Πουγκιιιιιιιιι;Respect!
Printable View
Πουγκιιιιιιιιι;Respect!
POLINAKI να σε ρωτησω κατι:στη μακλουμπα μπορω να βαλω αντι για μπασματι μαυρο ρυζι;
Μπορείς να βάλεις ότι ρίζι θες, εκτός από το αυτό που βάζουμε για σούπες γιατί θα σου έρθει χυλοτό. Επίσεις για το μάυρο ρύζι δεν ξέρω την αναλογία νερού, αν πάει το ίδιο με το κανονικό.Quote:
Originally posted by lessing
POLINAKI να σε ρωτησω κατι:στη μακλουμπα μπορω να βαλω αντι για μπασματι μαυρο ρυζι;
Τώρα το είδα, για το μπιφτέκι μου μιλάς? Ωραίο έτσι? Ήταν ιδέα της στιγμής γιατί δεν ήθελα και πάλι να φάω το συνηθησμένο μπιφτέκι!Quote:
Πουγκιιιιιιιιι;Respect!
δωστε καμμια σπεσιαλ ιδεα για Πρωτοχρονια, εχω κολλησει παλι, δεν εχω ιδεες :crazy:
Εξαρτάτε τί θες να φτιάξεις. Εγώ πχ επιδή θα φτιάξω "μεζεδάκια" θα κάνω λαχματζουν, πίττες με χαλούμι, μικρές πιτσούλες, κεφτεδάκια ή μικρά μπιφτεκάκια στο πουγκάκι,(ανάλογα τον χρόνο) και πολλά άλλα τέτια
IΔΕΑγια ευκολο γλυκο.Βαζεις καρυδια στο μουλτι μουλινετα κ τα πολτοποιεις.Τα αδειαζεις σε μια πιατελα κ τα ανακατευεις με ζαχαρη αχνη,τριμμενη φρυγανια,κακαο.ΤΑ πλαθεις σε μικρα μπαλακια κ τερμα.Ετοιμο.Ουτε ψυγειο ουτε τιποτα.Μπορεις να κανεις την πιτα μες τη βρωμη που εγραψα που ειναι πολυ ευκολη η ντοματα ωμη γεμιστη με τονο,καλαμποκι,κρεμμυδακι ολα ωμα και για κυριως πιατο φιλετα περκας κατεψυγμενα που ξεπαγωνεις κ βαζεις σε μαριναδα απο σκορδο ξισμενο,, αλατι πιπερι κ λαδι πριν τις ψησεις στο ταψακι.Ολα αυτα ειναι πολυ ευκολα ελαφρα κ γρηγορα.Γαρνιρεις το ψαρι με οτι θες ρυζι μπασματι.Και φυσικα παντοτε μπορεις να κανεις τη ΜΑΚΛΟΥΜΠΑ της Πωλινας.Εγω θα την κανω μεθαυριο με παραλλαγη αντι για μελιτζανες κολοκυθακια.
αυτο με τα πουγκακια ειναι ΠΟΛΥ ενδιαφερον, παιζει να το κανω σαν ορεκτικο, με βαση λαχανικα αντι κιμα.Quote:
Originally posted by polinaki1983
Εξαρτάτε τί θες να φτιάξεις. Εγώ πχ επιδή θα φτιάξω "μεζεδάκια" θα κάνω λαχματζουν, πίττες με χαλούμι, μικρές πιτσούλες, κεφτεδάκια ή μικρά μπιφτεκάκια στο πουγκάκι,(ανάλογα τον χρόνο) και πολλά άλλα τέτια
αλλα για κυριως πιατο ηθελα κατι σπεσιαλ :(
Σαν τι θες για κυρίως πιάτο? Τί θες να έχει σαν βασικό συστατικό? Βοήθησε λίγο βρε!
πρεπει να ειναι κατι με κρεατικο γιατι ο γκομενακος της αδελφης μου μονο κρεατα θελει να τρωει :PQuote:
Σαν τι θες για κυρίως πιάτο? Τί θες να έχει σαν βασικό συστατικό? Βοήθησε λίγο βρε!
Χοιρινο με σελινο η φρικασεQuote:
Originally posted by click
πρεπει να ειναι κατι με κρεατικο γιατι ο γκομενακος της αδελφης μου μονο κρεατα θελει να τρωει :PQuote:
Κλικάλι μου για σένα. Ελπίζω να σου αρέσει.
