παρακαλω πολυ :)
Printable View
παρακαλω πολυ :)
Ωωωωωωω βρηκα κ αλλο τροπο για αναγνωριση εκτος απο τις ταμπελιτσες με τα κιλα στο πετο!Θα φοραμε ενα φερετζε ως χαρεμι του Φιλιπαρα!:bouncy::bouncy:
ααααα, ψηφιζω φερετζε, πολυ με αρεσουν αυτα τα ανατολιτικα (ΑΛΛΑ μονο για πλακα ε?)
εγω δε διατιθεμαι να χορευω κ belly dance οποτε ετσι οπως θα συρρεει το πληθος θα ειναι πολυ ευκολο να εντοπιστουμε ως γενικη εικονα!!!
και ναι, θα σας δωσω κ εσας γιαουρτακια για μασκα προσωπου :)
ο δε φιλιππαρας δεν ξαναματαμιλησε... δεν πιστευω να σκιαχτηκε που θα μαστε τοσες γυναικες ε?
φιλιππαρα, θα σου φερει ενισχυσεις η αλμα λεει ;)
καλημερααααααααα :)
αρχιζω τις διπλωματικες μου επαφες στον κλεινον αστυ πουρνο πουρνο για να προλαβω τα πληθη που αρχισαν να συρεεουν αμα τη αφιξει μου...
(κ ειναι ακομη πρωι κ δεν εχω πιει τπτ... φαντασου αργοτερα τι θα εκστομιζω..λαλααααα)
Λέω να έρθω και γω. Φιλιππάρα σου στέλνω σε u2u το κινητό μου. :)
ΤΕ-ΛΕΙ-Α !!!:spin::tumble:Quote:
Originally posted by PM79
Λέω να έρθω και γω. Φιλιππάρα σου στέλνω σε u2u το κινητό μου. :)
Ο Φιλιππάρας είχε τρελά τρεξίματα από Παρασκευή μέχρι τώρα που μπήκε σπίτι μετά από σχεδόν 48 ώρες και γι'αυτό ψιλοεξαφανίστηκε, ποτέ δε φοβήθηκε όμως τα πλήθη των γυναικών :P
Έχω τα τηλέφωνα του ΠΜ79 και της κλικ, στέλνω και τα δικά μου οσονούπω και τα λέμε το απόγευμα
τί όμορφα που κανονίζετε συναντήσεις!!!!!!!!!!!!:wink2:;)
;):tumble:
θα ήθελα και εγώ πολύ να έρθω αλλά το είδα τελευταία στιγμή...:shocked2: άλλωστε είμαι μέλος 3ωρών!!!:spin:
θα κατασκοπεύω για νέες συναντήσεις!!
καλα να περασετε!!!!:smirk:
γιατι δεν ερχεσαι?
αν καποιος αργησει μην αγχωνεστε, συνεννοουμαστε με τα τηλ και ερχεται κατευθειαν στην καφετερια.
τα λεμε :)
θα θελα κ γω να ερθω , μπορει να ακουγεται κομπλεξικο αλλα νιωθω οτι δεν κολλαω ακομα επειδη κ γω ειμαι σχετικα καινουργια! καλα να περασετε!!
βασικά δε νομίζω να γνωρίχονται πολλοί μεταξύ τους και αρκετοί, εμου συμπεριλαμβανομένου, είναι πιο "νέοι" από σένα freedom, μη κολλάς
βγάλτε και μια φωτο τι φάγατε.. τι ήπιατε...που πήγατε....:D
freedom ελα, κ γω σχετικα καινουρια ειμαι :)
εγω θα ειμαι απο τους καθυστερημενους :P
εχεις τηλεφωνο απο τα παιδια???
που μενεισ εσυ?
Καλημέρα!
Ελπίζω ν'απολαύσατε τη χθεσινή σας συνάντηση.
Καλό το φόρουμ,αλλά ακόμα καλύτερο το δια ζώσης!
Συγχωρέστε μου την επόμενη off topic παράθεση,αλλά εδώ γράφηκε...
