40 ποντους????μπραβο ρε θηριο!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!
εγω λεω μολις επιστρεψω απο διακοπες να ξεκινησω παουερ πλειτ λενε οτι κανει καλη δουλεια
Printable View
40 ποντους????μπραβο ρε θηριο!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!
εγω λεω μολις επιστρεψω απο διακοπες να ξεκινησω παουερ πλειτ λενε οτι κανει καλη δουλεια
δες στο bodybuilding.grQuote:
Originally posted by bouliana
καλά δεν χρειάζεται πάνγκος και όργανα να κάνεις μερικές ασκήσεις για τα χέρια με βαράκια αρκεί να τα γυμνάζεις όλα πλάτη ώμους,δικεφάλους τρικεφάλους στήθος κτλ τκλ. ζέσταμα εννοείται πως κάνω. φυσικά τα μηχανήματα είναι μια ευχάριστη πολυτέλεια.σευχαριστώ για τις συμβουλές θα μελετήσω και τοsite.
εχει ασκησεις για ολες τις περιπτωσεις!
το σιτε που σου ειπα ειναι διαφημιση των προιοντων φιτνες, δεν εχει βιντεακια...
παλια ειχε...
ποιες συμβουλες ρε γμτ χωρις την ευχαριστη πολυτελεια που λες κ συ δεν μπορω :D
ισως καποιος που γυμναζεται μονο ςξερει να σου πει!
μετρηση στο διαιτολογο:
-1.5 ποντοι στο μπρατσο σε μια εβδομαδα (με εντατικη ασκηση κ βαρη χωρις διαιτα)
δεν μετρησε κοιλια κτλ γιατι εκανα βουλιμικο χθες κ ειμαι πρησμενη...
ποδια δε μου μετραει ειναι λεει ενταξει :D
YG mpoyliana μου εβαλε κ αλλες ασκησεις ο γυμναστης για χερια,
οταν εχω χρονο, απλες ασκησεις συμπληρωματικες (δεν ειναι αρκετες μονες)
πως θα στις περιγραψω δεν ξερω!
αυριο αν αξιωθω κ παω θα δω τις ονομασιες μηπως κ σου λενε τιποτε,
αλλιως βλεπουμε! παντως τις ενιωσ ακατευθειαν στο χερι μου,
καθοτι αγυμναστο πολυ καιρο!
thanks koralaki!θα δω κ σεαυτό το site.αυτό που διάβασα πάντως κάπου και στο συνιστώ είναι να μην κάνεις ασκήσεις για τα χέρια παραπάνω από δύο φορές την εβδομάδα γιατί χρειάζονται ξεκούραση και τότε φαίνεται ακόμα καλύτερα το αποτέλεσμα, γενικά τα μπράτσα θέλουν χρόνο και τρόπο,και όχι κόπο.
Bouliana, μια που είσαι κι εσύ στην "ανόργανη" ή old school φάση όπως με μεγάλη υπερηφάνεια μου αρέσει να τη χαρακτηρίζω, άκουσέ με προσεκτικά:
κάποια στιγμή πέρυσι, ο δικός μου μού πέταξε μια ιδέα που μου άλλαξε την εικόνα ριζικά. Μου είπε: "Γιατί δεν κάνεις push ups? Είναι η καλύτερη άσκηση για ολόκληρο το σώμα." Προσπάθησα να κάνω ένα κι έπεσα κάτω τσιρίζοντας γιατί ένιωσα τρομακτικό κάψιμο στην κοιλιά. Για τα χέρια, δεν συζητάμε, άχρηστα για κανένα διήμερο μετά την προσπάθεια. Ένιωσα άχρηστη, ανάξια, ανήμπορη, κουλή και λοιπά.
