Μπράβο ειντζελ μου!!!!! Συνέχισε έτσι και μέρα με την μέρα θα βλέπεις πως θα πηγαίνεις όλο και καλύτερα και θα είσαι όλο και πιο ευχαριστημένη από τον εσυτό σου!
Printable View
Μπράβο ειντζελ μου!!!!! Συνέχισε έτσι και μέρα με την μέρα θα βλέπεις πως θα πηγαίνεις όλο και καλύτερα και θα είσαι όλο και πιο ευχαριστημένη από τον εσυτό σου!
Πωλινάκι μου εσυ!!! σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ !!!
σημερα με κλαινε οι ρεγγες... νιωθω εξουθενωμενη! μόλις κοιμηθηκε ο μπαμπης ευτυχως χωρίς πολλά πολλά. Με τον αντρα μου είμαστε κάπως από το πρωι αλλά δεν νομιζω ότι έχω κουραγιο να κάτσω να συζητησω για κάτι. το μόνο που θέλω είναι το κρεβατι μου και ενα ποτήρι ζεστο σοκολατουχο γαλα (είναι η μονιμη διέξοδος μου- το γαλα - από μικρη)
Παμε για τον απολογισμό και τις καληνυχτες γιατι μαλλον καταρέω σήμερα!
Πρωινό (08.00) 1 φλ. γάλα 1,5% & 4 φρυγανιές με κατίκι
Snack (12.30): 1 μήλο και 1 αχλαδι
Μεσημεριανο (14.00): τορτιγια με 1 φ. γαλοπούλα και 1 φ. τυρι, λίγη μαγιονέζα extra light και μαρουλακι
Snack (18.00): 6 δαμάσκηνα
Βραδινο: δεμ εχω φαει ακόμα και δεν εχω καμια όρεξη....
καληνυχτες σε όλους και όλες
Ευχομαι αυριο να ξημερώσει μια καλύτερη μερα!
Δεν την παλευω δύο μερες τωρα.... πολλη κουραση λεμε... ή βγαινει κουραση συσορευμένη (ετσι γραφεται????)
Πάμε για απολογισμό και να παω για νάνι!!! Α ξέχασα εχθες δεν σηκωσα τον μπέμπη για να τον ταϊσω και κοιμήθηκα μονορουφι από τις 22.00 εως τις 06.30....
Πρωινό (08.00): 1 φλ. γάλα 1,5%, 1 toast (2 φ. ψωμι και 2 φ. τυρί)
Snack (11.30): Κομπάστα αχλάδι με βατόμουρα και φουντουκια (αν ήταν λίγο πιο γλυκα τα αχλάδια θα ήταν τελεια)
Μεσημεριανό (15.00): 1/3 μερίδα μελιτζάνες με τυρι και τομάτα στον φούρνο και 1 φ. ψωμι
Snack (19.00): γιαούρτι 1,5% με λίγη από την παραπάνω κομπόστα
Βραδινό (21.30): 1 φλ. ρεβύθια & 1/4 μελιτζάνες από τις παραπάνω και 1 φ. ψωμι.
Οχι ότι αυτό είναι προγραμμα αλλά λέμε τωρα!!!
καληνύχτες!!! αυριο πάλι!!!
καλη ξεκουραση κουκλιτσα, φτανει που κοιμηθηκες!
καλημέρες!!! πιστεψε με δεν φτανει αλλά κάτι είναι ακι αυτο!!!!
χαχαχαχ I know...αφου απορω τι θα γινει οταν θα εχουμε παιδι...τι να κανουμε...
θα δεις ότι αυτή η σωματική κουραση δεν είναι τιποτα με την χαρα και την ηρεμία που σου προσφερει αυτό το μικρό πλασματάκι που εξαρτάται από εσενα!!! είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβη για όλη αυτή την κούρασ (Θέε μου εγω είμαι αυτη??? τι έπαθα??? ο ύπνος ήταν η ζωή μου!!!)
παιδια τι γινεται αύριο που παίζει ο εθνικός μπακαλιάρος-σκορδαλιά κλπ; πώς μπορούμε να μην ξεφύγουμε από το όριο των πόντων; όποιος μπορεί ας δώσει τα φώτα του.
αμα σ'αρεσςι τρως 1 κομματάκι με 1 κ.σ. σκορδαλια και σαλάτα, αμα δεν σ'αρεσει δεν σε νοιαζει βασικά. είναι τόσο απλο!
και μετά το σχολιάκι παμε για τον γνωστο σε όλους μας απολογισμό της ημέρας. Πήγα και στην γνωστή πλεον σκύλα και εχασα μολις 1/2 κιλο (με τα όργια που εχω κάνει πως να χάσω παραπανω... ασε που η γυμναστική πηγε περίπατο....)
Πρωινο (07.45): 1 φλ. γάλα με 1 toast (2 φ. ψωμί, 2 φ. τυρί toast)
Snack (11.30): κομπόστα αχλάδι με βατόμουρα
Μεσημεριανό (14.00): τορτιγια με 1 φ. τυρί, 1 φ. γαλοπούλα, μαρουλάκι και λίγι μαγιονέζα extra light
Snack - ο Θεός να το κάνει.... (18.00): 1 πάστα με μπισκότο oreo
Βραδινο (σε λιγουλάκι): Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο - και βαριέμαι να κάνω σαλάτα
εχει κολλήσει το συμπαν εδωμεσα μου φαινεται!!!!!
σημερα το κατεστρεψα το θέμα.... ξεκινησα παρα πολύ ωραία... το γαλατάκι μου, το τοστάκι μου, τα δαμασκηνάκια μου.... και μετά η κολαση !!! Πήρα την ξαδερφη μου για τα χρόνια πολλά και ήταν με την θεία μου (και όλο το σόι εννοαείται) και μας προσκάλεσας για μπακαλιαρο! εφαγα λοιπλον: λακέρδα, σαλάτα, ψωμί, αλιάδα, πατζάρια, μπακαλιάρο (δεν θυμαμαι πόσα κομμάτια) σπανακόπιτα, ρύζι με γαρίδες και καλαμάρια, 2 ποτήρια κρασι, 2 ατομικά παστάκια..... σταματησαμε το φαγητό γύρω στις 16.00!! μεχρι αυριο το πρωι νηστεία και απειρο νερο!!!!
πως πηγε η νηστεια? την κρατησες? ειμαι σιγουρη θα νιωθεις καλυτερα σημερα, μη ζυγιστεις ομως, η ζυγαρια θα δειξει...απο αυριο...(κανω σχεδον καθε μερα γιαυτο στο λεω)
την κρατησα την κρατησα!!! ηπια μονο μια 7up sugar free
αν σου εφερε πεινα (επειδη εχει υποκαταστατα ζαχαρης κ σπαει τη νηστεια) δοκιμασε σοδα την επομενη φορα και αφθονο νερακι...
ελπιζω να εισαι οκ τωρα ετσι? κ μεις σημερα παμε για λουκουλιο γευμα και ειμαι αποφασισμενη να αφω ο,τι μου γυαλισει (δηλ. ολα) και μετα να το ραψω.
πηρα καλο πρωινο και ενδιαμεσο ομως κ εχω φουσκωσει...χεχε
γενικά τα αναψυκτικά δεν μου φέρνουν πείνα (κάποτε για διαφορούς λόγους επινα πολλά και τα έχω συνηθήσει σαν νερο). Την σόδο την ψιλοσυχαίνομαι.....:P
χθές δεν εγραψα απολογισμό.... κάτσε να τον γράψω όμως
Πρωινό (08.00): 1 φλ. γάλα & 1 toast (2 φ. τυρί, 2 φ. ψωμί)
Snack (12.00): 1 μπανάνα
Μεσημεριανό (14.00): τορτίγια με 1 φ. τυρί, 1 φ. γαλοπούλα, μαρουλι & λίγη μαγιονέζα
Βραδυνό (21.00): 1 σουβλάκι με πίτα αλαδωτη, 1 χοιρινό σουβλάκι, τομάτα και κρεμμύδι, 1 coca light, 1 σοκολατάκι υγείας.
Δεν το τηρησα σωστα το πρόγραμμα αλλά το πρωι που ζυγίστηκα ήμουν μια χαρα....
