γοργονες κοριτσια!!!!! Να ξεχυθουμε στις παραλίες να τρελλάνουμε κοσμοοοοο! (μπας και βρούμε οι ελεύθερες και κανέναννννν)
Printable View
γοργονες κοριτσια!!!!! Να ξεχυθουμε στις παραλίες να τρελλάνουμε κοσμοοοοο! (μπας και βρούμε οι ελεύθερες και κανέναννννν)
11-5-2010 ---> 104 κιλά (αρχή)Quote:
Originally posted by nina76
λέω να συμμετάσχω κι εγώ..
11-5-2010 ---> 104 κιλά (αρχή)
στις 11-6-2010 ξανά εδώ για απολογισμό λοιπόν
9-6-2010 ---> 96 κιλά
για απώλεια πρώτου μήνα είναι καλά, αν και τον πρώτο μήνα τα κιλά φεύγουν πολύ εύκολα ειδικά αν έχεις πολλά να χάσεις...
το θέμα είναι από δω και μπρος τί κάνουμε.........
για να δούμε τί θα δούμε μέχρι τις 9-7-2010, πάλι εδώ για απολογισμό
πολύ καλή απώλεια νινα μπράβο σου
Καλημερα σε ολες και ολους.
Σημερα εκλεισα 1 μηνα σωστης διατροφης και το αποτελεσμα ειναι - 3,9 κιλα.
Ειμαι πολυ ικανοποιημενη και συνεχιζω με πολυ καλη διαθεση για τον τελικο μου στοχο.
Να ειστε ολοι καλα!!!!!!!!!!!
Μιας και σήμερα το βράδυ φεύγω για σ/κ στη παραλία, δε θα μπορέσω να ζυγιστώ αύριο το πρωί που είναι 19 του μηνός οπότε βάζω το σημερινό μου..
19/04 118.7
19/05 110.1 -8,6
19/06 102.3 -7,8
Καλά πήγαν οι 2 πρώτοι μήνες.. ʼντε την επόμενη φορά να γράψω διψήφιο :D
Δε σου πήγαν καλά...σου πήγαν ΤΕΛΕΙΑ...καλή συνέχεια!
Ναι δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο :P :D
Ευχαριστώ και καλή συνέχεια και σε σένα!
Καλημέρα συναγωνιστές και συναγωνίστριες! Καλή ιδέα να γράφουμε το μηνιαίο βάρος γιατί κι εγώ ζυγίζομαι καθημερινά (κακώς, το ξέρω αλλά είναι εθισμός χρόνων!) και χάνω τη μπάλα! Λοιπόν:
ξεκίνησα 27/4 στα 80 κ. (έπαθα σοκ, 77 κ. γέννησα!!)
σήμερα 19/6 είμαι 76κ.
γενικά είμαι μέτρια ευχαριστημένη αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι γενικά δεν έχω κρατήσει τη δίαιτά μου φανατικά και έχω κάνει ουκ ολίγες γουρουνιές σ' αυτό το διάστημα. Και επιπλέον λόγω του ότι έχω κάνει παλαιότερα ό,τι μαλ.....σμένη δίαιτα κυκλοφορεί, ο μεταβολισμός μου είναι χάλια και χάνω υπερβολικά δύσκολα!
Ελπίζω σε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον και σας εύχομαι τη καλό κουράγιο και καλή πτώση (κιλών)!
Συγχαρητηρια.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!Quote:
Originally posted by dew
Μιας και σήμερα το βράδυ φεύγω για σ/κ στη παραλία, δε θα μπορέσω να ζυγιστώ αύριο το πρωί που είναι 19 του μηνός οπότε βάζω το σημερινό μου..
19/04 118.7
19/05 110.1 -8,6
19/06 102.3 -7,8
dew, vassiliki, alexan μπράβο σε όλες σας!!
ρε συ dew, 8 κιλά απώλεια και στο 2ο μήνα? ΟΥΑΟΥ, φτου φτου φτου κορίτσι μου!
