-
@koralaki
Είναι λίγο στο χαρακτήρα και τη διάθεση μας τη δεδομένη στιγμή νομίζω. Μια μέρα είμαι στο γραφείο του λογιστή μου και μπαίνει μέσα μια μελαχροινή κουκλάρα, τρέχει στον δικό μου και του λέει: "Σας ευχαριστώ πολύ, μου αλλάξατε τη ζωή με αυτό που είπατε. Με ταρακουνήσατε."
Φεύγουμε και τον ρωτάω τι πέχτηκε. Η κοπέλα ήταν η γυναίκα του λογιστή, ο δικός μου την είχε δει στο γάμο τους και πριν κανά 2 χρόνια την ξαναείδε. Είχε πάρει πολλά κιλά, γύρω στα 30 και της είπε ότι δεν την γνώρισε, πως έχει γίνει έτσι! Ε λοιπόν η κοπέλα ταρακουνήθηκε και από τότε έχασε το βάρος. Και όποτε μας βλέπει αυτό λέει.
Όχι ότι δε τον έκραξα βέβαια :lol: γιατί αυτό που λειτούργησε θετικά για τη συγκεκριμένη κοπέλα θα μπορούσε να έχει καταρρακώσει μία άλλη. Εγώ πχ αν μου το έλεγαν μπορεί να είχα αντίθετα αποτελέσματα.
-
Παιδιά εγώ είμαι τρομερά ευαίσθητη! Και δυστυχώς ως άνθρωπος δεν είμαι καθόλου ετοιμόλογη. Το λέω αυτό γιατί καταρρακώνομαι πάντοτε.
Στεναχωριέμαι που δεν απαντάω όπως θέλω και θαυμάζω ειλικρινά τα παιδιά μου μπορούν και απαντούν με τόση αυτοπεποιήθηση!
-
κινητρο: να μην δινω το δικαιωμα σε καποια απολυτα "ΤΙΠΟΤΑ" να με αντιμετωπιζουν σα losser επειδη δεν εχω παραπνω κιλα (δεν εχουν βεβαια και πολλα αλλα που εγω τα θεωρω σημαντικα, αλλα , ό,τι δηλωσεις εισαι!!!)