Χοιρινά φιλετίνια με σάλτσα μανιταριών
ΥΛΙΚΑ: (για 4 άτομα)
600 γρ ψαρονέφρι
150 γρ μανιτάρια με μικρό καπέλο
150 γρ μανιτάρια πλευρότους
150 γρ μανιτάρια πόρτο μπέλο
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1 φλιτζάνι του τσαγιού λευκό κρασί
1 φλιτζανάκι του καφέ κρέμα γάλακτος
αλάτι, πιπέρι
Σκουπίστε όλα τα μανιτάρια με μια βρεγμένη πετσέτα, κόψτε τα σε μικρά κομμάτια μεγέθους περίπου 2 εκατοστών και βάλτε μέσα σε ένα μπόλ και αφηστε τα για λίγο στην άκρη.
Κόψτε το ψαρονέφρι σε χοντρές ροδέλλες πάχους 2 εκατοστών και αλατοπιπερώστε το. Ρίξτε το λάδι σε ένα τηγάνι, ζεστάνετε το και προσθέστε τα κομμάτια από το ψαρονέφρι να σοταριστούν καλά και ροδοκοκκινήσουν περίπου 7 - 8 λεπτά. Βγάλτε τα και ακουμπήστε τα επάνω σε μια πιατέλα.
Μέσα στο ίδιο τηγάνι ρίξτε τα μανιτάρια και αρχίστε να ανακατεύετε, μέχρι να αρχίσουν να μαγειρεύονται. Θα κατευάσουν υγρά και θα πρέπει να περιμένετε υπομονετικά να εξατμιστούν. Μόλις αρχίσουν να τσιτσιρίζουν σβήσε να με το κρασί, προσθέστε τη ρίγανη, λιγο αλάτι και πιπέρι, και ξαναρίξτε τα ψαρονέφρια μέσα στο τηγάνι. Χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε τα να μαγειρευτούν για περίπου 10-15 λεπτά στεπασμένα με το καπάκι της κατσαρόλας.
Τέλος, ξεσκεπάστε το καπάκι, δυναμώστε τη φωτιά, αφήστε να πήξει η σάτσα και προσθέστε την κρέμα γάλακτος. Ανακατέψτε και σερβίρετε.
Κ Α Λ Η Ο Ρ Ε Ξ Η ! ! !
Μπορείτε να το σερβίρετε με λευκό ρίζι ή πατάτα πουρέ.
Τελικα τρελοκοριτσο τι εφτιαξες;
Ξερετε καμμια ελαφρια σως για τη σαλατα; Που να μην εχει κρεμα γαλακτος(μπλιαχ) η μαγιονεζα(μπλιαχ).Εκτος απο το κλασσικο λεμονι λαδι μπαλσαμικο:eureka:;;;;;;;;;;
Και για τους λάτρεις των ορεκτικών
ΠΙΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ
ΥΛΙΚΑ: (για 4 άτομα)
4-5 ντομάτες μικρές προς μεσαίες
2 κομμάτια μοτσαρέλα
200 γρ ζύμη για πίτσα
1 ματσάκι βασιλικό
ρίγανη
ελαιόλαδο
καυτερή πιπεριά σε σκόνη (τσίλι)
αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε και πλένετε το βασιλικό. Καθαρίζετε τις ντομάτες από το κοτσάνι, τις πλένετε και τις κόβετε οριζόντια σε φέτες. Χρειαζόμαστε 16 φετούλες.
Απλώνετε τις φετούλες τις ντομάτας σε μια πιατέλα, και τις αροματίζετε με λίγο αλάτι, λίγο τσίλι, μια πρέζα ρίγανη, λίγα φυλλα βασιλικού και 3 κουταλιές την σούπας ελαιόλαδο. Τις αφήνετε στην άκρη.
Κόβετε τη ζύμη σε κομματάκια και φτιάχνετε 20 δισκάκια λίγο μεγαλύτερα από τις φέτες της ντομάτας. Απλώνετε τους δίσκους της ζύμης σε ένα ταψί καλυμμένο με αντικολλητικό χαρτί, τους λαδώνετε, τους αλατίζετε, πασπαλίζετε με ελάχιστη ρίγανη και ψήνετε στο φούρνο στους 220 βαθμούς για 7 - 8 λεπτά. Κόβετε τις μοτσαρέλες σε 8 φέτες την κάθε μιά. Σύνολο 16 φετούλες.