Αποφάσισα να προσπαθήσω να κάνω στα γόνατα. Την πρώτη - πρώτη φορά, κατάφερα να κάνω δύο ολόκληρα. Ντρεπόμουνα και τον ίδιο μου τον εαυτό, δεν ξέρεις τι κράξιμο μου έριχνα. Σιγά - σιγά, άρχισα να κάνω τρία σετ των δύο, μετά τρία σετ των τριών κ.ο.κ. Έφτασα σε ένα σημείο που έκανα με μεγάλη άνεση τρία σετ των 12. Τα μπράτσα μου που είναι ΑΚΡΩΣ προβληματικά άρχισαν να δείχνουν τάσεις σουλουπώσεως για πρώτη φορά ίσως στη ζωή μου. Οι ώμοι μου σμιλεύτηκαν και ίσιωσαν θεαματικά. Στην κοιλιά μου άρχισε να διαγράφεται ένα σέξι περίγραμμα κοιλιακών, όχι φέτες γιατί σαβουριάζω πράμα, αλλά γύρω γύρω λέω, δεν ξέρω αν με πιάνεις. Η πλάτη μου λέπτυνε και έκανε μικρά μυάκια και φτερά. Μετάλλαξη λέμε.
Πριν από κανένα δίμηνο, λέω "θα δοκιμάσω χωρίς γόνατο". Έκανα πέντε κανονικά, με τέλεια φόρμα, χωρίς να πεθάνω. Πάλι άρχισα να τσιρίζω, αλλά από χαρά. Σήμερα πλέον κάνω τρία σετ των εφτά, τέσσερις φορές την εβδομάδα. Η διαφορά στην όψη των μπράτσων μου είναι σουρεαλιστική. Δεν έχω κάνει μπράτσο σβαρτζενέγκερ ή τζίλιαν μάικλς, στρουμπουλό είναι ακόμα, αλλά φαντάσου ότι τόλμησα να φορέσω στραπλες μετά από πάρα πολλά χρόνια, τόσο στρωτό μου φαίνεται ξαφνικά.
Έχοντας δυναμώσει συγκλονιστικά για τα δικά μου δεδομένα, πριν από κανένα εικοσαήμερο αποφάσισα να αρχίσω τα περίφημα bench dips που τα έτρεμα χρόνια. Στην αρχή πέθανα, ειδικά μπροστά στο στέρνο, αλλά πιέστηκα να κάνω δύο σετ των δέκα με την εφιαλτική σκέψη του κρεμαστού πίσω μέρους του μπράτσου που όσο μεγαλώνουμε τόσο τείνει στο έδαφος. Την προηγούμενη εβομάδα τα πήγα στα έντεκα ανά σετ. ΗΔΗ βλέπω διαφορά, χωρίς πλάκα, και δεν είμαι και καμιά μικρή να πεις ότι προσαρμόζεται τόσο εύκολα το σώμα.
Πάρε βιντεάκια και άρχισε αμέσως, τα βαράκια δεν κάνουν τίποτα μπροστά σε αυτά. --> Βench Dips [εγώ κάνω των αρχαρίων ακόμα, με τα λυγισμένα πόδια] και Push Ups
Για έξτρα έμπνευση στους πιστούς της old school άσκησης, προτείνω τις ταινίες: Rocky, Karate Kid 2010 και Never Back Down, σούπερ ταινία - έμπνευση, με σούπερ πρωταγωνιστή. Β)
αυτές ακριβώς τις συμβουλές χρειαζόμουν,γιατί είναι σπαστικό να ζορίζεσαι χωρίς να βλέπεις αποτέλεσμα.πους απσ κάνω μερικά όρθια στον τοίχο(το πιο εύκολο)αλλά τώρα είμαι έτοιμη ψυχολογικά να προσπαθήσω να κάνω στα γόνατα. τα μπεντσ και κάποιες ασκήσεις με βαράκια κάνω καιρό τώρα. bench καταφέρνω να κάνω τρία σετ από 6. επίσης κάνω μία άσκηση που είναι πιλάτες γιόγκα κάτι τέτοιο την οποία σου προτείνω να κάνεις με τα χίλια. http://www.myself.gr/Article/Fitness...s/42-5711.html η άσκηση που λέει γέφυρα στη μπάλα,εγώ το κάνω στο στηριζομαι στο πάτωμα όχι σε μπάλα το ίδιο είναι και μένω 20 δευτερα από τρεις φορές .και είναι η μόνη που με κάνει να νιώθω οτι γυμνάζομαι πραγματικά
΄
τόσο καιρό δεν μπορώ να πω οτι έχω δει θεαματικό αποτέλεσμα στις μπρατσουλάρες μου(και μπρατσάρες και τσουλάρες) όχι οτι πάντα τηρώ το πρόγραμμά μου αλλά περίμενα μάλλον ναχω ξαφνικά τα μπράτσα της εβελίνας παππούλια μετά από 5-6 εβδομάδες που έκατσα γύρω στις 15 φορές να γυμνάσω την κορμάρα μου.γιαυτό τώρα μετράω περίμετρο μπρατσουλιού για να δω την διαφορά αφου με το μάτι είναι λογικό να μην είναι και πολύ έντονη.
εκεί όμως που είδα διαφορά είναι στις αντοχές μου γιατί τώρα καταφέρνω να κάνω ασκήσεις που δεν μπορούσα να κάνω ούτε μια επανάληψη οπότε δεν μπορεί θα υπάρξει και αισθητική βελτίωση. τώρα με αυτά που μου λες περιμένω να δω διαφορά στα μπράτσα μόλις πετύχω τα 3 σετ των 12 κανονικών πουσ απσ(έχεις μεγάλη ευθύνη ,αλλά να ξες οτι θα αργίσω να πετύχω κάτι τέτοιο) πες μου κάτι πότε είδες διαφορά με το μάτι στα μπράτσα,μετά από πόσο καιρό ?????θέλω ναχω μέτρο σύγκρισης.
για τα πους απς μονο στο ομαδικο κανω (μονο 2 φορες πηγα)
ελπιζω το χειμωνα να πηγαινω συχνοτερα αν βοηθησουν τα ωραρια δουλειας
το καψιμο ακριβως οπως λετε, αλλα ΘΕΙΚΟ συναισθημα μετα!
oso gia ta bench dips δεν ηξερα οτι λεγονται,
τα εκανα τον χειμωνα στο poewr plate
σου υπογραφω οτι θα δεις αποτελεσμα!
πολυ σωστο οτι τα βαρακι δεν κανουν τιποτε σε σχεση με το βαρος του σωματος,
απλα για ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ κανεις στο σημειο να γυμναζεται με το βαρος του σωματος του θελει προσοχη,
παιζει ρολο κ το βαρος που εχει ;)
σημερινοι ποντοι 96,5/107/118/33,5/-
θα πας ταυλανδη???? θελω και εγωω
papa_justify ευχαριστω και εγω για τις πληροφοριες!!!
3 xronia to ueloyme zwitsa moy αλλα δε μας καθεται,
σκεφτομαστε να φυγουμε ενα 20ημερο ekei αντι για 1 εβδομαδα europe κ μαλιστα με πολυ λιγοτερα εξοδα!
ελπιζω να παμε ταυλανδη αλλιως καμμια τζακαρτα κτλ...
παντως μακρυα.
προτιμω ομως ταυλανδη...απωθημενο χρονων!
ολο πραξηκοπηματα ομως γινονται.
παω γυμναστηριο κ θα φανταζομαι τα μπικινι που θα φοραω εεκει να παιρνω δυναμη :D
γεια σας,ειμαι χαρουμενη!!!
ενω η ζυγαρια κατενηκε βια 2 κιλα,σημερα μετρηθηκα(προηγουμενη μετρηση 2 μηνες πριν) και ειμαι:
ποδια:61 (2 ποντους λιγοτερο)
μεση:75 (2 ποντους λιγοτερο)
περιφερεια:104 (4 ποντους λιγοτερο)
σημερα μετρησα κ αλλα που δεν ειχα μετρησει πριν
στηθος:93
χερια:31
μονο βοηθηστε με σε κατι...την περιφερεια κ την μεση σε ποιο σημειο τις μετρατε?
ποιες ειναι οι σωστες αναλογιες?πολυ σχετικο αυτο το ξερω
ο διαιτολογος με μετραει σε 3-4 σημεια στη μεση περιφερεια κτλ
γιαυτο δεν μπορω να μετρηθωμονη,
δεν εχω καταλαβει που μετριομαστε.
δε πειραζει ομως, νομιζω μια φορα στις 2 εβδομαδες αρκει ειδικα τωρα που δε θα γυμναζομαι αλλα δεν κανω κ με τρελα διαιτα...
α αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι η μεγαλυτερη μετρηση ειναι η περιφερεια της περιφερειας,
δηλαδη το πιο φαρδυ σου σημειο!
κ με επιφυλαξη να σου πω οτι μετρανε ποδια κ μπρατσα σε συγκεκριμενο υψος, που δεν γνωριζω.
παντως πρωτα μετρανε το μηκος τους κ μετα το παχος σε συγκεκριμενο σημειο...
Ολα τα μετρανε στο πιο παχυ σημειο βασικα...
πηνελοπη συγχαρητηρια κ απο εδω!
κ ο,τι ημουν ετοιμη να σας χαιρετησω προσωρινα, μετα απο τοσους μηνες που δεν κανω τιποτε...
αλλαμου εδωσες πολυκουραγιο αφου ειμαι στα ιδια κιλα...σευχαριστω πολυ!
αφουμπορεσες εσυ 84-54
μπορω κ γω 106-70...
τον χειμωνα με κοβω να σε ρωταω θερμιδες!
Έλα ρεεεε, μη φύγεις!!! πέρα από το κυρίως θέμα, και μόνο που λέμε καμιά χαζομάρα και σπάμε πλάκα είναι ωραίο!!!
ελεγα μηπως αν ελεγα "δε θα ξαναμπεις μεχρι να μπεις στη διαδικασια απωλειας βαρους" να βοηθουσε,
αλλα το κοβω να πεφτω σε βουλιμικα απτη στεναχωρια...
ʼλλος ένας λόγος για να μην το ρισκάρεις. Εγώ πολλές φορές από ντροπή λόγω "δέσμευσης" μέσω τικερακίου απέναντί σας, το σκέφτομαι δύο φορές πριν πλακωθώ. Αλήθεια. Μη χάνεις το χιούμορ σου που το έχεις και άφθονο!
ολα τα υπολοιπα τα μετραω στο πιο παχυ σημειο,εκτος απο τη μεση την οποια κ μετραω στο πιο λεπτο σημει,4-5 ποντους πανω απο τον αφαλο....
που αλλου να την μετρησω δηλαδη?
η περιφερεια μετριεται στη μεση του ποπου η στα κοκαλα της λεκανης?
τελος ξαναρωτω....στο περιπου ιδανικες αναλογιες?
αλλες εχω εγω που εχω θωρακα ανδρα αλλες εσυ!
γενικα η μεση ειναι το θεμα,
οσο πιο λεπτη τοσο το καλυτερο σε ολους τους σωματοτυπους.
ασε badgirl11 κι εμενα η πλατη μου τεραστια ειναι...αφου ολοι με ρωτανε αν κανω γυμναστικη-κολυμπι κλπ...
νταρντανα που λεμε....
στο πλοιο παλια δεν χωραγα να κατσω στην πολυθρονα (απτη μεση κ πανω)
κ λεει ενας αποπισω "λαλακα δες αυτη κατι πλατες" κ λεει ο αλλος "σκασε ρε μπορει ναναι αθλητρια η κοπελα"
φυσικα απεφυγα να σηκωθω μεχρι να φυγουν ωστε να μη δουν οτι κ το υπολοιπο σωμα δεν ειναι τοσο...αθλητικο! :D
χαχαχχααχ...καλο.....!!!!
μπριζωθηκα και πηρα μεζουρα και μετρηθηκα...
περιφερεια ωμων 108!