Μπορείς να μου πεις επιτέλους ευθέως τι πρόβλημα έχεις μαζί μου;Quote:
Originally posted by smart
παιδια, θελετε να οργανωσουμε καποιες "ομαδες"? (ειαμστε τοσοι πολλοι εξαλλου :D)
πχ, καποιοι να συνενοουτναι με καποιους κ καποιοι με ολους :D
χαχα
οποιος θελει να του δωσω το τηλ ας μου γραψει να το στειλω με u2u.
ας το γραψει εδω, γιατι δεν ειμαι στο σπιτι μου κ θα ριχνω κλεφτες ματιες οοοποτε το πισι δεν εχει κοσμο :S, οποτε δε θα συνδεομαι, κ δε θα δω το u2u.
Ειλικρινά δεν έχω την παραμικρή ιδέα από πού πηγάζει όλο αυτό.
Αυτή είναι η τελευταία πρόσκληση,που σου κάνω για την περίπτωση,
που θέλεις να μιλήσουμε ακόμα και τηλεφωνικά μήπως τακτοποιηθεί το θέμα.
Αν όχι,δε θα ανεχτώ καμία άλλη ειρωνική αναφορά από μέρους σου.
Αν μη τι άλλο,είναι ανεπίτρεπτη αυτή η συμπεριφορά για την ηλικία
και το μορφωτικό σου επίπεδο!Περιμένω u2u σου για ό,τι επιθυμείς.
Δεν υπάρχει λόγος ν' αναστατώσουμε το τόπικ εδώ ούτε τα υπόλοιπα μέλη.
πως περάσατε??? πείτε μας!!!! εγω λόγω μπέμπη δεν μπορώ τετοιες ώρες... αφηστε που ακόμα έχω τυψεις που τον αφήνω και πάω δουλεια!!!
οσο κ να προσπαθησα δε μπορεσα να καταλαβω τις απιθανους συνειρμους εκανες κ κατεληξες στο συμπερασμα οτι ασχολουμαι μαζι σου!!!Quote:
Originally posted by NADINE
Καλημέρα!
Ελπίζω ν'απολαύσατε τη χθεσινή σας συνάντηση.
Καλό το φόρουμ,αλλά ακόμα καλύτερο το δια ζώσης!
Συγχωρέστε μου την επόμενη off topic παράθεση,αλλά εδώ γράφηκε...
Μπορείς να μου πεις επιτέλους ευθέως τι πρόβλημα έχεις μαζί μου;Quote:
παιδια, θελετε να οργανωσουμε καποιες "ομαδες"? (ειαμστε τοσοι πολλοι εξαλλου :D)
πχ, καποιοι να συνενοουτναι με καποιους κ καποιοι με ολους :D
χαχα
οποιος θελει να του δωσω το τηλ ας μου γραψει να το στειλω με u2u.
ας το γραψει εδω, γιατι δεν ειμαι στο σπιτι μου κ θα ριχνω κλεφτες ματιες οοοποτε το πισι δεν εχει κοσμο :S, οποτε δε θα συνδεομαι, κ δε θα δω το u2u.
Ειλικρινά δεν έχω την παραμικρή ιδέα από πού πηγάζει όλο αυτό.
Αυτή είναι η τελευταία πρόσκληση,που σου κάνω για την περίπτωση,
που θέλεις να μιλήσουμε ακόμα και τηλεφωνικά μήπως τακτοποιηθεί το θέμα.
Αν όχι,δε θα ανεχτώ καμία άλλη ειρωνική αναφορά από μέρους σου.
Αν μη τι άλλο,είναι ανεπίτρεπτη αυτή η συμπεριφορά για την ηλικία
και το μορφωτικό σου επίπεδο!Περιμένω u2u σου για ό,τι επιθυμείς.
Δεν υπάρχει λόγος ν' αναστατώσουμε το τόπικ εδώ ούτε τα υπόλοιπα μέλη.
λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα δεν εισαι το κεντρο του κοσμου-οχι του δικου μου τουλαχιστον!!!