Τοποθετείτε μια πιτούλα σε ένα πιάτο, βάζετε από πάνς μιά φέτα ντομάτα, μια φέτα μοτσαρέλα και αλατίζετε. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι να φτιάξετε ένα πυργάκι από 5 πιτούλες (4 φέτες ντομάτα και 4 μοτσαρέλα)
Τρυπάτε το πυργάκι με ξύλινα σουβλάκια και ετοιμάζετε με τον ίδιο τρόπο άλλα 3. μεταφέρετε τα ορεκτικά σε μια πιατέλα, τα λαδώνετε, τα γαρνίρετε με φυλλαράκια βασιλικού και τα σερβίρετε.
Κ Α Λ Η Ο Ρ Ε Ξ Η !!!!!
Μουστάρδα - μέλι? Τί σου λέει?Quote:
Ξερετε καμμια ελαφρια σως για τη σαλατα; Που να μην εχει κρεμα γαλακτος(μπλιαχ) η μαγιονεζα(μπλιαχ).Εκτος απο το κλασσικο λεμονι λαδι μπαλσαμικο:eureka:;;;;;;;;;;
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα ελαφριάς γεύσης
2 κουταλιές της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμόνι
μερικές σταγόνες κετσαπ
αλάτι, πιπέρι
Ανακατευεις όλα τα υλικά μαζί και τα βάζεις για λίγο στο ψυγείο.
Πολυ ωραιο σευχαριστω.Θα το ετοιμασω παραυτα!Quote:
μερικές σταγόνες κετσαπ
αλάτι, πιπέρι
Ελπίζω να σου άρεσε lessing μου.Quote:
Πολυ ωραιο σευχαριστω.Θα το ετοιμασω παραυτα!Quote:
μερικές σταγόνες κετσαπ
αλάτι, πιπέρι
αχ δεν την ειχα προλαβει τη συνταγη για τα φιλετινια.
τελικα εκανα πουγκια σφολιατας με κυβακια χοιρινο, κυβακια κολοκυθι, πιπεριες κοκκινη και κιτρινη, πρασσο, κρεμμυδι χλωρο και ξερο, αλατι πιπερι, σκληρο τυρι τριμμενο και λιγο τσενταρ.
και
μακαρονια πολυχρωμες βιδες με κοτοπουλο, μανιταρια φρεσκα, λιαστη ντοματα σε ελαιολαδο, πρασσο, κρεμμυδι χλωρο και ξερο, πιπεριες ελαχιστες κοκκινη+κιτρινη.
και τζατζικι.
Πουγκια σφολιατας;ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!Quote:
τελικα εκανα πουγκια σφολιατας με κυβακια χοιρινο, πιπεριες κοκκινη και κιτρινη, πρασσο, κρεμμυδι χλωρο και ξερο, αλατι πιπερι, σκληρο τυρι τριμμενο και λιγο τσενταρ.
και
μακαρονια πολυχρωμες βιδες με κοτοπουλο, μανιταρια φρεσκα, λιαστη ντοματα σε ελαιολαδο, πρασσο, κρεμμυδι χλωρο και ξερο, πιπεριες ελαχιστες κοκκινη+κιτρινη.
και τζατζικι.
επιλογη ναμπερ 1Quote:
2 κουταλιες σουπας ελαιολαδο
1 κουταλια σουπας μουσταρδα mild
1 κουταλια σουπας μηλοξυδο ή λεμονι
1 κουταλακι γλυκου μελι
λιγο ανιθο
1/4 κουταλακι γλυκου σκορδολαδο
αλατι
πιπερι
~~~~~~
επιλογη ναμπερ 2
2 κουταλιες σουπας ελαιολαδο
1 κουταλια(οχι παραγεμισμενη) σουπας γιαουρτι
1 κουταλια κοφτη μουσταρδα
λιγο ανιθο
λιγο λεμονι
Πολύ ωραίο μενού Κλίκ μου. Δεν πειράζει αν δεν πρόλαβες την συνταγή, την επόμενη φορά θα την έχεις υπόψην!!!!Quote:
τελικα εκανα πουγκια σφολιατας με κυβακια χοιρινο, πιπεριες κοκκινη και κιτρινη, πρασσο, κρεμμυδι χλωρο και ξερο, αλατι πιπερι, σκληρο τυρι τριμμενο και λιγο τσενταρ.
