μονο δειλη δεν εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by bigWildrose
Σας ευχαριστώ ρε παιδιά για την άμεση ανταπόκριση και για το κουράγιο που μου δίνετε.
Φυσικά Πωλινάκι θέλει τεράστια προσπάθεια, ίσως γι'αυτό και δεν θέλω να κάνω χειρουργείο, γιατί είμαι δειλή.... Το βλέπω από μία φίλη μου, που έκανε τον Φεβρουάριο και περνάει πολύ δύσκολες στιγμές...
απλά στην οικογένεια μου, και οι δυο μου γονείς και οι θείοι μου, έχουν περάσει καρκίνο σε στομάχι, έντερα κτλ... και το'χω συζητήσει με γιατρό και μου είπε ότι εν μέρη το έντερο είναι μεγάλο, και το στομάχι ξαναμεγαλώνει, αλλά καλό είναι να το αποφασίσω μετά από πραγματικά δική μου προσπάθεια να χάσω μόνη μου κιλά...
έχω και υποθυρεοειδισμό και έχω πάνω από ένα χρόνο να το ελέγξω γιατί τρέχω σε χημειοθεραπείες και γιατρούς για το λατρεμένο μου άτομο....
μην το ξαναδιαβασω αυτο
επιλεγεις να δουλεψεις ΕΣΥ με το μυαλο σου με τις επιλογες σου και θεωρεις οτι εισαι δειλη?
δειλη που διαλεγεις το δυσκολο δρομο?
το δρομο προκληση???
μην τρελαθουμε.
α!! επισης, εχεις σκεφτει οτι οσο περισσοτερα κιλα, τοσο πιο γρηγορα κατεβαινεις?
γιατι μετα μειωνονται οι θερμιδες συντηρησης αρα και οι θερμιδες που χρειαζονται για απωλεια.
και πεφτει ο ρυθμος.
μην το βαζεις κατω.