Quote:
Originally posted by NikosD.
Ανδρέα, το λιγότερο που έχω να κάνω είναι να διαγράψω την online διάγνωση σου. Ως επιστήμονας, θα έπρεπε βαθιά να αναγνωρίζεις, πόσο αντιδεοντολογικό και πόσο επικίνδυνο είναι.
Από κει και πέρα, δεν έχω να σχολιάσω τίποτα παραπάνω, όταν σε μια τόσο βαθιά κατάθεση ψυχής, εσύ μπόρεσες να δεις μόνο το αν έγινε σωστή ή λανθασμένη διάγνωση ή αυτοδιάγνωση.
Οι άνθρωποι Ανδρέα δεν είναι περιστατικά αλλά ψυχές και η ενσυναίσθηση είναι μια αρετή πολύτιμη, ειδικά στη δουλειά που κάνεις. Φρόντισε να την καλλιεργήσεις... οι άνθρωποι σε αυτό το thread, δεν σου επιτίθονται για άλλο λόγο, παρά μόνο γιατί αισθάνθηκαν ότι δεν εχεις νοιάξιμο για τη Νόπη και το μοίρασμα της. Ελπίζω να μπορείς να ακούσεις τους λόγους που αντιπαρατίθονται οι άνθρωποι μαζί σου και να νιώσεις τα οφέλη που έχει να σου δώσει αυτή η ιστορία, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην ανθρώπινη πλευρά σου που θέλει να σχετιστεί με τους ανθρώπους, αλλά μάλλον το κάνει λίγο... άγαρμπα.
Ευχαριστώ για το κήρυγμα , δεν ξέρω πόσο αντιδεοντολογικό είναι να λέω την γνώμη μου σε μία πασιφανή λαθεμένη αυτό-διάγνωση , αλλά για να το λέτε εσείς ίσως κάτι ξέρετε παραπάνω. Αν συμφωνούσα με αυτήν ίσως ήταν δεοντολογικό.