ευχαριστω καλή μου.... κ εγω έτσι.......όταν πήρα την ανηφόρα δεν με σταματούσε τίποτα..... καλή μας πορεία κ εύχομαι όλες αργά ή γρήγορα να φτάσουμε στον στόχο μας..........
Printable View
ευχαριστω καλή μου.... κ εγω έτσι.......όταν πήρα την ανηφόρα δεν με σταματούσε τίποτα..... καλή μας πορεία κ εύχομαι όλες αργά ή γρήγορα να φτάσουμε στον στόχο μας..........
Καλή μας πορεία konina! Αν και ψιλοκουράστηκα ήδη.. Βαθειά ανάσα... και ξανά προς τη δόξα τραβά! Ραντεβού στο εξάρι!!
Konina και Ava, συμμεριζομαι απολυτα οσα γραψατε πιο πανω!! Ετσι κι εγω, πριν 10 χρονια περιπου, οταν πρωτο ειδα το 70 και στη ζυγαρια αλλα και στο πρησμενο προσωπο μου, ειπα"ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, τι ειν αυτο??70??????" Μετα αρχισε η ανηφορα, μετα ξανα κατηφορα(ποτε ομως στα πολυ παλια μου κιλα) και τωρα που ειδα το 76 ενιωσα οπως τοτε με τα 70!!!Παλιοτερα το σοκ το ειχα παθει με το 67!!!Πιο παλια με το...60!!! Φαντασου!! Παιζει και η ηλικια βεβαια..οσο μεγαλωνουμε και μενουμε στα ιδια πανω κατω κιλα, ειναι πιο δυσκολο να τα χασουμε.
Παρολα αυτα, κοιταω το τωρα! Τωρα τι κανω...Το παρελθον ειναι παρελθον και το παρον ειναι αυτο στο οποιο πρεπει να εστιασουμε!
Εδω μαζι ολες, να τα λεμε και να χαιρομαστε η μια με την αλλη σε καθε ολισθημα της ζυγαριας αλλα και σε καθε περσινο ρουχο που θα μας μπαινει ξανα!!
Σήμερα μου την έδωσε και πήρα μία αγκαλιά παλιά ρούχα και τα έριξα στο πλυντήριο. Ρούχα που δε μου κάνουν, από τις παλιές, καλές και καλύτερες εποχές. Βρήκα και ένα παντελόνι λινό, που μου κάνει! Θα το φορέσω αύριο κιόλας! Σε marks and spenser νούμερο 16. Τα άλλα που έπλυνα ήταν 14 και 12. Σκέφτηκα, ας τα φρεσκάρω, μπας και μπει στο μυαλό μου η ιδέα να μπω σε αυτά. Και να που ανακάλυψα ένα παντελονάκι, που δεν ήξερα ότι με χωράει!
Αυτα ειναι!!!!!!:roll:
εγω παλι παντα επαιζα γυρω στα 75. ποτε δεν θυμαμαι τον εαυτο μου αδυνατο εκτος απο 1 εξαμηνο στα φοιτιτικα μου χρονια που καταφερα κι εφτασα στα 60 με υψος 1,74. αλλα μετα το γαμο και τις εγκυμοσυνες καταφερα οχι 1 αλλα 2 φορες να φλερταρω το 3ψηφιο. αλλα αυτο ειναι ο προσωπικος μου πατος. ταρακουνημα γερο και τα κεφαλια μεσα. την πρωτη φορα (πριν 3 χρονια) καταφερα κι εφτασα στα κιλα που ειμαι τωρα και μετα λογο αλλαγης δουλειας και τροπου ζωης γενικα ξαναπηρα την ανηφορα. ομως αυτη τη φορα υποσχεθηκα οτι θα την κανω την υπερβαση. και οχι μονον αυτο. στοχος μου ειναι να παραμεινω εκει. εχω ενα συν που δεν ειχα τις αλλες φορες και που πιστευω οτι θα με βοηθησει να τα καταφερω. κι αυτο ειναι ολοι εσεις εδω...
Όλοι έχουμε να διηγηθούμε μικρές, πικρές ιστορίες.. Σε βλέπω αποφασισμένη και πιστεύω πως θα τα καταφέρεις αυτή τη φορά, μια για πάντα! Το ίδιο εύχομαι και σε όλους! Να βρούμε επιτέλους τη δύναμη. Να βρούμε τη χαρά, μία χαρά ανώτερη από αυτή του φαγητού και να του δώσουμε επιτέλους του φαγητού τη θέση που του αξίζει: Ενός μέσου επιβίωσης, άντε και χαράς, αλλά μόνο γκουρμέ! Χαίρομαι τους ανθρώπους, που απολαμβάνουν το φαγητό ως γευσιγνώστες και μόνο. Εκεί έχει να κάνει με ποιότητα, με απόλαυση, όχι με σκουπιδοφαγία και κατάπνιξη συναισθημάτων. ʼντε, και στα δικά μας, οι σκουπιδοφάγοι!
το καλο ειναι οτι εδω μεσα υπαρχουν αρκετα παραδειγματα ατομων που το καταφεραν ολο αυτο. εχασαν τα κιλα τους και δεν επαναπαυθηκαν αλλα διατηρουν το βαρος τους. οποτε αν μη τι αλλο βλεπουμε οτι ειναι κατι εφικτο
Quote:
Originally posted by Ava
Όλοι έχουμε να διηγηθούμε μικρές, πικρές ιστορίες.. Σε βλέπω αποφασισμένη και πιστεύω πως θα τα καταφέρεις αυτή τη φορά, μια για πάντα! Το ίδιο εύχομαι και σε όλους! Να βρούμε επιτέλους τη δύναμη. Να βρούμε τη χαρά, μία χαρά ανώτερη από αυτή του φαγητού και να του δώσουμε επιτέλους του φαγητού τη θέση που του αξίζει: Ενός μέσου επιβίωσης, άντε και χαράς, αλλά μόνο γκουρμέ! Χαίρομαι τους ανθρώπους, που απολαμβάνουν το φαγητό ως γευσιγνώστες και μόνο. Εκεί έχει να κάνει με ποιότητα, με απόλαυση, όχι με σκουπιδοφαγία και κατάπνιξη συναισθημάτων. ʼντε, και στα δικά μας, οι σκουπιδοφάγοι!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
κορίτσια εμενα αυτο που με ταρακούνησε, όσο κι αν λένε ότι η "ταμπελοποιηση" είναι ρατσιστικη συμπεριφορά, ήταν ότι το προβλημα μου με το φαγητο πηρε όνομα... πλέον δεν λέω έτρωγα χωρις να ξέρω γιατι, χωρις λόγο, ανόητα και ηλίθια, λαιμαργα.... λέω ότι είχα πρόβλημα... είχα διατροφικη διαταραχη, δεν ήμουν απλά παχια....και ήταν πολυ λυτρωτικο αυτό.... αγκαλιασα τον εαυτο μου και σταματησα να τον μαστιγωνω καθε φορα που λιγουρευομουν κατι.... ενιωθα ότι ειμαι αρρωστη και θελω φροντιδα που μονο εγω μπορω να μου παρασχω
καλημερα κοριτσια! πως παμε σημερα? συνεχιζουμε δυναμικα πιστευω...
αργησα να ξυπνησω και πινω τωρα το καφεδακι μου. δεν ξερω και τι να ταισω την φαμιλια...
αχ! απρογραμματιστη παλι...
καλημερααααααα...........κανε κατι ευκολο......... φακες.... μακαρονια με σαλτσα... κανα κοτοπουλο αν παιζει στην καταψυξη.......
τις φακες δεν τις θελουν με την ζεστη, κοτοπουλο παντα παιζει αλλα αργει να ξεπαγωσει, μακαρονακια μαλλον που αρεσουν παντα...
ευχαριστω!
τελικα ανεβηκα και σημερα στην ζυγαρια (τελικα εχω εξαρτηση) και ακομη στασιμη! εναν μηνα τωρα... ελεος πια!
αχ αυτα τα οικογενειακα βαρη...... :D..... υπομονη... τηρεις την διατροφη σου κανονικα?
Τι θα έλεγες για μερικά μπιφτεκάκια Λορα? Ή κάτι σε ψαρι αν υπάρχει σπίτι? Εναν διαιτιτικό μουσακά ίσως?
κανονικοτατα! εχω πεσει σε πλατω. τι πλατω δηλαδη τοσο καιρο... στην πλατεια συνταγματος επεσα:lol:
ομως εχω πεισμωσει απιστευτα! δεν θα του περασει...
αν δοκιμασεις να αυξησεις λιγο την γυμναστικη σου?αν και λογικα σε κανα δυο βδομαδες το πολυ θα περασει μονο του
αν μπορουσα να αυξησω την ανυπαρκτη γυμναστικη μου θα ηταν καλα. αλλα με τα μικρα ειναι αδυνατον...
απο σεμπτεμβρη...
Καλημερα!! Κι εγω τον καφε πινω...12 ξυπνησα!! Ουφ...και δε μ αρεσει καθολου να ξυπναω αργα, αλλα ελα που χτες μ ειχε πιασει μια μανια και κοιταζα διαφορα βιντεο στον υπολογιστη και μαζι με τον υπολογιστη, μασουλουσα διαφορα.Τι? 10 αμυγδαλα καραμελωμενα και 5 μικρα δαμασκηνα, σα μπουκιτσες ειναι με επικαλυψη σοκολατα! Αυτες οι οθονες(παντος ειδους) με εχουν καταστρεψει...Τα εφαγα απο βλακεια.....και μετα κοιμηθηκα...Αυτα κανω και δε μπορω να χασω.Ολη μερα κραταω το προγραμμα και προσεχω και το βραδυ, ευτυχως οχι σε καθημερινη βαση, κατι θα βρω να μασουλησω...Εμ κι αυτος ο συζυγοοοος.....του λεω"μη φερνεις τετοια ρε παιδι μου...καπου , καποια στιγμη θα βρεθω σε αδυναμια και θα πεσω σ αυτα!".Ο λιγουρης!!χαχα
chrys ενταξει μια χαρα ηταν αυτα που τσιμπολογισες. θα μπορουσε να ηταν πολυ χειροτερα. κι εμενα αυτη ειναι η ωρα που συνηθως λυγιζω και κανω βλακειουλες. το βραδυ που χαλαρωνω μπροστα στην tv. ετσι φροντιζω να τρωω το βραδινο μου εκεινη την ωρα που συνηθως ειναι κατι ψητο που το εχω σε μπουκιτσες και λαχανικα σε μπαστουνακια. αλλωστε το τσιμπολογημα γινεται μηχανικα...
Γεια σας σε ολους! Εγω ειμαι ακομα σε απιστευτη στασιμοτητα απο αποψη κιλων! Εδω και μια εβδομαδα κανω οτι πρεπει απο αποψη διατροφης και κολυμβητηριο 3 φορες την εβδομαδα και 2 λιτρα νερου και .... τιποτα! Απολυτως τιποτα!!! Δεν ξερω τι να κανω, αλλο απο το να συνεχισω βεβαια!
Σημερα
Πρ: Γαλα με βρωμη
Δεκ: 5 διαμασκηνα ξερα
Μεσ: 1 ντοματα γεμιστη, λιγο μελιτζανοσαλατα, 100γρ φετα, 1 αραβικη πιτα
Βρ: 1 γιαουρτι 2%, 2 κρακερς ολικης
Κολυμβητηριο 1 ώρα - 2000μ
καλημερα!
ελπιζω ολα να πηγαινουν καλα σε ολες! εγω μια απο τα ιδια... με συμβουλεψαν να χαλασω την διατροφη μου για 2 μερες μηπως ξεκολησω αλλα δισταζω... αλλωστε δεν εχω παραδοξως κανενα απωθημενο...
βρε κοριτσια παρατηρησα οτι η στασιμοτητα αρχισε απο τοτε που αρχισα να πινω πολυβιταμινη. λετε να ειναι τυχαιο?
brazil η υπογραφη σου με εκφραζει απολυτα. αλλα ζοριζομαι στο πρωτο...
Λορα καλημερα... πραγματικα κι εγω εχω σκασει, ειμαι στα ιδια τοσο καιρο τωρα και δεν κουνιεται ουτε γραμμαριο η ζυγαρια... αλλα δεν ξερω αν το να χαλασεις την διατροφη σου ειναι καλη ιδεα!!
Ολο λεω να σταματησω να ζυγιζομαι καθε μερα αλλα δεν μπορω ακομα... πρεπει ομως, το καλυτερο ειναι το εβδομαδιαιο ζυγισμα.
καθε μερα λεω την αλλη εβδομαδα παλι αλλα καθε πρωι σαν υπνωτισμενη το εχω κανει ιεροτελεστια τουαλετα και αμεσως μετα ζυγαρια. ειναι που ολο λεω δεν μπορει τωρα θα ξεκολισει και δεν θελω να χασω την στιγμη που θα ανταμειφθω για την επιμονη μου. αλλα δεν...
1 μηνα τωρα στασιμη με +-200 σκετο σκοτσεζικο ντους!!!
το καλο ειναι οτι τοσους μηνες η διατροφη μου εχει γινει συνηθεια και πραγματικα πρωτη μου φορα δειχνω τοση επιμονη! για να βλεπω π[αντα και τα θετικα. κι εγω δεν θελω να την χαλασω ενω στο παρελθον θα το εκανα χωρις δευτερη σκεψη.
λορα μου θυμισε μου τι διαιτα κανεις?εγω παλιοτερα που πηγαινα σε διαιτολογο και το ειχα παθει αυτο, μου εκανε μια ανεπασθητη αλλαγη στη διατροφη, αντι για 1 κ.σ. λαδι μου κατεβασε στο 1κ.γ. και αμεσως ειδα διαφορα..βεβαια ημουν πολυ πιο κατω.... ημουν 64 και ηθελα να φτασω 58...ημουν δηλαδη στα τελευταια... αλλα επειδη βλεπω οτι εχεις χασει πολλα κιλα, μηπως ο οργανισμος σου απλα θελει ενα ταρακουνημα... δεν ξερω τι να πω...παντως ειναι πολυ εκνευριστικο...
εκνευριστικο!δεν λες τιποτα... dukan κανω δηλαδη αρκετες πρωτεινες , λιπη ελαχιστα και υδατανθρακες απο την βρωμη και τα απαχα γαλακτοκομικα. την εχω ηδη κανει πιο αυστηρη γυριζοντας ξανα στην πρωτη φαση αλλα τιποτα...
δεν το συζητας και με τα κοριτσια που κανουν την ιδια διαιτα? ισως να το εχουν παθει κι αυτες σε καποια φαση κ να ξερουν τιποτα.... η μηπως μπορει ο οργανισμος σου να εχει συνηθισει την διαιτα αυτη ως κανονικη διατροφη και να χρειαζεται να την αλλαξεις.... δεν ξερω....εξαλλου αναλογα τα κιλα αλλα και την φαση που βρισκομαστε καποιες διαιτες ειναι αποτελεσματικες και καποιες οχι....
ειμαι νομιζω απο τις πιο παλιες στην διαιτα αυτη και η αληθεια ειναι οτι κι αλλες φορες ειχα κολλησει μεχρι και 10 μερες. επεμενα και μετα ξαφνικα εφευγαν τα κιλα. ομως ειναι πρωτη φορα που κρααει τοσο πολυ. δεν θελω να αλλαξω διαιτα γιατι αυτη πραγματικα μου ταιριαζει και δεν νιωθω να στερουμαι τιποτα. θα προσπαθησω να σταματισω λιγο τις αγαπημενες μου συνταγουλες για γλυκακια και να τρωω πιο καθαρα. αν δεν πευχει ουτε αυτο τοτε θα παω για λιγο καιρο στην συντηρηση μηπως απλα ο οργανισμος μου χρειαζεται μια ανασα. σε ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες μαζι μου... καλη μας συνεχεια...:duh:
τιποτα καλη μου.. γι'αυτο ειμαστε εδω....
