Quote:
Originally posted by loustam
Η διαδικασία της χώνεψης, ενώ πραγματικά είναι μία φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού, κι εμένα με τρομάζει. Ώρες ώρες νιώθω σαν ένα βαρελάκι που είναι καλύτερα να πηγαίνω τσουλώντας παρά περπατώντας. Σε μία συζήτηση που είχα κάνει με την ψυχολόγο μου είχε πει ότι αυτό το φούσκωμα που θέλεις να νιώσεις στην κοιλιά έρχεται για να καλύψει άλλα κενά. Πιθανώς και μία πιθανή επιθυμητή εγκυμοσύνη. Και πλάκα πλάκα μετά από επεισόδια υπερφαγίας η κοιλιά μου άνετα συγκρίνεται με κοιλιά 5 μηνών εγκύου... Και κάποιες στιγμές σκέφτομαι την εικόνα πώς θα είναι όταν... Έχετε σκεφτεί εσείς ποτέ κάτι αντίστοιχο?
Πάντως ναι μεν υπερφαγία, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τις ποσότητες που κατανάλωνα στα επεισόδια βουλιμίας. Μου φαίνεται σαν όνειρο, ότι δεν τα έχω κάνει στην πραγματικότητα εγώ αυτά. Τώρα θα προσπαθήσω να σταματάω το φαγητό πριν φουσκώσω τελείως και να κρατάω την υπόλοιπη ποσότητα για λίγο αργότερα μπας και ωθήσω λίγο τον μεταβολισμό μου να αρχίσει να καίει χωρίς να τον βομβαρδίζω ξαφνικά και να μπλοκάρει και να κάθεται ανύμπορος με όλο αυτό το φαγητό στο στομάχι.
νομιζω οτι διαβαζω εμενα...