παμε για σημερινο απολογισμό (ίσως ο χειρότερος που εχω κανει)
Πρωινό (10.30): 1 φλ. γάλα & 1 toast (2 φ. ψωμί & 2 φ, τυρι)
Snack(13.00): Φρουτοσαλάτα (μεχρι εδώ τελεια... δεδομένου ότι η φρουτοσαλάτα ήταν σε καφετερια αντί να παρω milkshake)
Μεσημεριανό (16.00): Μπριζόλα μοσχαρίσια, 3-4 κομ. πατάτα φούρνου, 1,5 πιτάκι από σουβλάκι, σαλάτα με φέτα, τζατζίκι (νομίζω 2 κ.σ.) και 1 σουφλέ σοκολάτας με παγωτο (το εσκισα το πρόγραμμα.....)
από τις 18.00 και μετά δεν εχω βάλει μπουκια στο στόμα μου και δεν θα βάλω μέχρι αυριο το πρωι - θα προσπαθήσω για 16 ώρες και βλεπουμε
30 min ποδήλατο και 30 περίπου min περπατημα από το σπίτο στην καφετέρια και επιστροφή
καληνύχτες παίδες!!
Λοιπόν σήμερα ήταν μια πολύ καλη μερα!!
Παμε για απολογισμό:
Πρωινό (10.30): 1 φλ. γάλα 1,5%, 1 toast (2 φ. ψωμί 2 φ. τυρι lierdamer light)
Snack (13.00): 1 μπανάνα
Μεσημεριανό (16.00): 1 φλ. φασολάδα, σαλάτα με μαρούλι, ρόκα τομάτα, 1 κγ. λάδι, λίγο balsamico, 2 κ.σ παρμεζάνα 1 φ. ψωμί
Snack (18.30): Smoothie με 1 γαιούρτι και φράουλες
Βραδινό (22.30): Pizza με 1 πίτα για σουβλάκι, 1 φ. ζαμπόν, μανιτάρια, πιπεριές και mozzarella light
25 min ποδήλατο στατικό και περίπου 50 min περπάτημα (βόλτα τον μπεμπη)
Καληνυχτες φιλαρακια.... τα λέμε αύριο παλι!!!
μεχρι τώρα δεν τα παω καλα.... πάμε για απολογισμό μεχρι τώρα μιας και μέχρι το βράδυ θα εχω καταβροχθήσει τπ συμπαν!
Πρωινό (08.00): 1 φλ. γάλα 1,5% και 1 toast (2 φ. ψωμί, 2 φ. τυρί)
Snack: αν ο cappuccino θεωρείται snack ς τότες τον ήπια στις 11.30 περίπου
Μεσημεριανό (16.00): 1 toast (2 φ. ψωμί, 1 φ. τυρί & 1 φ. ζαμπόν) και (εδω τα σ........με) 3 soft american cookies (το 1 δεν μου εφτανε).
Θα προσπαθήσω το βράδυ να φάω 1 γιαούρτι με φρουτα και βλεπουμε.... θα ενημερώσω!
δεν τα πας κ τοσο ασχημα οσο νομιζεις παντως.αρχη ειναι θα τα καταφερεις..οταν λες νηστεια??για ποσο?και απ ολα??κανει τιποτα??πες μου μηπως κ συμμαζεψω τα ασυμμαζευτα οταν με πιανει κριση//ευχαριστω:cool:
καλημερα,
Νηστεία = δεν τρωω τίποτα.. μονο νεράκι του Θεού για κάποιες ώρες τιποτ' αλλο για να ξεφουσκώσω.
Θα αρχισω παλι να γραφω καθημερινα τι τρωω για ελεγχω τον εαυτο μου και να αρχισω να χανω παλι σιγα σιγα (γιατι μεχρι στιγμης το μονο που καταφερα ειναι να παιρνω!!)
Σημερα
Π:1 ποτηρι γαλα 2%
1 καφες με 1 κ. ζαχαρη
2 κρακερς ολικης
Μ:Χοιρινο ψαρονεφρι με μανιταρια και πιπεριες
Α:1 αχλαδι
Βρ: 1 γιαουρτι 2% με 2 κρακερς ολικης
μπραβο Βραζιλιανάκι που μπήκες σε πρόγραμμα δυνατα!!!
απολογισμός σημερινός:
Πρωινό (08.00): 1 φλ. γάλα 1,5%, 1 toast (2 φ. ψωμί 2 φ. τυρι lierdamer light)
Snack (12.00): 1 μπανάνα
Μεσημεριανό (14.30): 1 τορτίγια με 2 φ. τυρί (ελειψη γαλοπούλας...) λίγη μαγιονέζα extra light και τόνους μαρούλι και ρόκα
Snack (18.30): 1 γιαούρτι μικρό με γλυκο του κουταλιού δαμάσκηνο & 1 soft cookie (εδω τα χαλάσαμε)
Βραδινό (22.00): Μυδοπίλαφο
παω να τελειώσω το σιδερο του μπέμπη και να παω για νανι γιατί τα πόδια μου δεν με κρατάνε... είμαι όρθια από τις 7.00 και θα καταρεύσω (εγω και η Μανωλίδου......)
Α εχθές εκανα και 25 λεπτά ποδήλατο πρωι πρωι πρωι.... σημερα ο γιοκας μου ηθελε αγκαλίτσες και τωρα δεν αντέχω ούτε το πετάλι να γυρίσω.... anyway... και αυριο μέρα είναι!
Καληνυχτες!!!
Σημερα πήγα στην σκύλα... και μου την εδωσε ο ευατός μου... εχω χάσει λίπος (400gr) εχω κανει 1 kg μυηκή μαζα και η ζυγαριά ανεβαίνει αντί να κατεβαίνει.... τα νευρα μου τα χάπια μου και ενα ταξί να φύγω.....
Απολογισμός λοιπόν και αποφώνηση!
Snack: πηγε περίπατο
Μεσημεριανό (14.30): 1 τορτίγια με 1 φ. τυρί & 1 φ. ζαμπόν λίγη μαγιονέζα extra light και τόνους μαρούλι και ρόκα, 1 μπανανα (είναι το snack περίπατος)
Snack (19.00): 2 cookies (με κατέστρεψε ο αντρας μου με τα cookies αυτή την εβδομαδα...)
Βραδινό (21.00): Αρακάς λαδερος 1,5 φλ., 1 κομ τυρί λευκό 13% και 1,5 φ. ψωμί
τωρα θέλω γλυκό αλλά που θα παει θα μου περάσει...
εκανα και 40 λεπτά ποδήλατο!!!
Ρε angel, αυτό καλό νέο είναι!!! Μη τα βλέπεις ανάποδα!!!
Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα.Το ζητουμενο ειναι να παρεις μυικη μαζα κ να χασεις σε λιπος.Και εσυ εχασες ολοκληρα 400!!γραμμαρια λιπους!Αντι να λες μπραβο στον εαυτο σου...Quote:
Originally posted by angel79
Σημερα πήγα στην σκύλα... και μου την εδωσε ο ευατός μου... εχω χάσει λίπος (400gr) εχω κανει 1 kg μυηκή μαζα και η ζυγαριά ανεβαίνει αντί να κατεβαίνει.... τα νευρα μου τα χάπια μου και ενα ταξί να φύγω.....
Απολογισμός λοιπόν και αποφώνηση!
Μεσημεριανό (14.30): 1 τορτίγια με 1 φ. τυρί & 1 φ. ζαμπόν λίγη μαγιονέζα extra light και τόνους μαρούλι και ρόκα, 1 μπανανα (είναι το snack περίπατος)
Snack (19.00): 2 cookies (με κατέστρεψε ο αντρας μου με τα cookies αυτή την εβδομαδα...)
Βραδινό (21.00): Αρακάς λαδερος 1,5 φλ., 1 κομ τυρί λευκό 13% και 1,5 φ. ψωμί
τωρα θέλω γλυκό αλλά που θα παει θα μου περάσει...
εκανα και 40 λεπτά ποδήλατο!!!
Καλημερες!!! σας ευχαριστώ όλους!! το ξέρω πως είναι καλό νεο... αλλα δεν παυει να μου σπαει τα νερα το γεγονός οτι η ζυγαρια με κοροϊδεύει.... anyway θα στρώσει και αυτη που θα παει.....
φιλια πολλά!!!
μολις τα γ........α ολα.... εφαγα 1 ολοκληρη σοκολατα υγείας με πορτοκάλι...
οπως καταλαβαίνετε απολογησμό δεν έχει σήμερα.... ο μπεμπης μου ήταν μεσα στην γκρίνια για 1,5 ώρα περίπου και ξεσπασα στην σοκολάτα. το χα δαμασει τόσοσ καλά μεχρι σημερα. είμαι παρα πολύ στεναχωρημένη με τον εαυτο μου προαγματικα.
angel79 μου, οκ την έφαγες. Τελείωσε, δεν βγένει πια απο το στομαχι σου ούτε γυρνάει ο χρόνος πίσω. Τώρα απλά συνέχισε την προσπάθειά σου όπως πριν να υποκίψεις στην σοκολάτα. Μονο έτσι θα τα καταφέρεις. Το ότι κάνουμε ατασθαλίες, όλοι κάνουμε, το θέμα είναι να μην τα παρατάμε αλλά να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας από κει που μείναμε.
Δεν τα γ.......... ολα κ δεν κερδιζεις τιποτα με αυτο τον τροπο σκεψης.Ακυρωνεις ΟΛΕΣ σου τις προσπαθειες επειδη εισαι ανθρωπος κ εφαγες μια σοκολατα κ δεν εκανες το ΤΕΛΕΙΟ κατα τη γνωμη σου;Δηλ.μεθαυριο θα σου λεει ο γιος σου οτι πηρε 18 στο μαθημα κ συ θα του λες οτι επρεπε να παρει 19,9;Προσεχε αυτον τον τροπο σκεψης οδηγει μονο σε απογοητευσεις!!!!!!!Quote:
Originally posted by angel79
μολις τα γ........α ολα.... εφαγα 1 ολοκληρη σοκολατα υγείας με πορτοκάλι...
οπως καταλαβαίνετε απολογησμό δεν έχει σήμερα.... ο μπεμπης μου ήταν μεσα στην γκρίνια για 1,5 ώρα περίπου και ξεσπασα στην σοκολάτα. το χα δαμασει τόσοσ καλά μεχρι σημερα. είμαι παρα πολύ στεναχωρημένη με τον εαυτο μου προαγματικα.
σ'ευχαριστώ lessing για την συμπαρασταση (γιατι συμπαρασταση είναι ) αλλά μετά από τόση προσπαθεία και αφου τα εχω καταφέρει τόσο καλα να διατηρώ σε γενικές γραμμές το προγραμμα μου, με απογοήτευσα. Τουλάχιστον καταφερα και εκανα 40 λεπτα ποδήλατο (δεν αντεχα αλλο) και το σωσα καπως.... Όσο για τους βαθμούς του γιου μου δεν θα περιμένω ποτε κατι τετοιο γιατι η μαμα του ήταν παραδειγμα προς αποφυγη.... προπο επαιζες με τις εξετάσεις - στο τρίμηνο καλά τα πηγαινα και με εσωνε ο Μ.Ο. ότι θελει να κανει θα κάνει όπως εκανα και εγω.
σε φιλω! καληνυχτες!!!
καλημερες και 6 καλη κυριακή να έχουμε!!!
Χθες δεν εγραψα απολογισμό γιατί ήμουν κομματια!
λοιπόν κάτσε να τα γραψω γιατι θα είμαι αδικη!
Πρωινο: 1 φλ. γάλα και 4 φρυγανιές με κατίκι
Snack1: λίγη τούρτα που έφερε η Κατερίνα στο γραφείο για τα γενέθλια του γιού της και καφέ
Snack2: 1 μπανάνα
Μεσημεριανο: Κοτόπουλο με μανιτάρια, κολοκυθάκια και μακαρονάκι κοφτο
Snack: 1/2 φρουτόκρεμα frutapura (όλο το κυπελάκι έχει 59 θερμίδες) & 1 φ. φωμί
Βραδυνό: 6 mini pizzas (είπα στον αντρά μου να φτιάξει κανενα pizzaki και εννοούσα με πίτα από σουβλάκι και 1 φ. τυρι και 1 φ. γαλοπούλα και μανιτάρια και πιπεριές αλλά βαριόταν και εφτιαξε ετοιμα)
αυτά θα επανέλθω με τα σημερινα!
Καλημερα angel!!
Οπως υποσχεθηκα, ειμαι και παλι εδω!! Σημερα καλυτερα ψυχολογικα και συνεχιζουμε!! Καλη κυριακη!!
καλως το κοριτσάκι μου!!! καλη αρχη!!!
καλημερες σε όλους σας!!! χθες δεν εγραψα το ξέρω γιατι όταν πια μπηκα στο internet δεν αντεχα να πληκτρολογήσω καθόλου... είχα και μια περιπετειουλα και με εξουθενωσε η όλη μερα...
