-
εχω την απαντηση διοτι κ εγω πηγα πριν μια εβδομαδα!τηγανητα και σουπες μην παρεις.μπορεις να παρεις σαλατα με κοτοπουλο αλλα αυτο δεν ειναι και πολυ κινεζικο,αρα μια πολυυυ καλη επιλογη ειναι αυτο που ειχα παρει κ εγω:κοτοπουλο με λαχανικα και σαλτσα σογιας.τα κανουν στο γουοκ με σησαμελαιο.και ειχα πει με οσο το δυνατον λιγοτερο σησαμελαιο.και το ρυζι ατμου για συνοδευτικο.ειχα φουσκωσει πολυ με αυτα τα 2!καλυτερα το 1.
-
α και το μεσημερι να φας τονοσαλατα ή κατι σε φασολακια χωρις λαδι,αν φας κρεας το βραδυ.
-
ευχαριστώ πολύ erfolg μου αλλά δυστυχώς μέχρι να πάω είχανε ήδη παραγγείλει και υποχρεωτικά έφαγα και τηγανιτά! μέχρι και το ρύζι τηγανιτό ήταν! :( το μεσημέρι όμως είχα φάει μόνο σαλάτα και αύριο μάλλον σαλάτα θα φάω! ...και θα κάνω πολύυυυυ καιρό να ξαναφάω κινέζικα!!!!
-
ελπιζω να το ευχαριστηθηκες τοτε!!και εγω εκανα παρασπονδιες σημερα...ξεθυμανα.συνεχιζου με κανονικα την διατροφη μας!
-
εμενα οι φιλοι μου καθε φορα που βγαινουμε (ακομη και οταν παμε σε club) θα θελουν σιγουρα να φανε. εχω μαθει να εχω ανοσια στις μυρωδιες των φαγητων και ποτε δεν τα λιγουρευομαι. ετσι οταν βγαινω με τους φιλους μου, πλεον το εχουν συνηθισει, ή θα παραγγειλω μονο νερο (:P παντα ο σερβιτορος με κοιταζει περιεργα εκεινη την στιγμη) ή δεν θα παραγγειλω τιποτα. και για ποιους λογους το κανω αυτο:
1) δεν μου αρεσει να τρωω απο εξω.
2) δεν θα ξοδεψω τα λεφτα μου για το φαγητο. προτιμω να τα μαζεψω και να αγορασω κανενα φορεμα, βραχιολι κλπ
3) οταν τρωω μου αρεσει να προσηλωνομαι στο φαγητο μου και αυτο δεν μπορει να γινει οταν οι φιλοι μου θα μου αποσπουν την προσοχη. οποτε δεν θα απολαυσω το φαγητο μου
4) αν τρωω δεν θα μπορω να μιλαω. και γενικα μου αρεσει πολυ να μιλαω, να ειμαι ευχαριστη και αστεια
5) αν φαω μετα δεν θα μπορω να φιλησω κανεναν (θα θελω πρωτα να εχω πλυνει τα δοντια μου πριν).
οποτε απλα δεν τρωω οταν βγαινω εξω. για να μην ανησυχω και για τις θερμιδες. ή μπορει να παραγγειλω κατι (αν εχουμε παει σε καποιο καλο εστιατοριο και δεν θεωρειται σωστο να μην παραγγειλω) και να μην το φαω. το κολπο σε αυτη την περιπτωση ειναι να κοβεις το φαγητο σε πολλα κομματια και να μιλας πολυ. ;)