που πηγαν τα κοριτσια του 70+???? τωρα που μπορω κ επισημα να ειμαι στην παρεα σας!!!!
εγω ειμαι εδω! οι υπολοιπες μαλλον διακοπες!!! καλωσορισες και επισημα στα 70+...
αντε με το καλο και στο 60+....
Εγώ εδώ είμαι κι απ'ότι φαίνεται για αρκετό καιρό ακομα :sniff::sniff::sniff::sniff:
μια απο τα ιδια κουκουτσακι κι εγω αλλα σκεψου εχουμε περασει απο αλλες 2 δεκαδες! οποτε αργα ΄η γρηγορα θα φυγουμε κι απο αυτην... αξιζει λιγο υπομονη λοιπον...
Κοίτα να δεις τι χαζη που είμαι!! Τι είπες τώρα!! ʼλλες 2 δεκαδες!!! Έχεις δίκιο!!! Τι έιναι και μια τρίτη!!!:spin::spin::spin:Quote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
μια απο τα ιδια κουκουτσακι κι εγω αλλα σκεψου εχουμε περασει απο αλλες 2 δεκαδες! οποτε αργα ΄η γρηγορα θα φυγουμε κι απο αυτην... αξιζει λιγο υπομονη λοιπον...
κοριτσια ποσο σας χαιρομαι..... εχετε οντως παρατησει πισω σας 2 δεκαδες..... εγω παλι ακομα φλερταρω με το 8...... γαμωτο.....
Κοριτσια, νομιζω οτι μπορω πλεον κι εγω να γραφω στην παρεα σας! Το θεμα ειναι οτι εχουμε πολυ μελλον μεχρι να δουμε την επομενη δεκαδα, αλλα σφιγγουμε τα δοντια και επιμενουμε!!
καλησπερα 7αρακια μου! δεν σας ειπα το 7 ειναι το τυχερο μου νουμερο!
ειμαι ολυμπιακος εχω γεννηθει τον 7ο μηνα του 77 και ολοι στην οικογενεια μου εχουν γενεθλεια σε μερες πολαπλασια του 7 δηλ 7, 14, 21
ισως γι αυτο αντιστεκεται και ο οργανισμος μου και χανω με το σταγονομετρο απο τοτε που πατησα στο 7...
τυχαιο????:bouncy::roll::eureka::spin::crazy :
Καλημέρα σας!!!:)
Είμαι καινούρια (ολοκαίνουρια δηλαδή) στην παρέα σας! Με λένε Μελίνα, είμαι 30 χρονων κι έχω ένα γιο 2,5 χρονών. Τα τελευταία χρόνια (πριν τη γέννα) πήρα 30 ωραιότατα κιλάκια (απο ψυχολογικούς κυρίως λόγους) και πλέον είμαι 78 κιλά που στον δικό μου σωματότυπο δείχνουν πολύ παραπάνω. Έχω κάνει κάτι απόπειρες να τα χάσω αλλα δυστυχώς τα παρατάω γρήγορα επειδή χάνω δύσκολα. Επειδή όμως δεν αντέχω άλλο το πήρα αποφαση και αυτή τη φορά πιστεύω πως δεν θα σταματήσω.
Απο Δευτέρα θα πάω στο εξοχικό για το καλοκαίρι και νομίζω πως εκεί θα μου είναι πιο ευκολο να ξεκινήσω. Βέβαια δεν θα έχω ίντερνετ (θα λιώνω στο εξοχικό....:P) αλλα θα έρχομαι σπίτι δυο μέρες την εβδομάδα οπότε και θα μπορώ να σας γράφω τα νέα μου και να βλέπω τα δικά σας.