Quote:
Originally posted by dew
19/04 118.7
19/05 110.1 -8,6
19/06 102.3 -7,8
Μπράβο , τα πας ΤΕΛΕΙΑΑΑ :D
αμαν αυτο το εγραψα 3/6, αρχιζω σφαιρατη διαιτα γιατι απεχω πολυ απο τον στοχο...Quote:
Originally posted by badgirl11
85.0 κ στοχος 80 σε ενα μηνα. αρχιζω!
δεν την ξαναχαλαω! οχι πολυ τουλαχιστο :D
01/07 56.1Quote:
Originally posted by penelope1985
Quote:
Originally posted by penelope1985
01/03 72.1
01/04 67.4
01/05 63.3
01/06 ?
01/06 58.7
1/5-1/7 απο 85 σε 77,8 δηλαδη -7,2 κιλα. Καλα ειναι! Συνεχιζουμε!
Tελεια ειναι οχι απλα καλα! Μπραβο σου!
αυριο που κλεινω μηνα με κοβω μονο 2 κιλα κατω κ αν!Quote:
Originally posted by koralaki
αμαν αυτο το εγραψα 3/6, αρχιζω σφαιρατη διαιτα γιατι απεχω πολυ απο τον στοχο...Quote:
Originally posted by badgirl11
85.0 κ στοχος 80 σε ενα μηνα. αρχιζω!
δεν την ξαναχαλαω! οχι πολυ τουλαχιστο :D
κατι ειναι κι αυτο ομως, εκανα την αρχη ξανα :D
koralaki,μιλας σοβαρα? Εχασες 2 κιλα και παραπονιεσαι???? Ιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Μην ακουω τετοια τωρα...
Τι να πω εγω που ειμαι κολλημενη με τις βλακειες που κανω??
Ευγε!! Και εις κατωτερα!!!
σιγα βρε υγρα ειναι...
εχω κανει του κοσμου τις βλακειες κ τα βουλιμικα ενδιαμεσα.
τις τελευταιες μερες τρωω καπως πιο ομορφα.
ελπιζω να κρατησει αυτο κ τοτε τα 2 θα γινουν ανετα 12.
ααα δεν προσεξα τι εγραψες..."κατι ειναι κι αυτο ομως, εκανα την αρχη ξανα"
Ετσι μπραβο!!! Εγω με 2 κιλα θα πεταουσα , γτ ειναι και ο πρωτος στοχος μου ουσιαστικα, αλλα....με βασανιζει μερες το προεμμηνορυσιακο.....κι τα εχω παιξει!!! Απο φαγητο οχι πολλα, αλλα ολο τσιμπαω γλυκακια...ελαφρια μεν, αλλα...γλυκακια...εδω και μερες...ουφ
γιαι κολλησες? τι διατροφη κανεις? την κανεις ή σαν κ μενα μαυρα χαλια? :D
ετσι λεω...πως την κανω, να σου πω ενα δειγμα καθημερινο
χυμος πορτοκαλι
1 μινι παξιμαδακι με 1.κ.γλ. μελι
ενδιαμεσα τπτ, η φρουτα(δε μετραω ποσοτητες) οσα θελω, αλλα οχι πολλα
μεσημερι ο,τι εχω μετρια ποσοτητα, αλλες φορες με σαλατα αλλες χωρις
απογευμα συνηθως φρουτα
και.....βραδυ...γινεται ο πανικος. δλδ, μπορει να φαω ενα τοστ, σαλατα, φρουτα, 2 φρουι γλασε, 2-3 κουταλακια μερεντα, κι αν δε με παιρνει υπνος οπως αποψε κακη ωρα(!), ενα ποτηρι κρασι
φαινονται λιγα , αλλα δεν ειναι , να φανταστεις πως αυτο γινεται εδω και μερες....
ασε που τις προαλλες, ετρωγα ασυστολα κρεπα με νουτελλα....
