:P :P Ευχαριστώ!! Ας πάω.. 29% κ μετά βλέπουμε!! :D
Printable View
:P :P Ευχαριστώ!! Ας πάω.. 29% κ μετά βλέπουμε!! :D
Veronica, δεν παιζει να ισχύει , εγώ 40% είχα στα 85 κιλά, με εξαιρετικό μυικό ιστό . Κάπου έγινε λάθος.Quote:
Originally posted by Veronica
Λοιπόν! :D Έκανα διάφορες από τις μεθόδους υπολογισμού λίπους με μέτρηση (μέση, λαιμό, μπράτσα κτλ) κ καμία δε με βγάζει πάνω από 31% (όπως κ η ζυγαριά). Καλά, μερικές με βγάζανε 22, αλλά δεν τις λαμβάνω καν υπ'όψιν. Επίσης διάβασα, ότι η μέθοδος αυτή με τη ροή ρεύματος δείχνει λανθασμένα αποτελέσματα αν είσαι αφυδατωμένος (που μου είπε ότι με έδειχνε). Μου φαίνεται περίεργο ρε γαμώτο, γιατί τώρα που έχασα αυτά τα 6 κιλά μέχρι κ γράμμωση στα χέρια μου φαίνεται, πως έχω 40% (που απ'ότι είδα αντιστοιχεί σε obese...).. Να έχασα με 6 κιλά 10% λίπος δεεεεεεεεε νομίζω!
Τώρα στα 69 έχω 28% λιπώδη ιστό, εντελώς φυσιολογικό ποσοστό
Λοιπον σημερα θα παρω ζυγαρια,
βαρεθηκα να προσθαφαιρω γι ανα βρισκω το κανονικο βαρος μου
ή να ζυγιζομαι εκτος σπιτιου.
γνωριζει κανεις καποιο μοντελο που τον δειχνει περιπου οσα κ η ζυγαρια του διαιτολογου του?
παλιοτερα συγγενης μμου ειχε πει για καποια siemens που οντως με εβγαζε οσα κ του διαιτολογου περιπου.
ΥΓ δε μενδιαφερει να εχιε λιπομετρηση κτλ
τελικα αυτες οι ζυγαριες δειχνουν ο,τι ναναι σε κιλα.
λιπομετρηση δεν εκανα ποτε να σας πω αλλα φανταζομαι μια απο τα ιδια...
εδω των διαιτολογων κ δεν ειναιι ακριβειας.
ολες οι ζυγαριες διαφερουν μεταξυ τους, αν ζυγιστεις με του διαιτολογου σου και ζυγιστεις και με του δικου μου διαιτολογου εκεινη την στιγμη μπορει να υπαρχει απώλεια αυτο δεν σημαινει οτι δνε ειναι καλη καποια απο τις 2
απλα θα πηγαινεις συμφωνα με την δικη σου και σιγουρα η απώλεια θα φαινεται και στου διαιτολογου την ζυγαρια
η δικη μου με της διαιτολογο μου φαντασου οτι εχουν 700 γρ διαφορα αλλα η απώλεια που φαινεται καθε φορα ειναι η ιδια και στις 2,
ναι ρε παιδια οκ σαφως η διαφορα φαινεται ειτε σε δειχνει 80 ειτε 78
μετα απο ενα μηνα αν εχεις χασεις 4 θα τα διεξουν κ οι δυο.
εγω θελω ομως καθαρα για ψυχολογικους λογους να δω 79 ξανα, οχι στη φαντασια μου προσθαφαιροντας...
ελενη μου δε παιζει για μενα κωτσοβολος λογω νησιου...
θα την αναζητησω παντως αν κ δε θελω με λιπομετρηση, διαβασα οτι επηρεαζονται πολυ οι ενδειξεις που δειχνουν...απο διαφορα.
ετσι μουρχεται να παρω την παλια της μαμας μου με το δεικτη!
Τη χειρότερη ζυγαριά από όλες την έχω εγώ και να σκάσετε!
Έχει διαφορά από του γιατρού μου πέντε κιλά και από διάφορες άλλες, ψηφιακές πάντα, και έξι και τέσσερα, ανάλογα. Αφού αναρωτιέμαι γιατί χρεώθηκα το 99 στην αρχή. Αφού σε μία οποιαδήποτε άλλη ζυγαριά θα ήμουν μόνο 94. Κι εγώ, λοιπόν, στην αναζήτηση ζυγαριάς.
σκεφτομαι μηπως να παραγγελνα μεσω ιντερνετ μια ιδια με της αδελφης μου
siemens kati einai.
ετσι θα χρησιμοποιησω κ την καρτα συναλλαγων.
απτην αλλη θελω τωρα ζυγαρια...
πως λεμε αντρα θελω τωρα τονε θελω...
αλλα να δειχνει 79 κιλα κατευθειαν χωρις διιατα :D:D:D
Πηρα την ομρον την απλη,
εχει πολλα καλα!
