φιλες?????????
με τη σοβαρη και ειλικρινη ενοια του ορου.....................
δεν εχω ιδεα τι σημαινει.
ειμαι στο κλαμπ της κονστανς
αμα καταφερεις και βρεις τελικα Χριστινακι, πες τη συνταγη να μην τρωμε συνεχεια τα μουτρα μας :P
Printable View
φιλες?????????
αμα καταφερεις και βρεις τελικα Χριστινακι, πες τη συνταγη να μην τρωμε συνεχεια τα μουτρα μας :P
Εμ!:thumbup:Quote:
Originally posted by click
τι να σας πω παιδια...
ο καθενας αναλογα με τα βιωματα του..
εγω μεγαλωσα μακρια απο τους γονεις μου, σε πολυ αρνητικο περιβαλλον... αν δεν ειχα τις φιλες μου τοτε, δεν θα την ειχα βγαλει καθαρη!
στην πορεια των χρονων χαθηκαμε, με μερικες μαλωσαμε αλλα δε μπορω να μην τις ευγνωμονω για οσο μου σταθηκαν τοτε.
ισως ειναι κ που εχω μαθει να την παλευω μονη μου κ δε ζηταω πολλα-ισως ουτε καν οσα θα πρεπε.
τωρα δε μια αρκετα ωριμη ηλικια απλα εχω ξεκαθαρισει οτι ο καθενας εχει τη ζωη του κ ειμαι ευγνωμων κ μονο που με θυμουνται μεσα στις υποχρεωσεις τους.
εγω μετα απο οσα σκατα εφαγα στο παρελθον και μια φιλη εστω και προσωρινη που οταν ερθει η ωρα να απομακρυνθουμε ΔΕ θα προσπαθησει να μου βγαλει το ματι, δε θα της γινω εμμονη, δε θα προσπαθησει να με αφανισει απο προσωπου γης, θα ειμαι ευχαριστημενη........................ ............
μιλαμε παιζει πολλη κακια σε αυτο το στρογγυλο πραγμα που γυριζει γυρω απο τον ηλιο, αλλα προφανως δε φωτιζεται αρκετα....
ο,τι παιζει κακια παιζει!!!
μην πουμε κ για την ενσαρκωση του "νεα,γυναικα,μονη ψαχνει":punk:
το "νεα" ειναι debatable :P
ε καλα τωρα κ εσυ!
μην την εξοργιζεις περισσοτερο :p
λολQuote:
Originally posted by smart
ε καλα τωρα κ εσυ!
μην την εξοργιζεις περισσοτερο :p
οχι ρε γενικα μιλουσα. αυτη η psycho νεα ηταν και μαλιστα πολυ.
τεσπα οχι αλλα ποστς για το θεριο!:smilegrin:
Κορίτσια καλημέρα!!! Διάβασα όλη την συζήτηση σας και λίγο ή πολύ έχουμε περάσει όλες από τις "φίλες" φίδια. και να σας πω την αλήθεια τώρα πια ούτε εγώ έχω φίλες με την σιμασία της λέξεως.Quote:
Originally posted by Constance
Φιλος: Ο ανθρωπος που θα σε δεχτει 100% οπως εισαι.Που θα μπορεις συνεχως να εισαι ο εαυτος σου χωρις να φοβασαι οτι θα παρεξηγηθεις ή οτι θα σε κουτσομπολεψει.Αυτος που θα μπορεις να του πεις τη γνωμη σου οταν βλεπεις οτι κανει λαθος και δε θα θυμωσει μαζι σου ή δε θα πει οτι ζηλευεις.Αυτος που οταν θα δει οτι κανεις λαθος, θα στο πει χωρις να σου χαιδεψει τα αυτια.Δεν ειναι σιγουρα αυτος που ενω πιστευει κατι αρνητικο για σενα θα το πει σε ολους τους αλλους εκτος απο σενα.Ειναι επισης αυτος που δε σου κραταει μουτρα για χαζομαρες πχ γιατι δε με πηρες τηλεφωνο κι εμενα οταν κανονισες με την ταδε φιλη σου.Αυτος που δε θα σε μειωνει επιτηδες μπροστα σε αλλους ή πισω απο την πλατη σου για να φαινεται αυτος γαματος.Αυτος που θα καθεται να σε ακουει στα προβληματα σου και δε θα θελει μονο να τον ακους εσυ στα δικα του.Αυτος που θα ειναι εκει για σενα στα δυσκολα να σου κανει μια αγκαλια.Αυτος ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ.Αυτος που αμα κανει λαθος θα εχει το θαρρος να παραδεχτει το σφαλμα του και να πει συγνωμη.Αυτος που αμα κανεις εσυ λαθος θα δεχτει τη συγνωμη σου.Αυτος που δε θα σε εχει για ταριφα/φιλο για κερασματα/φιλο που θα με βγαλει στα In μπαρακια για να βρω γκομενακια/φιλο επειδη τον εφτυσαν ολοι οι υπολοιποι....Θα μπορουσα να γραψω πολλα αλλα...Απλα θελω να πω οτι ουτε κι εγω εχω φιλους.Εχω "φιλους" ή καλους γνωστους οπως τους λεω εγω.Δε νομιζω οτι υπαρχει φιλια πραγματικη στις μερες μας.Μονο λυκοφιλιες και κυριως μεταξυ γυναικων.Οι αντρες ειναι πιο ενταξει στο θεμα φιλια μακραν.
