Λοιπον κορίτσια, πάω να απλώσω την κορμάρα μου πάνω στο κρεβάτι!!!! Καληνύχτα, και θε περιμένω τις εξελίξεις σας αύριο!!!! Φιλάκια!!!
Κλικ σου ανέβαζα τις φοτο που σου υποσχεθηκα στο λαχανικά. καληνύχταααααααααααααααα!! !!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Λοιπον κορίτσια, πάω να απλώσω την κορμάρα μου πάνω στο κρεβάτι!!!! Καληνύχτα, και θε περιμένω τις εξελίξεις σας αύριο!!!! Φιλάκια!!!
Κλικ σου ανέβαζα τις φοτο που σου υποσχεθηκα στο λαχανικά. καληνύχταααααααααααααααα!! !!!!!!!!!!!!!!!
Quote:
Originally posted by click
μου βαζεις φυτιλιες ζιζανιο......Quote:
Originally posted by petallouditsaa
κλικκκκκκκκκκ πλιζ πλιζ ανελαβε την γεωργινα μας και εμενα δεν μου βγαινει το δυναμικο :smilegrin::saint:Quote:
Originally posted by georgina
πωλινακι: δε ξερω βρε αγαπη μου! κουραση ισως;;;;
πεταλλουδιτσα: οτι και να λες εισαι! εγω τωρα θα σε στενοχωρησω γιατι εσπασα αυτα που ειπαμε και εφαγα φρυγανιες με nucrema!ασε!
δεν της εχω και τοσο θαρρος, τι να κανω? :P
δεν πειραζει click μου μου τα εχεις ξαναψαλλει!!!! τι εκανα λαθος εν προκειμενω? που εφαγα nucrema ε?
ωχ σοβαρα ποτε? στα σοβαρα στα ειχα ψαλει ή στο "γνωστο" στυλ μου?Quote:
Quote:
κλικκκκκκκκκκ πλιζ πλιζ ανελαβε την γεωργινα μας και εμενα δεν μου βγαινει το δυναμικο :smilegrin::saint:Quote:
πεταλλουδιτσα: οτι και να λες εισαι! εγω τωρα θα σε στενοχωρησω γιατι εσπασα αυτα που ειπαμε και εφαγα φρυγανιες με nucrema!ασε!
δεν πειραζει click μου μου τα εχεις ξαναψαλλει!!!! τι εκανα λαθος εν προκειμενω? που εφαγα nucrema ε?
εν προκειμενω τι να σου πω...
εγω δεν ειδα και αφορμη για κραξιμο.
πχ. ναχες χασει 35 κιλα και να ριχνες ενα ποστ οτι σου κατσε βαρια η φρυγανια και πηρες 150 γραμμαρια και ωωωωω τι κακο ειναι αυτο που σε βρηκε τη δυσμοιρη?! ε, θα τα ακουγες....
τωρα φρυγανιες με νουκρεμα, οκ,.... και?
πεταλουδιτσα πεσμας ρε το σφαλμα :P
Quote:
που καθεσαι και σκας για φρυγανια με μερεντα την εφαγες τελειωσε απο αυριο συμμαζευομαστε αν και εγω την Κυριακη εχω κατι υποχρεωσεις με φαιQuote:
υποτιθεται οτι κανω διαιτα και θελω να γινω γυναικαρα! και τρωω βραδιατικα φρυγανιες με nucrema αντι κανα φρουτο και παιρνω θερμιδες! μαλλον αυτο;;;; ε πεταλλουδακι;;;;; και λιγο επειδη ειμαι αδυναμη και στενοχωριεμαι ευκολα και τα παραταω! ε? ετσι πεταλουδακι?
αυριο ειναι μια καινουρια μερα. και η νουκρεμα χρειαζεται και αυτη που και που για να μη θολωνουμε.
μη δινεις στο φαγητο μεγαλυτερη αξια απο ο,τι χρειαζεται να εχει.
τις εφαγες, τελος. αυριο συνεχιζεις κανονικοτατα
μ'αρεσεις ρε click! αληθινα σκεφτεσαι ετσι? δεν κανεις αυθυποβολη?
συνεχισε κανονικα αυριο.. giogino μου:thumbup:Quote:
υποτιθεται οτι κανω διαιτα και θελω να γινω γυναικαρα! και τρωω βραδιατικα φρυγανιες με nucrema αντι κανα φρουτο και παιρνω θερμιδες! μαλλον αυτο;;;; ε πεταλλουδακι;;;;; και λιγο επειδη ειμαι αδυναμη και στενοχωριεμαι ευκολα και τα παραταω! ε? ετσι πεταλουδακι?
