εγω παλι τωρα που ψιλοεχασα κατι κιλακια βλεπω μια λεπτη μια θεα ωχωχωχ
να ανησυχω την ψωνισα ....:dork:
Printable View
εγω παλι τωρα που ψιλοεχασα κατι κιλακια βλεπω μια λεπτη μια θεα ωχωχωχ
να ανησυχω την ψωνισα ....:dork:
Ρ ε ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΡΕ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ!!!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!! ΑΣΚΗΣΗ:Κατσε στον καθρεφτη.Κυτα με αγαπη τον εαυτο σου.Βρες 3 ΘΕΤΙΚΑ σου στοιχεια μονο θετικα κ κατεγραψε τα.Τωρα!
Bλεπω μια παχια που πρεπει να αδυνατισει :tumble:
Tα βλέπω, τα κατέγραψα... και τωρα;Quote:
Originally posted by lessing
Ρ ε ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΡΕ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ!!!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!! ΑΣΚΗΣΗ:Κατσε στον καθρεφτη.Κυτα με αγαπη τον εαυτο σου.Βρες 3 ΘΕΤΙΚΑ σου στοιχεια μονο θετικα κ κατεγραψε τα.Τωρα!
Καμιά φορά το χαλι που βλεπουμε βοηθα να βελτιωσουμε τις κακες συνηθειες που οδήγησαν στην κατασταση μας, γιατι κατα βαθος ξερουμε πως θα βελτιωθουμε αλλα δεν το παιρνουμε αποφαση. ε;
Πριν απο 2 λεπτά κοιτάχτηκα φευγαλαία στον καθρέφτη. Βλέπω αυτό που βλέπουν και οι άλλοι. Βλέπω την ασχήμια μου. Βλέπω οτι μεγάλωσα παρόλο που ειμαι μικρη ακόμη. Βλέπω τη θλίψη μου να με τυφλώνει.Αυτό είδα πριν απο λίγο.
ʼλλες μερες βλέπώ θετικά πράγματα. Σήμερα όχι, σήμερα για ακόμη μια φορά είδα αυτό που βλέπω χρόνια τώρα. Την άσχημη και σιχαμερή ανθρώπινη φύση
Λοιπόν κυρία Μικαέλλα, εγώ κοιτάζοντας τις φώτο σου, βλέπω μια πολύ όμορφη και γλυκιά ζουμερή κοπελίτσα. Μιλόντας σου είδα και μια υπέροχη ψυχή. Αυτή λοιπόν η όμοεφη κοπελίτσα με την υπέροχη ψυχή πρέπει πάνω από όλα πρώτα να τα βρεί με τον εαυτό της για να μπορέσει να βγάλει και έξω αυτή την λάμψη που κρίβετε μέσα της. (και αν δεν μπορείς, πές μου να πάρω ένα αεροπλάνο και να έρθω να σε αρχίσω στις σφαλιάρες). ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ Η ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΒΛΑΚΙΕΣ κούκλα μου. Για να αρέσεις στους αλλους πρέπει πρώτα να αρέσεις σε σένα. Για δούλεψέ το αυτό μωρό μου.Quote:
Originally posted by Gilda
Πριν απο 2 λεπτά κοιτάχτηκα φευγαλαία στον καθρέφτη. Βλέπω αυτό που βλέπουν και οι άλλοι. Βλέπω την ασχήμια μου. Βλέπω οτι μεγάλωσα παρόλο που ειμαι μικρη ακόμη. Βλέπω τη θλίψη μου να με τυφλώνει.Αυτό είδα πριν απο λίγο.