Μόνο μια, την ξαδέλφη μου, η οποία είναι ακριβός αυτό που περιγράφει πιο πάνω η Constance. είμαστε σας αδελφές ψυχές..... Δεν βλεπόμαστε τακτικά λόγο του ότι μένουμε σε διαφορετικές πόλεις, έχουμε και οι 2 τα μορακια μας, αλλά είναι πραγματικά απίστευτο που μας δένει. Μπορεί σαν κάθομαι τώρα εδώ, μια φονή μέσα μου να μου πεί ότι δεν είναι καλά, και να την πάρω τηλ και πραγματικά ναμην είναι καλά. Η και το αντίθετο. ξέρετε πόσες φορές έχει τύχει να πάρω το κινητό στο χέρι για να της τηλεφωνίσω όταν δεν είμαι καλά, και μέχρι να προλάβω να σχηματίσω τον αριθμό με παίρνει η ίδια και μου λέει τι έχεις? Πραγματικά το δέσιμο που έχουμε μεταξύ μας είναι πολύ μεγάλο. Και δεν με νιάζει που δεν εχς αλλες φίλες. Αυτή είναι ότι πιο καλό έχω στην ζωή μου (εκτός φυσικά από τον γιο μου:))
Καλημερα.
ουτε εγω εχω φιλες,με την βαθυτερη εννοια της λεξης...
αλλα μαλλον εγω φταιω,ισως ειμαι πολυ περιεργη.καποια πραγματα με ενοχλουν και απομακρυνομαι.
με μια φιλη μου απο τα φοιτητικα μου χρονια εχω ψυχρανθει γιατι πλεον μετα απο τοσα χρονια συνειδητοποιησα οτι με αντιγραφει. αντιγραφει το στυλ μου,τον τροπο που ντυνομαι, τον τροπο που βαφομαι... οταν αλλαζω κατι στα μαλλια μετα απο λιγο το κανει και αυτη.... κοβω αφελειες? θα κοψει. το αποκορυφωμα ειναιοτι αγορασε το ιδιο αρωμα με μενα. εκει νευριασα παρα πολυ!
αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη μαζι μου,την εμπιστευομαι και ξερω οτι μπορω να στηριχτω πανω της...
αλλα αυτη η μιμητικη της συμπεριφορα με εκνευριζει τοσο πολυ που εχω απομακρυνθει.
χεχε θελω σπαγκατο θελω σπαγκατο:smilegrin:Quote:
εγω θα κανω ο,τι μπορω... αλλα σπαγκατο δεν κανω ,σας το λεω :P
(σας πειραζω :bouncing:)
εγω ξερω τι σημαινει αλλους δεν βρισκω να ξερουν.... τι πραγμα ειναι αυτο? τοσο κακια και ψευτια!!!Quote:
φιλες?????????
alexandria αυτο δεν ειναι τοσο κακο!!! μπορει να σαγαπαε πολυ και να σε θαυμαζει και να το κανει...! το εχεις συζητησει μαζι της?
alexandrita πιστεψε με αυτα ολα που λες ειναι πταισματα.Μπορει να σου κανουν πολυ χειροτερα πραγματα.Πχ να εχεις ενα προβλημα υγειας, να το εμπιστευεσαι και να το κανει βουκινο.'Η να σε βγαζει ανωμαλη(λεσβια, gay αντιστοιχα) ενω δεν εισαι.Τεσπα.Quote:
Originally posted by alexandrita
Καλημερα.
ουτε εγω εχω φιλες,με την βαθυτερη εννοια της λεξης...
αλλα μαλλον εγω φταιω,ισως ειμαι πολυ περιεργη.καποια πραγματα με ενοχλουν και απομακρυνομαι.
με μια φιλη μου απο τα φοιτητικα μου χρονια εχω ψυχρανθει γιατι πλεον μετα απο τοσα χρονια συνειδητοποιησα οτι με αντιγραφει. αντιγραφει το στυλ μου,τον τροπο που ντυνομαι, τον τροπο που βαφομαι... οταν αλλαζω κατι στα μαλλια μετα απο λιγο το κανει και αυτη.... κοβω αφελειες? θα κοψει. το αποκορυφωμα ειναιοτι αγορασε το ιδιο αρωμα με μενα. εκει νευριασα παρα πολυ!
αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη μαζι μου,την εμπιστευομαι και ξερω οτι μπορω να στηριχτω πανω της...
αλλα αυτη η μιμητικη της συμπεριφορα με εκνευριζει τοσο πολυ που εχω απομακρυνθει.
πωπω constance αυτα ειναι οντως τραγικα.πρεπει να εχει πολυ,μα παρα πολυ κακια καποιος μεσα του για να φερεται ετσι.
δεν εχει σημασια αν ειναι φιλος,εχθρος η ενας απλως γνωστος... οσοι φαιρονται ετσι καλυτερα να μην υπαρχουν καν στη ζωη σου.
οχι δεν το εχω συζητησει και δεν θελω να το κανω....Quote:
Originally posted by christinaki24
alexandria αυτο δεν ειναι τοσο κακο!!! μπορει να σαγαπαε πολυ και να σε θαυμαζει και να το κανει...! το εχεις συζητησει μαζι της?
το ξερω οτι δεν ειναι κατι σοβαρο,αλλα νευριαζω πολυ ρε γαμωτο και δεν μπορω να το ελεγξω και γινομαι επιθετικη!!!!
