Μου άρεσε αυτό για την ταμπέλα, από δω η έξοδος παρακαλώ! Και γρήγορα!
Printable View
Μου άρεσε αυτό για την ταμπέλα, από δω η έξοδος παρακαλώ! Και γρήγορα!
Πραγματικά με κάνετε να νιώθω πολύ καλύτερα,δεν έχω λόγια,διαβάζω λέξεις που μέσα στη θολούρα του μυαλού μου ούτε που τις είχα φανταστεί,εκδοχές που δεν είχα δει σε βάθος...."εργένισσα",όχι γεροντοκόρη,είναι πιο political correct,για να ανέβουν κάποιοι ρίχνουν εμένα στα Τάρταρα....κορίτσια νομίζω πως μαζί με σας,με την καθημερινή κουβέντα,ίσως τελικά φθάσω στο στόχο μου....όταν χάσω αυτά τα 20 ρημαδιασμένα κιλά θα σας βγάλω έξω και αυτή τη φορά το κέρασμα θα είναι ουσίας,όχι για "καρμοίρηδες".Έχεις δίκιο Ava μου,κάποιες φορές,πολλές δεν το διαψεύδω,βάζω μπροστά τη κατάθλιψη,σαν τη μπούργκα που καλύπτει και δικαιολογεί την αδράνεια μου και δεν θέλω να ζω έτσι.Από την Τρίτη ξεκινάω δίαιτα και σας θέλω κοντά μου....
Δεν το λέω από ρατσιστικής απόψεως Χριστιάνα. Όλοι μας κατά καιρούς παθαίνουμε κατάθλιψη, ούτε ασυνήθιστο είναι, ούτε κακό. Το λέω για να προστατευτεί από κακοβουλίες. Γιατί με το που θα ενοχληθεί κάποιος μαζί της, να είσαι βέβαιη ότι είναι το πρώτο που θα της χτυπήσει. Παλιοκοινωνία, όπως το λες.
mariamaria72 απο τριτη ξεκινά δυναμικα .........και με τις πρωτες καλοκαιρινες ζεστες θα φυσας!!!!
Το οτι θα ειμαστε διπλα ειναι αυτονοητο .....Ειμαστε και συνομιλικες!!!!!!
Ava κάποια κακόμοιρα ανδράκια με έχουν ήδη ειρωνευτεί και να φανταστείς ότι εμπιστευτικά τους το είχα πει....με έχουν κατακρεουργήσει οι άνδρες,τόσο που δεν φαντάζεστε....Alma libre λες μέχρι το καλοκαίρι να είμαστε κορμάρες:roll: ? Χριστιάνα μου όντως κωλοκοινωνία....
mariamaria72 μου δεν λεω το πιστευω!!!! Μονο που εσυ κερδιζεις πιο πολλους ποντους γιατι εχεις και το υψος .........Εγω με ενα 1.66 θα πρεπει να ζητησω βοηθεια απο τα ψηλοτακουνα μου !!!!!!
Προβλέπω τρελό αλληλοκέρασμα! Έτσι μπράβο, χαμογέλα! Είδες που και η κατάθλιψη δεν είναι θηρίο, αλλά είναι και ζήτημα συνθηκών? Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί σε δεδομένες στιγμές που νιώθω άθλια, αν θα ήμουν έτσι κάτω από άλλες συνθήκες. Εμένα πάντως η ζωή με έχει διδάξει πως όσο πιο πολλά ξέρουν οι άλλοι για μένα, τόσο το χειρότερο. Έχω δύο φίλους, που ξέρουν για μένα τα πάντα, αλλά το γενικότερο "ξεβράκωμα" με έχει πληγώσει. Γι' αυτό και για να μην απογοητευόμαστε από τους ανθρώπους, όσο λιγότερα λόγια γίνεται. Ακόμη προσπαθώ να το εφαρμόσω αυτό.
ʼβα οκ τότε συμφωνώ. Μαρία μου μην αφήνεις σε κανέναν να σε κάνει δυστυχισμένη, κι εγώ τη χειρότερη άποψη έχω για τους άντρες! Ίσως εμείς τους δίνουμε έδαφος να μας πατήσουν (σε άντρες και γυναίκες), όσο για την κατάθλιψη, δεν φταις εσύ σε κάνει όντως μη λειτουργικό αυτοί που δεν ξέρουν δεν μπορούν να κρίνουν σωστά!
Να πω και κάτι άσχετο - σχετικό? Απολαμβάνω πραγματικά συζητήσεις αυτού του ύφους, με αυτό το επίπεδο και με αυτή την πρόθεση, δηλαδή την ουσιαστική αλληλοβοήθεια. Μου λείπει αυτό το φόρουμ, αυτό που ξαναβρήκα σήμερα, αυτό που είχα γνωρίσει αρχικά. Τον τελευταίο καιρό το έχασα, γιατί κουράστηκα. Βαρέθηκα να βλέπω παντού καυγάδες, μιζέριες χωρίς βάση, βρισίδια, ατέλειωτα "κατηγορώ", λαικά δικαστήρια. Νιώθω ότι σήμερα όλοι γράφουμε και χαμογελάμε, χαμογελάμε και γράφουμε, λες και μπορούμε να μεταδώσουμε αυτό μας το χαμόγελο μέσα από τον υπολογιστή μας. Τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεσή μας.
Πότε έγιναν όλα αυτά και με ποιούς; Μου στέλνεις σε προσωπικό μήνυμα;
Μα, τους τελευταίους μήνες δεν μαλώνουν όλοι με όλους? Δεν θέλω να αναφερθώ σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, αλλά δε μπορεί, θα έχεις δει κατά καιρούς τέτοιες συμπεριφορές. Αφού άνοιξε σχετικό τόπικ, "πώς να αποφεύγονται οι καυγάδες στο φόρουμ". Μεγαλεία!
ʼβα έχεις u2u.
Θα συμφωνήσω μαζί σου Ava,μπορούμε λοιπόν να ανατρέψουμε αυτό το καθεστώς,να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες και τους στόχους μας,να τα χώνουμε στους άνδρες και να νικήσουμε την παχυσαρκία....αυτό το μέσο έχουμε,τον υπολογιστή και μ'αυτό θα τα καταφέρουμε.Από την Τρίτη δυνατά....Alma Libre είναι μια χαρά το ύψος σου....εμένα ακόμα και αυτό τους ενοχλεί:o Α μη χέσω πια....συγνώμη που έριξα το επίπεδο αλλά εδώ το'χα:P
ετσι ακριβως!Quote:
Originally posted by Ava
Δεν το λέω από ρατσιστικής απόψεως Χριστιάνα. Όλοι μας κατά καιρούς παθαίνουμε κατάθλιψη, ούτε ασυνήθιστο είναι, ούτε κακό. Το λέω για να προστατευτεί από κακοβουλίες. Γιατί με το που θα ενοχληθεί κάποιος μαζί της, να είσαι βέβαιη ότι είναι το πρώτο που θα της χτυπήσει. Παλιοκοινωνία, όπως το λες.
επειδη για αλλη μια φορα συμφωνω σε ολα με την Αβα απλα το δηλωνω γιατι θα πηξει ο τοπος quote :yes:;) Ναι ειναι μια ομορφη κουβεντα! Μακαρι να βοηθηθουμε να πεσουν κ τα κιλα μαζι με την ψυχικη αναταση!
Βρε παιδιά, πείτε και σε μένα την άσχετη, τι είναι αυτό το quote?
αυτο. πατα τοκουμπακι quote στο μηνυμα μου κ θα δεις!Quote:
Originally posted by Ava
Βρε παιδιά, πείτε και σε μένα την άσχετη, τι είναι αυτό το quote?
Ααα, είναι η συμφωνία με τα λεγόμενα του άλλου, κατάλαβα. Ευχαριστώ!Quote:
Originally posted by badgirl11
[Αυτο. πατα τοκουμπακι quote στο μηνυμα μου κ θα δεις!
ή απλα η παραθεση του μηνυματος του αλλου...
κανονισε διπλα στο quote ειναι το report. ξερεις τι ειναι το report? :roll::love:
μπραβο ρε ava δικιο εχεις...
μου το χουν πει κ αλλα κοριτσια οτι φυγαν γιατι δεν αντεχαν αλλο...
αντε λιγο να ανεβασουμε η μια την αλλη....μας αξιζει....
πρεπει να μαθουμε να σεβομαστε τον εαυτο μας και να αντιδρουμε αναλογως...συγκεκριμενα αυτος που μου χε πει για το προγουλι που ειπα παραπανω επρεπε τοτε να μου χε κοψει να απαντησω τουλαχιστον εγω μπορω να το χασω με λιγη διαιτα εσυ που για να φτιαξεις τη μυτη σου χρειαζεται σειρα πλαστικων....σε κατι τετοιους το αξιζει για να το βουλωνουν....
ετσι πενου! να σας ζησει!!! μακαρι να μπορουσα να μιλησω βρε κοριτσια αλλα απλα δε μου βγαινει.
Μακαρι να δωσει ο Θεος μη μουπουν τιποτε αυριο μερες διασκεδασης ουφ
Να χαίρεσαι το μωράκι σου και να το δεις όπως επιθυμείς! Καμιά φορά δεν είναι απαραίτητο να πούμε κάτι, καρφώνεται ο άλλος που μιλάει με κακία. Πεννού, έβλεπες το sex and the city? Εκεί κάποιος με κοιλιά είπε στη Μιράντα, που μόλις είχε γεννήσει, να πάρει από δίπλα του το χοντρό της κ#λο, και αμέσως του επιτέθηκαν οι φιλενάδες της. Αυτή, του είπαν, μόλις γέννησε, εσένα ποια είναι η δικαιολογία σου? Πολύ το ευχαριστήθηκα!!
ευχαριστω ζουζουνες και στα δικα σας...
ναι το χα δει τρομερη ατακα...
απλα εκεινη την ωρα συνηθως το ασπαζομαστε και δεν εχουμε την δυναμη να αντιδρασουμε αλλα η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο...
δεν μου παει να σερβιρω κανενα φαγητο κρυο ρε γμτ :bouncing:
αχ ναστε καλα με κανατε και γελασα παλι, φοβερη ατακα!
Κορίτσια καλησπέρα.Πήρα την απόφαση να ξεκινήσω αύριο,έχω απελπιστεί,δεν μπορώ να περιμένω να περάσει το τριήμερο.Δεν χάνω γραμμάριο...έτσι είπα να λάβω δραστικά μέτρα.Θα κάνω ξεκίνημα με μία αποτοξίνωση,μόνο με φρέκους χυμούς που θα στίψω σπίτι μου εγώ,όχι δηλαδή φυσικούς εμπορίου.Θα είστε στο πλευρό μου;Ζυγίζω 90 κιλά....θα βάλω έναν εύκολο στόχο,να χάσω τα πρώτα 5 κιλά, από τα 20 που συνολικά ονειρεύομαι
Φυσικά και θα είμαστε στο πλευρό σου, αλλά αυτές οι δίαιτες αποτοξίνωσης δεν είναι καλές για τον μεταβολισμό, θα στον κάνουν αργό άκου και εμένα που έχω χάσει 10 κιλά σε ένα μήνα δεν ξέρω πως αλλιώς να σε πείσω.
Χριστιάνα μου τι έκανες εσυ;Πες μου και θα το κάνω αμέσως!Σε παρακαλώ,βοήθησε με!
Δεν έκανα τίποτα. Αυτό ακριβώς. Δεν έπεφτα πάνω σε δίαιτες ότι μου σερβίρανε, έκανα μόνη μου δίαιτα (έτρωγα από όλα, κανονικά και το βράδυ δεν θυμάμαι, φάε μισή μερίδα αυτό λένε οι διαιτολόγοι και απόγευμα τίποτα και σαλάτες και θα δεις).
επειδη οπως εγραψα και σε αλλο ποστ ειχα διαβητη στην εγκυμοσυνη μου και πηγα σε διαβητολογο και μιλησαμε για ολες τις διαιτες και τις βλακειες που εκανα και μου εξηγησε καποια πραγματα εγω θα σου προτινα ναξεκινησεις την διαιτα που εβαλε η badgirl " Διαιτολόγιο 1600 θερμιδων για διαβητικούς "...
θα το ξεκινησω και γω παλι γιατι ετσι και αλλιως πρεπει να χασω τα κιλα για λογους υγειας...ειναι η πλεον σωστη διαιτα και θα χασεις λιπος και θα φτιαξει και ο μεταβολισμος σου που με διαιτες τυπου αποτοξινωσης-χημικες θα χει κλαταρει οπως συνεβη με μενα...
είναι πάρα πολλές αυτές οι θερμίδες για μένα....
Quote:
Originally posted by mariamaria72
Κορίτσια καλησπέρα.Πήρα την απόφαση να ξεκινήσω αύριο,έχω απελπιστεί,δεν μπορώ να περιμένω να περάσει το τριήμερο.Δεν χάνω γραμμάριο...έτσι είπα να λάβω δραστικά μέτρα.Θα κάνω ξεκίνημα με μία αποτοξίνωση,μόνο με φρέκους χυμούς που θα στίψω σπίτι μου εγώ,όχι δηλαδή φυσικούς εμπορίου.Θα είστε στο πλευρό μου;Ζυγίζω 90 κιλά....θα βάλω έναν εύκολο στόχο,να χάσω τα πρώτα 5 κιλά, από τα 20 που συνολικά ονειρεύομαι
εννοειται το ρωτας και εγω το ιδιο κανω, αφου σε λιγο θα βελαξω απο την πρασιναδα:shocked2:
τα αλεθω στο μιξερ με κανελα και την βγαζω με φρουτοπουρε αφου σε λιγο θα κοψω τον οδοντιατρο τα δοντια τα εχω διακοσμητικα! μετα ξηγησου και κανενα γιαουρτι γιατι το κοκαλο το γερικο ( 40αρισα βλεπεις) θελει και ασβεστιο, τωρα απο πρωτεινες τι να πω εγω θελω μια καρτελα αυγα για να ηρεμησω, κανω τον μαλακα και σφυραω γυρω γυρω απο το ψυγειο, αφου εχω αρχισει και φαντασιωνομαι τον σκυλο σε διαφορες συνταγες!!
λοιπον παμε ζωηρα γραψτε συνεχεια post μπας και το ξεχασουμε, αφου φοραω ωτασπιδες για να μην ακουω τον στερεοφωνικο ηχο απο το στομαχι..... μουτς
:starhit::starhit::starhit::starhit::starhit::star hit:
γλυκια μου μαρια...μπορει να σου φαινονται πολλες ομως δεν ειναι...Quote:
είναι πάρα πολλές αυτές οι θερμίδες για μένα....
για να διατηρηθει καθε κιλο στο σωμα μας θελει 35 θερμιδες...
δηλαδη αν κανεις τον υπολογισμο για να μην χασεις θα πρεπει να εισαι 45 κιλα...οποτε μην σε αγχωνει αυτο....
εχουν δικιο μαρια αμα πεσεις χαμηλα σε θερμιδες, το σωμα μας νομιζει πως αρχισε πολεμος και ηρθε η κατοχη οποτε μουλαρωνει και δεν χανεις ουτε γραμμαριο.
αφου θυμαμαι ειχα αλλαξει 6 ζυγαριες σε μια βδομαδα ολες σκαρτες τις εβγαζα μεχρι να χαμπαριασω τι παιζει.
παντως εγω επειδη ειμαι ανυπομονη βοηθησα το συστημα και λιγο με χαπια, μετα απο 50 κιλα δεν ειχα πια δυναμη οταν τσιμπησα ενα 10αρικο και ηθελα να ξαναρχισω. υπαρχουν διαφορα στα φαρμακεια που ειναι ασφαλη συνδυασε το με σωστη διατροφη και σιγουρα θα χανεις ενα 2αρι την εβδομαδα. τουλαχιστον εγω ετσι την ειδα γιατι με πολυκυστικες, καθιστικη ζωη και αρρωστημενους διατροφικους συνδυασμους μονο με πριονοκορδελα εχανα κιλα...:spin::spin::spin::spin:
Πήρα τα ultra lipo tex και αρρώστησα....φοβερή διάρροια και πόνος στο στομάχι.Και υποτίθεται είναι φυσικό προιόν
ειχα παρει lipotox, ανθρωπινα πραγματα και κανει δουλεια, παιζει και carboslim αμα εχεις κανει την μαλακια αποροφαει 500 θερμιδες απο υδατανθρακες μεχρι 6 μπορεις να παρεις σαν να κανεις delete σε μια πιτσα:smilegrin:Quote:
Πήρα τα ultra lipo tex και αρρώστησα....φοβερή διάρροια και πόνος στο στομάχι.Και υποτίθεται είναι φυσικό προιόν
εχει διαφορα στο φαρμακειο τσεκαρε το πιστευω πως βοηθαει και στην ψυχολογια γιατι δεν αισθανεσαι μονο σου αλλα οτι και καλα εχεις βοηθεια.
τωρα για την καταθλιψη κτλ παρε ανθοιαματα bach, βοηθανε και σε κρισεις πανικου και σε καταθλιψη...
εγω που χα παει να παρω τα lipotox η κοπελα επειδη την ηξερα μου πε να μην τα παρω ειναι οτι χειροτερο....
Quote:
Originally posted by marzipan8
ειχα παρει lipotox, ανθρωπινα πραγματα και κανει δουλεια, παιζει και carboslim αμα εχεις κανει την μαλακια αποροφαει 500 θερμιδες απο υδατανθρακες μεχρι 6 μπορεις να παρεις σαν να κανεις delete σε μια πιτσα:smilegrin:
εχει διαφορα στο φαρμακειο τσεκαρε το πιστευω πως βοηθαει και στην ψυχολογια γιατι δεν αισθανεσαι μονο σου αλλα οτι και καλα εχεις βοηθεια.
τωρα για την καταθλιψη κτλ παρε ανθοιαματα bach, βοηθανε και σε κρισεις πανικου και σε καταθλιψη...
marzipan8, συγνωμη μου λες να φαω μια ολοκληρη πιτσα και στην συνεχεια να παρω αυτο το σκευασμα που λες ? γιατι να το κανω αυτο ? τι νοημα εχει ?
άσε που δεν ισχύει... δλδ ούτε καν αυτοί που το πουλάνε δεν ισχυρίζονται τέτοια τέρατα...
To ξερω Φιλιππε ........ Εδω βιταμινες πηγα να αγορασω , λογω οτι κανω διαιτα και η φαρμακοποιος που ειναι φιλη δεν μου εδωσε ....... Συγκεγκριμένα μου ειπε τρωγε τα φρουτα σου και οτι τρως και μην επιβαρυνεις τον οργανισμο σου με περιττα σκευασματα..........
Ολα αυτα τα σκευασματα δεν μπορεις να ξερεις τη ζημια μπορει να σου κανουν..........