Quote:
Originally posted by alexan72
Συνάδελφε αγωνιστή στο χάσιμο κιλών, σε χαιρετώ κι εγώ! Το λάδι μην το κόβεις με τίποτα γιατί όχι μόνο δε θα χάσεις τα κιλά σου εύκολα, θα μπλοκάρεις και το μεταβολισμό σου και θα χάσεις και τα μαλλάκια σου (και οι άντρες είναι και επιρρεπείς :->)!
Ο διαιτολόγος οφείλει να είναι και ψυχολόγος κατά ενα μέρος ή τουλάχιστον να ενδιαφέρεται για την ψυχολογία σου γιατί όλοι ξέρουμε ότι μεγάλο μέρος των κιλών μας το βάζουμε σε φάσεις που δεν είμαστε καλά ψυχολογικά ή πλήττουμε κλπ... Αν δε σου προσφέρει και στήριξη ο διαιτολόγος σου άλλαξέ τον, αν θέλεις πες μου να σου στείλω σε πμ μία που πήγαινα εγώ παλιά και συζητούσαμε πάρα πολύ, η κάθε συνάντησή μας κρατούσε 1,5 με 2 ώρες! Είναι πολύ καλή, απλά δε με παίρνει πια οικονομικά και κάνω μόνη μου - εξάλλου έχω περάσει από ουκ ολίγους, νομίζω ότι ξέρω πλέον λίγο πολύ τι να κάνω, άσε που η συγκεκριμένη στην ουσία μου έκανε μάθημα ώστε να μπορώ να διατηρώ το βάρος μου και από μόνη μου μετά και να κάνω τρόπο ζωής αυτά που μου έλεγε (τώρα, που τα ξαναπήρα τα κιλά ήταν από δική μου μ...ία, δε μου φταίει η κοπέλα).
Καλή συνέχεια σε όλους μας!
Δεν χανω τιποτα... φυσικα και στειλε pm με more info (τοποθεσια, money, κατ' οικον επισκεψη κλπ κλπ)