1. ωραια εμφανιση
2. μια σταθερη ενδειξη που δεν περιμενεις αγωνιοντας σε ποιο νουμερο θα σταματησει
3. οσες φορες κι αν ανεβοκατεβεις προκειμενου να τη ξεγελασεις αυτη δειχνει το ιδιο!
δυστηχως εχει κ ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κακο,
εχει αποκλιση τεραστια κ απο την προηγουμενη ζυγαρια μου που εχασα τα 20 κιλα
αλλα φυσικα κ απο του διαιτολογου κανενα 3κιλο.
(η προηγουμενη ειχε 1.8)
εν ολιγοις παλι με κοβω στο τρυπακι της προσθαφαιρεσης,
αλλα θα προσπαθησω να μην ενδωσω.
θαλλαξω τικερ,
θα "κατοχυρωσω" τα 20 κιλα μου
θα βαλω τα κιλα που με δειχνει η νεα ζυγαρια κ θα γραφω οσα ακριβως λεει καθε φορα,
χωρις ναναρωτιεμαι σε ποια ζυγαρια ειμαι 79 κ σε ποια 82.
στην τελικη ας παω 75 οποτε δε θαχω τετοια προβληματα :D
ο ανδρας μου δεν το πιστευει οτι δε θα κανω προσθαφαιρεσεις κ με κοροιδευει οτι θα τρωγομαι παλι ποσο αραγε θαμεδειχνε η αλλη, αν θαβλεπα 79 κτλ...ουφ
Εγω παντως εχω μια ακριβη tefal και μια μαρκα με εκαψες απο
τα jumbo και με δειχνουν ακριβως τα ιδια.Αντε να εχουν αποκλιση
100 γραμμαρια,οχι παραπανω.
Εχω να κανω μια προταση.Αφηστε τις ζυγαριες και πιαστε τις
μεζουρες!
καλα αυτο οπωσδηποτε, αλλα δεν ξερω να με μετραω, το κανω στο διαιτολογο μια στο τοσο που παω!
ηθελα μια ζυγαρια για τα επομενα χρονια κ την IQ την αηδιασα, δεν ξερω γιατι, ισως επειδη αγκωμαχησα πολυ επι μηνες...
Επιτέλους απέκτησα την καινούρια μου ζυγαριά. Η παλιά ήταν για τα μπάζα (όπου και θα καταλήξει). Ήταν τόσο πολύ ακριβείας, ώστε σήμερα είδα από 62,8 μέχρι 98,00 κιλά! ʼντε στα τσακίδια!
Ευχαριστώ. Πήρα μία μάρκα μ' έκαψες, 25 ευρώ. Ελπίζω να αποδειχθεί καλύτερη από τη siemens που είχα και ήταν και πανάκριβη.
Εχω 3 ζυγαριες , δυο πανακριβου tefal και bosch και μια αποQuote:
Originally posted by Ava
Ευχαριστώ. Πήρα μία μάρκα μ' έκαψες, 25 ευρώ. Ελπίζω να αποδειχθεί καλύτερη από τη siemens που είχα και ήταν και πανάκριβη.
τα τζαμπο 15 ευρω [ 14,99:P ].Σε πληροφορω οτι η μαρκα με
εκαψες εχει αποδειχτει η καλυτερη απο ολες.Οσες φορες και
να ανεβω δειχνει τα ιδια κιλα και την εχω πολυ περισσοτερο
καιρο!
Με γεια και καλες απωλειες!!
μεγεια αβα μου!
επανεεφερα την πρωτη ζυγαρια που εχασα ολα τα κιλα,
2 ειχα παρει μετα, μεσα σ ελιγους μηνες,
αλλα τελικα εχω δεθει συναισθηματικα με την παλια (ΙQ μαρκα).
κ ας δειχνει 800 κιλα πανω
αυτη ειναι ο κριτης μου,
αλλωστε κ που αλλαζα κριτες δεν εδειχναν πιο λιγο :D
Κορίτσια είμαι σε φάση αγοράς ζυγαριάς (φθηνα πραγματα..) και θέλω πολύ τη γνωμη σας
ειλικρινά Ψηφιακή ή Παραδοσιακή;
νιώθω πολύ πιο καλά με την αναλογική αλλά αυτός ο αστιγματισμός δε μ'αφήνει να ξεκαθαρίσω το τοπίο της βελόνας...!
ξέρετε καμία με πιο ευκρινείς τους δείκτες; :wink1:
Η αλήθεια είναι πως αν ζυγιζόμαστε σε μία μόνο ζυγαριά, η απώλεια φαίνεται. Οπότε πάρε όποια σε βολεύει. ʼλλωστε τώρα οι πιο πολλές που κυκλοφορούν είναι ψηφιακές.
