Και στο δικό μας σπίτι ήταν απαγορευμένα για χάρη μου γλυκά και πειρακτικά φαγητάQuote:
Originally posted by lesing
... εγω εκανα βουλιμικα απο παιδι κ συνεχισα σαν εφηβος γιατι οπως εχω ξαναπει στο σπιτι μας δεν μπαιναν ουτε γλυκα ουτε σουβλακια κ εγω τα ετρωγα κρυφα εξω απο το σπιτι.Βεβαια τωρα ειναι το θεμα τι κανω.Εχω πολεμησει τοσο πολυ με το φαγητο.Καποια στιγμη κουραστηκα τοσο πολυ που παραδοθηκα κ ημουν σε ληθαργο για πολλα χρονια.Τωρα ξυπνησα αλλα ειναι τοσο δυσκολο!Ο χειροτερος μου εχθρος ειναι ο εαυτος μου.
και στην εφηβεία άρχισα να τρώω κρυφά όσα δε μου επιτρεπόντουσαν,
με αποκορύφωμα τα φοιτητικά χρόνια της ελευθερίας μακριά από την επίβλεψη τους,
που από αντίδραση τρεφόμουν για χρόνια αποκλειστικά με γαρδιάκια,πατατάκια,μπισκό τα,σοκολάτες!
Και τις προσπάθειες μας τις κάναμε και τις λανθασμένες χημικές δίαιτες και αφαγίες και χαζά
και πιάσαμε και το άλλο άκρο της αποχαύνωσης και της απόλυτης παραίτησης
και της κατάθλιψης και της ενοχής και τόσα άλλα αυτοκαταστροφικά
κι αναρρωτιόμασταν πώς οι άλλοι καταφέρνουν κι αγαπούν και προσέχουν τον εαυτό τους!
Αυτόν τον άγνωστο,που λες κι εσύ...Αυτόν,τον χειρότερο εχθρό μας ή τον καλύτερο φίλο μας!
Τελικά όσο τον πολεμούμε,χάνουμε παταγωδώς!Καλύτερα να συμφιλιωθούμε σιγά σιγά μαζί του,
ν'ακούσουμε τις ανάγκες του,να του κάνουμε τα χατήρια,να τον προσέχουμε κομματάκι περισσότερο.
Δεν είναι γουμάρι αχάριστο!Θα το εκτιμήσει και δειλά δειλά κι εκείνος θ'ανταποδώσει.
Σημασία έχει να γίνει η αρχή.Ο χρόνος θα φέρει τα υπόλοιπα!Δεν περιμένουμε θαύματα με τη μία!
Σημασία έχει που ξυπνήσαμε,που λες κι εσύ!Το σήμερα έχει δυναμική μεγάλη!Όχι το χθες ούτε το αύριο!
Σήμερα τι μπορώ καλύτερο να κάνω;Και σήμερα το σήμερα χτίζονται τα θεμέλια μιας πλούσιας ζωής!