tτεστ
Printable View
tτεστ
τεστ ...1....2...τεστ
Καλησπερα σας! Μολις επικολλησα στην υπογραφη μου κ το δικο μου τικερακι..αλλα στις παλιες μου δημοσιευσεις δεν εμφανιζεται..θα εμφανιστει, μολις δημοσιευσω παλι? Για να δουμε..:P
Oλεεεε τα καταφερα κι εγω!! :)
δοκιμη!!:starhit:
giati 2 fores aaa mallon de xreiazetai epikollisi afou einai mark i upografh eeeee
Να δούμε και εγώ αν κατάφερα να το αλλάξω.....:rolleyes:
για να κανω και εγω παλι μια δοκιμη μιας και το αλλαξα
1.2..3 παμε
Για να κανω αλλη μια προσπα8εια!
δοκιμη
δοκιμη παλι
Δοκιμη τικερ
test
βρήκα ένα που μου άρεσε πολύ αλλα έβγαινε σε λευκό φόντο και δεν έπαιρνε το σκούρο..και δεν φαινόταν τα γράμματα καθόλου :( έτσι πήρα αυτό..δεν μου αρέσει το φόντο του επίσης και δεν μπορώ να το αλλάξω ..έχω δοκιμάσει όλα τα χρώματα πάντα αυτό το "σκατουλι" βγαίνει επίσης δεν μου αρέσει που είναι ένα λουκάνικο εκεί πίσω από την πριγκίπισσα μου :(
Μπες κ διαλεξε αλλο.Τοσες χιλιαδες εχει!Με λουλουδια,ζωακια με χρωματα!
μα διάλεξα την πριγκίπισσα με το μαχαίρι και άλλο φόντο πίσω δεν με βγάζει :( !!!!!!!!!!!! ούτε έχει αλλα backrownd να διαλέξω !!! klaps
δοκιμη 1
ξανα μανα δοκιμη
test
το παλεύω ελπίζω να τα καταφέρωωω
thxxxx πολυ κατατοπιστικο ποστ!!!!!!!
συγνωμη χρειαζομαι βοηθεια !!! εχω φτιαξει 100 φορες το τικερ οπως λεει εδω μεσα στις βοηθειες και οταν το επικολλω μου λεει επιτυχως μπηκε στο προφιλ σας. οταν ομως παω σε μια δημοσιευση μου, δεν υπάρχει το τίκερ !! μηπως μπορειτε να με βοηθήσετε ????:shocked2::shocked2:
Δεν ξερω γιατι αλλά νομιζω δεν εμφανιζεται το τικεράκι....
Α όχι άκυρο, μια χαρά φαίνεται :-D
Δοκιμή :starhit:
:thumbup:
για να δουμε
προσπαθω αλλα δεν μπορω να κανω
προσπαθώ να αλλάξω το τικεράκι και μου λέει Passports do not match!!!
test !!!