Καφές με ζαχαρίνη,κεκάκι βρώμης,2 φρυγανιές με cottage,μπολάκι μεγάλο με δημητριακά και 1,5 γάλα περίπου 1,5 ποτήρι,κεκάκι βρώμης με μαρμελάδα light και 2 φρυγανιές με cottage και λεπτή φέτα σολομού από πάνω και 6 μεγάλιες ελιές.Έφαγα πολύ γμτ;
Printable View
Καφές με ζαχαρίνη,κεκάκι βρώμης,2 φρυγανιές με cottage,μπολάκι μεγάλο με δημητριακά και 1,5 γάλα περίπου 1,5 ποτήρι,κεκάκι βρώμης με μαρμελάδα light και 2 φρυγανιές με cottage και λεπτή φέτα σολομού από πάνω και 6 μεγάλιες ελιές.Έφαγα πολύ γμτ;
Νιώθω φοβερές τύψεις,να πάω για τρέξιμο;
Υπέροχα,90.3 δείχνει η ζυγαριά
καλησπερα! καλη σαρακοστη!!!
καλα, mariamaria ποσες φορες ζυγιζεσαι την ημερα? και μονο νερο να πινεις και παλι το βραδυ δεν θα σε δειξει λιγοτερο. το μονο που κανεις ειναι να σαμποταρεις την προσπαθεια σου... και ειπαμε οι τυψεις παχαινουν. και δεν μου φαινονται καθολου πολλα αυτα που εφαγες. εγω τρωω πολυ περισσοτερο. ελπιζω να εισαι ακομα μαζι μου στην προσπαθεια. ε??? φανταστικο μου παρεακι???
εγω οταν νοιωθω οτι τρωω πολυ σε ενα γευμα,μικραινω την ποσοτητα απο το αλλο-δεν ξερω αν σε βοηθαει αυτο...
Καλησπέρα....όχι Λοράκι,δεν εγκαταλείπω την προσπάθεια,απλώς εκείνο που έχει αρχίσει να με προβληματίζει είναι ότι αν σκεφτώ σαν λογικός άνθρωπος διαπιστώνω ότι οι ποσότητες που καταναλώνω είναι μικρές αλλά αν σκεφτώ ως παράφρων - που δυστυχώς έτσι έχω γίνει τις τελευταίες μέρες γιατί δεν με αντέχω άλλο - οι ποσότητες μου φαίνονται XL.Έτσι λοιπόν σήμερα το πρωί έφαγα 1 φρυγανιά με μία φέτα τυρί light,ένα μπισκότο digestive και ο καφές με τη ζαχαρίνη.Όσο για το μεσημέρι 1 φρυγανιά,μια κουταλιά σούπας ταραμοσαλάτα,6 μεγάλες ελιές και μισό φλυτζάνι ρύζι...στο ενδιάμεσο έφαγα μιάμισυ φρυγανίτσα από τις πολύ λεπτές της Elite και μια καραμέλα χωρίς ζάχαρη.Τώρα λέω να φτιάξω ένα καφέ και να φάω ένα κεκάκι βρώμης και το βράδυ ένα γιαούρτι με 0% λιπαρά με ένα κριτσίνι.Είναι πολλά;
Είναι πολύ πολύ λίγα αν θες την άποψη μου, δε νομίζω πάνω από 1000 θερμίδες... επίσης τρέφεσαι σχεδόν αποκλειστικά με υδατάνθρακες το οποίο δε μου φαίνεται σωστό και διατροφικά, δε πρέπει να πήρες παρά ελάχιστη πρωτεΐνη σήμερα.
πολλα? εμενα και τα 4 γευματα σου μου φαινονται σαν ενδιαμεσα σνακς!!! θα εχεις διαβασει φανταζομαι και εδω στο φορουμ και γενικα οτι οι πολυ μικρες ποσοτητες φερνουν τον οργανισμο μας σε κατασταση συναγερμου και κανει οικονομια στις καυσεις του για να ανταπεξελθει στην πεινα. εμεις δεν το θεμε αυτο. και σιγουρα δεν πρεπει να πειναμε ωστε να αντεξουμε και να μην υποκυψουμε σε πειρασμους... οποτε απλα πρεπει να τρωμε εξυπνα αλλα ικανοποιητικα.