κοιτα κ γω τις ιδιες βλακειες εκανα,
οταν παραλειπεις γευματα, σαλατες, φρουτα λογικο ειναι να ξεσπας μετα,
ή τουλαχιστο να αυξανεις τις πιθανοτητες.
ενα καλο βημα ειναι να ορκιστεις οτι δεν θα ξαναπαραλειψεις σαλατα κ φρουτακια,
κ μετα ξεπατωσου στη νουτελα, 1-2 θα τη σιχαθεις...
σεμενα πιανει αυτο προς στιγμην,
αν δεν μπω στον ισιο δρομο τι να πω...εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα εκτος απο τονα μην ασχολουμαι καθολου με τιποτε!
οι μερες πριν την περιοδο ειναι παντα η καταστροφη μου! δε στεριωνω χασιμο γραμμαριου!!
Οταν αρχιζει η περιοδος, ειλικρινα δε θελω να δω γλυκο μπροστα μου, ειμαι οολυ αυστηρη, αλλα πριν...γινεται πανωλεθρια..και τα φρουτακια παχαινουν αμα τρωμε πολλα ρε παιδι μου...
Εμενα μ αρεσουν πολυ τα κερασια, δεν υπαρχει περιπτωση να φαω 15 οπως λενε οι διαιτες
και το καρπουζι, οπωσδηποτε 2 φετες...παχουλουτσικες!!ειδ� �κα τις τελευταιες μερες, για να μην οεσω σε αλλους πειρασμους εχω τσακισει τα παραπανω φρουτα, αλλα....οταν περιμενεις τη ρημαδα περιοδο και δεν ερχεται...ουφ
Τι φρικες ειν αυτες που περναμε...αι στο καλο...συγχυστηκα παλι
λοιπον..επειδη τα εχω παρει στο κρανιο τωρα, παω να χυσω το εναπομειναν κρασι, και αντα αυτου να χτυπησω μια ταμπλετα βαλεριανα να με παρει ο υπνος!! Εξαλλου το κρασι ειναι τζαμπα θερμιδες(και το πινω σε τακτικη βαση..., ειδες αυπνιες??? χαχχαχα)
Επιτέλους, μέρες με τριγυρίζει αλλά σήμερα το έδειξε ,Quote:
Originally posted by BettyG
Ας τα γράψω κι εγώ, αν και έγινα έξαλλη οταν είδα οτι έχω να χάσω γραμμάριο από 18/5 , δηλαδή 9 ολόκληρες ημέρες είμαι κολημένη αν και κάνω δίαιτα κανονικά!
26/3 =====76
4/4======74
15/5=====71
18/5=====69
25/5=====69
4/7======67
4/7=======67 κιλά
4/7 84.5 στη ζυγαρια του διαιτολογου
στοχος 80 σενα μηνα στην ιδια βεβαια ζυγαρια
Μηνιαία απώλεια 5 κιλά ακριβώς καλά ειναι αν και περίμενα παραπάνω
Μια χαρα απωλεια καραμελα.Με τετοιο ρυθμο προλαβαινει και το σωμα να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα.
Ξεκινα να περπατας και θα δεις καλυτερα αποτελεσματα!
Quote:
Originally posted by marou_laki
Μια χαρα απωλεια καραμελα.Με τετοιο ρυθμο προλαβαινει και το σωμα να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα.
έχεις δίκιο καλή μου αλλα επειδη εχω προβλημα με τον αστραγαλο θα αρχισω το περπατημα οταν ελαφρύνω κι αλλο :/
Toτε κολυμπα!Ουτε τις αρθρωσεις πειραζει ουε τιποτα!Quote:
Originally posted by karamela
Quote:
Originally posted by marou_laki
έχεις δίκιο καλή μου αλλα επειδη εχω προβλημα με τον αστραγαλο θα αρχισω το περπατημα οταν ελαφρύνω κι αλλο :/
9-6-2010 ---> 96 κιλάQuote:
11-5-2010 ---> 104 κιλά (αρχή)Quote:
λέω να συμμετάσχω κι εγώ..