μονο σε αυτο εχω προβλημα μαζι της,κατα τα αλλα επικοινωνουμε τελεια.δεν λεω οτι με ζηλευει με με κακια και το ξερω οτι μαλλον απο θαυμασμο με αντιγραφει,αλλα καθε ανθρωπος εχει διαφορετικη προσωπικοτητα... και υπαρχουν και καποια ορια.
εδω μιλαμε για αντιγραφη ολων μου των συνηθειων,απο το πιο απλο εως το πιο μεγαλο....
απο το οτι χρησιμοποιω ζαχαρινη,πηγαινω για τρεξιμο μεχρι τον τροπο που χορευω και εκφραζομαι.ακομα και το ποτο που πινω εχει ξεκινησε να πινει!!!!!!!!
όχι δεν θα το άντεχα με τίποτα..το έχω περάσει σε μικρότερο βαθμό και αυτό γιατί απομακρύνθηκα πολύ γρήγορα,ένιωθα να πνίγομαι κ να χάνω την προσωπικότητά μου κ επίσης με εκνέυριζε απίστευτα!Πάντως αυτοί οι άνθρωποι έτσι είναι κ δεν το καταλαβαίνουν, ζουν κατα κάποιο τρόπο παρασιτικά.Ντρέπομαι που το λέω αλλά προτιμώ κάποιον με κακία αλλά να έχει προσωπικότητα!Quote:
οχι δεν το εχω συζητησει και δεν θελω να το κανω....Quote:
Originally posted by christinaki24
το ξερω οτι δεν ειναι κατι σοβαρο,αλλα νευριαζω πολυ ρε γαμωτο και δεν μπορω να το ελεγξω και γινομαι επιθετικη!!!!
μονο σε αυτο εχω προβλημα μαζι της,κατα τα αλλα επικοινωνουμε τελεια.δεν λεω οτι με ζηλευει με με κακια και το ξερω οτι μαλλον απο θαυμασμο με αντιγραφει,αλλα καθε ανθρωπος εχει διαφορετικη προσωπικοτητα... και υπαρχουν και καποια ορια.
εδω μιλαμε για αντιγραφη ολων μου των συνηθειων,απο το πιο απλο εως το πιο μεγαλο....
απο το οτι χρησιμοποιω ζαχαρινη,πηγαινω για τρεξιμο μεχρι τον τροπο που χορευω και εκφραζομαι.ακομα και το ποτο που πινω εχει ξεκινησε να πινει!!!!!!!!
Ο φίλος, με την απόλυτη έννοια του όρου, είναι κάτι εξαιρετικά δυσεύρετο. Θέλει να καταθέσεις πρώτος εσύ ψυχή. Όχι χρήματα, αλλά αγάπη, χρόνο και έγνοια. Αν περιμένουμε πρώτα να πάρουμε και μετά να δώσουμε, δεν θα πετύχουμε και πολλά. Η φιλία αποκτάται όταν έχουμε περίσευμα αγάπης και όταν αυτό γίνει αντιληπτό από το σωστό δέκτη. Πώς γίνεται αυτό? Είναι θέμα τύχης και κατάλληλων συμπτώσεων.
Στο μεταξύ μπορούμε να μην είμαστε απαιτητικοί και να "βολευτούμε" με τους κατ' ευφημισμόν φίλους, άτομα δηλαδή που θα μας βοηθήσουν να γεμίσουμε το χρόνο μας και που είναι κατάλληλα για να πιούμε έναν καφέ. Όχι άτομα που θα εμπιστευτούμε ή που θα καταθέσουμε τα σώψυχά μας.
Λίγο πιο πάνω διάβασα ότι η μητέρα έχει υποκαταστήσει όλες τις φίλες. Δε νομίζω πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Η μητέρα είναι γονιός, όχι φίλη. Οι ρόλοι πρέπει να είναι ευδιάκριτοι.
Έχω την τύχη να έχω λίγους, αλλά καλούς φίλους. Φίλους καρδιάς. Και είμαι ευγνώμων γι' αυτό.
Το κακο ειναι οτι ημουν χρονια διπλα της, ειμασταν σαν αδελφες,της ειχα σταθει παντα στις δυσκολιες.Και οταν εμαθα την αληθεια στην αρχη τα θεωρησα ρουφιανιες.Ειναι πανευκολο να ερθει να σου πει καποιος α η κολητη σου σε ειπε ηλιθια.Αλλα οταν ειδα οτι ολος ο κοσμος εχει μαθει πραγματα που υποτιθεται μονο εγω κι εκεινη τα ξεραμε επαθα σοκ.Quote:
πωπω constance αυτα ειναι οντως τραγικα.πρεπει να εχει πολυ,μα παρα πολυ κακια καποιος μεσα του για να φερεται ετσι.
δεν εχει σημασια αν ειναι φιλος,εχθρος η ενας απλως γνωστος... οσοι φαιρονται ετσι καλυτερα να μην υπαρχουν καν στη ζωη σου.
Οσο για το θεμα της μιμισης, μου εχει τυχει κι εμενα αλλα δε το βρισκω τοσο τραγικα κακο.Βεβαια εσυ ετσι οπως το περιγραφεις ειναι λιγο σκιαχτικο γιατι αντιγραφει και συνηθειες σου.Αλλα πχ εμενα που ετυχε και αντεγραψαν χτενισμα μου ή να παρουν ενα καλυντικο που εχω κι εγω ή και ρουχο ακομα δε το βρηκα κακο.Εχει ομως και η μιμιση ενα μετρο κι ενα οριο σιγουρα.