αν θεωρεις οτι εκανα οποιαδηποτε αναφορα σε σενα το προβλημα ειναι δικο σου κ οχι δικο μου!!!
οσο γιατο αν υπαρχει λογος να αναστατωσουμε εδω τα υπολοιπα μελη... εχεις πολυ πλακα, το ξερεις???
ηταν πολυ ωραια :)Quote:
Originally posted by angel79
πως περάσατε??? πείτε μας!!!! εγω λόγω μπέμπη δεν μπορώ τετοιες ώρες... αφηστε που ακόμα έχω τυψεις που τον αφήνω και πάω δουλεια!!!
χαρηκα που γνωρισα οσους γνωρισα, λυπαμαι που καποιους δεν προλαβα να τους δω αρκετα-καθοτι καθυστερημενη :D -κ ελπιζω την επομενη φορα να ειμαστε περισσοτεροι :)
Περασαμε πολυ ωραια.Δε φαγαμε-χι χι-ηπιαμε καφε .Χαρηκα ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που συναντηθηκαμε κ ελπιζω την επομενη φορα να ερθουν κ ολοι οι αλλοι!!:kiss::kiss::kiss:
Α ξεχασα!!Και μην ακουω ''καινουργιοι'' κ ''παλιοι'' Και''ντρεπομαι να ερθω γιατι ειμαι καινουργιο μελος!'' :P
Σιγα μη βαλουμε επιτημα μελη!!!Και εγω στο φορουμ γραφτηκα τον Σεπτεμβρη που μας περασε!:blush::blush::blush::blush::blush:
Αυτή ξέρει ότι έχει πλάκα, εγώ ξέρω οτι είναι το κέντρο του κόσμου, του δικού μου τουλάχιστον. Τώρα μένει κάποιοι να παραδέχονται τα 'γραπτά ' λόγια τους και να μην μιλούν για κάποιους άλλους έτσι αόριστα.Quote:
οσο κ να προσπαθησα δε μπορεσα να καταλαβω τις απιθανους συνειρμους εκανες κ κατεληξες στο συμπερασμα οτι ασχολουμαι μαζι σου!!!
λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα δεν εισαι το κεντρο του κοσμου-οχι του δικου μου τουλαχιστον!!!
αν θεωρεις οτι εκανα οποιαδηποτε αναφορα σε σενα το προβλημα ειναι δικο σου κ οχι δικο μου!!!
οσο γιατο αν υπαρχει λογος να αναστατωσουμε εδω τα υπολοιπα μελη... εχεις πολυ πλακα, το ξερεις???
Τι περίεργο.. ε?? Ψάξε τώρα να βρεις και τους δικούς μου συνειρμούς ..
Κάποια Ευγενία..
Ευγενια εισαι σε λαθος τοπικ.Εδω ειναι η συναντηση του Σαββατοκυριακου.
Παρεπιπτοντως θα χαρουμε πολυ να επαναληφθει κ με πολλα αλλα ατομα.:tumble:
Lessing μου έχεις δίκιο σου ζητώ συγνώμη για την κατάχρηση, απλά δεν το ανέχτηκα.
Θα ήθελα να σου πώ επίσης ότι κάνετε πολύ καλά που συναντιέστε . Και πολύ θα ήθελα να σας γνωρίσω κ εγώ εάν ανέβαινα Αθήνα. Το έχω κάνει ήδη και ήταν μοναδική εμπειρία..!! Καλά να περνάτε και να το οργανώνετε συχνότερα. Φιλιά πολλά κοριτσάκι!!
βρε μαμουνια? συναντηθηκατε? πουλακια μου! χιχιχ
Ναταλακι μου , δωσε κανενα σημα μου ελειψες! :love: :love:
να ξανακανονισουμε!!!
Εννοειται!Εγω εχω πει καποια στιγμη να κανουμε μια ''αμερικανια'' τυπου συναντηση ΟΛΟΥ του φορουμ!Γιουπι!!!!!Συνεδριο κι ετσι!!!!!:D
:thumbup:Quote:
Originally posted by lessing
Εννοειται!Εγω εχω πει καποια στιγμη να κανουμε μια ''αμερικανια'' τυπου συναντηση ΟΛΟΥ του φορουμ!Γιουπι!!!!!Συνεδριο κι ετσι!!!!!:D
Quote:
Originally posted by freedom30
να ξανακανονισουμε!!!
