-
Καλημέρα και απο μένα ! Θα σας φανει αστειο αλλα σας ζηλυω που ειστε υποτασικές . Εγω πριν μερικα χρονια εκοψα το αλατι , (θεμα συνηθειας ειναι τελικά ) παρολα αυτα το τελευταιο διαστημα η πιεση μου κανει αναδικη πορεια και με επεισοδεια ετσι ξαφνικα.
Σημερα πηγα στο γιατρο οπου μου εγραψε ενα χαπι λιγο πιο δυνατο (ειναι και διουρητικο) . Εβαλε ομως και ενα αλλα ............. αν ειναι απο αγχος με το συγκριμενο χαπι θα σερνομαι γιατι θα μου ριξει πολυ την πιεση.
Μπρος και πισω ρέμα . Οταν ανεβαζω πιεση τρέμω απο το φοβο μου και αισθανομαι χαλια αλλα και να σερνομαι δεν ειναι οτι το καλυτερο ... Απελπιστηκα ~το μονο που θέλω να αισθανομαι καλα , δεν ζητ΄ζαω τιποτα άλλο.:sniff::sniff::sniff::sniff::sniff::sniff ::sniff::sniff::sniff:
-
ααα, γιατι νομιζεις οτι οι υποτασικες δε σερνονται?
αστα..
αλλα κ η υψηλη πιεση , χαλια κ αυτη :(
δε σου ειπε τπτ για διατροφη, γυμναστικη κτλ?
-
Οχι , μονο να μην εχω άγχος και να σημειώνω 2 φορες την ημέρα την πιεση μου για να δούμε . Πως να μην έχω άγχος δικοπτης ειναι και τον κλεινεις ?
Αν εισαι αγχωικο άτομο το "λουζεσαι !!!!"
Και να σκεφτειται οτι τα άλμυρα τα εχω εξορκισει στο πυρ το εξωτερο .............. Τελος παντων ............ Το θετικο ειναι οτι μ,αζι με το παθολογο βρηκα την ευκαιρια να δω και το χειρουργο και του μιλησα μηπως μεσω ταμειου καταφερω και κανω sleeve .
Aν εχω σωστο βαροςε ισως ρυθμιστει και η πιεση . (τα ονειρα δεν κοστιζουν :-) )
-
εντυπωση μου κανει, γιατι η διατροφη κ η ασκηση ειναι συνηθως το πρωτο που λεγεται.. :S
ασχετο, δες κ αυτο :)
http://medchannel.gr/index.php?optio...-08&Itemid=128
-
Smart , πολυ χρησιμο το site που με παρεπεμψες , σε ευχαριστώ πολύ .......... Ελπιζω οτι θα βρω την άκρη.........:cul: