ναι περιμενε θα το κανω αντιγραφη επικολληση?
Printable View
ναι περιμενε θα το κανω αντιγραφη επικολληση?
http://woman-life.ucoz.com/forum/16-70-1
δειτε και πειστειτε.............................
Συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι έρευνα και σίγουρα δεν είναι ικανό να πείσει κάποιον...
τι ειναι?
Δύο παράγραφοι για συνέπειες κατανάλωσης ξυδιού σε ποντίκια, χωρίς απόδειξη... χωρίς ονόματα ερευνητών, χωρίς παραπομπή στο περιοδικό που δημοσιεύτηκε, χωρίς τπτ...
Κάτι θα έχει και στην Espresso, ψάξε. Ελπίζω αυτό να ήταν για να ευθυμίσουμε...
http://www.vita.gr/html/ent/643/ent.10643.asp παρε και ονομα ερευνητων.....απιστε θωμα......θα με σκασεις.....σου λεω εγω το συνεχιζω και χανω τι αλλο θες ως αποδειξη....
Επιτέλους μου έδωσες κάτι για να βρω την έρευνα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με αδυνάτισμα πάντως αλλά μετην απορρόφηση ασβεστίου σε ποντίκια που κατανάλωναν ξύδι. όντως τη βελτιώνει. Μη πιστεύετε οτι σας σερβίρουν ρε παιδιά...
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10380633
:shocked2:Quote:
Originally posted by dwri84
στο βουρκο των λιπαρων θα καειτε.....
κατι μου θυμιζει αυτο........
α ναι!!
http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS..._h_633_451.jpg
σορρυ βρε δωρι, αλλα ηρεμησε λιγο :)
dwra84, κανένας δεν είπε ότι αυτό που έγραψες ήταν υπερβολικο απλά θέλαμε να τονίσουμε ίσως λιγο παραπάνω απο σενα τα ασχημα αποτελέσματα μετά απο ΑΛΟΓΙΣΤΗ χρηση.......
Τώρα, αν κάποιοι κάνουν χιούμορ με το θέμα νομίζω οτι είναι λογικό καθώς προχωράει μια κουβεντά, γι αυτό μη θυμώνεις και δεν νομίζω επίσης κάποιος με κακία να είδε το θέμα σου άφου εξ αρχής γράφεις το κατά πόσο το χρησιμοποιείς και με ποιον τρόπο... τι να βάζεις στο νερό 2 κουταλιές, τι να το βάζεις στη σαλάτα....
you lose...........i don't worry.............................
χαχαχαχαχα... λοιπόν να πω κι εγω τη μ@#@κια μου πανω στο θέμα. Εμένα μια γνωστή μου επινε ξυδι με νερό καθε πρωι για πολλους μήνες μέχρι που επαθε ελκος. Αδυνάτησε δε λέω... ειδικά με τη νέα διατροφή μετα το ελκος στυλάκι εγινε!!! Εκείνη λέει οτι εβαλε το χεράκι του το ξυδάκι κ μου εδωσε ευχη κ καταρα να μην το δοκιμάσω ποτέ. αυτα!
"ΕΛΚΟΣ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!"
ακριβως ναι και μια κοπελα που καταλαβε.......η αλογιστη χρηση θα εχει σιγουρα ασχημα αποτελεσματα.......γενικοτερ� � να ξερετε το ξυδι ειναι αντησηπτικο σκοτωνει μικροβια και ειναι αντιοξειδωτικο...σκοτωνει τοξινες.....κατι ακομα οταν πλενεις ενα ταψι που εχει λιπος αν ριξεις ξυδι διαλυονται τα λιπη....εεεεε καπως ετσι.....διωχνει το λιπος απο το εντερο και δεν αποθηκευετε μου το συστησε διαιτολογος.....εγω ειχα πολυ παχος στα μπουτια και τωρα.....βλεπω φοβερο αποτελεσμα φυσικα δεν κανει θαυματα αλλα παραλληλα με λιγη σωστη διατροφη βοηθαει......αυτα απο μενα και δεν ηθελα να φανω σαν τη λουκα σορυ......
ενταξει βρε δωρι. ειπαμε για το ξιδι
θελεις να μας πεις και 2 λογια για σενα? να σε γνωρισουμε?
