Quote:
Originally posted by alekos
posted on 25/1/11 στις 13:35
πες μου σε παρακαλω ποσο καιρο σου πηρε να κανεις ολες αυτες τις εξετασεις μεσω του ικα???
την γαστροσκοπηση δεν την εκανε το ικα και σε εξωτερικα ιατρεια δεν δεχοντουσταν το ταμειο του ικα παρα μονο μετρητα.
εμένα Αλέκο μου πήρε έναν μήνα να κάνω όλες τις εξετάσεις μέσω ΙΚΑ ,και σε κάθε ιατρό που πήγαινα όλοι ήταν εξυπηρετικότατοι ειδικά όταν με ρώτησαν πότε θέλω να παραδώσω τις εξετάσεις στο νοσοκομείο και τους είπα όσο πιο γρήγορα γίνεται,εκτός από τον παθολόγο ο οποίος σταβομουτσούνιασε ,μάλλον γιατί ήταν πολλές αυτές που έπρεπε να κάνω!Σχετικά με την γαστροσκόπηση το ΙΚΑ εδώ στην Πάτρα σε στέλνει στο νοσοκομείο,πήγα λοιπόν με το παραπεμπτικό,μου το σφραγίσαν και δεν πλήρωσα τίποτα εκεί μου έγραψαν και την αντιβίωση που έπρεπε να πάρω και απλά επειδή ο γιατρός του ΙΚΑ εκείνη την ημέρα δεν ήταν στο νοσοκομείο αναγκάστηκα και πήγα στο ΙΚΑ της περιοχής μου και παρακάλεσα έναν έλεγκτη ο οποίος ,λόγω της αντιβίωσης,μου την έγραψε αμέσως !Εγώ προσωπικά θεώρησα πως με το να "χάσω" έναν μήνα δεν έχω να κερδίσω κάτι παρά να δώσω τόσα λεφτά για εξετάσεις τις οποίες δικαιούμαι να μου τις γράψουν στο ΙΚΑ!