τζωρτζινα μου αν δε σκεφτομουν ετσι, δε θα ειχα χασει γραμμαριο ή θα ειχα κοψει τη διατροφη την πρωτη εβδομαδα :starhit:Quote:
μ'αρεσεις ρε click! αληθινα σκεφτεσαι ετσι? δεν κανεις αυθυποβολη?
Ωχ αμαν για ποια χτυπαει η καμπανα;; :P :smug:Quote:
ωχ σοβαρα ποτε? στα σοβαρα στα ειχα ψαλει ή στο "γνωστο" στυλ μου?Quote:
Quote:
εν προκειμενω τι να σου πω...
εγω δεν ειδα και αφορμη για κραξιμο.
πχ. ναχες χασει 35 κιλα και να ριχνες ενα ποστ οτι σου κατσε βαρια η φρυγανια και πηρες 150 γραμμαρια και ωωωωω τι κακο ειναι αυτο που σε βρηκε τη δυσμοιρη?! ε, θα τα ακουγες....
τωρα φρυγανιες με νουκρεμα, οκ,.... και?
πεταλουδιτσα πεσμας ρε το σφαλμα :P
το ντεκαπαζ σου εχει εισχωρησει τοσο που καρφωνεσαι μονη σου πλεον.Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Ωχ αμαν για ποια χτυπαει η καμπανα;; :P :smug:
ωραια, easy job for me..... :smilegrin:
το ντεκαπαζ σου εχει εισχωρησει τοσο που καρφωνεσαι μονη σου πλεον.Quote:
Ωχ αμαν για ποια χτυπαει η καμπανα;; :P :smug:
ωραια, easy job for me..... :smilegrin: [/quote]
χαχα χαχα χαχα δεν υπαρχετεεεεεεεεεεεεεεεε χαχα θα πεθανω απ΄το γελιο
παιδια περναμε τρελα!!!! onelifeonechance με εκανες και γελασα!!!! φανταστηκα το υφος σου!!! click τι να πω μπραβο σου! εγω ειμαι το αντιθετο! ψειριζω τα παντα και ειναι κακο πολυ!!! σε μια κουβεντα μου το ειπε και ο φιλος μου αυτο! να σταματησω να κολλαω τοσο στο παραμικρο........... δε ξερω ανοιγω μεγαλη κουβεντα τωρα;
οχι ρε, το αιωνιο θεμα μας δεν ειναι?Quote:
ψειριζω τα παντα και ειναι κακο πολυ!!! σε μια κουβεντα μου το ειπε και ο φιλος μου αυτο! να σταματησω να κολλαω τοσο στο παραμικρο........... δε ξερω ανοιγω μεγαλη κουβεντα τωρα;
κολλαμε στα ασημαντα ΓΙΑ ΝΑ αφηνουμε τα σημαντικα, τα δυσκολα
Κλικ μουυυυ :love:
κοριτσια μου ολες μου φτιαχνετε τη διαθεση!!
και εσυ μας την φτιαχνεις ειδικα οταν βλεπουμε το τικερακι σου:starhit:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Κλικ μουυυυ :love:
κοριτσια μου ολες μου φτιαχνετε τη διαθεση!!
Aς μην κλαφτω δλδ για τα 400 γρ. που πηρα..
Παραμονευει κ η κλικ :crazy:
ωραια!!!! γιατι καμια φορα πνιγομαι στα ελαττωμ,ατα μου και νομιζω οτι ειμαι η μονη με τετοια μειονεκτηματα!
με τη μια να στενοχωρηθω! λες και μου εχουν φυγει ολα τα αντισωματα εναντια στη στενοχωρια! θα θελα να ειμαι πιο.....φλου!
σταματα μονο να θελεις να εισαι καπως.
αρχισε να γινεσαι και κοψε τις υπεκφυγες και τα μα, αχ, δεν, ασε...
φτανει.
One, σε βλεπω!
χαχα μ'αρεσει που εχουμε την click σαν μαμα! μας βριζει, μας βαζει τιμωρια ενιοτε μας χαιδευει μας περιποιειται τη φοβομαστε λιγο................α ρε click! στηλοβατης του site εισαι!!!!!