Αυτο κανω κι εγω Ava μου.Εχω διαφορες παρεες και "βολευομαι" ας το πουμε.Δεν ειναι οτι εχω ατομα διπλα μου οποτε και οσο τα θελω αλλα απο το ολοτελα...Και φυσικα πλεον δε θα κατσω να πω τα οικογενειακα μου και τα προσωπικα μου σε οποιονδηποτε.Οσο για το σχολιο περι γονιων εχεις δικιο.Αλλο γονεις αλλο φιλοι.Δηλαδη ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ρε παιδι μου!Ο γονιος ειναι κατι ιερο.Ο φιλος ειναι κατι ανυπαρκτο.:PQuote:
Originally posted by Ava
Στο μεταξύ μπορούμε να μην είμαστε απαιτητικοί και να "βολευτούμε" με τους κατ' ευφημισμόν φίλους, άτομα δηλαδή που θα μας βοηθήσουν να γεμίσουμε το χρόνο μας και που είναι κατάλληλα για να πιούμε έναν καφέ. Όχι άτομα που θα εμπιστευτούμε ή που θα καταθέσουμε τα σώψυχά μας.
Λίγο πιο πάνω διάβασα ότι η μητέρα έχει υποκαταστήσει όλες τις φίλες. Δε νομίζω πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Η μητέρα είναι γονιός, όχι φίλη. Οι ρόλοι πρέπει να είναι ευδιάκριτοι.
Έχω την τύχη να έχω λίγους, αλλά καλούς φίλους. Φίλους καρδιάς. Και είμαι ευγνώμων γι' αυτό.
αστα ροζ και τωρα οσο το σεφτομαι τοσο θυμαμαι κι αλλα πραγματα και μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι.
γενικά πάντως μαρέσει να είμαι ανοιχτή απέναντι στους άλλους κ να εμπιστεύομαι γενικά τους ανθρώπους.ούτως η άλλως αλλιώς δεν γίνεται.μαρέσει πάντα να δίνω ελαφρυντικά ακόμα κ όταν ο άλλος μου κάνει κάτι πολύ άσχημο.φυσικά δεν συνεχίζω να συναναστρέφομαι ένα άτομο που έκανε ή είπε κάτι πολύ άσχημο κ κακό αλλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί το έκανε μήπως κ τον καταλάβω έστω μέχρι ένα σημείο.
για να μπορώ να πω οτι ένας φίλος πρέπει να ναι το ένα κ το άλλο κ το παράλο πρέπει να κάνω πρώτα αυτοκριτική στον εαυτό μου,κ μετά να καταλάβω εξαρχής τα ελαττώματά του κ να τα αποδεχτώ.μια φίλη μου πχ ξέρω πάντα οτι ποτέ δεν έρχεται στην ώρα της κ μια άλλη έχει πολύ μεγάλο στόμα,ενώ μια άλλη κάνει την τρίχα τριχιά.κεγώ όμως είμαι απότομη ,νευρική κ΄επίσης το χιούμορ μου καμιά φορά είναι πολύ σαρκαστικό κ είμαι πειραχτήρι.όταν εγώ θα διορθώσω όλα αυτά θα περιμένω κ από τις φίλες μου να διορθωθούν αλλά κ να μην αλλάξει αυτό πάλι καλά περνάμε.κ στην τελική έχω ανθρώπους να μιλήσω ,να κάνω παρέα,να αγαπήσω κ ας μη είναι πάντα σωστοί. κ ας κάποια της ξεφύγει ένα μικρό μυστικό μου,η ας σχολιάσει το άσχημο κούρεμά μου πίσω από την πλάτη μου,ή ας με κλείσει μέσα μα μέρα παρόλο που μουπε την προηγούμενη οτι θα βρεθούμε κ να μην κανονίσω τίποτα.
ωραιο αυτο.Quote:
Originally posted by Ava
Ο φίλος, με την απόλυτη έννοια του όρου, είναι κάτι εξαιρετικά δυσεύρετο. Θέλει να καταθέσεις πρώτος εσύ ψυχή. Όχι χρήματα, αλλά αγάπη, χρόνο και έγνοια. Αν περιμένουμε πρώτα να πάρουμε και μετά να δώσουμε, δεν θα πετύχουμε και πολλά. Η φιλία αποκτάται όταν έχουμε περίσευμα αγάπης και όταν αυτό γίνει αντιληπτό από το σωστό δέκτη. Πώς γίνεται αυτό? Είναι θέμα τύχης και κατάλληλων συμπτώσεων.
πως γινεται ομως?
εγω παθαινω αλλα απο ο,τι φαινεται δε μαθαινω με τιποτα.
εχω φαει απειρες σκατιες απο κολλητες, αλλα ακομα μολις κανω μια νεα φιλη λεω τα σωψυχα μου. απλα ετσι μου βγαινει παντα. δεν μπορω να βαλω οριο. οτι δηλαδη θα περιμενω τοσο για να ανοιχτω. ετσι μου βγαινει.
εσεις μπορειτε?
βαζετε καποιο χρονικο οριο ή κατι τετοιο?
και αν ναι, πανω σε μια συζητηση πως αποφευγετε να πειτε πραγματα?
Constans κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.εγώ ξέρω άτομα που οι γονείς τους ήταν οι χειρότεροι κ βρήκαν καταφύγιο σε οικογένειες φίλων. σίγουρα όσο σε νοιάζεται ο γονιός δεν σε νοιάζεται ο κόσμος όλος αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.κ η φιλία είναι ιερό πράμα. ζούμε δυστυχώς σε ένα κόσμο που χρειάζονται κ φίλοι.