ʼλλες μερες βλέπώ θετικά πράγματα. Σήμερα όχι, σήμερα για ακόμη μια φορά είδα αυτό που βλέπω χρόνια τώρα. Την άσχημη και σιχαμερή ανθρώπινη φύση
όταν ζύγιζα 80 κιλά και βάλε, στο λύκειο δηλαδή, δεν καταλάβαινα ότι είμαι παχουλή! με θεωρούσα κανονική με καμπύλες. εννοείται ότι οι περισσότεροι γύρω μου με χαρακτήριζαν χοντρή αλλά εγώ χαμπάρι..με κοιτούσα στον καθρέφτη και έλεγα μια χαρά είμαι, τέλεια! όταν έφτασα τα 57 κιλά με έβλεπα και δεν καταλάβαινα πόσο αδύνατη ήμουν και κάποιες φορές με έβλεπα πλαδαρή και παχουλή. τώρα που έγινα 63 ή μάλλον πλέον 62 καθώς το ένα κιλό-επιτέλους- το έχασα, με βλέπω στον καθρέφτη και αηδιάζω με βλεπω υπερβολικά χοντρή και ότι κάλλιστα θα μπορούσε κάποιος να με πει παχουλούλα, με καμπύλες....
Ποια ασχημη κ σιχαμερη ανθρωπινη φυση;Αυτη την εχουν οι βασανιστες κ οι εμποροι οπλων οχι εσυ γλυκεια μου κοπελλα.Ποτε βλεπεις θετικα πραγματα εχεις παρατηρησει;Εχεις κανει κατι τοτε που σε κανει να αισθανεσαι ενταξει; Η απλα ετσι ''ξυπνας'';Αν ειναι τι πρωτο, νομιζω πως ειναι καλο να κανεις αυτο που σε ανεβαζει οτι ειναι γυμναστικη,φιλανθρωπια...Αν ειναι το δευτερο ,καλο θα ειναι να κανεις κοντρολ στις σκεψεις σου συνειδητα γιατι αυτες οι σκεψεις δεν αντανακλουν τον πραγματικο σου εαυτο!:starhit:Quote:
Originally posted by Gilda
ΣΤΑΡΑΚΙ ποτε μην ξαναπεις για τον εαυτο σου ''αηδιαζεις''.Αυτον τον εαυτο εχεις σε αυτη τη ζωη κ καιρος ειναι να τον κανακεψεις λιγακι εχει κι αυτος αναγκες δεν νομιζεις;Τα μωρα δλδ γιατι τα περνουμε αγκαλια κ τα φροντιζουμε;:starhit:Quote:
Originally posted by STARAKI
όταν ζύγιζα 80 κιλά και βάλε, στο λύκειο δηλαδή, δεν καταλάβαινα ότι είμαι παχουλή! με θεωρούσα κανονική με καμπύλες. εννοείται ότι οι περισσότεροι γύρω μου με χαρακτήριζαν χοντρή αλλά εγώ χαμπάρι..με κοιτούσα στον καθρέφτη και έλεγα μια χαρά είμαι, τέλεια! όταν έφτασα τα 57 κιλά με έβλεπα και δεν καταλάβαινα πόσο αδύνατη ήμουν και κάποιες φορές με έβλεπα πλαδαρή και παχουλή. τώρα που έγινα 63 ή μάλλον πλέον 62 καθώς το ένα κιλό-επιτέλους- το έχασα, με βλέπω στον καθρέφτη και αηδιάζω με βλεπω υπερβολικά χοντρή και ότι κάλλιστα θα μπορούσε κάποιος να με πει παχουλούλα, με καμπύλες....
Πολύ ενδιαφέρον τόπικ!
Όταν στέκομαι γυμνή μπροστά στον καθρέφτη ξαφνιάζομαι κάθε φορά εκ νέου: βλέπω μια κοιλιά που ποτέ δεν είχα και κυτταρίτιδα που έχει ενσκύψει εσχάτως στους μηρούς- νιώθω φυλακισμένη σ' ένα σώμα που δεν αναγνωρίζω για δικό μου! Όλες οι παχουλές που ξέρω αρνούνται την εικόνα τους- λένε πως έχουν απλώς καμπύλες...