και
και τζατζικι.
Λεσσινγκ μου σαρέσουν τα πουγκάκια σφολιάτας? υποκλίθηκες κε στο δικό μου με το μπιφτέκι, καί στην κλικ με όλο αυτό το καταπληκτικό περιεχόμενο!!!!!
α! ξεχασα! κυβοι χοιρινου και κυβοι κολοκυθι ηταν.
αυτη ειναι η πιτα της μπαρμπι.
τσουρεκοκεηκ πορτοκαλι.
απο πανω εχει καρυδα, τρουφα και τριμμενη σοκοφρετα υγειας.
δε φουσκωσε γιατι η grin μεσα σε 35 λεπτα ανοιξε το φουρνο 18 φορες :shocked2:
ξαναυποκλινομαι
Ναι υποκλινομαι γιατι μου φαινονται πολυ δυσκολα!Σας ευχαριστω για τις συνταγες Πολινακι κ ΚλικακιQuote:
Πολύ ωραίο μενού Κλίκ μου. Δεν πειράζει αν δεν πρόλαβες την συνταγή, την επόμενη φορά θα την έχεις υπόψην!!!!Quote:
και
και τζατζικι.
Λεσσινγκ μου σαρέσουν τα πουγκάκια σφολιάτας? υποκλίθηκες κε στο δικό μου με το μπιφτέκι, καί στην κλικ με όλο αυτό το καταπληκτικό περιεχόμενο!!!!!
ΡΙΖΙ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΞΥΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ
Υλικά:
1 ποτήρι ρίζι μπασμάτι φουσκομένο σε νερό για μια ώρα
1 ζωμό λαχανικών
500 γρ κιμά μοσχαρίσιο ή κοτόπουλο
1.5 κουταλιά βούτηρο ή βιτάμ
5 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
5 κουταλιές την σούπας φυστίκι αιγίνης ανάλατο (καθαρισμένο από το τσόφλι εννοείτε)
5 κουταλιές της σούπας αμύγδαλα ψυλοκομμένα
αλάτι, πιπέρι, κίμινο, κανέλα
Σε ένα κασαρολάκι ψήνουμε το ρίζι σε χαμηλή φωτιά (1 ποτήτι ρίζι 2 και κάτι ποτήρια νερό).
Σε ένα τηγάνι βάζουμε την μια κουταλιά της σούπας βούτηρο, και μόλις λιώσει προσθέτουμε τον κιμά. χαμηλώνουμε την φωτιά και ψήνουμε στην αρχή με σκεπασμένο το τηγάνι να κατεβάσει τα υγρά του, και μετά ξεσκεπάζουμε για να τα τραβήξει. Πρέπει να ψηθεί καλά ο κιμάς.
Εν το μεταξύ, όσο ψήνετε ο κιμάς, σε ένα άλλο μικρό τηγανάκι βάζουμε την μισή κουταλιά βότυρο και τους ξυρούς καρπούς. ανακατέβουμε καλά μέχρι να ροδίσουν αρκετά.
Οταν είναι έτοιμος ο κιμάς, προσθέτουμε τους ξυρούς καρπούς μαζί με το βότυρό τους, αλάτι, πιπέρι λίγο κίμινο και λίγη κανέλα. Ανακατέβουμε και κατεβάζουμε από την φωτιά.