ανταποκριση στο μηνυμα της κλικλικως :p
βασικα δε μπορεις... αλλα το θεμα ειναι τι θα πεις.
εγω εχω μερικες βασικες αρχες:
πχ, 1η αρχη: δε μιλαω ποτε για θεμα που δεν αφορουν εμενα προσωπικα (πχ δε θα πω για ενα προβλημα που ειναι καποιου μελους της οικογενειας μου, οσο κ αν με στεναχωρει κ οσο κ αν εχω την αναγκη να μιλησω. δε θα το πω οχι μονο σε νεες φιλες/-ους αλλα ουτε κ σε παλιους κ δοκιμασμενους-ακριβως επειδη ειναι δοκιμασμενοι :D
:spin: χαχαχα).
οσο ενα προβλημα απομακρυνεται απ την "πηγη" του,τοσο παραμορφωνεται κ δε θελω να δινω δικαιωματα σε ασχετα (με τους δικους μου ανθρωπους) ατομα να βγαζουν συμπερασματα.
επισης, οσον αφορα τα δικα μου θεματα δεν συζητω ολα με ολους.
ο καθενας εχει συγκεκριμενα ορια κ εγω δεν τα παραβιαζω.
αν αισθανομαι οτι καποιος δεν αντεχει κατι, απλα δεν το αναφερω.
δεν ειναι οτι του κρυβω κατι κ ουτε μ αυτο σκεφτομαι οτι δε μπορει να αποδεχτει καποια πλευρα μου.
πολυ απλα πιστευω οτι κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να με δεχτει ολοκληρωτικα αλλα ουτε κ εχω σκοπο να προσπαθησω να μπω σε καλουπια παραπανω απ οσα εγω κρινω οτι πρεπει.
ετσι υπαρχουν καποια ατομα απο τα οποια το καθενα καλυπτει διαφορετικες πλευρες μου , οποτε ως τελικο αποτελεσμα νιωθω οσο καλυμμενη πιστευω οτι μπορω να νιωσω απο φιλους σε μια ηλικια που οι ανθρωποι εκ των πραγματων εχουν αλλες σκοτουρες, βασανα κ προτεραιτοητες.
(για να μη φανει υποκριτικο, εξηγουμαι:
οσο κ να εχω την αναγκη να παραπονεθω για τη σταση ενος συναδελφου πχ που με στεναχωρει, μια ανεργη φιλη μου ποσο να μ αντεξει να μ ακουει να κλαιγομαι?
με εχει πειραξει που δεν με καταλαβαινουν γι αυτο το θεμα αλλα απο την αλλη καταλαβαινω κ το δικο τους δίκιο,το αντιθετο θα ηταν εγωιστικο νομιζω).
Click, μπορείς, αν θέλεις, να βάλεις και χρονοδιάγραμμα, αλλά μπορείς να ακολουθήσεις και άλλη τακτική. Όταν γνωρίζεις έναν εν δυνάμει φίλο σου, στην αρχή μοιράζεσαι μόνο σκέψεις και απόψεις σου. Όχι συναισθήματα ή βιώματα. Βλέπεις πώς ανταποκρίνεται ο άλλος και αν κάνει και αυτός το ίδιο και κατόπιν προσωράς σε μια ισότιμη σχέση.
Επίσης, λαμβάνουμε πάντα υπόψη μας τον ανθρώπινο παράγοντα, που δυστυχώς εμπεριέχει τη ζήλια. Ένα φθοροποιό συναίσθημα, κυρίως για αυτόν που το βιώνει, αλλά και για μας, όταν η ζήλια έχει στόχο εμάς. Σε αυτό το κομμάτι είμαι ευάλωτη και γι' αυτό, όταν αντιληφθώ ότι με ζηλεύουν, φεύγω. Θα έπρεπε ίσως να το παλέψω το πράγμα, αλλά δε θέλω. Σε αυτό το κομμάτι τοποθετώ και τη μίμηση. Μου έχει συμβεί στο παρελθόν και σιγά σιγά απομάκρυνα το κακέκτυπό μου.
Eχω παψει να πιστευω στη φιλια απλα bouliana μου.Αυτοκριτικη εκανα σιγουρα και οσο ειμαστε φιλες και μετα.Πολλες φορες πχ ειχα φερθει αποτομα ή ειχα πει μια μαλακια και της ζηταγα συγνωμη.Το ιδιο ηθελα και απο την ιδια.Αυτο που ενοχλει τους αλλους στο χαρακτηρα μου ειναι οτι θα πω τη γνωμη μου και θα κραξω αμα δω το στραβο.Εκει ειναι που θα πουν οτι ζηλευω κλπ.Επισης το θεμα της λεσβιας προεκυψε επειδη οποτε βλεπω μια ομορφη κοπελα παραδεχομαι οτι ειναι ωραια.Υπαρχουν δυο κατηγοριες γυναικων αυτες που θα δουν μια καλονη και θα το παραδεχτουν κι αυτες που θα δουν μια καλονη και θα τη λενε μπαζο.Και στις δυο κατηγοριες ανηκουν γυναικες ανεξαρτητως εμφανισης.Ε εγω γιαυτο βγηκα λεσβια.Συν οτι ημουν μονη μου για μεγαλο διαστημα (λογω κιλων) και κλαιγομουν στις φιλες μου αντι να το ραψω το ριμαδι.Κι εκεινες αντι να μου πουν την αληθεια "εισαι παχια, κανε διαιτα" μου λεγανε οτι ειμαι κουκλα ομορφη και εχω τις χαρες ολες και απλα οι αντρες ειναι μαλακες(το κλασικο κλισε που αν το ξανακουσω αλλη μια φορα θα κλειστω το τρελαδικο!).Αντι να μου πουν κατα προσωπο λοιπον την αληθεια προτιμουσαν να με σχολιαζουν απο πισω και να εχω γινει ο περιγελος μιας παρεας.