Υπάρχει κάποιος ψυχολόγος να μας εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό;
Υ.Γ. Nadine, καθάρισα τον καθρέφτη για σένα! :)
Πόσο σε καταλαβαίνω....Quote:
κοριτσια πως μπορει να συμβαινει κατι τετοιο????δεν ειναι υπερβολικο να μην δεις πχ οτι πηρες 10 κιλα ή οτι εχασες 10 κιλα???Quote:
Originally posted by tato
Πόσο σε καταλαβαίνω....Quote:
απορω....
Καλημέρα κορίτσια!!!! Χτες ετοιμαζόμουνα για να πάμε σε κάτι βαφτίσια και πέρασα αρκετί ώρα μπροστά στον καθρέφτη. Έβλεπα μια πολύ όμορφη κοπέλλα, που με ελάχιστο μακιγιάζ λάμπει, και που ναι μεν έχει τα κιλάκια της, αλλά δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη!!!
αχ πωλινα δεν ξερεις ποσο σε ζηλευω που μπορεις και βλεπεις ετσι τον εαυτο σου! :thumbup:
ποτε δεν καταφερα να με δω ομορφη με τα παραπανισια μου κιλα, τουναντιον με βλεπω τρομακτικα αισχος παρόλου που δεν εχω ασχημο προσωπο. μονο οταν ειχα αδυνατισει, μονο τοτε ημουν ευχαριστημενη απο την εμφανιση μου
πολυ σε ζηλευω, αλλα επισης χαιρομαι κιολας πολύ για σενα που σου βγαινει απο μεσα σου αυτο το πραγμα και αισθανεσαι ετσι με τον εαυτο σου παρα τα οποια κιλα, μπραβο σου πωλινακι ! μακαρι να μπορουσα να το κανω κι εγω :thumbdown:
αυτες τις μερες εδω δηλαδη και 2 βδομαδες βλεπω τον εαυτο μου γεματο και για να νοιωσω καλα με μενα και με το σωμα μου θελω να χασω καποια κιλα. δεν αχγωνομαι και ουτε με κατηγορω οπως παλιοτερα. το εκανα αυτο βεβαια γιατι ενω εβλεπα οτι εχω παραπανω κιλα συνεχιζα και ετρωγα σαν να μη θελω να φυγω απο αυτη τη κατασταση και μετα με εβριζα και θυμωνα. ενω τωρα αναγνωριζω τα κιλα μου αλλα δεν θυμωνω γιατι πλεον εχω αυτοσυγκρατηση και προσπαθω. οταν με βλεπω πλεον στον καθρεφτη αναγνωριζω μια γεματη απο τη μεση και κατω κοπελα, με ενα ωραιο προσωπο που εχει αλλαξει διατροφικες συνηθειες και τροπο ζωης για να αποκτησει την ελευθερια που της χρειαζεται και να απελευθερωσει τον πραγματικο της εαυτο, χωρις να κρυβεται και να ντρεπεται μεσα απο μακρια μπλουζοφορεματα για να καλυψει τον πισινο της και τα μπουτια.
κιλα 75,5 υψος 1,77
juliana ειμαι σιγουρη πως εισαι μια χαρα.. 1,77 βρε κοπελα μου και 75,5 κιλα εισαι μια χαρα! Ειμαι 1,75 και στα 75 κιλα ενιωθα οπως νιωθω κ τωρα!