11-5-2010 ---> 104 κιλά (αρχή)
στις 11-6-2010 ξανά εδώ για απολογισμό λοιπόν
9-6-2010 ---> 96 κιλά
για απώλεια πρώτου μήνα είναι καλά, αν και τον πρώτο μήνα τα κιλά φεύγουν πολύ εύκολα ειδικά αν έχεις πολλά να χάσεις...
το θέμα είναι από δω και μπρος τί κάνουμε.........
για να δούμε τί θα δούμε μέχρι τις 9-7-2010, πάλι εδώ για απολογισμό
8-7-2010 ---> 93 κιλά
απώλεια 2ου μήνα 3 κιλά δηλ.. δεν πειράζει, σιγά σιγά
Μια χαρά είναι τρία κιλά στον μήνα! Εγώ στη θέση σου θα άνοιγα τις σαμπάνιες [τις light όμως] :-D
συμφωνώ με papa , εγώ για να χάσω τρία κιλά ,και να μην μου ξαναμπούν έχει περάσει ένα εξάμηνο.συνέχισε έτσι.
thx κορίτσια για τα καλά σας λόγια ! όντως μακάρι να συνεχίσω έτσι :)
αν και ίσως έπρεπε να πιέζω λίγο περισσότερο τον εαυτό μου γιατί τα κιλά μου είναι πολλά, ξέρω γω.. θα δείξει
να μην τον πιεζεις ετσι οπως πας καλα πας, τα κιλα σου μην τα βλεπεις πολλα γιατι θα πνιγεσαι, βλεπε τα λιγα.
Εγω προσωπικα που οπως βλεπεις και στο τικερ μου εχω πολλα περισσοτερα απο εσενα βλεπω τα κιλα μου σαν να ειναι 74 70 για να μην τα βλεπω βουνο
καλημερες!
86.1 στη νεα ζυγαρια, στοχος 82-83 σενα μηνα...
αυτο θαναι 78-79 στην παλια κλαψ κλαψ
Εγώ ξεκίνησα 01/06/10 και το πρώτο μήνα έχασα 8 κιλά και τώρα μέχρι στιγμής μόνο 2 τι να πω θα τα πούμε στο τέλος του μήνα
Quote:
Originally posted by BettyG
Ας τα γράψω κι εγώ, αν και έγινα έξαλλη οταν είδα οτι έχω να χάσω γραμμάριο από 18/5 , δηλαδή 9 ολόκληρες ημέρες είμαι κολημένη αν και κάνω δίαιτα κανονικά!
26/3 =====76
4/4======74
15/5=====71
18/5=====69
25/5=====69
4/7======67
13/7=====66
13/7 ====== 66 κιλάκια,
ακόμη ένα κιλάκι και τέρμα για το καλοκαίρι, μετά συντήρηση σύμφωνα πάντα με το μοντέλο Χατζηπαναγιώτου, και ίσως από φθινόπωρο σκεφτώ να χάσω ακόμη 4-5 κιλάκια για μεγαλύτερη βελτίωση αν και είμαι σούπερ στα 65.
Το κολύμπι μαζί με curves εναλλάξ έκαναν θαύματα...
Το θέμα βέβαια είναι πότε θα φύγει και το ένα κιλό, μηπως κολήσω πάλι για κανένα μήνα, τα κάνω εγώ αυτά.....:D
Μπραβο Βetty!!!! Απιστευτη η προσπαθεια κ το αποτελεσμα που πετυχες!!! καλη συνεχεια ευχομαι!!
εγω στις 15-6-10 ---->81.4
σήμερα 4 εβδομάδες διατροφης με παρακολουθηση απο διατροφολογο
13-7-10---->76.5
συνεχιζω με στόχο σε 4 εβδομαδες το 69.9 :)
Ρια σε παρακαλώ πες λίγα πράγματα για την διατροφήξ σου που χαρίζει -5κιλά το μήνα...
Αν θες και αν έχεις ορεξη εννοείται.