Αν την ενδιαφερει πολυ το ευκαταστατος και δεν εχει προβλημα να φροντιζει εναν ηλικιωμενο τοτε καλα στεφανα στα παιδιαQuote:
Originally posted by Blue1
Ποιά είναι η γνώμη σας για διαφορά ηλικίας 40 γυναίκα 60 άντρας
Printable View
Αν την ενδιαφερει πολυ το ευκαταστατος και δεν εχει προβλημα να φροντιζει εναν ηλικιωμενο τοτε καλα στεφανα στα παιδιαQuote:
Originally posted by Blue1
Ποιά είναι η γνώμη σας για διαφορά ηλικίας 40 γυναίκα 60 άντρας
χαχαχαχα:DQuote:
Originally posted by PETRAN
Δεν υπάρχει αυτό το \"urban legend\" που λέει οτι ο χρυσός κανόνας διαφοράς μεταξύ άντρα και γυναίκα όπως τον είπε ο αριστοτέλης η ο newton, η ο θωμάς ο ακινάτης η η μητέρα τερέζα ξέρω γω είναι ότι η γυναίκα πρέπει να είναι τα μισά χρόνια του άντρα + 7? λολ κάτι που στέκει αφού βγάζει πολύ κοντινές ηλικές σε μικρές ηλικίες (π.χ. 18χρονος με 16χρονη), 6-7 χρόνια διαφορά σε παραγωγικές ηλικίες (π.χ. 28χρονος με 21χρονη) και μεγαλύτερες διαφορές σε μεγαλύτερες ηλικίες (π.χ. 70χρονος με...42χρονη λολ...not bad!) ακυρώνοντας τους 70ρηδες προνόγερους (μάλιστα προνο) που μέσω πλαγίων μεσων έχουν στην αγγαλιά τους αθώες 20χρονες ρωσιδούλες ουστ! :mad:
Δεν ξέρω αλλά μ\'αρέσει και μπορώ να πω ότι έχω εφαρμόσει και εγώ τον κανόνα με μεγάλη επιτυχία! Βέβαια είναι λίγο κουφάλας-και-ίσως-λίγο-φαλλοκράτης νόμος αφού υπονοεί ότι πρέπει να αλλάζει ο/η σύντροφος ανα κάποια χρόνια χιχι
Βέβαια υπάρχει και η ποιο σκληροπυρηνική εκδοχή του κανόνα γνωστή ως ο \"χρυσός κανόνας του κορκολή\" στην οποία η γυναίκα πρέπει μάλλον να έχει το 1/3 της ηλικίας του άντρα χωρίς \"+\" αλλά αυτό είναι μόνο για τους ποιο pedo-friendly αγαπησιάρηδες τύπους!
http://2.bp.blogspot.com/_S5jsjlIV2Z...0356ba4a8d.jpg
Και μενα ο αντρας μου ειναι αρκετα μεγαλυτερος μου και ειμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ευτυχισμενη ΠΛΑΙ του. Ειχα σχεσεις και με συνομηλικους αλλα το πληρες χαος. Αααααα, και ενας αντρας στα 60 του ειναι νεοτατος τη σημερον ημερα. Το βλεπω στον πατερα μου.