Σημερα ειδα στον καθρεφτη του γυμναστηριου,οπως γυρισα και κοιταχτηκα αυθορμητα,ενα μεν αδυνατο σχετικα σωμα αλλα παιδια ειλικρινα αυτο το στηθος μου ειναι τιτανοτεραστιο! Με εχει κουρασει πια..
one life εκανα λαθος στο υψος μου ειμαι 1,75. δεν ειμαι μια χαρα, βασικα ειναι πως φαινεσαι και οχι ποσα κιλα εισαι. μπορει να ακουγεται οκ η αναλογια μου αλλα εχω ποδια χοντρα και περιφερεια 103 εκ ενω θα ημουν ευχαριστημενη με 97 ας πουμε η και λιγοτερο. το πανω μερος οτυ σωματος εινα ιφυσιολογικο το κατω θελει μαζεμα
Καλα κ εμενα σακουλες ειναι κ πολυ εχω σπαστει.. Σε σημειο να θελω μερα-νυχτα να ειμαι με το σουτιεν..
Μα κι εγω δεν παιζει να συμβιβαστω ποτε με το στηθος μου και με τα δαχτυλα των ποδιων μου που δεν μου αρεσουν.Τουλαχιστον βεβαια αυτα δεν μου δημιουργουν πονο στην πλατη..
Θα την κανω τη μειωτικη επεμβαση,ο κοσμος να'ρθει τουμπα.
Αν σε ενοχλεί κάντο πηνελόπη μου. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ωραία θα νιώθεις μετά. Εγώ τρελλένομαι για το στήθος μου τώρα! Πριν το μισούσα, δεν ήθελα ουτε να το βλέπει ούτε να το ακουμπάει κανείς.
Πωλινακι οι ουλες φαινονται πολυ ασχημα;Στα ποσα κιλα την εκανες;Εννοω,παχυνες απο τοτε ή αδυνατισες;Φοβαμαι μην τυχον και την κανω και παρω μερικα κιλα και μεγαλωσει παλι..Ή με την εγκυμοσυνη..
Θα μου πεις,περιμενε να κανεις παιδι κ μετα.Ναι αλλα εγω θελω τωρα στα 21 μου να νιωθω καλα κ οχι μετα τα 30..
Εγω θελω μειωτικη και ανορθωση αλλα σε ποσα χρονια παιρνει παλι την κατω βολτα;Πρεπει να γυμναζομαστε παραλληλα λογικα,για διατηρηση του αποτελεσματος..
οι ουλές φένονται. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούν, γιατί παρά το πρόβλημα που είχα, προτιμάω 10000000 τις όμορφες ουλές μου! 108 κιλά την έκανα. άρα πάχυνα. αυτό όμως παρέμεινε ώς ήταν!!! Τώρα ενοειτε πως άμμα αδυνατίσω θα πέσει και πάλι, αλλά παλιά μου τέχνη κόσκινο που λένε!!! Το ξανακάνουμε! Απλά πρέπει να βρεις τον κατάληλο χειρούργο, να μην σου καταστρέψει τις θυλές. Είναι κρίμα να μην τις νιώθεις από τώρα. Εμένα πολλοί ήταν οι γιατροί που μου είπαν πως δεν θα μπορούσαν να μου σώσουν την θυλή. Και τελικά αυτός που βρήκα μου τις έσωσε! και παιδί να κάνεις, αν δεν θες δεν θυλάζεις. κακό βέβαια, αλλά τί να κάνεις. Εγώ δεν μπορώ να ξαναθυλάσω λόγω της μεγάλης αφέρεσης στίθους που έγινε. Μια γνωστή μου που ήταν πιο μικρό από μένα το στήθος της και το έκανε, θυλάζει κανόνικά και το στήθος της δεν μεγάλωσε καθόλου
Σκεφτομαι εδω αν για λογους υγειας με καλυπτει το ταμειο μου για μειωτικη αραγε;
Εξαρτάτε από πολλά πράγματα. από το σχήμα του τορινού σου στήθους, από τα σκαμπανευάσματα του βάρους σου κτλ. εμένα το ένα είναι ελάχιστα πιο χαμηλό από το άλλο, αλλά πιος νιάζετε? άμμα δεις πως ήταν θα τρελλαθεις!!!! Συνήθως λεν πως αν βάρος παραμείνει σταθερό, κτλ κτλ δεν αλλάξει τίποτα, πάει 10 χρόνια η ανορθωση. Ομως να σου πω κάτι. Από την στιγμή που πάς και για σμίκρινση, και να σου ξαναχαλαρώσει, δεν πρόκειτε να γίνει όπως είναι τώρα!!!!!! Με ένα γουοντερμπρα θα είσαι θεά!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Εγω θελω μειωτικη και ανορθωση αλλα σε ποσα χρονια παιρνει παλι την κατω βολτα;Πρεπει να γυμναζομαστε παραλληλα λογικα,για διατηρηση του αποτελεσματος..