ποτε δεν το πινουμε νηστικοι γιατι τοτε οχι ελκος αλλα τεραστια τρυπα παντα μετα το φαγητο.....οποιος θελει ας δοκιμασει και τοτε μου απανταει για μια βδομαδα και αν δεν ειναι 2-3 κιλα αδυνατοτερη τι να πω.......εμενα επιασε....μακαρι και σε σας
συγνωμη για το οφ τοπικ... ρε συ κλικ... καθε φορα που κοιταζω το τικερακι σου εχει κ πιο μικρο αριθμό... :starhit: εχω πάθει πλάκα!!!! :smilegrin:Quote:
Originally posted by click
συγνωμη κ πάλι :wink2:
τι να σας πω.....παντως ξυνη δεν ειμαι......ημουν 83 κιλα ξεκινησα διατροφη με διαιτολογο και με το ξυδακι μου παραλληλα και τωρα ειμαι 62 θελω να φτασω τα 55 εχω δρομο...αυτα....απο μενα μενω αθηνα και ειμαι 30
ευχησου μου ΑΑΑΑΝ βαλω τελικο στοχο τα 63, να μην ξαναδεις παρακατω. μην παθω καμμια πλακα και κανω βλακειες.Quote:
Originally posted by ria
συγνωμη για το οφ τοπικ... ρε συ κλικ... καθε φορα που κοιταζω το τικερακι σου εχει κ πιο μικρο αριθμό... :starhit: εχω πάθει πλάκα!!!! :smilegrin:Quote:
να με βοηθησετε εεεεε? αμα δειτε να λεω μαλακιες, βριστε με ελευθερα, μη με ενθαρρυνετε πληζ!!
μεκραξε και η ψυ μου χτες :/
επειδη ολο και μικραινω το στοχο
(κλαιν οι χηρες κλαιν κι οι παντρεμενες, σορρυ....)
μη σκιαζεσαι ...εχω ενα στομα εγω!!!! χαχαχαχα... πλακα στη πλάκα στο ειπα κ οταν συναντηθηκαμε... ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΜΑΤΑΡΑ!!!Quote:
ευχησου μου ΑΑΑΑΝ βαλω τελικο στοχο τα 63, να μην ξαναδεις παρακατω. μην παθω καμμια πλακα και κανω βλακειες.Quote:
Originally posted by ria
να με βοηθησετε εεεεε? αμα δειτε να λεω μαλακιες, βριστε με ελευθερα, μη με ενθαρρυνετε πληζ!!
κοριτσι στα 63 ανοιξε το στομα ελευθερα και κραζε!
σευχαριστω πολυ :)
αυτο που κανεις μου θυμιζει πολυ το δρομο που ακολουθησα εγω και τον τροπο που σκεφτομουν τα πραγματα. ειμαι σιγουρη οτι θα εχεις θεαματικα αποτελεσματα.
Κλικάκι εγώ θα είμαι η πρώτη που θα σε κράξω αν κολλήσει το μυαλό σου να είσαι σίγουρη!!!Quote:
Originally posted by ria
κλικ :love:
σε ευχαριστω ειλικρινα. μπορει να φαινεται λιγο μαλακια αυτο που ζηταω. αλλα ειναι τα ορια τοσο ευκολα να ξεπεραστουν και να χαθει ο ελεγχος και λιγο μου βαρεσαν καμπανακια χτες στη συνεδρια μου.
ευχαριστω ροζιτα :love:
dwri... εχουμε πολλά κοινά! ξυδι μόνο στις φακές κ στη ρόκα βάζω... συγνωμη που δεν θα ακολουθησω την τακτική αυτή ..(ειναι κ η καταρα που λεγαμε...) αλλα θα χαρώ να τα λέμε!!! φιλια!
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά το ξύδι σε υπερβολική ποσότητα έχει κατηγορηθεί για διαταραχες του αίματος, ακόμη και λευχαιμία.
κλικλικω, προσωπικα θα σε τσουρομαδησω, το χεις καταλαβει πιστευω :smirk:
oxι ρε ασε χανω ηδη μαλλια! ευτυχως οχι πολλα.
αλλα δε θαντεξω και τσουρομαδημα!!:cul:
αχαχαχαχαχαχαα!!!
ελα, θα εφαρμοσω πρωτοτυπες πρακτικες.... με κερι......:dork:
μη μου λες για κερι.......................................... ...............................
Ελα ρε χαλαρωσε...Δεν αμφιβαλλω οτι ειχες καλη διαθεση κ σε ευχαριστω που θελεις να μοιραστεις τα νεα του ξιδιου αλλα οπως ειδα το τοπικ ''ξυδι πιστεψτε με αδυνατιζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!''με τα θαυμαστικα μου φανηκε αστειο.Ειπες οτι κλεινεις κ τη μυτη κ το πινεις παρολο που εχει κ ασχημη μυρωδια...φανταστηκα τη σκηνη και καταλαβαινεις...:starhit:Εγω σου υποσχομαι οτι απο αυριο θα το βαζω στη σαλατα μου!:starhit:Quote:
Originally posted by dwri84
στο βουρκο των λιπαρων θα καειτε.....οπως πηγα να καω και γω αλλα σωθηκα ευτυχως....πιο σιγουρο ειναι οτι θα πεθανεις απο τα πολλα κιλα και τις βουλωμενες αρτηριες απο τονους λιπους και χοληστερινες παρα απο το ξυδι 2 κουταλιες τη μερα που ανετα μπορεις να τις τρως και μεσα σε μια σαλατα.....ετσι δεν ειναι ?δεν νομιζω να λεω τιποτα παραλογο.....