εγω θελω κατ αρχην να χορταινει το ματι μου. γι αυτο φροντιζω σε καθε κυριο γευμα να εχω μπροστα μου μια τεραστια πολυχρωμη σαλατα. επισης με εκνευριζει το 125γρ κοτοπουλο, μισο φλιτζανι μακαρονια. θα φαω κανονικα την μπριζολα μου, απλα θα διαλεξω την οσο πιο απαχη γινεται. ετσι και δεν πειναω, και εχω ησυχη την συνειδηση μου για τις επιλογες μου, και δεν αγχωνομαι για την ζυγαρια. ειμαι σιγουρη οτι στο τελος της εβδομαδας δεν θα εχει ανεβει η ζυγαρια. στην χειροτερη θα ειναι σταθερη (μονο οταν περιμενω περιοδο) απο κει και περα καθε απωλια δεκτη και ευλογημενη!!!
δεν μπορεις να φανταστεις οταν καταφερεις να αποβαλεις την ανυπομονισια και το αγχος ποσο ευχαριστη γινεται ολη η προσπαθεια. οταν οχρονος γινει συμαχος και οχι εχθρος. δεν θεμε αλλους εχθρους, συμαχους χρειαζομαστε
συμφωνω με φιλιππο,ουτε 1000..
Φίλιππε θα φάω το γιαουρτάκι μου το βράδυ,οπότε θα πάρω και ένα ποσοστό πρωτείνης.ʼλλωστε μέσα σε μία δίαιτα 1000 θερμίδων,τόσες είναι πράγματι,πόσο κατανομή να έχει το 15% που αντιστοιχεί στις πρωτείνες;Πρόσθεσε και το λίγο γάλα που έβαλα μέσα στον καφέ,πάνω κάτω το καλύπτω.
χρειαζεσαι τουλαχιστον 1 γρμ πρωτεινης για καθε κιλο του βαρους σου..
Παιδιά πρέπει ζοριστώ,είμαι στην 3η μέρα δίαιτας και η ζυγαριά μου έχει μουλαρώσει.Ξέρω ότι ο οργανισμός μου κρατάει άμυνες αλλά αυτή η περίοδος διαρκεί το πολύ ένα δεκαήμερο,μετά θέλει δεν θέλει θα αρχίσει τις καύσεις.Δεν θέλω να με κακομάθω γιατί αυτό έκανα τις προηγούμενες φορές και χάλαγα την προσπάθεια.Τώρα που δείχνω να το έχω πάρει απόφαση κρατιέμαι,μόνο και μόνο επειδή έχω αντέξει στην πείνα όλη μέρα και για το γμτ δεν θα χαλάσω την προσπάθεια.Λογική καυτής πατάτας,αλλά πριν το χάσω τελείως,καλύτερα να ζοριστώ μιας και τώρα φαίνεται να το αντέχω
εμεις για καλο στο λεμε παντως να ξερεις γιατι μπορει να κολλησει ο μεταβολισμος σου με 1000 θερμιδες(και μαλιστα στο δικο σου βαρος) και κυριως υδατανθρακες!οτι νομιζεις εσυ θα κανεις εννοειται και μακαρι να πανε ολα καλα!:)
Το ξέρω ότι το λέτε για το καλό μου,γι'αυτό άλλωστε είμαι εδώ μέσα:)
σημερα το μενου μου εχει ως εξης
πρωι/ 1 ντεκαφεινε με ζαχαρινη, 2 λεπτες φετες λαγανα με ταχινι και μελι
δεκατιανο/ 1 ζελε light
μεσημερι/ αφθονα ψητα θαλασσινα και λαχανικα χωρις λαδι (σημερα θα νηστεψω)
απογευμα/ καφες, ζελε light
βραδυ/ 1 κονσερβα καλαμαρακια, αγγουρι-ντοματα
καλησπερα!!!
σημερα ξυπνησα με μια πεινα... τι να σας λεω!!! πιθανων λογω νηστειας εχθες.
ετσι αντι να πιω τον καφε μου με γαλα, ηπια γαλα με καφε κι 1 κομματ ικεικ διαιτητικο.
δεκατιανο, 2 φετες γαλοπουλα και 1 ρυζογκοφρετα
μεσημερι, μοσχαρι βραστο με ζουμακι και κολοκυθι-καροτο-κρεμυδι
απογευμα, 1 γιαουρτι καο καφες
βραδυ, μαλλον το ιδιο με το μεσημερι...
καλησπερα! η διαιτα προχωραει κανονικα, χωρις προβληματα.
αυριο ζυγισμα και ο θεος βοηθος...
σημερα
πρωινο/ καφες χωρις καφεινη με γαλα, 1 κεικ ατομικο βρωμης
μεσημερι/ κουνελι λεμονατο μαγειρεμενο χωρις λαδι, 1 μεριδα χορτα με 1 κουταλακι λαδι
απογευμα/ το καθιερωμενο μου γιαουρτακι και κεκακι και καφε με γαλα.
βραδυ/ αν πειναω πολυ την μιση ποσοτητα του μεσημεριανου διαφορετικα ιδιο με το απογευμα χωρις τον καφε φυσικα...
αιντε να δουμε τι θα δουμε...
εβδομαδιαιο ζυγισμα σημερα κι εφαγα μια μικρη ψιλοηττουλα!
-400γρ μ ο ν ο!!!
αλλα μου ελεγαν τα ρουχα μου και ο καθρεφτης! αλλα τωρα που το σκεφτομαι γιατι να κρατησω αυτο που λεει η ζυγαρια? εγω νιωθω πολυ καλυτερα και ας λεει ο,τι θελει!!! θα επιμεινω και στο τελος εγω θα κερδισω! το λεει και ο λαος!
συνεχιζω λοιπον ακαθεκτη! αντε να κανω μια προσπαθεια να καθιερωσω το βραδυ μονο γιαουρτακι με φρυγανιες...
σημερα
πρωι 1 γιαουρτι 0% με κεικ βρωμης και καφε- γαλα
μεσημερι κοτοπουλο φιλετο με βραστα λαχανικα
απογευμα γιαουρτι και μηλο-κανελα-ζαχαρινη
βραδυ γιαουρτι 2 φρυγανιες
αγαπημενο μου ημερολογιο καλησπεραα! μυρισε ανοιξη επιτελους!
το προγραμμα για σημερα εχει
πρωι/ καφε γαλικο και κεικ βρωνης
μεσημερι/ ομελετα με 1 αυγο 3 ασπραδια, κιμα μαγειρεμενο χωρις λαδι
απογευμα/ γιαουρτι 0% κεικ ατομικο
βραδυ/ γιαουρτομους με κεικ
φοβερη μερα σημερα! την εκμεταλευτηκα λοιπον κι εγω και εβγαλα το ποδηλατο. με την κακοκαιρια ειχα πολυ καιρο να το παρω και ειδα μεγαλη αλαγη. τα κιλα που εφυγαν μου αφησαν πολυ μεγαλυτερη δυναμη και αντοχη. να λοιπον και αλλο ενα κινητρο που δεν ειχα υπολογισει...
σημερα πρωινο-απογευματινο τα καθιερωμενα
μεσημερι-βραδυ κοτοπουλο ψητο και μπροκολο
Καλημέρα Λόρα!!!!! Μπράβο για την απώλια!!! Βλέπω τα πας πολύ καλά!!!Συνέχισε ετσι και ο στόχος θα έρθει χωρίς να το καταλάβεις!!!!!
Μπράβο Λόρα, εγω περιμένω να αρχισω τα μπανια να κολυμπήσω, περυσι δεν εκανα ουτε ενα γιατι ντρεπομουν πολύ :(
βλέπεις οταν εχεις μαθει στα 64 αντε 70 και μετα είσαι 140 σου ερχεται καπως;)
αλλα φετος πιστευω θα με ζορισω να το ξεπεράσω
ευχαριστω για τα καλα σας λογια και τις ευχες σε μια μερα λιγο πιο δυσκολη απο τις αλλες... και οχι ουτε πειναω ουτε επεσα σε ατοπηματα. απλα ειναι καποιες μερες που απλα νιωθεις κουρασμενος. που απλα τα κεκτημενα εκμηδενιζονται και τα ποθουμενα φαινονται βουνο... ομως θα περασει. μπηκα εδω και ηδη νιωθω καλυτερα...