Από όσο ξέρω εμάς εδώ τουλάχιστον, εμένα που ήταν άνηση γυγαντομαστία με κληρονομικότητα καρκίνου, δεν με κάλυπτε να το κάνω. που υποτήθετε ότι ήταν καθαρά λόγους υγείας.Quote:
Σκεφτομαι εδω αν για λογους υγειας με καλυπτει το ταμειο μου για μειωτικη αραγε;
Εδω τωρα ειναι μια χαρα το αποτελεσμα με το σωστο εσωρουχο βεβαια,φανταζομαι μετα!!!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Εξαρτάτε από πολλά πράγματα. από το σχήμα του τορινού σου στήθους, από τα σκαμπανευάσματα του βάρους σου κτλ. εμένα το ένα είναι ελάχιστα πιο χαμηλό από το άλλο, αλλά πιος νιάζετε? άμμα δεις πως ήταν θα τρελλαθεις!!!! Συνήθως λεν πως αν βάρος παραμείνει σταθερό, κτλ κτλ δεν αλλάξει τίποτα, πάει 10 χρόνια η ανορθωση. Ομως να σου πω κάτι. Από την στιγμή που πάς και για σμίκρινση, και να σου ξαναχαλαρώσει, δεν πρόκειτε να γίνει όπως είναι τώρα!!!!!! Με ένα γουοντερμπρα θα είσαι θεά!Quote:
Αλλα και 5.000 ευρω δεν ειανι κ λιγα..
Να πας να ρωτήσεις σε πολλούς γιατρούς. εμένα ο δικός σας ο Λ... ήθελε 8000. Ενας άλλος ήθελε 7500. κάποιοι γιατροί είχαν πει πως δεν μπορούν καν να με κάνουν. αυτός που πήγα ήθελε 4000 και τελικά έγινε 4500 λόγο βιοψίας του όγκου που βρήκε. Δεν πήγα κοντά του γιατί ήταν ο πιο φτηνός, πήγα κοντά του γιατι ο μόνος σίγουρος ότι μπορεί να με κάνει.Quote:
Εδω τωρα ειναι μια χαρα το αποτελεσμα με το σωστο εσωρουχο βεβαια,φανταζομαι μετα!!!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Αλλα και 5.000 ευρω δεν ειανι κ λιγα..
Eδω Ελλαδα την εκανες Πωλινακι;
Ελενη μου εσυ εχεις προβλημα γτ εχει κρεμασει και εχει αδειασει ας πουμε;
Οχι Κύπρο. Απλά πήγα και σε πολλούς έληνες γιατρούς που έρχονται μια στο τόσο και χειρουργούν και Κύπρο
μπας και χάσουν!!!
Αν είναι όντος έτσι Ελένη μου τότε θα χρειαστείς και προσθετική. αμμα αφερέσει δέρμα θα γίνει ακόμα πιο μικρό. σαν εμένα τώρα είναι F η κούπα, αλλά επειδή είναι στητό και μαζεμένο, δεν φένετε τόσο. ενώ κάπια άλλη με F ίσως φένετε πελώριο
Αυξητική και ανόρθωση? νομίζω ναι.
http://www.plasticsurgeoncy.com/GR/pex.htm
δες εδώ. Είναι δουλιά του χειρούργου μου
Παρακαλώ τίποτα!
Ντορετα μου τωρα είδα το μύνημά σου. Ξέρεις, κάποτε πιστεύω πως ο λόγος που μπορώ να δώ έτσι τον εαυτό μου, είναι γιατί ποτέ δεν είδα αδύνατη, για να μπορέσω να συγκρίνω και να μπορώ να πω ότι τώρα δεν μαρεσω. Πάντα ήμουνα παχουλή και πάντα μου άρεσα. Εμένα μου φένετε άπιαστο όνειρο το να πέσω στα 85 παράδειγμα, που είναι και ο στόχος μου. Ούτε καν μπορώ να με φανταστώ σε τόσα κιλά. Γιαυτό μαγαπάω και μαρέσω όπως είμαι, γιατί έχω μάθει να τονίζω τα ωραία μου και να τραβάω τα μάτια μακριά από τα άσχημά μου!Quote:
Originally posted by doreta
αχ πωλινα δεν ξερεις ποσο σε ζηλευω που μπορεις και βλεπεις ετσι τον εαυτο σου! :thumbup:
ποτε δεν καταφερα να με δω ομορφη με τα παραπανισια μου κιλα, τουναντιον με βλεπω τρομακτικα αισχος παρόλου που δεν εχω ασχημο προσωπο. μονο οταν ειχα αδυνατισει, μονο τοτε ημουν ευχαριστημενη απο την εμφανιση μου
πολυ σε ζηλευω, αλλα επισης χαιρομαι κιολας πολύ για σενα που σου βγαινει απο μεσα σου αυτο το πραγμα και αισθανεσαι ετσι με τον εαυτο σου παρα τα οποια κιλα, μπραβο σου πωλινακι ! μακαρι να μπορουσα να το κανω κι εγω :thumbdown:
Στον καθρέφτη μεβλέπω χάλια, μια χοντρή που πρέπει να αδυνατίσει ΤΩΡΑ. Αυτά γυμνή, με τα ρούχα βλέπω απλά μια παχουλούλα αλλά το ξέρω πως έχω την τάση να "βλέπω" τον εαυτό μου αρκετά πιο αδύνατο.
Πχ το βλέπω οτι είμαι χοντρή εκεινη τη στιγμή, μετά μου μένει η εικόνα της κανονικής στο μυαλό, οτι δηλαδή είδα μια κανονικη σε κιλά κοπέλα.
καλημερα! εγω σημερα ειδα στον καθρεφτη μια κοπελα με πολυ γλυκο προσωπο ενα καπως παχουλουλικο σωμα αλλα με αισιοδοξια!ολα θα πανε καλα και βασταμε γερα!!!!!!καλημερα!!!!!
Εμενα το προβλημα μου ειναι οτι πρεπει να χασω 20 κιλα κι ομως οταν κοιταζομαι στον καθρεφτη μου (ντυμενη ) βλεπω μια κανονικη κοπελα.
Το σοκ το παθαινω οταν κοιταζω φωτογραφιες που ειμαι διπλα σε φιλες μου, διπλα τους φαινομαι τριπλασια.
Πολυ περιεργο δεν ειναι?
Μια κουκλαρα βλεπεις γεωργινα μου εσυ που ειναι ετοιμη να αναγεννηθει:tumble:Quote:
Originally posted by georgina
καλημερα! εγω σημερα ειδα στον καθρεφτη μια κοπελα με πολυ γλυκο προσωπο ενα καπως παχουλουλικο σωμα αλλα με αισιοδοξια!ολα θα πανε καλα και βασταμε γερα!!!!!!καλημερα!!!!!
eleni 1201 Πως εχασες αυτα τα 5 κιλα? Με διαιτα?
Πολυ χρησιμο το λινκ Πωλινακι!
Οι ραγαδες δυστυχως,παραμενουν ιδιες κ απαραλακτες απ'οτι ειδα μετα την ανορθωση κ σμικρυνση..:crazy::thumbdown: