-
amelie αφου λες οτι ο γιατρος σε διαβεβαιωσε πως δεν προκειται να παρεις πισω τα κιλα μη φοβασαι...προσπαθησε να ισορροπησεις τη διατροφη σου και προσεγγισε αλλιως το θεμα της διατροφης γιατι δε νομιζω να σε βοηθησει αυτη η σταση... Για ποιο λογο να μη φας κι εσυ παγωτο αμα θελεις? Φοβασαι οτι θα τα παρεις ολα πισω αλλα το βλεπεις κι εσυ οτι αυτη η κατασταση δε σου κανει καλο... Δε νομιζω να σου αρεσει να βλεπεις παγωτο και να νιωθεις οτι απειλειται η σιλουετα σου.. Καταπιεζεσαι ετσι... Εχεις φτασει τα κιλα που ηθελες οποτε χαλαρωσε και δες το θεμα απο αλλη σκοπια. Αυτη τη στιγμη δεν προσπαθεις να χασεις αλλα, ουτε εχεις αρχισει να παιρνεις πολλα κιλα ωστε να νιωθεις σα να βρισκεσαι σε αδιεξοδο... Εχεις αγγιξει τον επιθυμητο στοχο οποτε ποιος ο λογος να καταπιεζεσαι τοσο; Κατανοω τους φοβους σου, αλλα προσπαθησε να πεισεις τον αευτο σου οτι δεν ειναι αναγκη να στερεισαι για να μην παρεις γραμμαριο..θα το καταφερεις:thumbup:
-
διατροφη ολη την βδομαδα με γυμναστικη και μια μερα ριχνε το εξω....λειτουργει αρκει να μην ξεφυγεις και τις επομενες...μονο μια!
-
Καλησπερα και απο εμενα
Καινουργια στο φορουμ κοιταω να δω πως μπορω να φτιαξω το μετρητη βαρους
Το ξαναζητησα σε αλλη ενοτητα αλλα.....τιποτα:(:(:(:(
Καλη δυμανη στη προσπαθεια ολων μας
Εβιτα :kiss:
-
Γεια σας!! Έχω καιρο να γράψω.. Θα σας πω λοιπόν τα νέα μου: Πήγα σε διατροφολογο για να με βοηθήσει να συντήρησω τα κιλα μου, και να φτιαξω το μεταβολισμό μου βάζοντας μου κάθε βδομάδα λίγες παραπάνω θερμιδες, κάνω ΑΚΡΙΒΩΣ ότι μου είπε και τρώω κάθε 3 ωρες, εχω ξεκινήσει τη διατροφη εδω και 3 εβδομάδες και εχω σταματήσει να ζυγιζομαι, πηγαίνω να με ζυγίζει ο διαιτολογος, το θέμα είναι ότι εχω χάσει σύνολο αλλα 3 κιλα.. Πράγμα που δεν ήθελα ούτε ΚΑΝ Εγώ!! Το μόνο που θέλω είναι να σταθεροποίηθω ούτε πάνω ούτε κατω! Τι γίνεται!;;;
-
Γεια σου amelie! Πολυ σωστη κινηση η αποφαση σου να πας σε διαιτολογο. Πιστευω οτι για το γεγονος που αναφερεις, οτι δηλαδη εχασες αλλα τρια κιλα παρολο που ακολουθεις πιστα το προγραμμα, μονο η διαιτολογος σου μπορει να σε βοηθησει... Ελπιζω να της το εχεις ηδη αναφερει. Καλη συνεχεια!:thumbup:
-
Γεια σας.. Εχω να γράψω αρκετούς μήνες... Λοιπόν σε όλο αυτο το διάστημα έχασα το πιο αγαπημένο μου πρόσωπο.. Και αρκετά κιλα. Είμαι πλέον 45 κιλά και με κατάθλιψη η διατροφη μου πια δεν με απασχολεί δεν προσέχω τι τρώω ή ποτε τρώω, συνήθως τρώω πολυ αλλα συνεχίζω να χάνω... Οι γονείς μου ανησυχούν είμαι πια ενα τσουβάλι με κοκαλα και περίοδο δεν εχω.. Το θέμα μου είναι οτι δεν εχω πια καμία οργάνωση δεν εχω προγραμμα και ισως γι αυτο χάνω συνέχεια κιλα, εκανα πριν λίγους μήνες τεστ μεταβολισμου και έδειξε οτι καιω 2.500 θερμιδες τη μερα γι αυτο κ πρέπει να τρώω ΠΟΛΥ για να διατηρησω το βαρος μου έστω και 45.. Αλλα για να πω την ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ με ενδιαφέρει... Δεν με νοιάζει πια ούτε να πάρω κιλα ούτε να χάσω, δεν ασχολουμε με τίποτα, δεν εχω διάθεση για τίποτα, θέλω απλά να ξαπλωσω στο κρεβάτι μου, να κλείσω τα φώτα κ να περιμένω να πεθάνω...Όσο εγωιστικο κιαν ακούγεται αυτο... Αυτα.. Ήθελα απλά να τα πω καπου.
-
Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να σε συμβουλεύσω... Έχασες ένα δικό σου άτομο και είναι λογικό να έχεις χάσει το ενδιαφέρον σου για όλα τα υπόλοιπα. Όμως πρέπει με κάποιον τρόπο να συνεχίσεις να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Ό,τι και να πω θα είναι σίγουρα λίγο μπροστά σε αυτό που περνάς, αλλά ίσως να σε βοηθήσει η σκέψη ότι αυτό το άτομο που αγαπάς σε αγαπάει και σίγουρα θα θέλει να είσαι καλά....
-
Amelie τι κάνεις; Είσαι καλύτερα;