μαλλον θα το ξερεις, αλλα αφου εχεις προβλημα στα γονατα να αποφευγεις οσο μπορεις τις σκαλες
Printable View
μαλλον θα το ξερεις, αλλα αφου εχεις προβλημα στα γονατα να αποφευγεις οσο μπορεις τις σκαλες
Το ξέρω κλικάκι μου. Οι μόνες σκάλες που ανεβαίνω είναι αυτές του σπιτιού μου. οπουδήποτε αλλου τις αποφεύγωQuote:
Originally posted by click
ʼμμα έχεις τόοοοσα πολλά κιλά Ελένη μου, έχεις πολλά προβλήματα, όχι μόνο με τα γονατα, αλλά με την μέσα, τα πόδια κάτω χαμηλά, τα χέρια όλα..... Αλλά ελπίζω πως σύντομα όλα θα αλλάξουν και για μένα!!!! Σε ευχαριστώ πολύ!Quote:
Originally posted by eleni1201
Δεν ήξερα για την επέμβαση ούτε για τους πόνους στα γόνατα... Καλή επιτυχία Polinaki!:thumbup::D
Ντροπη Πολινακι!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Ε τότε πως ξέρει ελένη? παλιά είχα ενα σκινακι που μετρούσε πόσες φορές πιδούσες
Αναζητείται σχοινάκι ματάκιας!:P
Γιατί? Ξέρεις πόσες θερμίδες χάνεις με το σεξ? οουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλύτερα κιαπτο να κτυπιέσε στα γυμναστήρια με τις ώρες, και γυμνάζεις και όλους τους μύες ταυτόχρονα :spin::spin::spin::spin::thumbup::thumbup::saint2: :saint2::saint2:Quote:
Originally posted by lessing
Ντροπη Πολινακι!Quote:
Ε τότε πως ξέρει ελένη? παλιά είχα ενα σκινακι που μετρούσε πόσες φορές πιδούσες
τωρα που το λες...Υπαρχουν θερμιδομετρητες κρεβατοκαμαρας;
Nαι,είναι ο τρίτος ηδονοβλεψίας,που καταγράφει επιδόσεις και επιπλήττει
όποιον τεμπελιάζει και δεν ασκεί όλους του τους μύες ταυτόχρονα!
Πωλινάκι,πρέπει να σφύζεις από υγεία,ε;
χμμμμμ Αν και θα το ήθελα, δεν θα το έλεγα....Quote:
Originally posted by NADINE
Nαι,είναι ο τρίτος ηδονοβλεψίας,που καταγράφει επιδόσεις και επιπλήττει
όποιον τεμπελιάζει και δεν ασκεί όλους του τους μύες ταυτόχρονα!
Πωλινάκι,πρέπει να σφύζεις από υγεία,ε;
ουτε σε αυτο δε σκαμπαζει ο ακατονομαστος :thumbdown:
Σε μένα πάει αυτο αγάπη?Quote:
ουτε σε αυτο δε σκαμπαζει ο ακατονομαστος :thumbdown:
οχι, στον ακατονομαστο σου :P
Σκαμπαζει, αλλά δεν ξέρω τί τον πιάνει... ενώ το σαβατοκυριακό πχ κάναμε 6-7 φορές, απο δευτέρα τίποτα......
ε κατσε να κανει και κανα διαλειμα ο ανθρωπος.
στο μηνα ποσο στατιστικα?
ε δεν θανε καμια 30αρια φορές? (με τις μέρες που κάνουμε 2-3 φορές).Quote:
επιτελους, βρηκαμε το δυνατο του σημειο. δεν ειναι παντελως αχρηστοςQuote:
:) Τι να το κανω αγάπη άμμα σε όλα τα άλλα είναι?
κατσε ρε πωλινα... μην τα ισοπεδωνουμε κ ολα ε?
το να ητνα σε ολα τα αλαλ αχρηστος θα σημαινε:
1)οτι ειναι τεμπελης , ε δουλευει κ περιμενει απο σενα (ειναι)
2)πινει,βριζει,σε χτυπαει, ξενοπηδαει, τι?
3)ειναι αχρηστος ως πατερας?
κτλ,κτλ,κτλ
εγω θεωρω οτι τα στραβα που εχει ειναι αποτελεσμα νοοτροπιας κ ανασφαλειας.
αλλα εχω εντοπισει κ πολλα τρυφερα στοιχει σ αυτον οπως τον περιγραφεις.
κ σε τελικη αναλυση...
αν ηταν σε ολα τ αλλα αχρηστος κ ηταν κ σ αυτο, κ δεδομενης της δικης σου παραδοχης για απωλεια θερμιδων... σκεψου ποσα κιλα που δεν εχεις τα χρωστας σ αυτον!!!!
:P
κι αυτο το καλο που εχει σπανιο ειναι πια. απολαυσετο οσο γινεταιQuote:
:) Τι να το κανω αγάπη άμμα σε όλα τα άλλα είναι?
Λες? όσο έχω υπομονή αγάπη... γιατί μετά θα φίγει και αυτός και το καλό του μαζι
μιλας σοβαρα??? μην τα λες αποτομα αυτα, πηγα να πεσω απο την καρεκλα βρε συ :wow:Quote:
εμεις μια φορα τη βδομαδα κι αν...
καλα ποσο καιρο εισαι παντρεμενη?
Να σου απαντήσω αμέσω:Quote:
Originally posted by smart
κτλ,κτλ,κτλ
κ σε τελικη αναλυση...
αν ηταν σε ολα τ αλλα αχρηστος κ ηταν κ σ αυτο, κ δεδομενης της δικης σου παραδοχης για απωλεια θερμιδων... σκεψου ποσα κιλα που δεν εχεις τα χρωστας σ αυτον!!!!
1) Δουλεύει για τα απαρέτητα και επιδή πρέπει
2) Βρίζει, κτυπάει
3) Ως πατέρας είναι πολύ καλός, αλλά εγώ δεν τον έχω ως πατέρα αλλά ώς σύζιγο.
4) Το ότι με σαμποτάρει σε κάθε μου προσπάθεια? αυτο δεν μετρά? Το ότι αντι να με στηρίζει με υποτιμά? και να σκευτείς, ετσι με γνώρισε. τι θα έκανε δλδ αν ήμουνα αδύνατη και πάχαινα στην πορία?
Συφωνώ, εχει τρυφερά συμεία, τα οποία όμως σκοτώνει ο ίδιος με την άσχημη συμπεριφορά του..... το να είναι τρυφερος την μια στιγμή και την άλλη να με υποτιμά, δεν είναι ψυχοφθόρο για μένα?
Χτυπάει? Εσένα? Και το ανέχεσαι? Δηλαδή τι θα γίνει μετά την επέμβαση, όταν θα χάσεις πολλά κιλά και θα προστεθεί στα κόμπλεξ του και η ζήλια? Θα σε σκοτώσει στο ξύλο? Τι να τα κάνω τα τρυφερά σημεία, όταν τολμάει και σηκώνει χέρι? Για σκέψου σοβαρά το θέμα του Πωλίνα, γιατί μου φαίνεται ότι τα κιλά σου είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να σε απασχολεί.
Σου εστειλα γιου2γιου....Quote:
Originally posted by Ava
Χτυπάει? Εσένα? Και το ανέχεσαι? Δηλαδή τι θα γίνει μετά την επέμβαση, όταν θα χάσεις πολλά κιλά και θα προστεθεί στα κόμπλεξ του και η ζήλια? Θα σε σκοτώσει στο ξύλο? Τι να τα κάνω τα τρυφερά σημεία, όταν τολμάει και σηκώνει χέρι? Για σκέψου σοβαρά το θέμα του Πωλίνα, γιατί μου φαίνεται ότι τα κιλά σου είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να σε απασχολεί.
γαμω το κερατο μουQuote:
Να σου απαντήσω αμέσω:
2) Βρίζει, κτυπάει
4) Το ότι με σαμποτάρει σε κάθε μου προσπάθεια? αυτο δεν μετρά? Το ότι αντι να με στηρίζει με υποτιμά? και να σκευτείς, ετσι με γνώρισε. τι θα έκανε δλδ αν ήμουνα αδύνατη και πάχαινα στην πορία?
Συφωνώ, εχει τρυφερά συμεία, τα οποία όμως σκοτώνει ο ίδιος με την άσχημη συμπεριφορά του..... το να είναι τρυφερος την μια στιγμή και την άλλη να με υποτιμά, δεν είναι ψυχοφθόρο για μένα?
πως διαολο θεωρειται καλος πατερας ενα τερας που χτυπαει και βριζει τη μαμα του παιδιου του και γυναικα του?
οταν μεγαλωσει το παιδακι, τι θα γινει??????????
ελα μου αναψαν τα λαμπακια παλι
............................. τώρα γα....με το θεμα για τα καλά...
οχι ρε συ πωλινα, οχι!
αυτο δε μπορεις να το ανεχτεις, ΕΛΕΟΣ, σωματικη + ψυχολογικη βια
Πόσα κιλά είπαμε πως έχασε ο Αλεξανδρος παιδια?
αυτα ειναι νεα δεδομενα πωλινακι, δε μας τα ειχες πει..Quote:
Να σου απαντήσω αμέσω:Quote:
κτλ,κτλ,κτλ
κ σε τελικη αναλυση...
2) Βρίζει, κτυπάει
το αν μη σε στηριζει ο αντρας, μ αυτα που βλεπω, το κατατασσω πλεον στα δεδομενα, δεν περιμενω κ πολλα σ αυτον τον τομεα... αλλωστε εχω την αισθηση οτι δεν μπορουν να καταλαβουν ποσο σημαντικες ειανι για μας καποιες κινησεις τους...
αλλα να σε βριζει κ να σε χτυπαει... περναμε σ αλλη κατηγορια!!!
οι δικοι σου ανθρωποι τι λενε γι αυτο?
νομιζω οτι πρεπει αν αρχισεις να ψαχνεις τροπους σιγα σιγα... αν την κανεις ... να τον τζασεις....
γενιακ νομιζω οτι ειναι λαθος να παιρνει κανεις θεση για ξενες σχεσεις.. αλλα το θεμα "ξυλο" ειναι αλλη φαση..
το δανειο ποιος το πληρωνει πωλινα?
γιατι πρεπει να ειναι μεγαλη η δοση ε?
κ αν αυτος δουλευεις για τα απαραιτητα , μηπως δεν τον εχεις αναγκη ουτε οικονομικη που ελεγες καπου?
Οι δικοί μου δεν μπορούν να κάνουν κάτι..... Η μαμά μου (επιδή πέρασε και περνάει και αυτή τα ίδια με τον πατέρα μου) λέει κάνε υπομονή... ο μπαμπάς δεν μπορεί να πεί τίποτα επιδεί και εκίνος τα ίδια κάνει.... εγώ θέλω να τον διώξω, αλλά δεν μπορώ... δεν έχω την δύναμη ακόμα ρε γμτ.....
ξεκιναω ασκησεις ανωδυνου τοκετου!Quote:
Οι δικοί μου δεν μπορούν να κάνουν κάτι..... Η μαμά μου (επιδή πέρασε και περνάει και αυτή τα ίδια με τον πατέρα μου) λέει κάνε υπομονή... ο μπαμπάς δεν μπορεί να πεί τίποτα επιδεί και εκίνος τα ίδια κάνει.... εγώ θέλω να τον διώξω, αλλά δεν μπορώ... δεν έχω την δύναμη ακόμα ρε γμτ.....
ανασες
φου - φου - φου - φου
...ουφ
εγω ξεκιναω να πιανω ψηλες/ψιλες νοτες
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ο μισθός μπαίνει μαζί σε ένα λογαριασμό και από εκεί τον χειρίζομαι εγώ για να καλύψω τις υποχρεώσεις μας. η δόση είναι μεγάλη επιδή το δάνειο είναι μεγάλο!!!!!Quote:
το δανειο ποιος το πληρωνει πωλινα?
γιατι πρεπει να ειναι μεγαλη η δοση ε?
κ αν αυτος δουλευεις για τα απαραιτητα , μηπως δεν τον εχεις αναγκη ουτε οικονομικη που ελεγες καπου?
Φαντάσου AliceSante μου εσένα σου πήρε 3 χρόνια και ούτε παιδί ούτε σπίτι ούτε γάμος υπήρχε..... ʼρα καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι κάπια πράγματα και να παρθούν κάπιες αποφάσεις. Πρέπει να ζυγιστούν πολύ τα πράγματα....
Το ξέρω ότι το καταλαβαίνει..... αφού άμμα είμαι στεναχορεμένη είναι πολύ ύσυχος σαν να μην έχει κέφι να κάνει τίποτα....
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ καλα εγραψες παλι!:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
επιτελους, βρηκαμε το δυνατο του σημειο. δεν ειναι παντελως αχρηστοςQuote:
Τωρα ειδα το θεμα ξυλου.Πωλινακι αυτο συμβαινει συχνα;Ο γιος σου ειναι μπροστα;
όχι λεσσινγκ μου δεν συμβαίνει συχνά επιδή δεν μένω από κάτω, δλδ όσες φορές έτοιχε να γυρίσει το χέρι του το γύρισα και εγώ. και ξέρει πως δεν πρόκειτε να κάτσω εκεί να τις τρώω. όχι ποτέ δεν έχουμε τσακοθεί μπροστά στο μωρό. ναι μας βλέπει μουτρομένους αλλά δεν μα εχει δεν να τσακονομαστε. αλλα νομιζεις το μωρό είναι παλαβό? μπορεί να μην βλέπει, αλλά καταλαβενει τα πάντα. ξέρει και πότε είμαι καλά και πότε οχι. το βλέπω στα ματακια του