οσο για τα μπανια καραμελα, πονεμενη ιστορια... εγω παντα 70-80 ημουν και παντα ενιωθα ασχημα στην παραλια. κατι η κυταριτιδα, κατι τα κιλα και κυριως οι ραγαδες... ακομα και οταν εφτασα 60 κιλα καποτε και παλι ενιωθα απαισια. τοτε εκανα μονο βραδυνα μπανια!!! και να φανταστεις γεννηθηκα, μεγαλωσα και ζω σε νησι με πανεμορφες παραλιες... τωρα πλεων εχω πεισει τον εαυτο μου οτι τα μισω τα μπανια. ετσι δεν το σκεφτομαι καν.
σημερα προστεθηκε αλλο ενα παλιοτερο παντελονι στην τωρινη μου γκαρνταρομπα. αρκετα στενο βεβαια αλλα με μαζευει αρκετα και βλεπω μεγαλη διαφορα στον καθρεφτη. αντε και στα επομενα! και ειναι πολλα σε ολα τα μεγεθη. βλεπετε ποτε δεν πεταξα ρουχο που μικρυνε. αυτα που μεγαλωνουν στελνω στον αγυριστο...
σημερα
πρωι καφες γαλικος με γαλα και κεικ βρωμης
δεκατιανο 2 φετες γαλοπουλα με 1 φρυγανια ολικης
μεσημερι 6!!! ψητα μετρια ψαρια και χορτα βραστα
απογευμα καφες γιαουρτι και ατομικο κεικ βρωμης
βραδυ γιαουρτι μηλο 2 φρυγανιες
μπραβοοοοοο!!!α,τελικα εφτιαξα και εγω κεικ βρωμης& ολ μπραν αλεσμενα αλλα εβαλα μεσα τις παναγιας τα ματια για να βγει γλυκο(μπανανα,μηλο,αποξημα� �ενα βερικοκα),ζαχαρη καθολου ομως!ειπα να το κανω αλα ψωμακι γλυκο(βγηκε λεπτο αλλα μαλακο και πολυ νοστιμο) και βαζω πανω 1 κγλ μελι ή μαρμελαδα λαιτ!και οπως το υπολογισα γυρω στις 95-100 θερμιδες τα 50 γραμμαρια!:starhit::starhit:
χαιρομαι πολυ που σου αρεσαν. εγω οπως ειπα βαζω ζαχαρινες σε αυτην την φαση αλλα καταλαβαινω οσους ειναι επιφυλακτικοι...
αργοτερα ισως βαζω μελι. αλλα και μηλο-κανελα θα βγαινει πολυ καλο σιγουρα...
το επομενο εγω εχω σκοπο να το κανω τουμπανο!αλλα θρεπτικο και υγειηνο φυσικα!
εχω ζαχαρινες και το σκεφτηκα αλλα προσωπικα δεν με καλυπτουν σα γευση,θα επρεπε να βαλω 30 φακελακια:lol::lol:
κι ομως ενω κι εμενα με χαλανε στον καφε στα κεικ δεν επηρεαζουν στην γευση. εγω βαζω 10-12 χαπακια ζαχαρινης (που ειναι πιο οικονομικα απο την σκονη) και βγαινεουν μια χαρα γλυκα. αντε να βαλεις 15... γλυτωνεις ετσι τις θερμιδες απο τα επιπλεων...
σημερα
πρωι/ καφες με γαλα-κεικ ατομικο
μεσημερι/ 1 μεριδα σπανακορυζο με ελαχιστο λαδι 1 μικρο κομματι φετα
απογευμα/ καφες γιαουρτι με ζαχαρινη
βραδυ/ γιαουρτι με δημητριακα και μηλο κανελα ζαχαρινη ανακατεμενα ολα μαζι
παντως δεν νομιζω να παω καλυτερα κι αυτην την εβδομαδα. αν δεν βαλω λιγη κινηση στη ζωη μου δεν γινεται. και πως?
:thumbdown:
hello there!!!
με ανεβασμενη ψυχολογια σημερα! σε καλο μου γιατι αυριο μεθαυριο εχω ζυγισμα...
3 διαφορετικα ατομα μου ειπαν οτι αδυνατισα και μου ζητησαν και την διαιτα μου... ισως φταιει το θεοστενο τζιν που λειτουργει και ως κορσες αλλα ειχα να το βαλω αρκετους μηνες και τωρα το απολαμβανω...