:thumbup:
+1 :thumbup:Quote:
Originally posted by lessing
Περασαμε πολυ ωραια.Δε φαγαμε-χι χι-ηπιαμε καφε .Χαρηκα ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που συναντηθηκαμε κ ελπιζω την επομενη φορα να ερθουν κ ολοι οι αλλοι!!:kiss::kiss::kiss:
η συναντηση ηταν παρα πολυ ωραια. φριντομ επρεπε ναχες ερθει ρε κοριτσι!! και εσυ ntl nexti time!
ελπιζω οταν ξαναοργανωθει να μπορω να ειμαι κι εγω εκει.
χαρηκα παρα πολυ που σας γνωρισα ολους και ολες!:starhit:
ναντιν, καλα θα κανεις να μεταφερθεις εσυ σε u2u ή εστω να ανοιξεις νεο τοπικ δικο σου και να μη χαλας τετοια θεματα και μαλιστα χωρις την παραμικρη αφορμη.
Θέλω να ευχαριστήσω ολα τα παιδια που ήρθαν στη συναντηση την Κυριακη. Πραγματικα πέρασα παρα-πολυ ομορφα , Χαλαρωσα και απολαυσα απιστευτα την παρεα σας.
Να ευχαριστησω και την click ιδιαιτερως που ειχε την ιδεα για το Θησειο . Πήγα μιση ωρα νωριτερα και ειχα την ευκαιρια να περπατήσω στα στενα του Θησειου ............... Ειχα παρα πολυ καιρο να κανω κατι τέτοιο ............
Και πάλι ενα μεγαλο ευχαριστω για την ομορφη παρεα σας ........:blush::blush::blush::blush::blush:
Γεια σου ρε ΑΛΜΑ με τον πλακατζη αντρα!!!!!!:starhit:
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΞΕΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΕΡΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩ:D:D:D:D:D:D ΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧ
περιμενω αποκατασταση της αληθειας κλικλικωωωωωωω:spin:Quote:
Originally posted by Alma libre
Θέλω να ευχαριστήσω ολα τα παιδια που ήρθαν στη συναντηση την Κυριακη. Πραγματικα πέρασα παρα-πολυ ομορφα , Χαλαρωσα και απολαυσα απιστευτα την παρεα σας.
Να ευχαριστησω και την click ιδιαιτερως που ειχε την ιδεα για το Θησειο . Πήγα μιση ωρα νωριτερα και ειχα την ευκαιρια να περπατήσω στα στενα του Θησειου ............... Ειχα παρα πολυ καιρο να κανω κατι τέτοιο ............
Και πάλι ενα μεγαλο ευχαριστω για την ομορφη παρεα σας ........:blush::blush::blush::blush::blush:
τωρα εσυ μαλλον θελεις να νομιζεις οτι ηταν δικη σου ιδεα το Θησειο?
επειδη δε θυμαμαι και τοσο ξεκαθαρα δε θα στο χαλασω :tumble::tumble::tumble:
τωρα εσυ θες να πιστεψω οτι ξεχνας που με ρωτησες ποιο μερος προτεινω κ σου βροντοφωναξα το Θησειο?
:smug b:
Εννοειται!:starhit:Quote:
Originally posted by Maria Hope
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΞΕΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΕΡΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩ:D:D:D:D:D:D ΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧ
πως περασατε? σας εκανε καλο καιρο? αντε τυχερουληδεςςςςςςςς
Ναι κ την επομενη φορα να κλεισουμε ενα σταδιο να βρεθουμε ολοι!!!Quote:
Originally posted by badgirl11
πως περασατε? σας εκανε καλο καιρο? αντε τυχερουληδεςςςςςςςς
με αθλητικο να κανουμε και κανενα γυρο!
οχι πιτα γυρο ε?!