αχ 31 ειμαι κ παντρεμενη καλη μου :)) αλλα σε καθε ηλικια μπορει να γινει το θαυμα, μεγαλωνοντα ςειναι πιο δυσκολο , θελει περισσοτερη προσπαθεια,Quote:
Originally posted by a1971
Κοριτσια ειμαι πολυ μεγαλυτερή σας, είμαι 39 ετών και είμαι 85 κιλά. Με συγκινήσατε πολύ με αυτά που γραψατε. Πόσο σωστό είναι αυτό που έγραψες badgirl, είναι κάτι που ούτε στον εαυτό μου δεν το παραδέχομαι, ότι χάνω κιλά και μετά απλά δεν μπορώ να το δεχτώ και γκρεμίζω κάθε προσπάθεια που έκανα και τρώω μέχρι να φτάσω εκεί που ήμουν. Το '06 είχα φτάσει τα 66 κιλά το καλοκαίρι, ήμουν δηλαδή 5 κιλά πάνω από αυτό που ήμουν μία ζωή μέχρι να γεννήσω. Το φθινόπωρο άρχισα να τρώω με αποτέλεσμα το '08 να παλεύω να κρατηθώ κάτω από 74-75. Τώρα μέσα στον τελευταίο χρόνο έχω βάλει τα τελευταία 7 κιλά και είμαι πιο χάλια από ποτέ. Το κακό είναι πως με τα χρόνια όλο και λιγότερο βάζω στόχο. Εντάξει είστε νέες κοπέλες και λίγο σας ενδιαφέρουν αυτά που γράφω. Απλά θέλω να πω ότι μεγαλώνοντας θα αρχίσετε να συνηθίζετε τον εαυτό σας και αυτό είναι πολύ κακό. Ζήστε κορίτσια, αδυνατίστε, γιατί 20 μία φορά θα είστε. Τώρα πρέπει να κάνετε αυτά που στα 40 σας θα θυμάστε και θα λέτε "να γινόμουν πάλι 20". Μαζέψτε εμπειρίες, βγείτε με άντρες (εννοείτε ότι δεν θα τους παίρνετε στα σοβαρά! Σοβαρά μιλάω!). Αυτά!!!!!
αλλα θα τα καταφερουμε, κ ξερεις κατι αμα εισαι ανησυχο πνευμα οπως φαινεται ποτε δε θα βολευτεις με εναν εαυτο που δε σου αρεσει, οπως δε θα εκανες κ με ενα συντροφο που δε θα σε καλυπτε.
ας προσπαθησουμε , ποτε δνε ειναι αργα, το μονο που αλλαζει με την ηλικια ειναι ο μεταβολισμος, αλλα εδω αλλα κ αλλα νικησαμε ο μεταβολισμος θα μας φοβισει?
οι γυναικες εχουν δυνατους οργανισμους κ δυναμικες προσωπικοτητες!
Καλημέρες.
Έχει πολλή πλάκα που μιλάτε για 70-80 κιλά χαχαχα,
Τόσα κιλά ήμουν στο λύκειο και τα κορίτσια με κοιτάγαν λες και ήμουν ο Σουγκλάκος :smilegrin:
Λοιπόν σοβαρά τώρα.
Την προηγούμενη Πέμπτη, είχα ραντεβού στο νοσοκομείο με την καρδιολόγο για το χειρουργείο.
Δίπλα μου κάθησε μια κοπελίτσα.
Κοπελίτσα λέω γιατί ήταν 20 και γω μαντράχαλος 32.
1,92 ύψος, 184 κιλά βάρος η κοπελίτσα. Τα γράφουν στον προεγχειρητικό έλεγχο στο φάκελο της ακτινογραφίας θώρακα.
Γύρισα την κοίταξα. Μία πολύ όμορφη πιτσιρίκα με μαύρα μαλλιά και καταπράσινες ματάρες.
Είχε δει και το δικό μου φάκελο και μου λέει: Θα κάνεις sleeve?
Της λέω: Ναι και συ? (να στα μούτρα μου)
Απαντάει: Όχι, έχω χολολιθίαση (πέτρα στη χολή)
Απ'τη μία ήθελα να γελάσω γιατί ψιλοξεφτιλίστηκα, από την άλλη η αλήθεια είναι ότι ψιλοθύμωσα.
Καμιά φορά οι καλοί μου φίλοι και η γυναίκα μου, μου λένε να μην είμαι τόσο ντόμπρος και τόσο ειλικρινής γιατί κάποιοι πληγώνονται.
Έχω μάθει όμως να μην είμαι δήθεν και είπα στην κοπέλα:
Συγνώμη καλό μου, αλλά θα σε χειρουργήσει ο ίδιος γιατρός με μένα.
Εγώ είμαι 140 κιλά και θέλω να γίνω πάλι 80.
Εσύ είσαι μικρούλα, 180 κιλά, πολύ όμορφη κοπέλα και 2 μέτρα.
Αφού βλέπεις ότι δεν αποφασίζεις να τα χάσεις από μόνη σου, γιατί δε μιλάς με το γιατρό να σου κάνει και τα 2 χειρουργεία ταυτόχρονα?
Τελικά μπήκε και το είπε στο γιατρό και αυτός αποφάσισε να της κάνει διπλό χειρουργείο.
Μου έστειλε η μικρή χτες ένα e-mail και μου είπε ότι χειρουργείται αύριο και με ευχαρίστησε που πείστηκε γιατί η ίδια φοβόταν πάρα πολύ που άκουγε για γαστρεκτομή.
Γιατί τα έγραψα όλα αυτά?
Εκτός του ότι ξύπνησα πολύ πρωί και βαριέμαι ( :smilegrin: ).
Η κοπέλα αυτή έβλεπε ότι υπάρχει πρόβλημα.
Ήξερε ότι κάτι πρέπει να γίνει, αλλά από την άλλη φοβόταν.
Τελικά αποφάσισε ότι το να χάσει 100 κιλά, δεν είναι και κάτι εύκολο με δίαιτες.
Έτσι, θα κάνει το sleeve και ας ελπίσουμε όλα να παν καλά.
Και συ μικρούλα είσαι. Το βάρος σου θα έλεγα ότι δεν είναι για χειρουργείο.
Το μεγάλο σου πρόβλημα είναι ότι αυτοτρώγεσαι χωρίς λόγο.
Οκ, έκλαψες, έκανες επιδερμίδα και αποτοξίνωση.
Το μόνο που έμεινε τώρα, είναι να μπεις και στην πράξη του πράγματος.
Ξεκίνα απλά να προσέχεις την διατροφή σου.
Μη μπεις στη ψυχολογία της δίαιτας. Μην αποφεύγεις τα πάντα λες και είναι βρυκόλακες.
Μέτρο πάνω απ'όλα. Για λίγο καιρό μην πίνεις αναψυκτικά, να τρως γλυκά, τηγανητά κλπ.
Δοκίμασε κάτι, αλλά σε καμία περίπτωση, μην κάθεσαι να αυτομαστιγώνεσαι.
Μετά από αυτομαστίγωμα, συνήθως η λύση είναι το ψυγείο και δεν σε βολεύει η κατάσταση.
Πάρε αποφάσεις για σένα και για κανέναν άλλον.
Πάρε αποφάσεις όπως πήρε η μικρούλα στο νοσοκομείο. Ακαριαία και χωρίς καμία τύψη.
Απόφαση με ιδιοτελέστατο χαρακτήρα, απόφαση δηλαδή για πάρτη σου και μόνο.
PM79 τα εγραψες πολυ σωστα!!! καμια φορα θελουμε ταρακουνημα να καταλαβουμε.....
πωπω τωρα οχι μονο νιωθω γουρουνα που εφαγα ακατασχετα ολη την εβδομαδα αλλα κ ασχημα που καποιοι αλλοι εχουν οντως προβλημα, γιατι σιγουρα το να σηκωνεις τα διπλασια κιλα απο 70-80 ειναι πολυ δυσκολο...
συγχαρητηρια παιδια, οχι που αφεθηκατε/αφεθηκαμε αλλα που το παλευουμε,
πραγματικα τελικα σαυτο πρεπει να εστιαζουμε...
παιδια θυμαστε που χωρις να το καταλαβω πηγα 84? απο τη χαρα μου εφαγα τα παντα και πηγα 85,5! ωραια ειμαι εγω! απελπιστικη αναγκη για αλλαγη και το σαβουριασμα σαβουριασμα!!!! ποτε θα βαλω μυαλο δε ξερω ακομα!!!!
καλημερα κοριτσακια μου ! με χαρα σας λεω πως παλι δεν εχω ρουχα φοραω συν εχεια τα ιδια! καλα να παθω με τα κιλα που εχω! με τιμωρω! φιλια