Ειμαι ενα ατομο που γενικως δεν εχω τσακωθει ποτε ηταν η πρωτη φορα.Αλλη μια φορα μονο απομακρυνα απλως μια φιλη μου με την οποια δεν ταιριαζαμε αλλα εγινε σταδιακα και χωρις καυγαδες.Αφου μεχρι να συμβει αυτο πραγματικα ειχα να το λεω οτι δεν εχω τσακωθει ποτε ουτε για γκομενους ουτε για ζηλιες ουτε για θαψιματα.Ε με ματιασα μαλλον.Και απο τοτε συνειδητοποιησα παρατηροντας πολλες φιλικες σχεσεις γυρω μου οτι οι περισσοτερες αν οχι ολες ειναι λυκοφιλιες.Πολλοι ειναι αυτοι που οντως παραδεχτηκαν κιολας οτι κανουν παρεα με ατομα απλα για να εχουν παρεα να βγουν.Κοινως κανουν συμβιβασμο στην προσωπικοτητα τους και τα θελω τους για να εχουν μια παρεα για μπαροτσαρκα τα Σαββατοβραδα.Ε δεν εχει αξια ετσι κατα τη γνωμη μου.Αλλα ο καθενας κανει την επιλογη του.Ασφαλως και η φιλια ειναι ιερο πραγμα.Αλλα πλεον ειναι τοσο σπανια οσο το να κερδισεις το λοττο.Και φυσικα μου χρειαζονται φιλοι,αν δε μου χρειαζονταν παιζει να μην ημουν καν σε αυτο το φορουμ.
Εισαι ολοσωστη.Quote:
οσο ενα προβλημα απομακρυνεται απ την "πηγη" του,τοσο παραμορφωνεται κ δε θελω να δινω δικαιωματα σε ασχετα (με τους δικους μου ανθρωπους) ατομα να βγαζουν συμπερασματα.
επισης, οσον αφορα τα δικα μου θεματα δεν συζητω ολα με ολους.
ο καθενας εχει συγκεκριμενα ορια κ εγω δεν τα παραβιαζω.
αν αισθανομαι οτι καποιος δεν αντεχει κατι, απλα δεν το αναφερω.
δεν ειναι οτι του κρυβω κατι κ ουτε μ αυτο σκεφτομαι οτι δε μπορει να αποδεχτει καποια πλευρα μου.
πολυ απλα πιστευω οτι κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να με δεχτει ολοκληρωτικα αλλα ουτε κ εχω σκοπο να προσπαθησω να μπω σε καλουπια παραπανω απ οσα εγω κρινω οτι πρεπει.
ετσι υπαρχουν καποια ατομα απο τα οποια το καθενα καλυπτει διαφορετικες πλευρες μου , οποτε ως τελικο αποτελεσμα νιωθω οσο καλυμμενη πιστευω οτι μπορω να νιωσω απο φιλους σε μια ηλικια που οι ανθρωποι εκ των πραγματων εχουν αλλες σκοτουρες, βασανα κ προτεραιτοητες.
(για να μη φανει υποκριτικο, εξηγουμαι:
οσο κ να εχω την αναγκη να παραπονεθω για τη σταση ενος συναδελφου πχ που με στεναχωρει, μια ανεργη φιλη μου ποσο να μ αντεξει να μ ακουει να κλαιγομαι?
με εχει πειραξει που δεν με καταλαβαινουν γι αυτο το θεμα αλλα απο την αλλη καταλαβαινω κ το δικο τους δίκιο,το αντιθετο θα ηταν εγωιστικο νομιζω).
μηπως τα παραλες λιγο? τι να σου ελεγαν? οτι 92 κιλα κοριτσι αποκλειεται να βρεις γκομενο, τραβα αδυνατισε!Quote:
Συν οτι ημουν μονη μου για μεγαλο διαστημα (λογω κιλων) και κλαιγομουν στις φιλες μου αντι να το ραψω το ριμαδι.Κι εκεινες αντι να μου πουν την αληθεια "εισαι παχια, κανε διαιτα" μου λεγανε οτι ειμαι κουκλα ομορφη και εχω τις χαρες ολες και απλα οι αντρες ειναι μαλακες(το κλασικο κλισε που αν το ξανακουσω αλλη μια φορα θα κλειστω το τρελαδικο!).Αντι να μου πουν κατα προσωπο λοιπον την αληθεια προτιμουσαν να με σχολιαζουν απο πισω και να εχω γινει ο περιγελος μιας παρεας.
αυτο θα ηταν η περιβοητη αληθεια????????????
ηρεμησε λιγο
τι το πιασατε το θεμα βρε παιδια? ολες ιδια αποψη εχουμε !!
φιλια=πιο πιθανο να βρουμε την βελονα στα αχυρα!!
