ναι να μου πουμε ruby's.
ωρα? 2? 3? 4?
Printable View
ναι να μου πουμε ruby's.
ωρα? 2? 3? 4?
Σαββατο η Κυριακη τελικα; Μπερδευτηκα!χαχαχαχα
Σημερα εχω γνωρισει τα καλυτερα κοριτσια απο εδω μεσα!:thumbup:
:)
Κυριακη ειναι πιο ευκολα
:bouncy: alo!
μέσα κι εγώ για Κυριακή, χαίρομαι πολύ που οργανωσάτε το meeting της συμπρωτεύουσας!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:
καλημέρα!
Να μπω κι εγώ στην παρέα σας? (Αν επιτρέπονται φυσικά οι μανούλες με 11χρονα ζουζούνια...)
Καλέ εννοείται!!!!!! καλώς ήρθες!!!!!!
Γεια σου Μαράκι!!Δεν βάζουμε όρια ηλικίας εδω!!Σε περιμένουμε την Κυριακή!!!!!:spin:Quote:
Originally posted by maria_p_40
καλημέρα!
Να μπω κι εγώ στην παρέα σας? (Αν επιτρέπονται φυσικά οι μανούλες με 11χρονα ζουζούνια...)
:shocked2::shocked2::shocked2:Quote:
Originally posted by maria_p_40
καλημέρα!
θα τρελαθω απτη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!
να ρωτησω, στα ruby's εχει τραπεζια για αρκετα ατομα? δηλαδη μπορεις να ενωσεις?
δεν ξερω αν την ωρα που θα παμε,θα εχει τοσα αδεια τραπεζια για να μπορεσουμε να τα ενωσουμε.πιστευω πως θα ειμαστε αρκετες,οποτε δεν ξερω αν θα βολεψει.αν θυμαμαι καλα,δεν εχει και πολυ χωρο εξω.
καλα ελπιζω μες στη βδομαδα να περασω να δω τι παιζει εκει.
παντως δεν αγχωνομαστε, κεντρο θα ειμαστε, απειρες οι επιλογες :)
Εχμ...καλημέρα.
Μήπως να ανακεφαλαιώναμε, γιατί ένα ψιλο-αλτσχάιμερ το'χω η γυναίκα! (μη με κοιτάτε στραβά, λέω!)
Το ραντεβού είναι Κυριακή 10/4/11, ώρα....(έλα μου ντε) στο.... (ξαναέλα μου ντέ)...:))
καλημερα!
θελετε να πουμε 4 ?
προς το παρον ειπαμε Αγ. Σοφια
αλλα δωστε μου 1 μερα περιθωριο να δω τι παιζει εκει, γιατι θα ειμαστε αρκετα ατομα
οκ?
:)
ok αρχηγέ! αναμένουμε οδηγίες πλεύσης
καλησπέρα. δεν ξέρω αν θα καταφέρω να έρθω.. θα το ξέρω Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί...
Περασα χθες απο το Ruby και ειδα οτι δεν ειχε τραπεζια εξω.
πώς σας φαινεται? :)
εχει και ευκολο παρκινγκ κοντα
Omilos
Μεγάλου Αλεξάνδρου 12, 54643, Θεσσαλονίκη - Νέα Παραλία
http://www.greekeat.gr/menu.php?Rest...ickButton=menu
ο.κ για όμιλο και ο.κ για 16.00:)
Λοιπόν πάμε όπου θέλετε, το μόνο μου θέμα είναι ότι μου βγήκε δουλειά στις 5 οπότε να το κανονίζαμε λίγο νωρίτερα;;
Απωλεια πρωτη για την Κυριακη... δεν θα μπορεσω να ερθω.Ευελπιστω καποια αλλη στιγμη να ιδωθουμε!
περασαν οι μερες και "παγωσε" το θεμα οποτε ηρθαν και οι απωλειες. εγω θα ειμαι εκει παντως και οποια θελει ερχεται να γνωριστουμε :)
αν θελετε να πουμε 2μιση, απο μενα κανενα προβλημα
Ναι 2 μισή! Στον όμιλο τελικά;
ναι
σου στελνω το κινητο μου
και οποια θελει να στειλει σε u2u τηλ να συνεννοουμαστε, οκ?
φιλια :)
Καλημέρα σε όλες και όλους.
Δυστυχώς κι εγώ αυτή την Κυριακή δεν θα μπορέσω... Είμαστε στην ανάρρωση των προηγούμενων ημερών που ήταν πολύ δύσκολες και είμαι στην τσίτα και στην επιφυλακή. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα κανονίσετε να παρευρεθώ!!! να περάσετε σούπερ!!! :)
Tελικα η συναντηση εγινε;
Ναι βέβαια έγινε! Ωραία ήταν αλλά εγω έπρεπε να φυγω νωρίτερα λόγω δουλειάς! Είπαμε ότι θα το ξανακάνουμε όμως :starhit:
:starhit: εννοειται οτι θα το ξανακανουμε!
και με λιγοτερο αερα!:bigsmile:
Αυτό ξαναπέστο!!!:smilegrin:
Χρόνια πολλά,Χριστός ανέστη!
Κορίτσια μου γλυκά τι κάνετε?Να ζητήσω συγνώμη κατόπιν εορτής βέβαια που δεν ενημέρωσα ότι δεν θα έρθω αλλά δυστυχώς συνέβη κάτι οικογενειακό,βρισκόμουν εκτός και δεν είχα πρόσβαση στο ίντερνετ.Ελπίζω να είστε καλά και να τα πούμε και από κοντά σύντομα!