Σε μια πιατέλα βάζουμε το ρίζι, κάι από πάνω βάζουμε το μίγμα του κιμά μαζί με οτιδήποτέ υγρό έχει μίνει μέσα στο τηγάνι. Σερβίρουμε αμέσως.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ
ΣΚΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!! :love::love::love:
http://www.olafree.com/recipes/view.php?scid=20&rid=59
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΚΡΙΟΥΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ(8 μερίδες)
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ με ανανά και αρωματική σάλτσα
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑΥΡΟΥΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ: Γλυκιά ΟΜΕΛΕΤΑ με ΣΤΑΦΙΔΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΜΠΑΝΑΝΕΣ με ΣΤΑΦΙΔΕΣ και ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΟΥΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΙΑΙΤΑΣ: ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ & ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ(6 μερίδες)-ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ:235
ΣΥΝΤΑΓΗ: Κόκκινες ΠΙΠΕΡΙΕΣ με ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΙΑΙΤΑΣ: ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ(6 μερίδες)-ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ:240
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ με ΜΕΛΙ και ΣΟΥΣΑΜΙ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΛΕΟΝΤΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ(6 μερίδες)
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΑΒΓΟΛΕΜΟΝΟ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΙΑΙΤΑΣ: ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ light με ΚΑΡΟΤΟ (για 6 μπιφτέκια)
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΖΥΓΟΥΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΚΡΑΣΑΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΣΑΛΑΤΑ με ΡΟΚΑ, ΑΒΟΚΑΝΤΟ και ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΚΑΤΣΙΚΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ(6 μερίδες)
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΣΦΟΛΙΑΤΑΚΙΑ με ΚΑΒΟΥΡΙ και ΓΑΡΙΔΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΞΟΤΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΙΑΙΤΑΣ: ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΑΛΑΤΑ(6 μερίδες)-ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ:125
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΙΑΙΤΑΣ: ΜΠΡΙΑΜ ΦΟΥΡΝΟΥ ΔΙΑΙΤΗΣ(6 μερίδες)-ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ:80
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΜΕ ΡΥΖΙ(6 μερίδες)
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΙΑΙΤΑΣ: ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥ(6 ΜΕΡΙΔΕΣ)-ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ:300 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΠΙΤΣΑ με ΤΟΡΤΙΓΙΑ
Καλα εγραψες παλι!Που τα βρισκεις ρε παιδι μου!:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbu p::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::th umbup:Quote:
Originally posted by ria
ΣΚΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!! :love::love::love:
http://www.olafree.com/recipes/view.php?scid=20&rid=59
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΚΡΙΟΥΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ(8 μερίδες)
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ με ανανά και αρωματική σάλτσα
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑΥΡΟΥΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ: Γλυκιά ΟΜΕΛΕΤΑ με ΣΤΑΦΙΔΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΜΠΑΝΑΝΕΣ με ΣΤΑΦΙΔΕΣ και ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΟΥΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΙΑΙΤΑΣ: ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ & ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ(6 μερίδες)-ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ:235
ΣΥΝΤΑΓΗ: Κόκκινες ΠΙΠΕΡΙΕΣ με ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΙΑΙΤΑΣ: ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ(6 μερίδες)-ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ:240
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ με ΜΕΛΙ και ΣΟΥΣΑΜΙ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΛΕΟΝΤΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ(6 μερίδες)
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΑΒΓΟΛΕΜΟΝΟ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΙΑΙΤΑΣ: ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ light με ΚΑΡΟΤΟ (για 6 μπιφτέκια)
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΖΥΓΟΥΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΚΡΑΣΑΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΣΑΛΑΤΑ με ΡΟΚΑ, ΑΒΟΚΑΝΤΟ και ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΚΑΤΣΙΚΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ(6 μερίδες)
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΣΦΟΛΙΑΤΑΚΙΑ με ΚΑΒΟΥΡΙ και ΓΑΡΙΔΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΞΟΤΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΙΑΙΤΑΣ: ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΑΛΑΤΑ(6 μερίδες)-ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ:125
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΙΑΙΤΑΣ: ΜΠΡΙΑΜ ΦΟΥΡΝΟΥ ΔΙΑΙΤΗΣ(6 μερίδες)-ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ:80
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΜΕ ΡΥΖΙ(6 μερίδες)
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΙΑΙΤΑΣ: ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥ(6 ΜΕΡΙΔΕΣ)-ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ:300 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΠΙΤΣΑ με ΤΟΡΤΙΓΙΑ
το πρωτο που εψαξα ειναι τι θα θελε να φαει ο ιχθυς...
και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
μα ποσο γκαντεμω ειμαι? ολη η φυση συνομοτει στο ιδιο πραγμα. δε θα μου κατσει ο ιχθυς:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smileg rin::smilegrin:
''Οι ιχθύες τρώνε ανάλογα με τη διάθεσή τους και στη μαγειρική ακολουθούν το ένστικτο και τη φαντασία τους.
Οι ιχθείς δεν μπαίνουν σε διατροφικά προγράμματα.
Κάποια υλικά για μία πετυχημένη διατροφή για ιχθείς είναι τα εξής:
Ψάρια, σταφύλια και χουρμάδες!''
Ερωτικές προβλέψεις 2011- Ιχθείς
Οι ερωτικές προβλέψεις του 2011 για τους ιχθείς δίδονται παρακάτω:
Ιδιαίτερα ερωτικός θα είναι ο Ιανουάριος για τους ιχθείς. Οι δεσμευμένοι ιχθείς θα ανανεώσετε τη σχέση σας και ίσως κάνετε ένα ρομαντικό ταξίδι με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι αδέσμευτοι ιχθείς ίσως γνωρίσετε έναν καινούργιο ερωτικό σύντροφο κατά τη διάρκεια κάποιου ταξιδιού σας. Ο πιο ερωτικός μήνας του 2011 θα είναι ο Αύγουστος ενώ το Νοέμβριο αρκετοί ιχθείς θα αποφασίσετε να προβείτε σε έναν γάμο. Παρόλα αυτά χρειάζεται προσοχή κατά τη διάρκεια του τελευταίου διμήνου της χρονιάς γιατί ο πλανήτης ʼρης θα σας κάνει νευρικούς και ίσως αποφασίσετε ακόμη και να χωρίσετε.
Ευτυχισμένο και ερωτικό 2011 για όλους τους ιχθείς.
Καλα αν μπλεξεις με αντρα Ιχθυ,καηκες.
Λοιπον σημερα εκανα την ΜΑΚΛΟΥΜΠΑ με μελιτζανα. Τις μελιτζανες που περισσεψαν τις εβαλε η μανα μου στο φουρνο με πουμαρο ντοματα απο πανω κ φετα λαιτ.Να γλυφεις τα δαχτυλα σου!Σε οποιον αρεσουν οι γλυκες γευσεις το συνιστω!Ολα τα λεφτα!
Το μακλούμπα με μελιτζάνα πως σου φάνηκε και άσε τις μελιτζάνες της μαμάς!!!!!Quote:
Λοιπον σημερα εκανα την ΜΑΚΛΟΥΜΠΑ με μελιτζανα. Τις μελιτζανες που περισσεψαν τις εβαλε η μανα μου στο φουρνο με πουμαρο ντοματα απο πανω κ φετα λαιτ.Να γλυφεις τα δαχτυλα σου!Σε οποιον αρεσουν οι γλυκες γευσεις το συνιστω!Ολα τα λεφτα!
καλο αλλα ανοστο γιατι δεν ειχα βαλει αλατι
Εμ τι να σε κάνω κούκλα? Έπρεπε να βάλεις!Quote:
καλο αλλα ανοστο γιατι δεν ειχα βαλει αλατι
ΑΥΤΗ ΤΗΝ εποχη δε βαζω αλατι πουθενα!
Παντως για πρωινο εφαγα Μακλουμπα!:saint:
Της ανεβαζετε την πιεση και τα τρωει ολα αναλατα το κοριτσι
παιδια γιατι δε βαζετε αλατι?
εγω εχω την εντυπωση οτι το αν μη βαζεις καθολου αλατι ειναι υπερβολη, διοτι κ αυτο, σε λογικες, ποσοτητες χριεαζεται.διασφαλιζει οτι ο οργανισμος θα εχει καλλια νατρια κ κ ο,τι τελος παντων κανειτο αλατι .
σε καποιες περιπτωσεις μαλιστα ο γιατρος συνιστα αυξημενη καταναλωση-πχ υποταση.
μηπως η αποχηαπο το αλατι ειναι αλλη μια μ@λ@κια που συνιστουν καποιοι προκειμενου να φανει γρηγορη μεγαλυτερη απωλεια βαρους.
αλλα αφου θα ναι μονο υγρα, τι μας αφορα?
τωρα πιθανως να λεω εγω μ@λ@κιες, οποτε ας μας ενημερωσει καποιος ειδημων-η πιο ειδημων τελος παντων..
χα χα καπου διαβασα οτι το αλατι κανει κατακρατηση
Αυτο με το κατι διαβασα καπου.....