Λέω να κάνω δίαιτα μετρώντας θερμίδες. Μου φαίνεται πιο εύκολο γιατί θα μπορώ να τρώω ανάλογα με αυτό το φαγητό που θα τρώνε οι άλλοι και δεν θα κάνω ξεχωριστό δικό μου. Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο που δεν θα το βαρεθώ εύκολα, θα μου επιτρέπει να παίρνω τις βιταμίνες που χρειάζομαι και θα είναι και σχετικά οικονομικό (άνεργη γαρ);
Καλή επιτυχία να έχουμε όλες!!!:)
:thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
καλησπερα 7αρακια μου! δεν σας ειπα το 7 ειναι το τυχερο μου νουμερο!
ειμαι ολυμπιακος εχω γεννηθει τον 7ο μηνα του 77 και ολοι στην οικογενεια μου εχουν γενεθλεια σε μερες πολαπλασια του 7 δηλ 7, 14, 21
ισως γι αυτο αντιστεκεται και ο οργανισμος μου και χανω με το σταγονομετρο απο τοτε που πατησα στο 7...
τυχαιο????:bouncy::roll::eureka::spin::crazy :
Δε νομίζω
;)
Quote:
Originally posted by melina_g
Καλημέρα σας!!!:)
Είμαι καινούρια (ολοκαίνουρια δηλαδή) στην παρέα σας! Με λένε Μελίνα, είμαι 30 χρονων κι έχω ένα γιο 2,5 χρονών. Τα τελευταία χρόνια (πριν τη γέννα) πήρα 30 ωραιότατα κιλάκια (απο ψυχολογικούς κυρίως λόγους) και πλέον είμαι 78 κιλά που στον δικό μου σωματότυπο δείχνουν πολύ παραπάνω. Έχω κάνει κάτι απόπειρες να τα χάσω αλλα δυστυχώς τα παρατάω γρήγορα επειδή χάνω δύσκολα. Επειδή όμως δεν αντέχω άλλο το πήρα αποφαση και αυτή τη φορά πιστεύω πως δεν θα σταματήσω.
Απο Δευτέρα θα πάω στο εξοχικό για το καλοκαίρι και νομίζω πως εκεί θα μου είναι πιο ευκολο να ξεκινήσω. Βέβαια δεν θα έχω ίντερνετ (θα λιώνω στο εξοχικό....:P) αλλα θα έρχομαι σπίτι δυο μέρες την εβδομάδα οπότε και θα μπορώ να σας γράφω τα νέα μου και να βλέπω τα δικά σας.
Λέω να κάνω δίαιτα μετρώντας θερμίδες. Μου φαίνεται πιο εύκολο γιατί θα μπορώ να τρώω ανάλογα με αυτό το φαγητό που θα τρώνε οι άλλοι και δεν θα κάνω ξεχωριστό δικό μου. Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο που δεν θα το βαρεθώ εύκολα, θα μου επιτρέπει να παίρνω τις βιταμίνες που χρειάζομαι και θα είναι και σχετικά οικονομικό (άνεργη γαρ);
Καλή επιτυχία να έχουμε όλες!!!:)
Καλημέρα, Μελίνα μου. Και καλή αρχή!!
Ρίξε μια ματιά εδώ:
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=1#pid161988
Είναι μια ισορροπημένη διατροφή και εύκολη να την προσαρμόσεις, αφού στην ουσία περιέχει όλα τα φαγητα που πρέπει να τρώει και οικογένεια μέσα στη βδομάδα.
Πιστεύω πως θα σου φανεί χρήσιμη.
Θα περιμένουμε τα νέα σου.
Φιλια
Γεια σου κουκουτσι!!! Σ' ευχαριστώ!
Εσύ αυτή τη δίαιτα κάνεις κι έχεις χάσει τόσα κιλά; Μου φάνηκε εύκολη αλλά νομίζω έχει πολλές θερμίδες ε; Μήπως πάρω αντί να χάσω; Τόσο δεν τρώω ούτε τώρα... (βέβαια το μυστικό μου που πήρα τόσα κιλά βρίσκεται στα σοκολατοειδή και στις άνω κάτω ώρες που τρώω). Αν έχεις χάσει όμως εσύ με αυτή θα τη δοκιμάσω οπωσδήποτε! Δεν έχω να χάσω τίποτα άλλωστε (εκτός απο τα κιλά)!!!