Originally posted by click
Quote:
Originally posted by polinaki1983
Marou_laki μου καλημέρα.... ήληκρινά δεν ξέρω γιατί συμπεριφέρετε έτσι..... όταν πήγα και ξάπλωσα, ήρθε σπίτι, και ήρθε ξάπλωσε μαζί μας στο κρεβάτι του μωρού (για να μην διερωτάστε, του μωρού του έχω δίπλό κρεβάτι) και με κρατούσε συνέχχεια αγκαλιά και ψυθίριζε συνέχεια συγνώμη κτλ. αλλά εγώ έκανα πως κοιμώμουν και δεν έδηνα συμασία... Κάπιες φορές πιστεύω του βάζουν λόγια για το βάρος μου άτομα συμπατριώτες του. και τότε είναι που τα βγάζει πάνω μου. Ξέρω πως πολλοί τον ζηλεύουν επηδή είναι παντρεμένος, έφτιαξε ένα ωραίο μεγάλο σπίτι, έχει την δουλιά του, την οικογένειά του, ενώ αυτοί είναι παράνομοι εδώ και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Μια φορά έτιχε να ακούσω "τον φίλο του" να του λέει ότι είμαι χοντρή, φυσικά το είπε στην γλώσσα τους, αλλά κάτι ψιλά τα καταλαβαίνω, και πάω και του λέω δεν με αγόρασε με το κιλό μην ανχώνεσε.
οταν επέστρεψε και τελικά κοιμήθηκε, έψαξα το κινιτό του, και λίγο πρίν να γίνει ότι έγινε, τον είχε πάρει αυτός ο λεγάμενος. Είμαι σήγουρη ότι του είπε καλά πρέπει να παίρνεις αδια εξόδου για να βγείς? και τέτια. είμαι 1000% σίγουρη. Φυσικά αυτό δεν τον δικαιολογεί. Για το μόνο που τον δικαιολογώ είναι ότι είναι μεγαλομένος σε διαφορετική κουλτούρα, και κάπου παλεύει μέσα του μεταξύ των 2 κόσμων.
Ο λόγος που λέω πως ελπίζω μετά την επέμβαση να αλλάξει απέναντή μου είναι επιδή 1) δεν θα έχουν να πουν τίποτα οι φίλοι του που να τον γιρίσουν εναντίον μου, και επισης 2) εδώ και 3 βδομάδες που είχαμε πάει στο γιατρό μαζί για την επέμβασή μου, ήταν πολύ διαφορετικός μαζί μου. πολύ γλυκός και τρυφερός κτλ.... τώρα το τί θα γίνει, ο χρόνος θα το δείξει... προς το παρόν θα ασχολιθώ πιο πολύ με τον εαυτό μου και βλέπουμε. Ισως κτιπήσει πιο γρύγορα το δικό του καμπανάκι πως αν συνεχίσει έτσι θα με χάσει....
μην τα ριχνεις σε κουλτουρες, εθνικοτητες, φιλους, περιβαλλον και δε συμμαζευεται.
ο,τι συμβαινει στο σπιτι σου ειναι ευθυνη δικη σου και δικη του. κανενος αλλου. ακομα κι αν στην απιθανη περιπτωση του βαζουν λογια, αφου τους αφηνει, αρα εχει αφησει παραθυρακι ανοιχτο και συμφωνει μαζι τους.
οσο και να ψαχνεις πως να τον δικαιολογησεις, δεν αλλαζει το γεγονος οτι σου φερεται σα σκουληκι.
και το οτι γυρισε απο οπου ειχε παει να μπεκρουλιασει ή ο,τι αλλο ειχε παει να κανει, και το επαιζε μετανιωμενος ενταξει δε λεει και τιποτα. μπορει να φοβαται μη μεινει στο δρομο, δεν ξερω.
μετα την επεμβαση και την τρελη απωλεια που θα εχεις, ελπιζω να σταματησεις να ανεχεσαι τοσα πολλα. οχι μονο απο αυτον, απο ολους εννοω γενικως.
και επαγγελματικα και φιλικα και πιο προσωπικα και οικογενειακα.
οσο πιο πολλα σκατα δειχνεις οτι ανεχεσαι να τρως, τοσο πιο πολλα θα σου δινουν να φας!
πατα ποδι