Κοριτσάρες μου, σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Μόνο που θα ήθελα μία ακόμη, η πλεονέκτρα.. Να μου δείξει η νέα ζυγαριά το πολυπόθητο εξάρι μπροστά (αργεί ακόμη) και μετά να κάνουμε όλες μαζί πάρτυ!
μπραβο ααβουλα με το καλο, σε τι κιλα παιζεις? εχουμε καιρο να τα πουμε.
εγω τα ιδια παντελακι μου...τα ιδια παντελη μου,
ελπιζω ναπεσουν
Είμαι μια ανάσα από το επτάρι, Κοραλάκι μου. Από τη μια είναι συγκλονιστικό και όταν υπήρξες εκατό κιλά το καταλαβαίνεις αυτό, από την άλλη ώρες ώρες με πιάνει απόγνωση όσο σκέφτομαι πόσο μακρυά είμαι από το στόχο μου.
ελα ρε θηριο πωπω μπραβο καλα νομιζω εχω να σε "δω" απο τα 90 κιλα?
εκει ειχα μεεινει !
εισαι αστερι!
με το καλο!
α νομιζω τοχες ξαναπει για το 7 κ ειχαμε πει να παμε μαζ ιαλλα εγω...@@
τι λες ξαναρχιζουμε?
ενα ενα, μην σκεφτεσαι το 6.
ας σκεφτουμε το 7
Ναι, ας επικεντρωθούμε στο 7, είναι πιο παρήγορο. Σωστά θυμάσαι από το εννιάρι είχες να με δεις, κι αυτό γιατί η αλλαγή στο τικεράκι με άγχωνε τόσο πολύ, που νομίζω πως πάχαινα. Το ξεφορτώθηκα και ησύχασα. Όταν φτάσω στα 61 κιλά, θα ξαναβάλω ένα εορταστικό τίκερ, με στόχο τα 60! Έτσι, να το ευχαριστηθώ!
Ξανά στον αγώνα Κοραλάκι μου, δεν εγκαταλείπουμε, μόνο ξεκουραζόμαστε!
ετσι ετσι αντε παμε για 7, ισω το βγαλω κ γω το τικερ αν με αγχωνει παλι.
εχεις δικιο!
ελενη εισαι απαιχτη! σιγα το βαρος που αυτοκτονησε καλε χαχαχ
Τι να πουν οι δικές μας, :lol: Πάντως μπορεί η Ελένη να έχει δίκιο, λέτε να αυτοκτόνησε η δική μου? Μην ξεχνάμε πόσα κιλά σήκωσε παλιότερα. Παλικάρι η ζυγαριά μου κι εγώ που την έβριζα!
αμ η δικια μου, μποντι μπιλντερ ζυγαρια!
Όσο για τη δική μου, μάλλον είπε, γομάρα αρκετά, κουράστηκα να σε σηκώνω τόσο καιρό. Ή που θα έρθεις σε ανεκτά για μένα κιλά ή που την κάνω!
Και τώρα που λέμε σαχλαμαρίτσες περί άρσης βαρών, άλλη μία:
Είχα να δω έναν φίλο πολύ καιρό και όταν συναντηθήκαμε, μάλλον από τον ενθουσιασμό του, επιχείρησε να με σηκώσει. Μην το κάνεις, του λέω, θα κλάψουν μανούλες, μη, η μεσούλα σου, εκεί αυτός, το χαβά του. Εννοείται πως πιάστηκε..
αχαχαχαχαχαχαχαχα καλο καλοQuote:
Originally posted by eleni1201
Aυτή από τα τζάμπο την είχα κι εγώ. Πολύ καλή δεν λέω μόνο που κάποια στιγμή έκανε κομματάκια... Αυτοκτόνησε μάλλον από τις πολλές φορές που ανέβαινα πάνω της!
crisanta ψηφιακη παρε, να μη βγαζεις τα ματια σου και να βλεπεις και τα γραμμαρια.
ειναι σημαντικο
γιατι αμα εχεις χασει 100, 200, 300, 400 γραμμαρια και το βλεπεις χαιρεσαι και συνεχιζεις!
με τους δεικτες με τα βιας βλεπεις τα κιλα.
μεγεια Αβα, καλες απωλειες!!!
Μηπως ηθελε καινουρια μπαταρια;Quote:
Aυτή από τα τζάμπο την είχα κι εγώ. Πολύ καλή δεν λέω μόνο που κάποια στιγμή έκανε κομματάκια... Αυτοκτόνησε μάλλον από τις πολλές φορές που ανέβαινα πάνω της!
Και εγώ μία απο τα τζάμπο ηλεκτρονική πήρα!! 10 ευρώ !! μια χαρά μου φαίνεται προς το παρον :P:P:P
:shocked2:Quote:
Έγινε κομματάκια το γυαλί... Έτσι όπως το έγραψα που να καταλάβετε...:bouncy:
απιστευτη!
κ η μια ζυγαρια που ειχα παρει ηταν ολη γυαλινη πανω, καλα εκανα κ την εκρυψα :D :saint: