λίγο ακόμα για να μπω στα οκτώ:-) το θέμα είναι ότι πες πως μπαίνουμε, πως βγαίνουμε;
λίγο ακόμα για να μπω στα οκτώ:-) το θέμα είναι ότι πες πως μπαίνουμε, πως βγαίνουμε;
με υπομονη και επιμονη athena μου ολα γινοντα!!!αντε ολες μαζι σιγα σιγα!!!!ειμαστε περιπου και στα ιδια κιλακια!!!!
Ίσως να είναι λίγο νωρίς ακόμα, δηλώνω συμμετοχή όμως!!!
etsi filippara kala kaneis oso stoxeueis pas psila(gia edw xamila xixixixi)
παρακαλω οποιος κατεβει στο 8ο οροφο..να μου δωσει μια κλοτσια για να πεσω στο 7ο, γτ απ οτι φαινεται εγω κόλλησα εδω ;):tumble:...
αχαχαχχαχαα δομινίκη μου σου δίνω όσες κλωτσιές θέλεις, αρκεί να συμπαρασύρεις και εμένα μαζί σου :D
ελα να πιαστουμε χερακι-χερακι και να την κανουμε την βουτια 7ο.. να κατσουμε και εκει για λιγο.. και μετα αλλη μια τελευταια στον 6ο.. και μετα ας ελπισουμε οτι το ασανσερ της συγεκριμενης πολυκατοικιας παει Μ Ο Ν Ο προς τα κατω..:wink2:Quote:
Originally posted by aggeloydaki
αχαχαχχαχαα δομινίκη μου σου δίνω όσες κλωτσιές θέλεις, αρκεί να συμπαρασύρεις και εμένα μαζί σου :D
92.1 ante ligo mou emhne!!!!!
:thumbup::thumbup::thumbup: ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ..Quote:
Originally posted by marina21
92.1 ante ligo mou emhne!!!!!
ευχαριστω πολυ διμινικι μου να σαι καλα και σου ευχομαι τα καλυτερα!!!
μαρίνα μου μαζί! Χα χα δύνατα και θα τα καταφέρουμε γιατί δεν είναι καθόλου ακατόρθωτο!
ετσι ετσι και ολα τα κιλα θα φυγουν σιγα σιγα!!!
91.2 εφτασα αυτη τη βδομαδα αντε ενα κιλο και 300 γραμμαρια κι παει το 9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
geia se olh thn parea ...mourlokerkyraious kai mh...eimai h giouli kai eimai kalla...xaxa ,lathos tha ginw kala molis dw to 8 ari !
δεκα κιλακια και μπαινω κι εγω στο 8!!!