και η πιο κολλητη των κολλητων αν τη βρεις, θα σου κανει κατι για να σπασει το ποτηρι!
click δηλαδη ηταν καλυτερο να με κοροιδευουν απο πισω; Ξερω περιπτωση εδω μεσα τη dew συγκεκριμενα, που ετσι ξεκινησε προσπαθεια κι εχει χασει τοσα κιλα.Μια φιλη της της ειπε ρε κοριτσι μου κανε μια προσπαθεια να χασεις τα κιλα σου.Και ετσι κι εκανε και η ιδια μου ειπε οτι το χρωσταει σε αυτη τη φιλη της.Και σου λεω στην τελικη ας μη μου ελεγαν οτι ειμαι χοντρη.Αλλα μεχρι το να μου λενε οτι ειμαι κουκλαρα και απο πισω να θαβουν και να με βγαζουν μεχρι και λεσβια λογω παχους εχει τεραστεια διαφορα!Quote:
μηπως τα παραλες λιγο? τι να σου ελεγαν? οτι 92 κιλα κοριτσι αποκλειεται να βρεις γκομενο, τραβα αδυνατισε!Quote:
Συν οτι ημουν μονη μου για μεγαλο διαστημα (λογω κιλων) και κλαιγομουν στις φιλες μου αντι να το ραψω το ριμαδι.Κι εκεινες αντι να μου πουν την αληθεια "εισαι παχια, κανε διαιτα" μου λεγανε οτι ειμαι κουκλα ομορφη και εχω τις χαρες ολες και απλα οι αντρες ειναι μαλακες(το κλασικο κλισε που αν το ξανακουσω αλλη μια φορα θα κλειστω το τρελαδικο!).Αντι να μου πουν κατα προσωπο λοιπον την αληθεια προτιμουσαν να με σχολιαζουν απο πισω και να εχω γινει ο περιγελος μιας παρεας.
ηρεμησε λιγο
το "ηρεμησε λιγο" δεν το εννοουσα κυριολεκτικα ουτε ειχα υφος.Quote:
click δηλαδη ηταν καλυτερο να με κοροιδευουν απο πισω; Ξερω περιπτωση εδω μεσα τη dew συγκεκριμενα, που ετσι ξεκινησε προσπαθεια κι εχει χασει τοσα κιλα.Μια φιλη της της ειπε ρε κοριτσι μου κανε μια προσπαθεια να χασεις τα κιλα σου.Και ετσι κι εκανε και η ιδια μου ειπε οτι το χρωσταει σε αυτη τη φιλη της.Δεν καταλαβα ομως το υφος σου.Μια χαρα ηρεμη ειμαι δε νομιζω να εθιξα κανεναν με αυτα που λεω.Και σου λεω στην τελικη ας μη μου ελεγαν οτι ειμαι χοντρη.Αλλα μεχρι το να μου λενε οτι ειμαι κουκλαρα και απο πισω να θαβουν και να με βγαζουν μεχρι και λεσβια λογω παχους εχει τεραστεια διαφορα!Quote:
ηρεμησε λιγο
εννοειται οτι εκαναν μαλακια. δεν αμφιβαλλω καθολου.
αλλα το οτι ηταν ηλιθιες κατινες και σε εθαβαν πισω απο την πλατη σου, δε σημαινει οτι αυτα που κουτσομπολευαν ηταν και η αληθεια.
αυτο για τη dew το ειχε γραψει και η Πηνελοπη.
οκ, στη dew λειτουργησε καλα.
Αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι στα 92 κιλα δε φταινε τα κιλα που δε βρισκει καποια να κανει μια σχεση. Θεμα ψυχολογιας και αυτοπεποιθησης ειναι.
Οντως.Ειναι μεγαλο το θεμα anyway, και ειπα και πολλα νομιζω και δε θελω να παρεξηγηθω στην τελικη κανεις δεν εζησε το ιδιο σκηνικο και δε μπορει να καταλαβει ποσο ρακος εγινα ποσο πισω με πηγε ολο αυτο και ποσο αλλος ανθρωπος εγινα.Ειναι και το μονο που με στεναχωρει οτι εχασα την παλια χαρουμενη Constance (βεβαια εγιναν κι αλλα πολυ σοβαροτερα στη ζωη μου μεχρι τον προσφατο χαμο του μπαμπα μου και συνεβαλλαν σε αυτο).Τεσπα να ειστε καλα, και ευχομαι στη θεματοθετρια να βρει αυτο που ψαχνει και σε ολους οσους ειναι μονοι τους φυσικα.Quote:
Originally posted by BARB3
τι το πιασατε το θεμα βρε παιδια? ολες ιδια αποψη εχουμε !!
φιλια=πιο πιθανο να βρουμε την βελονα στα αχυρα!!
και η πιο κολλητη των κολλητων αν τη βρεις, θα σου κανει κατι για να σπασει το ποτηρι!
εγω ομως θελω να το συζητησουμε λιγο ακομη.
πιστευω οτι ολες εχουν πληγωθει απο ερωτα.
γιατι ομως καμια δε λεει
"δεν υπαρχει ερωτας"?
κ γιατι ολες τον αναζηταμε?
γιατι απλα ο ανθρωπος δε μπορει να ζησει μονος του, ειναι εναντια στη φυση του.
ισως επειδη ο ερωτας απλα σβηνει.Quote:
εγω ομως θελω να το συζητησουμε λιγο ακομη.
πιστευω οτι ολες εχουν πληγωθει απο ερωτα.
γιατι ομως καμια δε λεει
"δεν υπαρχει ερωτας"?
κ γιατι ολες τον αναζηταμε?
γιατι απλα ο ανθρωπος δε μπορει να ζησει μονος του, ειναι εναντια στη φυση του.
η φιλια σβηνει μονο αν δεν ηταν αληθινη.
γιαυτο δε λεμε δεν υπαρχει ερωτας?
ωραιος προβληματισμος παντως
παντως το να σε μιμείται κάποιος ειναι τραγικό αν το παρατραβάει.εμενα μια φίλη μου πιο μικρή σε ηλικία αρκετά (5 χρόνια) επειδή την έχω μεγαλώσει σχεδόν οτι μου αρέσει το κανει κ αυτη.δεν με αντιγράφει σε μαλλιά η βάψιμο αλλα σε ρούχα,αν μ αρεσει κάτι θα παει να το πάρει,αν μου αρέσει ένα χρώμα θα γίνει αμέσως το αγαπημένο της.κ γενικά οτι συνήθεια έχω εγω την κάνει κ αυτη κ μετα εγω ντρέπομαι να κάνω οτι εκανα!
παντως η ιδια νομιζω οτι δε το κανει επίτηδες γιατι πολλές φορές μου έχει πει πχ το αγόρι μου λεει οτι όσο μεγαλώνω σου μοιάζω,τι ωραία!κ το λεει με χαρά!οποτε δε μπορώ να της κρατήσω κακία.
κ να σημπληρώσω οτι εχω καλές φίλες αλλά ειναι διαφορετικές.
δεν εχω αδερφή ψυχή που λέμε.
εχω μια που θα με υποστηρίξει σε ολα που θα με συμβουλευσει, που θα με ακουσει.άλλη για να βγούμε εξω ή να μιλήσουμε για πιο ουδέτερα θέματα κ πολλές φορές δε συμπαθιούνται κ μεταξύ τους.παντως γενικά σε σχέση με άλλους νομίζω οτι ειμαι πολύ τυχερή γιατι έχω μια παρέα απο καλά παιδιά κ ειδικά τα αγορια ειναι καταπληκτικά άτομα και με κάνουν να νοιώθω όμορφα καθε φορά που συναντιόμαστε.
ξανα απαντησηστην κλικλικω:p
κι ομως!
και οι δυο περιπτωσεις ειναι ανθρωπινες σχεσεις στις οποιες εμπλεκονται ανθρωπινα πλασματα με ανθρωπινες αδυναμιες.
αν ηταν σωστοι οι ανθρωποι (ο καθενας για τον καθενα) ο ερωτας δε θα τελειωνε η ,καλυτερα, θα μετατρεποταν σε αγαπη.
το να σβησει κατι (ειτε ερωτας, ειτε φιλια) δε σημαινει απαραιτητα οτι δεν ηταν αληθινο.
απλα μποριε καποια στιγμη να σταματησει να ανταποκρινεται κα στις δικες μας αναγκες.
οι ανθρωποι αλλαζουν παντα , το να ακολουθησουν διαφορετικους δρομους δυο ανθρωποι δε σημαινει οτι καποιος απο αυτους ειναι σκαρτος.
πάντως ρε κορίτσια δεν συμφωνώ που λέτε οτι δεν υπάρχει φιλία.δηλαδή με την ίδια λογική όση νιώθουμε οτι έχουμε ένα δύο φίλους ή κ παραπάνω πρέπει να περιμένουμε σύντομη απογοήτευση?
επίσης μερικά επιχειρήματα μου θυμίζουν παιδί που ανεβαίνει σε ποδήλατο κ πέφτει κ μετά δεν θέλει να ξανανέβει με τίποτα κ εσύ επιμένεις κ του λες βρε ανέβα βρε ανέβα μη μασάς κ ανεβαίνει το καημένο κ ξαναπέφτει.
αλλά δεν είναι έτσι ,εγώ από παιδί όσες φορές κ αν έπεφτα από το ποδήλατο ξαναανέβαινα.έχω κάνει πέντε ράμματα στο κεφάλι μου κ έχω ματώσει εκατό φορές τα γονατά μου,κ έχω μαλανιάσει 100 φορές τον ποπό μου.αλλά έχω κ τα πόδια μου κ τα χέρια μου.
εμένα πάντως όταν οι φίλες μου με αντιγράφουν χαζοχαίρομαι απο μέσα μου που είμαι το πρότυπο μόδας κ ομορφιάς κ στιλ(χαχαχα) αλλά το παίζω ενοχλημένη.δεν ξέρω γιατί.
τελευταία ενοχλήθηκα όμως πολύ που μια φίλη μου την είδα να αντιγράφει μια κακή μου αντίδραση πάνω σε κάτι κ εκεί αισθάνθηκα άσχημα γιατί σκέφτηκα οτι μπορεί να την επηρεάζω αρνητικά καμιά φορά.
παντως αυτο με την αντιγραφη εχει γινει πολυ της μοδας και κατε εμε ειναι παρα πολυ ασχημο να αντιγραφεις κατα γραμμα καποιον επειδη εχεις ελειψη προσωπικοτητας αυτα τα ατομα να προσεχεται αν θυμασται μια ταινια που μια αντεγραφε την συγκατοικο της και πηγε να της κλεψει τον αντρα της και στο τελος τον σκοτωσε!!θριλερ!!!μακρια!!!πα ντως οτι και να λεμε ο ανθρωπος δεν μπορει να ζησει μονος του με τιποτα πρεπει καπου να μιλησει!!!