Εμένα μου αρέσει το ξύδι γενικά και το βάζω συχνά , αποτεέσματα δεν εχω δεί
ρε παιδια.... ενταξει,απο τη στιγμη που ολοι καταλαβαινουμε πως η υπερβολικη ποσοτητα σιγουρα δεν κανει καλο,μην περιμενετε θεαματικα αποτελεσματα!
δεν ξερω στην περιπτωση της dwri πως εγινε να χαθουν 2 κιλα σε μια εβδομαδα,
φανταζομαι ομως οτι δεν θα ετρωγε τον αμπακο! Σε γενικες γραμμες,ολα βοηθανε οταν τα καταναλωνουμε σωστα.Οκ,το ξιδι (και το λεμονι) εχουν τις ιδιοτητες που αναφερονται παραπανω. Οι φυσιολογικες ποσοτητες ΔΕΝ μπορει να εχουν θεαματικα αποτελεσματα! Τωρα,σε συνδυασμο με μια διατροφη και ασκηση, μπορει απο τα 2 κιλα που θα χαθουν,το 0.2 να οφειλεται στο ξιδι,και το λεμονι,και και και. Απο μονο του το ξιδι και το λεμονι,σε υπερβολικες ποσοτητες,το λιγοτερο που μπορουν να προκαλεσουν ειναι αναγουλες,γαστρ.διαταραχες ,εμετοι,ελκη, τερηδονα,υποταση κά!
μεγαλη προσοχη με ξυδι, λεμονι οσο θελετε, ξυδι οχι...σε καποιες περιπτωσεις απαγορευεται μαλιστα.
Οποιος ενδιαφερεται πρωτα να ρωτησει το γιατρο του και εννοειται και το διατροφολογο του! εμενα το απαγορευει ο δευτερος παροτι ειμαι υγιης.
Αντιθετα λεμονι μου ειπε να τρωω οσο θελω (τρωω γυρω στο 1.5 κιλο πρασιναδες τη μερα οποτε ταλεμονια απο πανω πανε κ ερχονται αβερτα), αν κανει να πινουμε δεν ξερω...
αυτο ισχυει,κ εγω οτι ειπα ηταν κυριως για το λεμονι.
Μονο για αυτο εχω μιλησει με γιατρο και μου το εχουν συστησει αρκετοι.
Για το ξιδι γραφω οσα εχω διαβασει,κ ειναι πραγματικα τρομακτικα μερικα
πραγματα. Τουλαχιστον αν ειναι να παθω κατι,ας παθω τερηδονα απο τα
λεμονια,κ οχι κανα ελκος κ τρεχω μετα!!!
ποπο το δοκιμασα το μεσημερι μετα απο μια μικρη υπερφαγια....απαισια γευση, θα το καθιερωσω μετα απο τις υπερφαγιες...ετσι τουλαχιστον συνδεοντας την υπερφαγια με το νεροξυδο υποσυνηδιτα θα μου θυμιζει την απαισια γευση και ισως (οχι μονο βεβαια του ξυδιου:smilegrin:)να μειωσω τις υπερφαγιες σε μια την εβδομαδα και στην συνεχεια σε 2 το μηνα μεχρι να τις κοψω εντελως
kala e πολυ εξυπνο.ξυδι μετα απο τυροπιτες κρουασαν μπανανες κ σοκολατες κ σουβλακια.ενα κ ενα για να βλεπεις σοκολατες κ να ξερνας.....
ρε σεις περα απο την πλακα τωρα.... αφηστε το το ξιδι ρε κοριτσια!!!!
πιειτε λεμονι αν θελετε κατι τετοιο. Το ξιδι ειναι σιχαμερο και το ειπατε
ολες οτι κλεινετε μυτες για να το πιειτε και μετα εχετε ταση προς εμετο!
Γιατι βασανιζεστε ετσι?? :-O
δε σου φαινεται καπως αρρωστημενο?Quote:
Originally posted by lost kitten
ποπο το δοκιμασα το μεσημερι μετα απο μια μικρη υπερφαγια....απαισια γευση, θα το καθιερωσω μετα απο τις υπερφαγιες...ετσι τουλαχιστον συνδεοντας την υπερφαγια με το νεροξυδο υποσυνηδιτα θα μου θυμιζει την απαισια γευση και ισως (οχι μονο βεβαια του ξυδιου:smilegrin:)να μειωσω τις υπερφαγιες σε μια την εβδομαδα και στην συνεχεια σε 2 το μηνα μεχρι να τις κοψω εντελως