιπου ποδηλατο! καλα ειναι....
καλημερα, επανηλθα..
χθες συναντησα την παλια μου διαιτολογο και τι μου ειπε ρε παιδια.. να πινω καθημερινα 2 κουπες τσαι...
πρασινο τσαι και λουιζα... βοηθανε παρα πολυ λεει στο αδυνατισμα..
βουρ στο πρασινο τσαι απο σημερα λοιπον!!
Τη λουίζα την έπινα κατά την περίοδο παλιότερα. Πρώτον βοηθάει πολύ στους πόνους της περιόδου και δεύτερον βοηθάει στη κατακράτηση των υγρών.. Είναι γνωστή σαν το βότανο για την περίοδο :D Θέλει προσοχή όμως γιατί ρίχνει την πίεση, οπότε όποιος έχει χαμηλή πίεση πρέπει να την αποφεύγει ή ακόμα καλύτερα να ρωτήσει το γιατρό του.
συγκεκριμενα δλδ πρασινο τσαι? επειδη πινω γενικα τσαι σκετο, αλλα τσαι με φρουτα, κοκκινο κλπ....
εμενα μου ειπε μονο το πρασινο τσαι και η λουιζα βοηθαει..
πρασινο τσαι και λουιζα επινα και εγω με τρελα το χειμωνα και το ενιωθα οτι βοηθουσαν αρκετα!αλλα τωρα το καλοκαιρι ειναι πιο δυσκολο γιατι πρεπει να περιμενεις να κρυωσουν για να τα πιεις??κανενα κολπο?
ακου τι κανω εγω... αν πχ για μια κουπα εβαζα ενα κουταλακι του γλυκου.. τωρα βαζω δυο... ενα μεγαλο ποτηρι το γεμιζω με παγακια... καιριχνω μεσα το ζεστο ροφημα... και στο λεπτο εχεις ενα υπεροχο κρυο τσαι!!!
κοριτσια αυτη την βδομαδα εχω περιοδο και δεν θα παω κολυμβητηριο...ποσο ζας ζηλευω!!!τα λεμε απο δευτερα!
Ναι κι εγω περιμενω να παω το σαββατοκυριακο πως και πως!! Αντε αυτη η περιοδος... πανω που ειχα αρχισει δυναμικα μου εκοψε την φορα!
καλημερα καλημερα!!!
χθες εκανα 1 ωρα κολυμπι και 1,30 ποδηλατο!!!
στα κιλα το πρωι ημουν 81,8.... ουφ... αντε να πεσει.. αντεεεεεεεεεεεεε
Θα ξεκολλησει η ατιμη η ζυγαρια μην ανησυχεις!! Κι εγω αυτο περιμενω!!!
ζωητσα γεια σου καταρχην!που εισαι?δεν μπαινεις συχνα πλεον ε??τι εννοεις??οπως ειναι καυτο το ριχνω μεσα σε παγακια??
shmera eixame...
1 ωρα κολυμπι (μετρησα το ποσο κανω περιπου 1800 την ωρα)
25΄ ποδηλατο
καλα ηταν...
Κοριτσια καλημερα!!!
Σημερα πολυ με στεναχωρησες ζυγαρια μου... ενω νιωθω οτι εχω χασει και ενω δεν εχω κανει καμια παρασπονδια, ξυπνησα σημερα +900γρ. 83 δηλαδη. Και χθες ημουν 82,1 μεχρι αργα το βραδυ... τι εγινε μεσα στη νυχτα??
Δεν καταλαβαινω για αυτο θα προσπαθησω να το ξεχασω και να περιμενω το αυριανο ζυγισμα.
Σημερα μαλλον ξεκιναω παλι κολυμβηση. Θα γραψω αργοτερα τι και πως!!
Καλησπερα κοριστσακια μου!
Σημερα ξυπνησα 82 κιλα και πηγα μετα απο μια εβδομαδα κολυμβητηριο και νιωθω τελεια... Εκανα 1 ωρα - 1800μ.
Αυριο παλι!
Νάμαι κι εγώ κορίτσια! Θα ξεκινήσω να γράφω κι εγώ εδώ, αν και πηγαίνω όλο το χειμώνα κολύμπι.
Πηγαίνω 3-4 φορές την εβδομαδα κολυμβητήριο, τς υπολοιπες πηγαίνω στα curves.
Συνήθως κάνω μιάμιση ώρα περίπου στα 1800 μέτρα τη φορά με μικρή ενδιάμεση παύση.
1,5 ώρα λοιπόν σήμερα...
καλή συνέχεια σε όλες
Σημερα κολυμβητηριο 1 ώρα και 10 λεπτα - 2200μ. Ειχε τελεια μερα και δεν ηθελα να βγω με τιποτα...
Τα σημερινα μου:
Πρωι: 1 φακελακι lipotox
Δεκατιανο: 1/2 μπανανα
Μεσημερι: 1 1/2 ντοματα γεμιστη με 100γρ κατικι δομοκου
Βραδυ: 1 γιαουρτι 2%
Επομενο ζυγισμα την Πεμπτη γιατι εχω κατακρατηση για καποιο λογο και δεν θελω να απογοητευομαι.
Τα χθεσινα μου: Κολυμβηση 1 ώρα - 1700μ.
Πρωι: 1 τοστ με milner - γαλοπουλα
Δεκατιανο: 1 μπανανα, 1 ακτινιδιο
Μεσημερι: 6 fish sticks, πρασινη σαλατα, λιγη μουσταρδα
Βραδυ: πρασινη σαλατα με τοννο
καλημερα καλημερα!!!!!
χθες πηγα για κολυμπι τελικα, αλλα εκανα μονο 40 λεπτα.... κρυωνα..... σνιφ!
σημερα νομιζω πως θα κανω παραπανω! πρεπει βασικα γιατι 2 μερες τωρα παω με το αμαξι στη δουλεια οποτε χρειαζομαι ασκηση! ουφ!
βραζιλιανα μου!!! εγω κατα τις 5μιση θα ειμαι εκει!!!!! αν πας κ εσυ εκεινη την ωρα φωναξεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Σημερα ειμαι απογευμα στη δουλεια, αυριο παλι!!! Νομιζω οτι σε ειδα χθες οταν εβγαινες αλλα πως να σε φωναξω?? Αυριο παλι!!
Αχ στειλε μου και το προγραμμα σου τι τρως γιατι με βοηθας παααρα πολυ!!!
φωναξε φωναξεεεεεε "Ρια εγω ειμαι!!!! ελαααααααα"
χθες πηγα αργα και για λιγο... απο το τιποτα ομως καλα ηταν...
καλα η ερώτηση μου είναι ισως ακυρη... αλλα εγω θα ρωτήσω....
οταν ημαστε αδιαθετες ...πισίνα με tabon επιτρέπεται?