το μενου μου σημερα
καφες γαλα/ κεικ βρωμης
σπανακοριζο αλαδωτο με το λαδι ωμο απο πανω 1 αυγο βραστο 1 φρυγανια
γαουρτι 0% μηλο κανελα ζαχαρινη
χωριατικη σαλατα, παξιμαδι
Λορα μου το test με το τζιν ειναι αδιαψευστος μαρτυρας οτι εχουμε χάσει!!!!Quote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
hello there!!!
με ανεβασμενη ψυχολογια σημερα! σε καλο μου γιατι αυριο μεθαυριο εχω ζυγισμα...
3 διαφορετικα ατομα μου ειπαν οτι αδυνατισα και μου ζητησαν και την διαιτα μου... ισως φταιει το θεοστενο τζιν που λειτουργει και ως κορσες αλλα ειχα να το βαλω αρκετους μηνες και τωρα το απολαμβανω...
χαρινη
χωριατικη σαλατα, παξιμαδι
Και ...................έχει και το υπεροχο συναισθημα !!!!!!!!
Επιτέλους η ευκαιρία που έψαχνα για εκδίκηση.... αχαχαχαχαχαχαχα
Τυχερές γυναίκες, που να ξέρατε πόσο θα θέλαμε κι εμείς να φοράμε θεόστενα τζην αλλά δε μπορούμε λόγω.... οικογένειας!!! Να ξέρατε πόσο τυχερές είστε!!!;);););):yes:
Φιλιππε ασε κατι και για μας !!! Δεν φορατε θεοστενα τζιν αλλα εχετε υπεροχα ποδια χωρις κυταριτιδα ! Και επιπλεον ενα στρωμα λιπους λιγοτερο απο τις γυναικες (οι γυναικες λογω μητροτητας εχουν περισσοτερο λιπος)
Μην τα θελετε ολα δικα σας ......:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
για να μην μιλησουμε και για τον μεταβολισμο!!!
Αμάν με τη κυτταρίτιδα, πόσες φορές θα μου το χτυπήσετε δλδ;:lol:
Λόρα, σου στέλνω ένα έστω αργοπορημένο καλωσόρισμα.... συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου και καλή συνέχεια? θα φτιάξω αυτό το κέικ σήμερα κιόλας, γιατί με τόσα κέικ εδώ μέσα, έχω τρελαθεί από τη μυρωδιά??
Λόρα, έφτιαξα το κεικ, αλλά μου βγήκε ένα υγρό πράγμα και κόλαγε σαν πλαστελίνη... είχε ωραία γεύση αλλά δεν ψήθηκε, και το άφησα σχεδόν 45 λεπτά, από πάνω μόνο που δεν κάηκε, μήπως ήθελε πιο ρηχό σκεύος ? θα το ξαναφτιάξω
δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να πηγε στραβα... εγω τα ψηνω σε ατομικες φορμιτσες μαφινς στους 180-200 βαθμους για το πολυ μιση ωρα σε ψησιμο με αερα. και βγαινουν παντα με υφη σαν του κανονικου κεικ. σημερα μαλιστα εφτιαξα αλμυρη εκδοχη με κοτοπουλο και βγηκαν νοστιμοτατα πιτακια! τι βρωμη χρησιμοποιησες? πιτουρο ή νιφαδες? με νιφαδες δεν τα εφτιαξα ποτε αλλα ισως χρειαζοταν να σταθει λιγη ωρα το μιγμα να φουσκωσουν. μπεικιν παουντερ εβαλες? δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο...
αχ κ ελεγα να τα φτιαξω, ελπιζω να πετυχουν! πειτε το μυστικο :)
δεν υπαρχει μυστικο! οολα τα υλικα μαζι σε ενα μπολ, καλο ανακατεμα και ψησιμο. τοσο απλα! βεβαια δεν τα εχω φτιαξει ποτε με νιφαδες εκει δεν ξερω τι παιζει. α! τα γιαουρτι που χρησιμοποιω ειναι τοταλ 170γρ το κεσεδακι. αν και δεν πιστευω τα 30γρ παραπανω να εκαναν την ζημια...