Quote:
Originally posted by POZ
Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες σας ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!Με συγκινήσατε..Ανταποδίδω τις ευχές σε όλες σας , να έχουμε υγεία , να αγαπάμε τον εαυτό μας κ μέσα απο όλο αυτό που περνάμε , εύχομαι να βγούμε δυνατότερες, σοφότερες και πραγματικά ευτυχισμένες!!Απο σήμερα κ εγώ ξαναμπαίνω κάπως στον ίσιο δρόμο γιατί μπούχτησα , φαί, γλυκά, ποτό, τσιγάρο!Μπούχτησα όμως!(ωραία λέξη το μπούχτησα)..Ας μην πιεζόμαστε, σιγά σιγά όλα θα γίνουν, παρατηρούσα αυτον τν καιρό οτι όσο πιο σπαστικά προσπαθώ για κάτι(οτιδήποτε) τόσο πιο σκατά πάει.Οπότε αποφάσισα να μετριάσω λίγο την τελειομανία μου κ να πάψω να με χτυπάω στον τόιχο σαν χταπόδι με το παραμικρό(φροντίδα κ προδερμ βουλιάνα σωστή!)Νομίζω θ έκανε καλό σε όλες μας να το προσπαθήσουμε λιγάκι...Σας φιλώ προς το παρόν κ όταν αδειάσω θ διαβάσω τις προόδους σας!!
το πρόβλημά μας κοριτσάκι μου είναι ότι δεν αγαπάμε τον εαυτό μας αρκετά ώστε να βάζουμε ένα τόιχος γύρω μας και να μην αφήνουμε βλακείες να μας σπρώχνουν στο φαγητό. Εχθές για παράδειγμα διαπίστωσα πως για άλλη μία φορά οι καλοί μου οι συνάδελφοι φρόντισαν να λείπουν σε άδεια και με χώσανε να κάνω τη δική τους δουλειά την οποία παρεπιπτώντως δεν ήξερα και πολύ καλά...γνωστή νομίζω η συνέχεια έτσι;; άγχος πανικός μπισκότα τουαλέτα....και μετά όταν καταγράφεις τα στάδια του βουλιμικού επεισοδίου κάθεσαι και λες 'καλά πόσο μ...κας έισαι;;;' δηλαδή σκέψου ότι οι άλλοι και ξεκούραστοι είναι αφού απέφυγαν το χωσέ και την υγεία τους έχουν μια χαρά.....τέλος πάντων.....το θέμα πώς να ξεμπλοκάρεις το μυαλό σου πριν ακολουθήσει την πεπατημένη οδό πώς να στρίψεις το τιμόνι ....