Παμε για τον χθεσινό απολογισμό!
Πρωινο: 1 φλ. γάλα 1,5%, 2 φ. ψωμί με βουτυρο και μελι
Snack: το υπόλοιπο της φρουτόκρεμας του μπεμπη (όπως σας ξαναπα όλο το κεσεδάκι έχει 58 θερμίδες)
Μεσημεριανό: 1 πίτα τορτίγια με τοματα, σαλάτα με αγγουράκι, ρόκα και μαρούλι, 1 αυγό, λίγο τυρί τριμμένο και vinegrette με λάδι, μελι, balsamico, αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα
Snack: αν μπορεί να ονομαστεί snack λίγη homemade πραλίνα φουντουκιου (1 κγ) και λίγο nouga
Βραδινο: 1 μεγάλο πιάτο τορτελίνια με κιμα και 1/2 σοκολάτα.
Υπόσχομαι αρχικά στον εαυτό μου και μετα σε εσας ότι από σημερα δεν θα χαλάσω την διαιτα καθόλου.
απολογισμός σημερινος το βραδάκι πια!!
καλημερα και καλη εβδομάδα!!!
καλημέρες!! Που είναι το Βραζιλιανάκι???? οεο????
Λοιπον... τα χαϊρια μου τα χθεσινα:
Πρωινο: 1 φλ. γάλα 1,5%, 2 φρυγανιές με κατίκι
Snack: το υπόλοιπο της φρουτόκρεμας του μπεμπη (όπως σας ξαναπα όλο το κεσεδάκι έχει 58 θερμίδες).
Μεσημεριανό: (πηγα στο ΙΚΕΑ τρομάρα μου) 1 σάντουιτς με τόνο και μια πράσινη σαλάτα
Βραδινο: Ψάρι ψητό με σαλάτα αγγούρι και τομάτα και 1 πατάτα
Σημρα να δω τι θα κάνω......
Καλημερες!! παλι χθες δεν εγραψα γιατί καθομουνα και εφτιαχνα μια προσφορά για μια εκδήλωση για κατι φίλους και αργησα πααααααααααααααρααααααααα ααααα πολύ!!!
Λοιπόν παμε για απολογισμο χθεσινό!
Πρωινο: 1 φλ. γάλα 1,5%, 1 toast (2φ. ψωμι & 2 φ. τυρι)
Snack: 1 μήλο & 1 αχλάδι
Μεσημεριανό: Ψαράκι ψητό με σαλάτα πράσινη και 1 πιτάκι μικρό από σουβλάκι
Snack: αν μπορεί να ονομαστεί snack 1 φλ. καφέ Latte
Βραδινο: σπιτική pizza με 100 γρ. mozzarella light, 1 φ. ζαμπόν, μανιτάρια και πιπεριές
Καλημέρες!!! Οπως καταλαβατε χθες ουτε για αστείο να ανοιξω υπολογιστη!!!
Χθεσινος απολογισμός λοιπον:
Πρωινο: 1 φλ. γάλα 1,5%, 1 toast (2φ. ψωμι & 2 φ. τυρι)
Snack: πηγε περιπατο
Μεσημεριανό: Φασολάκια λαδερα, 1 φ. ψωμί & τυρί λευκό με λίγα λιπαρα
Snack: δαμασκηνα ξερα (δεν θυμαμαι ποσα)
Βραδινο: 1 μπιφτέκι γεμιστό με τυρί & 1 φ. ψωμι (μεσα στην διαιτα το μπιφτεκι ασε που νομιζω ότι ήταν από χοιρινο κιμα), α και 3 σοκολατακια υγείας (και αυτα μεσα στην διαιτα)
Σημερα παω στν γνωστη πλεον σκυλά να δω τιο εχω κάνει. Το τικεράκι μου θα το πειράξω μόλι φτασω να αλλάξει το βαρος μου με ρουχα....
χαθηκα το ξερω...
νιωθω ότι αρχιζω να την χανω και αυτη την προσπαθεια. τρεις μερες τωρα προσπαθω να μπω σε προγραμμα και δεν μπορω καθολου. τι θα κανω??? θα παρω και τα 2 κιλα που έχω χασει??? αφηστε που σημερα εχουμε food tasting στο γραφειο και πρεπει να τα δοκιμασω όλα.... θα τρελαθω στο τελος.....