παμε για πρωταθλητισμο! :P
:D εγω την μισω την πλατη μου παντως.....:(
ναι αλλα ξερεις τι σκεπτομαι?
αφου εχω περιφερεια 104 και η περιφερεια ωμων ειναι 108 αν χαχω ολους αυτους τους ποντους που θελω δεν θα ειμαι δυσαναλογη?
η κανω λαθος κ η περιφερεια πρεπει να ειναι ιση με το στηθος κ οχι με τους ωμους?
πωπω...δηλαδη πρεπει να χασω 3 ποντους απο το στηθος
14 απο τη μεση και 14 απο την περιφερεια???
καλα για μπουτια δε σχολιαζω...
εξωγιηνο μου φαινεται....σιγα μη χασω τοσα κιλα....
ki emena 11:wow:
ki emena 11:wow:
παιδια μηπως παιζει ρολο κ τι στηθος εχουμε? δεν ξερω απο αυτα,Quote:
Originally posted by LaLuna
:D εγω την μισω την πλατη μου παντως.....:(
αφου εχω περιφερεια 104 και η περιφερεια ωμων ειναι 108 αν χαχω ολους αυτους τους ποντους που θελω δεν θα ειμαι δυσαναλογη?
η κανω λαθος κ η περιφερεια πρεπει να ειναι ιση με το στηθος κ οχι με τους ωμους?
βασικα δεν πολυκαιγομαι κιολα, οταν δω αυτο που μαρεσει στον καθρεφτη, να λειπει η πατσατσοκοιλια κ τα μπρατσακια να μην ειναι τοσο τροφαντα,
κ εχω γωνιες στο προσωπο μου,
μια χαρα θα νιωθω.
κ ας ειμαι 1.60 1.90 :D
h mesh me καιει απο θεμα διαιτολγοου, ειπε ειναι πολυ σημαντικος δεικτης κ πρεπει να παω κατω απο 88
ο καθενας εχει τα ευαισθητα σημεια του...
εζω θελω να χασω ποπο και μπουτια....:(
εμενα κοριτσια
η περιφερεια του στηθους μου ειναι 135
της μεσης μου (που πηγε η μεση οεο;;; ) είναι 125
και περιφερεια ποπου 135
αντε με το καλο να τα χασουμε qwert....
τι διαιτα κανεις?
φεγγαρακι νομιζω οτι για περιφερεια στηθους λενε κι οχι ομων.Quote:
αυτο το περιβοητο 90 60 90 στην περιφερεια του κορμου στο υψος του στηθους αναφερεται.εγω αυτο νομιζα μεχρι σημερα τουλαχισον που με εβαλες σε σκεψεις.
αποκλειεται να εννοουν ωμων ομως βρε.
σκεψου πως θα ηταν ενα σωμα που η περιφερεια πωπου ηταν ιση με την περιφερεια ωμων.
αν σηκωνες τα χερια θα ειχες μια κωλαρα να!
χαχαχαχαχα!!!!!
δεν το ειχα σκεφτει αυτο!!!
παντως ολα σχετικα ειναι τελικα...γιατι το 90 του στηθους μπορει να ειναι εκτος απο μικρες πλατες-μεγαλο στηθος, μεγαλες πλατες-πλακα στηθος...
εγω ας πουμε εχω 93 με μετριο στηθος και μεγαλη πλατη....:(:(:(
geiasas κοριτσαρες, περιφερεια -1 ποντο σε μια εβδομαδα,
απωλεια κιλων αγνωστη αφου πηγα φαγωμενη κ δεν ηθελα να ζυγιστω :D
(του σκασμου φαγωμενη :D)
θες ναλλαξουμε? :(
Ρε Ελενη πως πηρες και στο στηθος?
Εμενα ουτε στη περιοδο δεν φουσκωνει...
ουυυ καλά ...το αγόρι μου μου λέει ότι εάν το στήθος μου ήταν πάντα όπως στην περίοδο θα είχα το καλύτερο στήθος του κόσμου...
μετά κυριολεκτικά μαρένετε!!